“No-go zónák” valóban léteznek Németországban, és a “túl sok menekült érkezése” számos kérdést vet fel – mondta Angela Merkel német kancellár egy televíziós interjú során. A vezető politikus nyilatkozatából kiderült, hogy minden, amit a liberálisok a bevándorlás kapcsán mondtak, hazugság volt.
Merkel az RTL-nek adott nyilatkozatában elismerte, hogy Németországban vannak olyan területek, ahol a helyi lakosság nem érezheti biztonságban magát, és itt az ideje annak, hogy a hatóságok végre tegyenek valamit a közbiztonság garantálása érdekében.
“Mindig is fenntartottam, hogy a közbiztonság fenntartása az állam feladata. Az államnál van az erőszakmonopólium, és az állam kell biztosítsa, hogy az emberek biztonságban érezzék magukat, amikor nyilvános helyen járnak vagy találkoznak” – mondta.
Az interjú során Merkel cáfolta azokat az álhíreket, miszerint nincsenek no-go zónák Németországban, és egyértelműen kijelentette, hogy
vannak ilyen helyek, és ezeket nevükön kell nevezni, és a hatóságoknak tenniük kell valamit ennek kapcsán.
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag elismerte, hogy regnálása során kevésbé biztonságos hellyé tette Németországot, a kancellár az interjú során mindvégig kínosan kerülte az ő személyes felelősségének kérdését, és nem mutatott hajlandóságot az önkritikára.
Bár Angela Merkel nem jelentette ki egyértelműen, hogy a migránsok felelősek az erőszak terjedéséért, nem sokkal az interjú előtt nyilvánosságra jutott egy kormányzati tanulmány, melyből kiderült, hogy drámaian megnőtt a bűnelkövetés aránya a 14 és 30 év közti migránsok körében. A családügyi minisztérium megrendelésére készült tanulmányból kiderült, hogy a menekültek beözönlése robbanásszerűen növelte az erőszakos bűncselekmények számát Németországban.

http://www.hidfo.ru/2018/02/merkel-tenyleg-vannak-no-go-zonak-nemetorszagban/

Megírta az Index, hogy no-go zónák tényleg léteznek!

Elismerte az Index.hu szélsőségesen liberális hírportál, hogy tényleg léteznek no-go zónák Németországban. A nyugat-európai híreket gyakran perceken belül leközlő híroldal négy nap késéssel számolt be a német kancellár kijelentéséről, miután éveken át tagadta a no-go zónák létezését.
Négy nap – ennyi ideig tartott az Index.hu vélemény-tervezőinek, mire kitalálták, hogyan lehetne lekommunikálni, hogy az általuk igen mélyen tisztelt bevándorlás-párti kancellár kihúzta a szőnyeget a hazugságáradat alól, amit éveken át folytattak. A szélsőségesen liberális hírportál korábban rendszeresen hangoztatta, hogy Európában nincsenek is no-go zónák, és aki szerint mégis van, azok az emberek mind szélsőjobboldali álhírterjesztők, vagy az orosz titkosszolgálat fizetett trolljai.
A német kancellár egy hétfői interjúja során azonban bevallotta, hogy minden, amit a liberálisok korábban a bevándorlásról mondtak, hazugság volt, és gyakorlatilag éveken át azoknak volt igaza, akiket ők szélsőjobboldali álhírterjesztőnek, Putyin trolljának bélyegeztek.
“Angela Merkel elismerte, hogy Németországban is vannak úgynevezett no-go zónák, azaz a közkeletű definíció szerint olyan negyedek, melyekben a hatóságok csak korlátozottan tudják érvényesíteni a törvények uralmát, és kívülállók számára nem ajánlatos a belépés”írta az Index.hu ebben a sajtótörténeti remekműben, amivel egyértelműen nem sikerült megnyerni a hírversenyt, és valószínűleg Soma-díjat sem kapnak majd érte.
A szélsőséges hírportál emellett azt írja, hogy nem csak az ő köreikben, de német kormánykörökben is zavart okozott, hogy átszakadt a hazugság fala.
“A zavart jelzi, hogy Merkel szóvivője, Steffen Seibert sem volt hajlandó kibontani főnöke kijelentését, egy, a no-go zónák megnevezésére vonatkozó kérdést szerdán azzal ütött el, hogy „a kancellár szavai önmagukért beszélnek” – írja a liberális újságíró, aki egyébként pontosan addig hallgatta el a no-go zónák létezését, ameddig az amerikai Washington Post le nem közölte, hogy Merkel szerint mégis vannak no-go zónák.
Természetesen, a liberális újságírók hosszas hallgatása számos kérdést felvet. Nem a no-go zónákkal kapcsolatban, hiszen ezek létezése eddig is kész tény volt. A lényegi kérdés sokkal inkább az; ha a média a negyedik hatalmi ág, és a törvényhozó hatalomba megválasztott személyeket legalább négyévente le lehet szavazni és alkalmatlanság esetén el lehet zavarni, miért nem lehet elzavarni évtizedeken át azokat az újságírókat, akik nyíltan a szemünkbe hazudnak, és nyilvánvalóan képtelenek arra, hogy hiteles tájékoztatást folytassanak?
A sajtószabadság azt jelenti, hogy a liberális újságíróknak mindent szabad?


http://www.hidfo.ru/2018/03/megirta-az-index-hogy-no-go-zonak-tenyleg-leteznek/



Megbukott a bevándoroltatás ideológiája

A francia Nemzeti Front EP-képviselője szerint Angela Merkel német kancellár a no-go zónák létezésének elismerésével gyakorlatilag kijelentette, hogy a “nyitott kapuk” politikája kudarcot vallott, és a bevándorlás problémát jelent Európa számára.
Angela Merkel a no-go zónák létezésének elismerésével megerősítette, hogy a tömeges bevándorlásnak negatív következményei vannak, és a migráció hosszú távon árt Európának – mondta Gilles Lebreton, a francia Nemzeti Front EP-képviselője a Szputnyik hírügynökségnek nyilatkozva.
A politikus szerint már Angela Merkel is felismerte, hogy felelős a kialakult helyzetért, hiszen az RTL-nek adott nyilatkozata erről tanúskodik.
“Merkel elkezdte felismerni, mi a következménye annak, hogy felelőtlenül támogatta a tömeges bevándorlást? Úgy tűnik, mert az imént épp elismerte, hogy Németországban vannak no-go zónák; olyan területek, ahol a német törvények nem érvényesek. Merkel azt is elismerte, hogy erre a jelenségre csak akkor kezdett felfigyelni, amikor már több millió migránst engedett be Németországba” – mondta.
A politikus szerint Angela Merkel televíziós nyilatkozata egy beismerő vallomás, mert abban gyakorlatilag kijelentette, hogy nem védte meg Németországot, és az ő politikájának köszönhetően bizonyos régiókban az emberek nem mernek kimenni az utcára.
A no-go zónák létezéséről már 2015-ben is beszélt az európai sajtó, de a tömeges bevándorlás ideológiáját támogató liberálisok ezt összeesküvés-elméletnek nevezték. No-go zónának azokat a területeket nevezik, ahol az állami erőszakmonopólium már nem érvényesül, mert oda gyakran a rendőrök sem mernek bemenni.

http://www.hidfo.ru/2018/03/megbukott-a-bevandoroltatas-ideologiaja/