2015. október 15., csütörtök

Nyafog a német rendőrség

A bajor-osztrák határon fekvő Freilassingból Mannheimbe tartó vonatot már Münchenben meg kellett állítani az összetűzés miatt. Két különböző nemzetiségű csoport esett egymásnak heves vita és kölcsönös sértegetések után. A keddi verekedésben négyen megsérültek, a szövetségi rendőrség öt ember ellen indított eljárást. A vonatról 20 verekedőt szállítottak le a bajor fővárosban.
A Deutsche Bahn vasúttársaság naponta több különvonattal szállítja a határról az Ausztriából érkező menedékkérőket. Azon a vonaton, amelyen a verekedés történt, hétszázan utaztak.
A német rendőrszakszervezet (DPolG) szerint az erőszakoskodó menedékkérők kérelmét gyorsított eljárással kellene elbírálni, esetükben meg kellene szüntetni a menedékjogi kérelmekről döntő szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) határozata elleni jogorvoslat lehetőségét, és gyorsan ki kellene toloncolni az ilyen embereket az országból.
A DPoLG és a városi és települési önkormányzatok szövetségének (DStGB) közös javaslatait bemutató szerdai berlini tájékoztatón Rainer Wendt, a rendőrszakszervezet elnöke hangsúlyozta, hogy a menedékkérőket fel kell világosítani a Németországban érvényes szabályokról.
Közben zajlik a német lakosság meggyőzése a migránsok befogadásának SZÜKSÉGESSÉGÉRŐL! Mintha nem túl nagy lenne a siker!

„Veszélyt jelentenek a magyar lakosságra a bevándorlók”

A migránsok egymásra és a magyar lakosságra is veszélyt jelentenek – közölte Szlávik János, a budapesti Szent László Kórház osztályvezető főorvosa a parlament népjóléti bizottságának tegnapi ülésén.
Megerősítette lapunk korábbi információját, miszerint jellemző a bevándorlók körében a tetvesség és a rühesség, továbbá elmondta, eddig négy migránst kezeltek maláriával, mindannyian meggyógyultak, de ez a betegség nem jelent veszélyt a magyar lakosságra, hiszen emberről emberre nem terjed. A távirati iroda beszámolója szerint jelezte, Irakban kolerajárvány van, és leprás megbetegedéseket is tapasztaltak Afganisztánban és Közép-Afrikában, s a törökországi menekülttáborban hastífuszjárvány tombol.
Képviselői kérdésre megjegyezte, a nyilvánosság előtt általában igyekszik megnyugtatni a közvéleményt, de kötelessége azokról a megbetegedésekről is beszélni, amelyek azokban az országokban fordulnak elő, ahonnan a menekültek jönnek. Nemcsak azzal kell foglalkozni, hogy mi van, hanem azzal is, mi lehet. Szerinte egyébként a migránsok között nagyobb arányban találtak hepatitis B- és C-, továbbá HIV-fertőzöttet, mint a magyar lakosságnál, és ezekre a fertőző betegségekre szűrni kell, s az, hogy egyelőre ilyen kevés megbetegedés volt, és valamennyi beteg meggyógyult, a szerencsének tudható be.-írja a magyarhirlap.hu

Bal-Rad komm: A magyar “közegészségügy” meg fog birkózni a feladattal! Hogy a MAGYAROK gyógyításával mi lesz?
-Mi lenne? Az ami eddig volt! A magyarok imádkozzanak, éljenek egészségesebben! Meg különben is: a MAGYAROK helybéliek! Kell hogy ismerjék az itteni fák, bokrok, füvek, bogyók, gyökerek gyógyító hatásait!

Itt Svájcban 1 elismer orvos baráti privát beszélgetes közben el ismerte, hogy azok a rendörök akik napi szinten talalkoznak a migransokkal, az eltöltött idö növekedes aranyaban 100% -ig mefertözödhetnek.
A magyar lakosokra a menekültekkel napi szinten érintkező rendőrök a potencialis fertőző forrás,akik tovább adják otthoni környezetüknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése