2015. augusztus 14., péntek

Görögországból Macedónián keresztül Szerbiába, majd Magyarországba tartó menekültek a vonatra igyekeztek, amikor elszabadultak az indulatok.

Bevándorlók próbálnak meg “felszállni” egy Szerbiába induló vonatra a macedóniai Gevgelija vasútállomásán pénteken.
mig mig1 mig3 mig5 mig6 mig7 mig8 mig9
A Görögországból Magyarországba a bevándorlókkal együtt végigutazó újságíró így írt a macedón helyzetről: „Persze a macedon ellátórendszer lepukkant és kiskapacitású, de ha kritizálnák őket, akkor még mindig elővehetik Borisz Trajkovszkij volt macedón elnök bon mot-ját, amit még 1999-ben a Szerbia elleni NATO-háború idején mondott a svédeknek, akik megszólták az akkor éppen négyszázezer koszovói albán gondját viselő macedón kormányt: el lehet vinni őket Svédországba, válaszolta Trajkovszkij, és ezzel le is zárta az ügyet. Többet nem basztatták.”
(hir24)
Bal-Rad komm: Amennyiben igazak a hírek, miszerint tegnap a migránsok “szétütötték” Horgosnál a szerb rendőri erőket, akkor nekünk régen rossz!
Minden lelkes migráns-fanban tudatosulnia kellene, hogy ez itt a vég kezdete!
Magyarország qrmány egy önmagyában semmiféle védelmet nem jelentő drótokból összefércelt kerítésféle összeszkábálásával próbálja bizonygatni, hogy ő bizony mindent elkövet az Európát fenyegető őrült tömeg feltartóztatására.
Nem kell ahhot különösebb jóstehetség, hogy a bennünket gúzsba kötöző EU teszetoszasága vagy szándékossága miatt nálunk is rövid időn belül magyarok haljanak meg! Hiszen jönnek! Feltartóztathatatlanul, és egyre inkább begorombulva!

Magyarország qrmánya tehetetlen, ellenmaffiái pedig egyenesen bátorítják a beözönlő féktelen tömeget!
MAGYARORSZÁG NÉPE PEDIG RETTEGVE, ÉS EGYRE INKÁBB FOGCSIKORGATVA FIGYELI A FEJLEMÉNYEKET!
NEM LESZ ENNEK JÓ VÉGE!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése