Augusztus végén Hollandiában elindult egy független jelentési központ a Covid-oltásokkal kapcsolatos oltási sérülésekkel és halálesetekkel kapcsolatban (a Report24 beszámolt róla). A cél az volt, hogy megvizsgáljuk a beérkező jelentéseket, és összehasonlítsuk azokat a Lareb adatbázis hivatalos mellékhatás-adataival. Már korán világossá vált, hogy a független jelentési központhoz sokkal több bejelentés érkezett, mint amennyit a hivatalos adatok tükröznek. De a hatóságok nem akarnak tudni róla semmit.

Augusztus 21. és október 8. között (az adatgyűjtés vége) a Covid vakcinákkal összefüggésben 2 204 halálesetet és 2 835 súlyos egészségkárosodást regisztráltak. Az értékelés után a Bizottság által felkért szakértők számára egyértelművé vált: a vakcinák nem biztonságosak. Az oltásokat ezért azonnal le kell állítani.

A holland kormány és a hatóságok azonban nem veszik tudomásul a Bizottság munkáját. A bejelentett esetek vizsgálatát az úgynevezett Lareb rendelkezésére bocsátották, amely hivatalosan felelős a védőoltások mellékhatásainak nyilvántartásáért. A bizottság szerint azonban ott sem kíváncsiak a vakcina aránytalan kockázataira utaló jelekre.

Ezért a bizottság most a Nemzetközi Büntetőbírósághoz fordult a bejelentett halálesetekkel és súlyos egészségkárosodásokkal kapcsolatos összes bizonyítékkal és vizsgálattal. A hatóságokkal és a Larebbel folytatott levelezést is elküldték. Az ICC október 4-én igazolta a kézhezvételt: most már nem tudni, hogy megindul-e a vizsgálat, vagy a bizottság szakértőinek figyelmeztetései itt is süket fülekre találnak.

https://report24.news/niederlaendische-meldestelle-fuer-impfschaeden-wendet-sich-an-internationalen-strafgerichtshof/

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-holland-oltasserules-bejelento-kozpont-a-nemzetkozi-buntetobirosaghoz-fordul/