2015. október 27., kedd

Áradat!

Megvolt a vasárnapi EU-s “migránscsúcs”! Az ott elfogadott 17 pontból annyit tudunk, hogy kényelmessé kell tenni a muszlimhorda vonulását! Meleg szálláshelyekkel, gondoskodással, stb.
Hogy miként lehetne őket távol tartani Európától? Valami ilyen célú konkrét döntésről nem hallottunk eleddig! (Ettől függetlenül hogy mi nem tudunk róla, persze születhetett döntés.)
Az biztos, hogy a migránshadat nem rettentette el az EU 17 pontja. A muszlim megszállóhad özönlik végeláthatatlan sorokban, feltartóztathatatlanul. Európa pedig döbbenten szemléli a bibliai méretű csapást, és politikai vezetőinek asszisztálását az öreg kontinens muzulmán megszállásához.
A híres-hírhedt 17 pontban ÖTSZÁZ PLUSZ RENDŐRRŐL VAN SZÓ, akikkel…stb. stb. stb.
Európa katonai erői az amerikaiakkal hadgyakorlatozgatnak! A hadijátékok hátterében pedig özönlik a megszállók hada Európába! A “hivatalos” Európa az orosz hadseregtől retteg!
A szlovén-osztrák határon fekvő osztrák falu Spielberg lakói belátták: a harangok félreverése, a könyörgő szentmise nem állítja meg a migránshordát. Néhányan élőlánccal zárták le a határátkelőtől Ausztria belsejébe vezető utat! Ez a zár persze legfeljebb csak jelképes hatású lehet.
Az Európai Unió SENKI ÁLTAL MEG NEM VÁLASZTOTT-VALAKI(K) ÁLTAL KIJELÖLT-VEZETŐI semmitmondó nyilatkozatdömpinggel szédítik-kábítják a tagállamok polgárait! MINKET-MAGYAROKAT-IS!
MEDDIG TART MÉG EZ A TÉTLENSÉG?!
Európa népeinek, Magyarország népének is!-TENNIE KELL!

http://www.balrad.com/2015/10/27/aradat/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése