Feltűnően szélsőjobboldal-barát bejegyzéssel kedveskedett a legolvasottabb hazai liberális sajtóorgánum, az Index.hu azoknak a potenciális olvasóknak, akiket egyébként a liberális propaganda többnyire nem érdekel, de egy-egy korabéli, Harmadik Birodalom témájú fotóért szívesen ellátogatnak még az ideológiai ellenség oldalára is, - nem mellesleg pedig egyedül ők lennének képesek forradalmat csinálni az egyelőre csak plakátlobogtatásból álló álcivil tüntetésekből. Három nappal a budapesti majdan kezdetének tervezett időpontja előtt a liberális sajtó lehozott egy olyan Hitleres cikket, amiben a zsidó szó egyszer sem szerepel. (!) Sehol egy "gázkamra", sehol egy "hatmillió", sehol egy "a magyarság egészét ért trauma", vagy a "túlélők máig ható fájdalma".
Történelmi pillanatot láthatunk? A liberális sajtó úgy beszél a Harmadik Birodalomról, hogy azt nem egy "túlélés és fájdalom" alapú zsidó identitás kovácsolására, és a jobboldal kollektív bűnösnek nyilvánítására használja? Nem, ez nem egy történelmi pillanat. Ugyanannak a módszernek lehetünk szemtanúi, amivel Ukrajnában a nyugatbarát sajtó bevonta a szélsőjobboldalt az EU-párti tüntetésekbe. Korábbi ideológiájukat és tematikájukat félretéve olyan dogokról beszélnek, amire a jobboldal odafigyel, és teszik mindezt annak érdekében, hogy a jobboldal figyelmét felkeltsék.
Ha véletlen elkerülte volna a jobboldal figyelmét, hogy december 16-án nagy-nagy kormányellenes tüntetés lesz, akkor majd a Hitleres fotók megosztásával az összes, a tüntetésekkel szemben eddig érdektelen jobboldali közösség eljuthat a liberális sajtóorgánumra, ahol újból felhívják a figyelmét arra, hogy "Pesten forradalom lesz".
Hídfő.net.ru | Mozgósító erőMozgósító erő - ami a liberálisoknak nincs. A jobboldaltól kölcsönöznének.
Kontárnyelven szólva, ez egy mézesmadzag, amit szépen elhúztak a jobboldal orra előtt. Volt már másfajta mézesmadzag is, többek között, amikor a "lesz újabb békemenet" tematikájú hírt egy barna bőrű tüntetők tömegéből felugró négerrel illusztrálva tették ki címlapra, hogy ösztönszinten azt a benyomást keltsék, a felforgatás ellen kiállás nem a magyar emberek ügye.
Ismételjük: Hitleres cikk, liberális sajtóban, gázkamrák említése nélkül. Ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy lássuk, valami nagyon nagy dolog készül.
Látható, milyen fokozott törtetéssel, erejüket megfeszítve próbálkoznak a liberálisok, hogy odacsalják a jobboldalt a kormányellenes tüntetésekre. Nagyon szeretnék, ha valaki helyettük verekedne össze a rendőrökkel, és később a sajtóban nem olyan videofelvételek terjednének, amin rasztás hajú liberálisok mennek neki a rendőröknek. Ne adjuk meg nekik ezt az örömöt!
Rövid áttekintésünk a Budapesten szerveződő civil tüntetések céljáról itt olvasható.

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/13/jarulekos-vesztesegnek-hasznalnak-jobboldalt-egy-liberalis-forradalomban