http://www.atv.hu/kulfold/20161010-trump-durvan-beszolt-clinton-ortonben-fogja-vegezni
De egyelöre csak ez sikerült nekik a forgatókönyv szerint. Se a háború, se a totális összeomlás szerencsére sehol. S amíg Obama lesz az elnök (2017.jan.20), addig ez egészen biztosan úgy is fog maradni.  A redefininggod.com is elismeri, hogy újból Obama volt az, aki nem volt hajlandó megnyomni az atomgombot, hanem inkább újból "kihúzta a helyzet méregfogát". Szerintem észre fogja venni a világ, amikor kikerül az elnöki székböl ... Minden olyan kommentátor, aki állandóan Obama kritizálásával van elfoglalva, az surmó, cionáci ügynök, a legrosszabb fajtából.
Mivel Trumpnak oroszbarát imidzset építettek fel, és amennyiben jan. 20-án beül az elnöki székbe (sajnos nagyon valószínü), úgy ezután már nem tudnának világháborút kirobbantani az oroszokkal ... hacsaknem - valamilyen krízishelyzetre hivatkozva - ideiglenesen más ül majd be az elnöki székbe, aki hajlandó lesz megnyomni az atomgombot, mint például a republikánus házelnök Paul Ryan - utóbbi ezért szerepel egyre többet címlapon a médiumokban, s ezért építik neki újabban a Trump- és oroszellenes imidzsét. S ugyanezért építik Trump alelnök-jelöltjének, Mike Pence-nek is az oroszellenes imidzsét. Lehet hogy a beiktatása után valami történni fog Trump-al, pár hetes idöt adva az oroszellenes-imidzsü alelnökének, hogy megnyomhassa az atomgombot?

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=195:2016-06-24-05-12-59&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58