Több, a közelmúltban történt kiszivárogtatás is igazolja, hogy G. Soros egy egész “zsoldoshadsereget” fizet a kormány elmozdítása érdekében. Ezeket az aktivistákat az amerikai milliárdos alapítványai tartják el, és közreműködnek külföldi hivatalok Magyarország elleni támadásaiban.
Bevándorlásellenessége miatt akarja elmozdítani a magyar kormányt G. Soros aktivistahálózata – mondta Halász János, a Fidesz frakciójának szóvivője vasárnapi sajtótájékoztatóján. A politikus szerint nem csak civil szervezetek vezetőiről van szó, hanem olyan emberekről, akik külföldi hivataloknak dolgoznak; például az Európai Unióban segítenek előkészíteni olyan jelentéseket, melyekkel a külföldi hivatal nyomást akar gyakorolni Magyarországra.
Nemrég nyilvánosságra jutott egy hangfelvétel, melyen a kormányellenes civileket eltartó amerikai pénzügyi alap volt vezetője elismerte, hogy G. Soros saját politikai akaratának érvényesítésére használja az általa létrehozott alapítványhálózatot, és csak Magyarországon több millió dollárt költött el a politika befolyásolására.
A hangfelvételről kiderült; a nemzetközi hálózatnak “problémái akadtak” a magyar miniszterelnökkel, aki nem akarja engedelmes bábuként végrehajtani a bevándorlási programot, ezért megpróbálják megbuktatni. A felvételen Tracie Ahern azt is elmondta, hogy mintegy kétezer fizetett aktivista tartozik a hálózathoz.

http://www.hidfo.ru/2018/03/ketezer-fizetett-aktivistat-mukodtet-a-soros-halozat/