” A Corona vírus… Ember alkotta szenzorprogramozó vírus, amely embereket és állatokat betegíthet meg azáltal, hogy meghatározott GPS-távolságon követi őket azáltal, hogy az emberi és állati szem retináját érzékelő eszközökön keresztül állítja be.

– Ez 2018-ban derült ki a malajziai UNIMAS (Universiti Malaysia Sarawak) PhD-kutatásában végzett ISNAH tesztből.
A doktori értekezést az UNIMAS szenátusa 2018. május 20-án hagyta jóvá. A tanulmány azóta is igyekszik tájékoztatni a világ lakosságát a 2018-tól kezdődő PhD-kutatás eredményeiről, de a kiberhackerek akadályokat gördítenek különböző módokon.
2018-ban a szenzortechnológiai tesztről szóló tanulmány neve “ISNA-Impact of Sensor Networks to Animals” volt, 2019-ben pedig “Corona” volt Wuhanban, akkor a WHO COVID-19-nek nyilvánította.

– Tehát a koronát nem denevérek, emberek vagy más állatok terjesztik, nem olyan tudományos laboratóriumban készítették, mint a Wuhani Virológiai Intézet, hanem a kiberhackerek felhőérzékelő eszközökön keresztül terjesztik a koronabetegséget az emberek és az állatok szervezetében. a vezeték nélküli szenzorhálózatokkal való visszaélésekkel, bizonyos GPS-távolságokon belül.

-A szenzorbetegségek terjedési folyamata A Common Acute Sensor Infections and Disorders (CASID) az új kifejezés, amely azt jelzi, hogy a szenzorbetegségek az érzékelőtechnológia fejlődésének feldolgozott rádiófrekvenciáján keresztül keletkeznek és terjednek. Amikor ezt a feldolgozott rádiófrekvenciát a GPS-pozíciókban követik az élő sejteket, különösen az emberi lények és állatok esetében.
Az érzékelt élő sejtek blokkolják az elektronok mozgását, és különböző típusú rendellenességeket vagy betegségeket okoznak az érintett test szervében.”

-A koronavírus-betegség a vezeték nélküli szenzortechnológián keresztül terjed A telematika egy olyan szenzortechnológiával készült szenzorfény, amely a légköri hullámokkal kombinálva működik.

– A kiberhackerek telematikai eszközökön keresztül kiderítik az Ön testének különböző részeinek távolságát a környezetétől, majd a digitális szkennelés a nyaktól a testfejéig olyan szoftverekkel történik, mint a CT (Computed Tomográfia) vagy az MRI (Mágneses Rezonancia Képalkotás). Ezután az alacsony frekvenciájú elektromágneses szenzorerőt intelligens távérzékeléssel, telematika segítségével a hely hangdobozára és légcsövére hatnak.”

A csatolt linken megtalálható ennek a folyamata, és az is, hogyan védekezzünk ellene.
https://anamihalceamdphd.substack.com/p/scientific-study-corona-is-technology?