2015. május 11., hétfő

BRICS vs. USA-EU - eseményfigyelő

Nyitottam erre egy külön témát, mert az elkövetkezö hónapokban alighanem sok fontos dolog fog történni.

2015. július 8: Valószínüleg most fog eldölni minden. Az amerikaiak a napokban megfenyegették a görög kormányt, hogy a görög hadsereg és a NATO segítségével megpuccsolják azt, s az országot Ukrajna sorsára juttatják, ha Tszipraszék átállnak a BRICS-hez. Tsziprasz a napokban meg próbálta tiltani a hadseregnek, hogy az részt vegyen a NATO fekete-tengeri hadgyakorlatján, de a hadsereg egyszerüen nem engedelmeskedett.
US PREPARING COUP TO PREVENT GREECE FROM FALLING UNDER RUSSIAN INFLUENCE
http://www.infowars.com/us-preparing-coup-to-prevent-greece-
Ez most már szerintem nagyhatalmi szinten fog eldölni, vagy megfenyegetik az oroszok a NATO-t és az amerikaiakat, hogy ne merészeljék megcsinálni a puccsot, vagy pedig az amerikaiak belekényszerítik Tszipraszt és a németeket (az EU-t), hogy egyezzenek meg.
--------------------------------
2015. július 5: Több mint 61 százalékkal vezet a "nem" a görög népszavazáson
http://www.atv.hu/kulfold/20150705-megkezdodott
Német EP elnök: új görög valuta jöhet
http://www.atv.hu/kulfold/20150705-nemet-ep-elnok-uj-gorog
---------------------------------
Na most már tényleg nem.
2015.június 28: Nem nyitnak ki hétfőn a görög bankok
http://index.hu/gazdasag/2015/06/28/nem_nyitnak_ki_


----------------------------
2015.június 18: Lehet, hogy hétfön már ki sem nyitnak a görög bankok
http://www.origo.hu/gazdasag/20150618-gorog-valsag-bank-
2015.június 5: Mindenki figyelmébe ajánlom ezt a napokban a redefininggod.com-on megjelent írást:
http://redefininggod.com...the-ela-crisis-trigger-for-greece/
Arról spekulálnak benne, hogy az ECB most június 18-án megszünteti a görög bankok további vésztámogatását, ami egy csapásra csödbe fogja vinni az összeset. Ez drámaivá fogja tenni a helyzetet, mivel a BRICS nem lesz képes megmenteni öket, s egyébként ez nem is volt része soha a tervnek. A BRICS csak a görög drachma újrabevezetése és erös leértékelése után fog pénzügyi-gazdasági segítséget nyújtani a görögöknek a gazdaság újra indítása céljából ... elötte viszont jön a totális csöd... amit a bankok bezárása fog elindítani. S hogy miért tippel a szerzö június 18-ra, ami nemcsak Görögországnak lesz hatalmas megrázkódtatás, hanem az EU pénz- és bankrendszerének és az euró végének is a kezdetét jelentheti? 18 = 3 x 6, vagyis 6 6 6
2015. június 18. a waterlooi csata 200. évfordulója is, vajon az EU waterlooja is ezen a dátumon fog elkezdödni? Érdekes lesz figyelni.



2015.június 4: Görögország nem fizet holnap az IMF-nek
http://www.atv.hu/kulfold/20150604-gorogorszag-nem-fizet-az-imf-nek
Holnap jöhet a görög államcsöd
http://www.atv.hu/kulfold/20150604-holnap-johet-a-gorog-allamcsod
Az IMF figyelmeztette az amerikai jegybankot (FED-et), hogy ne emelje fel a kamatokat.
http://www.bbc.com/news/uk-33011262
Utóbbira azért volt szükség, hogy amikor a FED mégis elköveti a "durva hibát" és ezzel szándékosan súlyos pénzügyi válságot fog elöidézni, lásd Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írást, ami aztán megadja az egyik fö ürügyet a háttérhatalomnak a FED felszámolására, az IMF "tiszta kézzel" kerülhessen ki a botrányból. A jegybankokkal ellentétben az IMF, az ENSZ-el és a BRICS bankkal karöltve, a késöbbi világkormány létrehozásának alapjául fog szolgálni. Az Antikrisztus az ENSZ-ben fog késöbb megjelenni, hogy "megmentse a világot" (nem viccelek). Azért csinálták át az ENSZ közgyülésének nagytermét is olyan csúnya piszkossárga-fekete-barna színkombinációra lásd itt a képeken, az Antikrisztus miatt ...
2015.június 1: Akiért a harang szól, az könnyen Európa lehet - jelentette ki a görög minisztereknök.
Na mit mondtam, hogy az EU-t taccsra akarják tenni, s meg is fogják csinálni.

2015. május 29: VÖRÖS VÉSZJELZÉS Ha a görögök az elkövetkezö hetekben átállnak a BRICS-hez, az USA és a NATO állítólag támadni fog... A Baltikum (és Skandinávia) per pillanat valószínübb ütközési pontnak tünik mint Kína.
2015. május 27: a kelet-nyugati vagyis a BRICS és az USA-EU közti eröpróba egyik fontos eseménye következhet be június-júliusban, de csak akkor, ha a BRICS mögött álló erök valóban felülkerekedöben vannak az USA és az EU felett.

2015. május 11: A görögök meghívót kaptak, hogy csatlakozzanak a BRICS bankhoz.

A BRICS-es erök terve a következö: most június 5-én Görögország nem fog fizetni az IMF-nek, majd egy hónapi türelmi idö után hivatalosan csödöt fog jelenteni, ami "teljesen véletlenül" (értsd: teljesen tervezetten) egybe fog esni a BRICS tagállamok 2015 júliusi Ufában tartott
csúcstalálkozójával ( http://ufa2015.com/ ), ahol a görögök rögvest mentöövet fognak kapni a BRICS-töl. De mindez csak akkor, ha az amerikaiak most június elején nem kényszerítik bele a görögöket és a németeket, hogy egyezzenek meg.


Amennyiben a görögök csödöt jelentenek, az az eurozóna végének a kezdete lesz. A másik fontos esemény, amit figyelni kell, hogy az amerikai jegybank, a FED most júniusban vagy szeptemberben belekezd-e az alapkamatemelésbe, amivel késöbb szándékosan pénzügyi válságot fog elöidézni, lásd Totális pénzügyi-gazdasági összeomlás (veszélye) 2015-16-ban c. írást.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=159:2015-05-27-08-53-06&catid=21:kuelfoeld&Itemid=58

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése