2015. február 8., vasárnap

Hamarosan lefő a kávé a gyjebalcevoi katlanban!

kotli
Donbasszban a gyjebalcevoi katlanra tegnap rárakta a fedőt a milicia. És elkezdett “fűteni”! A ma reggeli “népszámlálási” adatok szerint kétszázra tehető a forgalomból végleg kivont valcmanista martalócok száma.
fevral
Csjernuhinonál zajlik a leszámolás az “Ajdar” hiénáival
http://vk.com/video287620466_170815806?hd=-1&t=1m48s
(Чернухино)Csjernuhino és (Нижнелозовск)Nyizsnyelozovszk valcmanista banditái mára virradóan nem tölthették nyugodtan az éjszakájukat. A népköztársaságiak kiváltképp Kolomojszkij banszámláinak zsoldkifizető rubrikáján spórolta “Benyjának”! Csjernuhino ajdaros férgeinek-akiket Dnyepropetrovszk Ura abrakol-nem kegyelmeznek. Túl sok volt már a rovásukon. Komoly latorirtás zajlott tegnap délutántól ma reggelig Csjernuhinonál. Százszám pusztulnak az ajdaros hiénák. Nagyon úgy fest, hogy a nemzetközi bérgyilkoshordából hírmondó sem fog maradni! Számukra az “oroszvadász szafari” cudar véget ér(t)!
A (Светлодара)Szvetlodar-környéki valcmanista martalócokra is szomorú hétvége köszöntött ma reggel. Néhány órája rájuk zúdult a népfelkelők haragja. Már az első órában igen sok pribék letette a kanalat.
(Нижнее Лозовое)Nyizsnyeje Lozovoje vélhetőleg már e sorok megírása közben felszabadul a pribékmegszállás alól.
Donyecket, Gorlovkát egész éjjel, és jelenleg is bombázza Nyalókakirály latortüzérsége.
A donyecki légikikötőt is reggel ismét kezdte lőni a latortüzérség.
Valami “mozdulni látszik” Mariupol táján is. Ma hajnalban a valcmanisták működtetni kezdték a tüzérségüket.
Tegnap Münchenben a biztonságpolitikai szócséplésen Szergej Lavrov orosz külügyminiszter kijelentette: Donbassz népfelkelői igaz ügyért harcolnak, amit Nyalókakirály pribékhordáinak martalócai nem értenek meg.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/08/hamarosan-lefo-a-kave-a-gyjebalcevoi-katlanban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése