2014. december 13., szombat

Mobilszolgáltatás indul angliai magyaroknak

Különleges, az Angliában dolgozó magyarok és az itthoni rokonok, ismerősök között keletkező kommunikációs költségeket jelentősen csökkentő mobilszolgáltatással lépett az angol piacra a NordTelekom. A magyar tulajdonú vállalat SIM kártyájához két telefonszám (egy angol, egy magyar) tartozik, így helyi és nemzetközi hívásokra is versenyképes tarifákkal használható a szolgáltatás. Az egyik legfontosabb előny, hogy itthonról magyar vezetékes tarifával hívható az Angliában tartózkodó rokon, ismerős, míg a hívást fogadó félnek egyáltalán nem kell fizetnie a beszélgetés után.

A szolgáltatás része a kétnyelvű ügyfélszolgálat, valamint az a lehetőség, hogy a kinti magyarok az itthoni online tartalmakat is zökkenőmentesen (magyar IP-címről) érhetik el. A SIM kártya és a két telefonszám régi mobil készülékeken, azaz okostelefon nélkül is használható. A SIM kártyát online megrendelés mellett az Egyesült Királyságban folyamatosan bővülő, várhatóan kétszáz, magyar élelmiszereket is árusító boltban is meg lehet vásárolni. Sőt, az Angliába készülők itthon is beszerezhetik a kártyát a NordTelekom irodájában vagy a weboldalon megrendelve.

Az egyenleget feltölteni, vagy az előfizetést kifizetni Angliában a PayPoint 20 ezer viszonteladói pontból álló hálózatában, illetve a NordTelekom Mobile weboldalán lehetséges. A NordTelekom az angol piacra történő belépést részben a tavaly végrehajtott tőkeemelésből valósította meg. A társaság nyitott további tőkebevonásra is, ha a most indított szolgáltatás dinamikus növekedésnek indul.
Kereskedjen a magyar tőzsdén 0,3%-os jutalékkal!

A NordTelekom Mobile a 7,5 font lebeszélhető indulóegyenleggel rendelkező SIM kártyát és a házhozszállítást (Angliában vagy Magyarországon) most összesen 7 fontért kínálja. Ha elfogy az egyenleg, akkor egyszeri vagy havi rendszeres feltöltést is be lehet állítani a weboldalon. A szolgáltató percdíjai a meghatározó angliai versenytársaké alatt marad (lásd táblázat). A korábban feltöltött egyenlegből további kedvezményes 1-30 napos csomagajánlatok választhatóak, így tovább csökkenthető a hívások költsége, akár 1 pennyre percenként.

Portfolio

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése