2019. május 9., csütörtök

Hamis zászlós izraeli támadás készül az USS Lincoln repülögép-hordozó ellen?

The US Navy has shed light on a previously highly classified project meant to protect aircraft carriers from the grave and widespread threat of torpedoes, and it's been a massive failure.


Az USA haditengerészete elismerte annak a korábban titkos projektnek a létezését, melynek célja a repülögép-hordozók védelme volt a torpedók ellen, s hogy az egész hatalmas kudarccal végzödött.



Izrael az USS Abraham Lincoln amerikai repülögéphordozó-anyahajó hamis zászlós megtámadására készül a hétvégén Jemen partjainál, hogy aztán Trumpéknak meg legyen a várva várt ürügye Irán megtámadására. A politikában semmi se történik véletlen, nézzük csak az elmúlt napok történéseit:

A médiumokban nagy dérrel-dúrral beharangozzák, hogy az USA repülögép-hordozót küld Iránhoz:
2019.5.6:
Repülőgép-hordozót küld Iránhoz az USA

2019.5.8:
Irán részben felmondta az atomalkut

Debka.com (izraeli katonai titkosszolga-Moszad weboldal), 2019.5.9:
"Amerikai katonai készülödés közepette - amint az USS Abraham Lincoln épp elérte a Vörös-tengert - Mike Pompeo amerikai külügyminiszter négy órát tárgyalt Bagdadban az amerikai csapatok biztonsága felöl Barham Salih elnökkel és Abdil Abdul-Mahdi iraki miniszterelnökkel. Mindketten kapcsolatban állnak Qassem Soleimani iráni tábornokkal, a külföldön állomásozó iráni erök föparancsnokával. Pompeo megkérte öket, hogy juttassák el Teheránba az üzenetet. hogyha bármi sérelem éri a térségben állomásozó amerikai eröket, a Trump adminisztráció katonai ellentámadással fog válaszolni iráni területek ellen."

Ezért lesz szükség a hétvégén a Vörös-tengeren a hamis-zászlós izraeli torpedótámadásra az USS Abraham Lincoln ellen, mihelyt az eléri Jemen partjait, hogy aztán a támadást az irán-barát húti ellenállókra kenjék, holott egy izraeli tengeralattjáró fogja azt elkövetni.

A háttérhatalomnak régóta rejtett célja egy amerikai repülögép-anyahajó elsüllyesztése, hogy ezáltal szégyenítsék meg az USA-t mint "elsö számú katonai nagyhatalmat", s adjanak utat a keletnek.

Meglátjuk, hogy a hétvégén neki mernek-e menni az akciónak a titkos információk kiszivárgása ellenére is.
Az izraeli kötödésü, szélsöjobbos "alternatív médiumok" - mint Hal Turner - is már kezdik "programozni" a hallgatóságukat a készülö eseményre:

2019.5.9:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/soft-coup-in-iran-rhouhani-sidelined-to-observer-while-irgc-takes-actual-command
This morning on the east coast of the USA, word arrived that Iran regime has told some of its proxy forces and surrogates that they can now go after military personnel and assets in the region, according to three U.S. officials familiar with the intelligence reports.


Hal Turner szerint az iráni Forradalmi Gárda állítólag szabad kezet adott a szövetségeseiknek a térségben, hogy támadják meg az ott tartózkodó amerikai eröket.

(holott valójában izraeli hamis-zászlós akció lesz)


Az izraeli tengeralattjáró végülis nem merte megtámadni az Abraham Lincoln-ot. Túl veszélyes lett volna, az amerikai hadsereg teljes készültségben volt, tudtak mindenröl.

Úgy tünik, az izraeli tengeralattjáró végülis ezeket az olajtankereket támadta meg inkább, nem messze a hormuzi szorostól, egy kikötöben az Arab Emirátusokban.

2019.5.12
UAE claims four vessels targeted by 'sabotage operations'

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-48245204

Az emirátusok kormánya - nagyon bölcsen - elöször a támadás puszta létét is meg próbálta letagadni, majd késöbb is csak annyit ismert el, hogy négy hajó "lángra lobbant" és hogy "szabotázs történt", mindenfajta részlet megadása nélkül.

Az izraeli katonai titkosszolga weboldal természetesen azonnal Iránra kente a támadást:

https://www.debka.com/four-cargo-ships-sabotaged-in-uae-waters-off-fujairah-port/

Hal Turner papa, a szélsöjobbos mosszados, is azonnal Iránra fogta:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/conflicting-reports-of-oil-tanker-explosions-in-u-a-e-gov-t-denies

Olyanok már ezek, mint egy olvasható könyv.


