2015. június 27., szombat

Donbasszban-dacára a csütörtökön Párizsban a “normandiai négyek” külügyminisztereinek döntésére-mára virradóan sem szűnt meg a valcmanista latorhordák által lakott települések tüzérségi bombázása.

Pedig Párizsban két napot szabtak a megállapodás végrehajtására.
béke
A “Béke”-utca Gorlovkában
Mára virradóan az északi frontszakaszon is élénk élet zajlott! A kijevi latortüzérség bombázta Pervomajszk romhalmazait. Két helyi civilt legyilkolva.
Valcman martalócai “renoválták” persze az éjszaka folyamán Oboznojét, Szlavjanoszerbszket, Rajevkát,Mologyezsnojét, és a Vjeszelaja Gora-hegyi népköztársasági állásokat. Igor Jascsenko ezredes, a Luganszki Népköztársaság Népi Rendőrségének helyettes vezérkari főnöke bejelentette, hogy az LNR erői SEHOL SEM viszonozták a tüzet. Elmondta viszont, hogy a Vjeszelaja Gora-hegyen megsebesült két milicista.
sahanka
A középső és a déli frontszakaszokon éjszakára csitult a latortüzérség gyilkoló kedve.
Gorlovka afféle “mérsékelt ostromot” élt át.
Donyeck “Petrovszkij” kerülete volt CSAK célterülete mára virradóan a valcmanista martalócoknak. És hát a repülőtér területe.
Peszkiben csak néha-néha eresztettek ki a felek egy aknagránátot az éjjel. Mintha csak jelezni akarták volna a másik félnek: itt vagyunk!-de hétvége van!
Szpartak kevésbé volt csendes. A települést igen intenzíven bombázta mára virradóan a latortüzérség.
Dokucsajevszk is sok találatot tudhat a “magáénak”! Itt szintén megalt két civil mára virradóan a latorgránátoktól.
szaha
A martalóctüzérség éjszakai célterülete volt Jasznoje, Zsabicsevo, Novaja Laszpa és Sztaromihajlovka is. No és persze Sirokino.
Odessza-régióban tegnap késő este “egy ismeretlen” elkövető tüzet nyitott két rendőrre! Az egyik a helyszínen meghalt, a másik életveszélyesen megsebesült.
https://balrad.wordpress.com/2015/06/27/donbassz-27/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése