Vlagyimir Putyin egy aranyfedezetű valutát sürget, megszabadulva a töredékes tartalékbanki ügyinté...

A Sackler klán "gyógyszere" több embert ölt meg, mint a legdurvább drogok együttvéve
Távol a dollártól: Oroszország és Kína teljesen eltérő aranypiacot hoz létre
Vlagyimir Putyin egy aranyfedezetű valutát sürget, megszabadulva a töredékes tartalékbanki ügyintézéstől, és dacos szemrehányását hangoztatja a nyugati világ felé a csak digitális, készpénz nélküli társadalom irányába tett lépései miatt, egy múlt pénteken a Kremlben keringő jelentés szerint.

Putyin elnök megesküszik, hogy soha nem fogja leállítani a kőkemény készpénz keringését, mert úgy véli, hogy egy készpénz nélküli társadalom egy Új Világrend taktika, hogy irányítást nyerjenek a nyilvánosság fölött.

Putyin elnök kijelentette azt a vágyát, hogy az illuminátusokat 2016-ban meg kívánja semmisíteni, és Kreml bennfentesek szerint hisz abban, hogy megakadályozhatja a globális banki kartell azon tervét, hogy betiltsák a készpénzt, ami kulcsfontosságú kampány az ő Új Világrend elleni küzdelmében.

A Rothschildok vezérelte globális banki lobbi egy digitális készpénzkímélő fizetési rendszert akar, mert az még több irányítást adna nekik felettünk. Nyomon követni és ellenőrizni akarnak minden egyes tranzakciót, miközben meg akarják semmisíteni a valós világvalutákat, hogy olyan pénzt tudjanak kibocsátani, ami nem is létezik, ami lehetetlen terheket ró a tömegekre, mialatt rendkívüli valódi gazdagságot és hatalmat gyűjtenek maguk számára.

A lakosság, mely teljesen digitális, készpénzmentes hálózatra támaszkodik, hihetetlenül sebezhetővé válik a válság idején, a Köztársasági Elnöki Hivatal jelentése szerint. Egy terrorista vagy katonai támadás, vagy akár egy vihar vagy áramszünet a működőképes gazdaság végét jelentené. A kifizetések megszűnnének, a gazdaság leállna, és az élet, ahogy ma ismerjük, véget érne. Egy új, kétségbeesett közhangulat terjedne el, az egész népesség sebezhetővé és tehetetlenné válna a kormányuk és a titokzatos elitjük teljes ellenőrzése alatt, akik a szálakat mozgatják.

Miért akarják a nyugati kormányok betiltani a készpénzt, ha ilyen katasztrofális következmények várnak az emberiségre a sarkon?

Mert a titkos elit és a banki kartelljeik azt akarják, hogy könnyen manipulálhatók, megfélemlíthetők és ellenőrizhetők legyünk.

Ez ellen harcolnunk kell!

Your News Wire