migránsok hidfo.ru
Hans Georg Maassen, a német szövetségi alkotmányvédelmi hivatal vezetője arról számolt be, hogy a német titkosszolgálatok a Daes terrorszervezet 17 olyan tagjáról tudnak, akik a menekültek közt szivárogtak be az Európai Unióba.
Maassen a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak nyilatkozva beszélt a tömeges bevándorlással együtt járó terrorfenyegetésről. Elmondása szerint 17 olyan személyről tudnak, akik a Daes utasítására, terrorszervezet tagjaként utaztak Európába. Azt azonban hozzátette, hogy többségüket megölték vagy letartóztatták.
A hivatalos statisztikák szerint január óta mintegy 200000 menekült érkezett Németországba, de az EU más országaiba is tömeges jelleggel zajlik a bevándorlás, amit az Európai Unió tétlenül néz. 2015 folyamán közel kétmillió észak-afrikai és közel-keleti migráns érkezett Európába: a pontos szám nem ismert, különböző félhivatalos becslések szerint Németországba több mint félmillióan utaztak be anélkül, hogy regisztrációra kerültek volna.
Az uniós vezetők eleinte azt hangsúlyozták, hogy a bevándorlásra amiatt van szükség, hogy pótolja az európai országok munkaerőigényét. Később azonban a német pénzügyminiszter meglepően nyíltan beszélt, és a Die Zeitnak adott interjúja során kijelentette; azért engedik a migránsokat az Európai Unióba, hogy közösüljenek az európaiakkal. Wolfgang Schäuble ezt “újításnak” nevezte, és megszállottság szerű csodálattal beszélt a vegyes házasságokból születő félig arab, félig európai nőkről.

http://www.hidfo.ru/2016/07/a-menekultek-kozt-terroristak-is-erkeznek-europaba/