Babits után szabadon: „gyilkosok közt cinkos, aki néma”. A diktatúrák ilyen „cinkosokra” épülnek, mert ezek félelmükben vagy haszonszerzés reményében mindenre képesek, végrehajtanak bármilyen parancsot, ahogy azt Tompa Mihály is látta:
„ A honfi honfira vádaskodik./ Testvér testvért, apát fiú elad ..”
Tapasztalhattunk ilyet sokszor a múltban. A globális diktatúra már hazánkat is behálózza egy ideje, segítői minden szinten rendelkezésre állnak, folyik a tudományhamisítással alátámasztott kifosztás és népirtás. A WHO (ill. Gates) átveszi az államok feletti ellenőrzést minden téren, az EU bevezeti az általános cenzúrát.
Ebben a helyzetben tehát óriási feladat esküjüket betartani szándékozó orvosokkal változásokat megvalósítani abban az egészségügyi rendszerben, amely politikai nyomásra képes volt járvány szempontjából hatástalan, ám halált és maradandó károsodást okozó anyagokkal tömegeket beoltani.
Mindezek ellenére talán nem hiábavaló a próbálkozás bátor emberek részéről, hogy kijelöljék a helyes utat az orvoslásban és bemutassák azt a laikus társadalomnak is.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/mi-tortenik-az-orvostarsadalomban-dr-horkovics-kovats-janos-es-dr-tamasi-jozsef/