2015. november 16., hétfő

Szíria

ar
Palmürából ma megpróbálkoztak a kormányerők által körbezárt sátánlelkű fenevadak a kitöréssel. Még mérgesgázt is alkalmaztak volna a siker érdekében, de az őket körülvevő “acélgyűrűn” fennakadtak, és legalább háromszáz latoregyed elpusztult.


A szír-török határ közelében közel kétszáz települést féregtelenítettek a kormányerők. A dzsihadisták tömegesen menekülnek Törökországba. (Szabadon mint a madár-léphetik át a határt. Török oldalon barátság-szeretet fogadja őket.)
Ismét divat lett a menekülő kalifátusista fenevadak körében a női ruhaviselet. Mi több, némelyik művészi tökélyre fejlesztette a sminkelést. Jelentések szerint szexvizsgán tudták csak egyik-másik álcázottat “helyre tenni”! (Csak azt követően kerültek a végleges helyükre.)
A franciák bosszúszomja is elérte a fenevadak fővárosát. Rakkát a nyűgös franciák 26 levegőből indított rakétával simogatták meg. A jeles alkalomra az orosz légierő biztosította a hozzáférhetőségi útvonalakat.
A szír kormány alakulatai körbezárták  Dzshobara városát. A legóvatosabb becslések szerint is a városban 5-7000 fenevad lett körülzárva. Ezek bevették magukat a helyiek lakásaiba. Komoly feladat lesz ezt a falkát elpusztítani, de az elszántság megvan hozzá.
augt
http://www.balrad.com/2015/11/16/sziria-8/


http://militarymaps.info/
http://syria.liveuamap.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése