2020. november 10., kedd

A dán királyi család a védöoltásos polip feje, nem Bill Gates

 

2020.11.6: A WHO a mutáns nyérc-koronavírus miatt aggódik

"Szerdán írtunk arról, hogy 17 millió nyércet akar levágni Dánia, amiért a kisállatokat nevelő farmokon egy mutáns koronavírus-törzs kezdett el terjedni. Dánia bizonyos részein új, szigorúbb korlátozásokat vezetnek be emiatt."

Ez az újfajta vírus minden bizonnyal úgy lett szándékosan kiengedve, s egyáltalán nem véletlen, hogy Dániában! A Glucksburg-ház, a dán királyi család a védöoltásos-polip valódi feje, nem Bill Gates. A Glucksburgok mozognak a Máltai Lovagrend legfelsö szintjein, ergo közvetlen "Lucifer alatt".


Az ama nagy város, amelynek királysága van a földnek királyain c. írásból:

A másik, jóval kevésbé ismert arcuk, hogy a Glucksburg ház áll az Egészségügyi Világszervezet létrehozása mögött, és kulcsszerepe van a fiatalság (szennyezett) védöoltásokkal való rejtett mérgezése mögött. A WHO európai szárnyának Koppenhágában tartott csúcstalálkozóján mint "patrónus" (valójában háttérirányító!) részt vett a dán koronaherceg felesége ...


Az Útban a totális pénzügyi-gazdasági összeomlás felé c. írásból:

Vigyázni fog kelleni az "Egészségügyi Világszervezettel", WHO-val is, nehogy szennyezett védöoltások kerüljenek majd ki a "patronálása alatt". Az ezekre szakosodott dán királyi család máris "aktiválódott". Dánia - egyedüli országként a világon - furcsa módon már azelött kötelezövé tette állampolgárai számára a "védöoltást" a covid-19 ellen, mielött az egyáltalán létezne!

Denmark Passes Law Enabling Forced Coronavirus Vaccinations

A lilába öltözött dán királynö, amint az "óvintézkedéseket" jelenti be ... a vénszipirtyó láthatóan élvezi a helyzetet.


A kedves idös hölgy nemrég ismét fura szerkóban mutogatta magát:

https://kongehuset.dk/foto-video/the-lauritz-melchior-international-singing-competition

(a weboldal szélén levö nyilakkal navigálható a képgalériájuk)


Ismét feltünö lila színü öltözet, fekete kabát és sátáncsillagot idézö virágcsokor. Már szinte gondoltam is, hogy újból történni fog valami!

(a lila szín rejtett jelentösége felöl lásd A luciferiánus hatalom rejtett szimbólumai c. írást)


Fülöp herceg, az angol királynö férje - szintén Glucksburg

https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Philip,_Duke_of_Edinburgh#Early_life


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=360:2020-11-10-09-54-55&catid=15:egyeb&Itemid=51

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése