A régi, 19. századi magyar nyelvben volt egy olyan mondás, hogy a "tótnak csak délig van esze", de ezeknek a 21. században már reggel kilencig sincs. A szlovák belügyminisztérium ma nagy dérrel-dúrral bejelentette, hogyhát kéépzejjétek, a Kuciak-pár meggyilkolásával megvádolt két gútai fiatalembert ma megvádolták még egy 2016-ban meggyilkolt gútai vállalkozó megölésével is, s hogy a Kis-Dunában már meg is találták a gyilkos fegyvert. Ezt itt:
S állítólag maga a vádlott mutatta meg nekik, hova dobta bele a Kis-Dunába! S hogy a nagyságos szlovák rendörség vizsgálja, nem egy másik, a Vágban talált rozsdadarabot használtak-e a Kuciak pár megöléséhez.


Dvojica z prípadu Kuciaka bola obvinená z vraždy podnikateľa v Kolárove
Zbraň, z ktorej sa malo na podnikateľa strieľať, našli policajti na jednom z miest v Kolárove, ktoré im ukázal Miroslav M. V Malom Dunaji našli 16. apríla zbraň nemeckej výroby, na ďalšom mieste vo Váhu našli hlaveň. Expertíza mala dať odpoveď na to, či ide o časť zbrane, ktorou zavraždili novinára a jeho snúbenicu.

Hát ez meg mi a fene, mondom magamban, amikor elöször megláttam a képet. Egy sima google keresés elég volt a kiderítéséhez, hogy az ott még egy az elsö világháborúban (!) használt Luger P8 Parabellum típusú pisztoly, melyet késöbb a nácik is használtak a második világháborúban, ami miatt kvázi náci szimbólum is lett.

1898 és 1946 között volt gyártásban.

Luger pistol

Há mondom, kedveskéim, nektek végleg elment az eszetek! Ilyet bedobni teljes komolysággal mint "gyilkos fegyvert", azért az nem semmi.

Az a pisztoly ott, látva a rozsdásodás mértékét, legalább 50 évig hevert a Kis-Duna fenekén.

Így néznek ki például  egy folyómeder sarában 70 évig heverö második világháborús pisztolyok:

Így pedig egy az óceán vizében fél évig heverö Glock márkájú pisztoly:

....and even being left on the bottom of the ocean for six months..."


Rozsdának nyoma sincs rajta!

Gúta városa 1944 öszétöl egészen 1945 tavaszáig nyilas és német megszállás alatt volt. A szovjet hadsereg elöl menekülö németek gyakran hajigálták a fegyvereiket a Vágba és a Kis-Dunába.
A tótocskák szerint viszont a gútai fiatalemberek azt a legfenti rozsdadarabot használták 2016-ban egy vállalkozó, majd késöbb pedig "valószinüleg" a Vágban talált másik rozsdadarabot a Kuciak pár megöléséshez!
Nincs bör a pofájukon, abszolút semmi, az egész vádirat a gútai fiatalemberek ellen sima kitaláció, A-tól Z-ig.
S most már ráadásul nemcsak a Kuciak gyilkosságot, de még egy vállalkozó megölését is a nyakukba akarják varrni. Hogy hihetöbben hangozzék a rengeteg hazugság.
De mintha valami elvette volna közben az eszüket, a hazudozásnak olyan primitív formáira süllyedtek le, hogy sok embernek - remélhetöleg - ez fogja felnyitni a szemét erröl az egész horror-történetröl.



Mondani se kell, a szlovákiai magyar (vakolókanalas) sajtó is száz százalékig cinkos abban ami folyik, legföképp ezek az ex-durayista, magukat "nemzetinek" álcázó CIAs-vakolókanalas-liberális elemensek:

Újabb emberölés ügyében indult eljárás a Kuciak-gyilkosság elkövetésével vádolt személyek ellen
https://felvidek.ma/2019/05/ujabb-emberoles-ugyeben-indult-eljaras-a-kuciak-gyilkossag-elkovetesevel-vadolt-szemelyek-ellen/

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) bűnüldöző egységének nyomozója büntetőeljárást indított Tomáš Sz. és Miroslav M. ellen szándékos emberölés különösen súlyos bűncselekménye miatt.

Mindkét gyanúsított ellen eljárás folyik Ján Kuciak újságíró és jegyese meggyilkolása ügyében is, ebben az esetben pedig egy vállalkozó megöléséről van szó. Minderről a rendőrség számolt be a közösségi oldalán.
...
Április 16-án a Kis-Dunában találtak egy német gyártmányú fegyvert, a Vágban pedig egy fegyver alkatrészét, melyet vizsgálatnak vetettek alá, hogy kiderítsék, vajon ahhoz a fegyverhez tartozik-e, amellyel az újságíró és a jegyese elleni gyilkosságot elkövették.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=289:2019-05-13-19-08-34&catid=23:belfoeld&Itemid=60