Az Iszlám Állam nevű terrorszervezet arra képezi ki fegyvereseit, hogy menekültnek álcázzák magukat, és így könnyedén bejuthassanak európai országokba.
A Welt am Sonntag német lap a Szövetségi Hírszerző Szolgálat adataira hivatkozva azt írja, a Daes kiterjedt kiképzési programot működtet abból a célból, hogy tagjaik megtanulják menekültnek álcázni magukat, és így könnyedén bejuthassanak európai országokba.
A lap szerint a terrorszervezet megtanítja a tagjainak, hogyan viselkedjenek, ha a rendőrök igazoltatni akarják őket, valamint hogyan kell viselkedniük akkor, amikor menedékkérelmeik elbírálása előtt részletesen kikérdezik őket a menedékkérelem benyújtásának okairól. Eszerint megtanítják őket arra, hogy a hatóságok szemében egy átlagos menekültté váljanak, és ne különbözzenek attól a sokaságtól, akik valóban menekültként érkeznek Európába.
A 9/11 terrortámadás évfordulóján a német belügyminiszter kijelentette, hogy több mint 500 potenciális terrorista él Németországban, akik bármikor terrorcselekményt követhetnek el. Hónapokkal ezelőtt a belügyminiszter elismerte, hogy a tömeges bevándorlás miatt a hatóságok már nem tudják megvédeni az embereket, és Németországban is bármikor előfordulhat egy sok halálos áldozatot követelő terrortámadás.


http://www.hidfo.ru/2016/11/arra-tanitjak-a-terroristakat-hogyan-alcazzak-magukat-menekultnek/