Erről kapott tegnap este értesítést a milicia. A martalócbanda terve, miszerint a mintegy 70 kilométerre lévő Artyemovszkba eljussanak, a kazán lezárásával és a valcmanisták megsemmisítésével kútba esett. A bűnbanda pedig rájött, hogy nem fog segítséget kapni, de nagyon kegyelemre sem számíthat, hiszen minden fél útálja őket.
A hír komoly tettrekészséget mozgatott meg a népköztérsaságiak köreiben, és nagyszabású akciót szerveznek a fenevadak levadászására.
A Bal-Rad értesülései szerint ma kezdődik a Gyjebalcevo melletti “Kozljacskij sztavok” nevű mesterséges tó medrének felderítése. Meg nem erősíthető információk szerint a tónak sötét titka van. Sok-Kijev által-eltűntté nyilvánított valcmanista lator hozzátartozója figyelheti állítólag a tó partjáról érkező híreket.
Éjszakába nyúló dáridóba torkollott Kijevben a megkönnyebbülést adó hír érkezte: Nyalókakirály udvartartása megkapja a 17,5 milliárdos IMF mankót. Aláírták azok akiknek alá kellett írni-jöhet a lé!
Fölsóhajtott megkönnyebbülten a junta-és nyakazták a vodkásüvegeket. Ömlött a pezsgő, tomol a jókedv. Még tovább hízhatnak a személyes bankszámlák, és lehet tovább szövögetni a Krím és Donbassz visszafoglalásának álmait. Beindulhat újfent a háborús gépezet. Hogy akkor az IMF nem ad pénzt? Hát majd megint tartanak egy egyhónapos szünetet. Az amúgy is mindig jól szokott jönni, mert legalább van idő olyankor a veszteségeket pótolni.


https://balrad.wordpress.com/2015/03/12/vadhajtas-indul-gyebalcevonal/