Tengeri incidens volt az Ománi-öbölben
https://magyarnemzet.hu/kulfold/tengeri-incidens-volt-az-omani-obolben-6918695/

Ismeretlen tettesek „szabotázsakciót” követtek el vasárnap az Egyesült Arab Emírségekhez tartozó területi vizeken – jelentette a külügyminisztériumra hivatkozva az ország hírügynöksége.
A jelentés szinte csak magáról a tényről szól, hogy a szabotázs célpontja négy teherhajó volt, továbbá, hogy senki sem sérült meg, és nem került üzemanyag a tengerbe, ám, hogy pontosan milyen cselekmény történt, arról semmit nem fedett fel.

Az incidens az Ománi-öbölben történt, és a kormány szerint súlyosnak minősül. Egyéb részletek hivatalos forrásból nem ismeretesek. A tájékoztatásban az sem szerepel, hogy mely országok hajóiról van szó.

Az al-Majadín című libanoni lap szerint erős robbanás volt az egyik emírség, el-Fudzseira kikötőjében, amelyet le is zártak. A hírt az emírségek kormánya cáfolta, és azt közölte, hogy a kikötő normálisan működik.

Az iráni parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke ugyanakkor Twitter-üzenetében megjegyezte, hogy a robbanásról szóló információk jól mutatják, mily törékeny az emírségek biztonsága.

Az Ománi-öbölre nyílik a Hormuzi-szoros, ahol óriási tengeri forgalmat bonyolítanak le az olajszállító tankhajók.

Rossz hírek: megkezdödött az amerikai csapatok nagybani telepítése a Perzsa-öböl térségébe.

Mostantól bármi megtörténhet. Meg az ellenkezöje is. Kíváncsi leszek, hogyan akarják Iránra szabadítani az egész amerikai hadsereget, amikor a vezérkar egy jó része nem izraelbarát. Jelenleg legjobban az ONI-n belül müködik csak egy nagyon makacs, fanatikus cionista szekta. Na meg a Fehér Házban! Vajon ismét meg fognak ismétlödni a 2007-2008-as események, amikor az amerikai hadsereg egységei egymást is támadták?

Az Irán késésben levö megtámadása 2. rész c. írásból 2010-böl:
Azon színfalak mögötti csatározások durva részletei, melyek egy Irán elleni lehetséges és egyáltalán nem titkolt atomtámadás körül zajlottak gyakorlatilag az egész 2007es és 2008as esztendö alatt, valamint azon erösen eltitkolt helyzet árulkodó jelei, miként fordultak egymással szembe az amerikai hadsereg stratégiai atomfegyvereket kezelö alakulatai, így akadályozva meg ezzel többször is egy Irán elleni atomtámadást, akár polgárháborús helyzet kialakulásának kockázatát vállalva is.
...
"A Pentagont péntek reggel részben evakuálni kellett az épület förészében terjengö sürü füst miatt" Fura nem? Pénteken füstölög a Pentagon, rá 1-2 napra Gates szenved olyan sérüléseket, hogy még egy kongresszusi meghallgatásra se tud elmenni. Valójában mindkét cikk hemzseg a féligazságoktól! Robert Gatest ellen 2008 február 8-án puccsot próbáltak végrehajtani, a saját Pentagon-beli irodájában sebesítették meg a sátánista-illuminati Dick Cheney alelnökhöz hü erök.
...
2008 április 4-én például felettéb érdekes hírt hoz le egy dakotai helyi újság: egy a közeli Ellsworth légitámszpontról felszállt B-1 stratégiai nehézbombázó "incidenséröl" a közel-keleti állam Katar légterében. Az elsö jelentések szerint a gép lezuhant, késöbb viszont már az volt a hír, hogy lángolva kényszerleszállást hajtott végre a katari Al-Udeid légibázison, melyet az amerikai hadsereg üzemeltetett.

Ha ránézünk a térképre, akkor látjuk, hogy Katar nagyon közel van Iránhoz, ezen belül is légvonalban különösen közel található a busheri atomerömühöz. Azt a sátánista-illuminati eröknek (Dick Cheney) engedelmeskedö "kalóz" B1-es nehézbombázót maguk az amerikai haditengerészet katari légvédelmi eröi lötték le, mivel nem tudta magát kellö (pentagonos) autorizációs kódokkal igazolni azt illetöen, hogy mit keres Katar légterében. A gép atomtámadást készült végrehajtani a busheri nukleáris létesítmény ellen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése