A hivatalos adatok szerint 269 gyógyszerről ismert, hogy veszélyes kölcsönhatásba lép a Pfizer Covid-19 oltóanyaggal, beleértve az influenza elleni védőoltást is; de mindkettőt egyszerre adják az időseknek és a veszélyeztetetteknek.

Ahogy azt előre megjósolták, és akkoriban "csak egy újabb összeesküvés-elméletnek" bélyegezték, azok, akik előálltak, hogy "kivegyék a részüket" és segítsenek az országnak "visszatérni a normális kerékvágásba" azzal, hogy "feltűrik az ingujjukat" és megkapják a Covid-19 injekciót, "amikor erre felszólítják őket", most felfedezték, hogy a "normális" csak egy répa, amelyet örökké csak egy kicsit elérhetetlenül lógatnak előttük, és most elkezdik a Covid-19 emlékeztető injekciók végtelen ciklusát.

Bár a hatóságok hivatalosan nem ismerik el, kiderült, hogy a Covid-19 injekciók csak néhány hónapig hatnak, amikor is az állítólagos immunitás csökkenni kezd. Ez természetesen nyilvánvaló az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének legutóbbi jelentésében szereplő számokból, amelyekből kiderül, hogy a Covid-19 injekciók hatékonysága jelenleg mínusz nyolcvannyolc százalékos, ami arra utal, hogy a beadandó oltások valójában tönkreteszik az oltást kapók immunrendszerét.

 

Forrás

Éppen ezért az idősek, a kiszolgáltatottak, valamint az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók jelenleg "emlékeztető" injekciót kapnak, elsősorban a Pfizer kísérleti mRNS-injekciójából, és mindenki, aki 50 évesnél idősebb, sorban áll, és arra vár, hogy "kötelességteljesítésre" szólítsák fel.

A jelentések szerint 2021. október 9-én Angliában már több mint kétmillió ember kapta meg a harmadik adag Covid-19 vakcinát a 30 millió jogosult közül.

 

Forrás

Van azonban egy másik fertőző vírus, amelyről úgy tűnik, mindenki elfelejtette, hogy valaha is létezett, és az Egészségügyi Világszervezet által közzétett hivatalos ps alapján 2020-ra teljesen kiirtották.

Ez a fertőző vírus az influenza, és a tavalyi kiirtásának természetesen semmi köze ahhoz a tényhez, hogy a Covid-19 PCR-teszt nem képes különbséget tenni az állítólagos Covid-19 vírus és az influenza vírus között.

De az a hír járja, hogy az influenza idén télen visszatér, méghozzá bosszúból, ezért az Egyesült Királyság kormánya kiterjesztette az ingyenes influenza elleni védőoltást több mint 40 millió britre, beleértve minden 16 éves korig iskolás gyermeket.

Tehát miután 2020-ban a Nemzeti Covid-19 Szolgálat, majd idén 10 hosszú hónapig a Nemzeti Oltási Szolgálat volt, az NHS úgy döntött, hogy továbbra is arra koncentrál, hogy vegyszereket fecskendezzen milliók karjába, ahelyett, hogy a legalább 5 millió, sürgős kezelésre váró beteg hátralékának felszámolását végezné el, akik 2020 márciusa óta úgy tűnik, elfelejtettük, hogy egyáltalán léteznek.

Ehhez azonban természetesen időt kell megtakarítaniuk, ezért úgy döntöttek, hogy az influenza elleni vakcinát és a Covid-19 vakcinát ugyanabban az ülésben beadhatják, egy-egy injekciót adva mindkét karba.

 

Forrás

Az Oltási és Immunizációs Vegyes Bizottság (amelyet Chris Whitty nemrégiben felülbírált, miután úgy döntött, hogy a kísérleti Covid-19 injekció gyermekeknek történő beadásának kockázatai nem haladják meg az előnyöket) szeptember 14-én bejelentette, hogy a Covid-19 emlékeztető oltási kampányt a közeljövőben meg kell kezdeni az otthonok lakói, minden 50 év feletti felnőtt, az egészségügyi és szociális ellátásban dolgozók, valamint a 16-49 éves, alapbetegségben szenvedő személyek számára.

Azt is kijelentették, hogy "amennyiben ez operatív szempontból célszerű, a Covid-19 és az influenza elleni oltóanyagot együttesen is be lehet adni".

Az ITV News egy nemrégiben megjelent cikke arról is tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a Covid-19 oltást az egyik karjukba, az influenza elleni vakcinát pedig a másikba adhatják be ugyanazon a napon.

 

Forrás

Ahogyan a The Independent cikke is, amely azt állította, hogy "Igen, megkaphatja az oltásokat ugyanazon a látogatáson", válaszul arra a kérdésre, hogy megkaphatja-e valaki egyszerre az influenza és a Covid-19 oltást?

Forrás – The Independent

De van-e bizonyíték arra, hogy ez biztonságos?

Mint tudjuk, a Covid-19 vakcinákról nincsenek hosszú távú biztonsági adatok, nem is beszélve arról, hogy az influenza elleni oltás mellett is beadható-e vagy sem. Éppen ezért érdekes, hogy a Pfizer mRNS Covid-19 injekció ellenjavallatainak listájából kiderül, hogy 269 gyógyszerről ismert, hogy kölcsönhatásba léphet a Covid-19 vakcinával, amelyek közül 268 "mérsékelten klinikailag jelentős", vagyis a kombinációkat általában kerülni kell, kivéve "különleges körülmények" esetén.

 

A teljes lista megtalálható a Drugs.com oldalon, amely "több mint 24 000 vényköteles gyógyszerről, vény nélkül kapható gyógyszerről és természetes termékről nyújt pontos és független információkat", és megfelel a megbízható egészségügyi információk HONcode szabványának.

 

Forrás

Meglepetésünkre (nem) felfedeztük, hogy a Pfizer vakcinával való kölcsönhatásként klinikailag mérsékelten jelentősként felsorolt gyógyszerek közül több is a különböző influenza elleni oltások közül való, amelyeket jelenleg az idősek és veszélyeztetett személyek jobb karjába adnak be, míg a másik karjukban a Pfizer Covid-19 injekciójából kapnak egy adagot.

Az influenza elleni oltás és a Pfizer Covid-19 injekció közötti kölcsönhatás leírása szerint "a más vakcinával egyidejűleg vagy egymástól számított egy bemutatási időszakon belül adott SARS-CoV-2-mRNS (Pfizer) vakcina biztonságosságát és hatékonyságát nem vizsgálták.", és hogy tanácsot kell kérni az orvostól.

Gondolod, hogy sok orvos van a helyi Asda parkolójában felállítható vakcinasátrakban?

 

Az is érdekes, hogy a Pfizer-oltás ellenjavallataként felsorolt számos más gyógyszer, például az asztma kezelésére szolgáló inhalátor formájában kapható budesonid esetében a hivatalos ajánlás szerint "ha Önt jelenleg vagy nemrégiben budesoniddal kezelik, a SARS-CoV-2-mRNS (Pfizer) vakcina beadása előtt tájékoztassa erről kezelőorvosát".

Forrás

Az Egyesült Királyságban körülbelül 8 millió ember szenved asztmában. Mit gondol, ezek közül hányan kérdezték meg, hogy szednek-e budesonidot a kezelésére, mielőtt Mary "húsz injekciót kaptak percenként" Taylor karján? Akit kiképeztek arra, hogyan kell beadni egy vakcinát, miután megnézett egy ötperces videót a Youtube-on, amelyen az NHS hivatalos logója szerepelt.

A válasz természetesen nagyon kevés lesz.

A lényeg az, hogy 2021-ben egész évben kísérleteztek az embereken egy olyan "vakcinával", amelynek klinikai vizsgálatai csak 2023-ban fejeződnek be, és nagyon kevés erőfeszítést tettek a tényleges kockázatok ismertetésére és a megfelelő tájékoztatáson alapuló beleegyezés megszerzésére.

És most folytatják a kísérletezést a lakosságon azzal, hogy az egyik karjukban Covid-19 vakcinát, a másikban pedig influenza elleni oltást kínálnak nekik, miközben a hivatalos adatok egyértelműen azt mutatják, hogy ezt semmilyen klinikai adat nem támasztja alá.

Kivéve, hogy vannak, mondhatni.

A University Hospitals Bristol and Weston NHS Foundation Trust által nemrégiben végzett tanulmányt arra használják fel, hogy igazolják a COVID és az influenza elleni oltás egyidejű beadására vonatkozó döntés biztonságosságát. Közelebbről megvizsgálva azonban kiderül, hogy a tanulmány csak egy előzetes nyomtatás, és még nem került lektorálásra. Valójában a tanulmányt olyan gyorsan nyomtatták ki, hogy az adatok fele hiányzik.

 

Forrás – Page 10

De találtunk valami érdekeset a két injekció egyidejű beadásáról szóló tanulmány nyomtatás előtti eredményeiben. A szerzők szerint "a Covid-19 és az influenza elleni vakcina egyidejű beadásával beadott csoportban a 254 résztvevő közül, akik egy vagy több szisztémás reakciót jelentettek, 14-en legalább egy súlyos mellékhatást jelentettek (5,4%), míg a csak a Covid-19 vakcinával beadott csoportban a 239 résztvevő közül 6 (2,5%).

Forrás – Page 14

A vizsgálatban mindössze 679-en vettek részt, 340-en az influenza és a Covid elleni védőoltás csoportban, 339-en pedig a csak Covid-19 elleni védőoltást kapó csoportban.

Ez a nyomtatás előtti tanulmány azonban valójában azt mutatja, hogy a súlyos mellékhatások aránya 116%-kal magasabb volt az influenza elleni és a Covid-19 elleni oltást egyaránt kapó csoportban, mint a csak a Covid-19 elleni oltást kapó csoportban. Hogyhogy ez nem ad okot komoly aggodalomra?

Ráadásul, ha ezeket az adatokat lefordítjuk a való világra, ahol 40 millió britnek ajánlják fel az influenza elleni védőoltást, és 30 milliónak a Covid-19 emlékeztető oltást, ami azt jelenti, hogy 30 millió ember kaphat egyszerre mindkét oltást, akkor akár 162 000 ember is szenvedhet rendkívül súlyos mellékhatást.

Nem állnak rendelkezésre olyan klinikai adatok, amelyek bizonyítják, hogy a Covid-19 vakcina és az influenza elleni oltás egyidejű beadása biztonságos lenne. Valójában az egyetlen rendelkezésre álló adat, amely egy nyomtatás előtti tanulmány, éppen az ellenkezőjét bizonyítja.

Tehát ne tévedjünk, azok az emberek, akik jelentkeznek, hogy "kivegyék a részüket" és segítsenek az országnak "visszatérni a normális kerékvágásba" azzal, hogy "feltűrik az ingujjukat" és beadatják a Covid-19 injekciót és az influenza elleni oltást, "amikor erre felszólítják őket", egy valós életben zajló kísérletben vesznek részt, mégpedig egy veszélyes kísérletben.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-hivatalos-adatok-szerint-269-gyogyszerrol-ismert-hogy-veszelyes-kolcsonhatasba-lep-a-pfizer-covid-19-oltoanyaggal