A Bilderberg-csoport magyarországi szponzora felvásárolta az Index.hu-t. Az Index azonnal egy szabadkőművességet reklámozó cikkel ünnepelte meg a sikeres tranzakciót.
Simicska Lajos unokaöccsének tulajdonába került az Index.hu, szélsőségesen államellenes hírportál. A 444.hu is elismerte, hogy igazak az ezzel kapcsolatos „pletykák”, és a lap hivatalosan is Simicska Lajos érdekeltségébe került.
A milliárdosról már korábban tudható volt, hogy a Bilderberg-csoport magyarországi szponzoraként működik, tehát vagyonából azt támogatja, akit a Bilderberg-csoport arra érdemesnek tart.
2014-ben Bajnai Gordon volt kormányfő is részt vett az összeesküvés-elméletek által övezett titkos társaság koppenhágai találkozóján. A bukott politikus Magyarországra érkezve a Magyar Nemzet újságírójának nyilatkozva azt mondta; ott azt a feladatot kapta, hogy meg kell nyernie Simicskát a Bilderberg szponzorának.
Simicska Lajos nem sokkal később totális médiaháborút hirdetett az Orbán-kormány ellen.
Tegnap az Index.hu maga számolt be arról, hogy „alapítványi tulajdonba került”. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy Simicska Lajos saját unokaöccsét ültette az igazgatótanácsba, hogy a függetlennek nevezett ellenzéki lapot kézi vezérléssel működtethesse. Nagyon sokáig nem tudták leplezni, hogy a Bilderberg csoport szponzorának kezébe került az Index.hu, hiszen a milliárdos gyorsan megjelölte a területét: a liberális lap azonnal egy szabadkőművességet reklámozó cikkel ünnepelte meg a tranzakciót.
„Döbbent csend uralkodott el a mintegy harmincfős tömegen, amikor a háttérből előlépett maga a szabadkőműves.” – írja az Index publicistája, aki azonnal leközölte a szabadkőműves reklámcikket, miután Simicska Lajos előlépett az Index felvásárlásával.

http://www.hidfo.ru/2017/04/a-bilderberg-csoport-szponzora-vette-meg-az-indexet/