2014. július 8., kedd

Hillary Clinton: "Nem engedjük a háború utáni Európa térképének újrarajzolását!"

Hillary Clinton, aki a nagytőkések tanácsának engedelmeskedve épp a stafétabotot készül átvenni Barack Obamától a választásnak nevezett színjáték alatt, megkezdte kampányát. Ennek első lépése Berlin, ahol az emlékirataiból készült könyv bemutatóján biztosította a közönségét, hogy "A jelenlegi Ukrajnában folyó aggresszió nem marad válasz nélkül." Minden bizonnyal nem arra gondolt, hogy amerikai csapatok fogják megtámadni a jelenleg regnáló ukrán kormányt, mert az emberiség ellenes bűntetteket követ el a frissen kivált köztársaságok területén.
Hídfő.net | Hillary ClintonHillary Clinton hazudik
Ezt tetőzve Hillary Clinton hozzátette, hogy "Nem engedjük, hogy bizonyos politikai vezetők átrajzolják a háború utáni Európa térképét." Hogy értsük: bizonyos politikai vezető = Vlagyimir Putyin, háború = II. világháború. Amiről beszélnek, az pedig az, hogy Putyin élt a lehetőséggel, és visszacsatolta a Krím-félszigetet az anyaországhoz. A dolog logikai buktatója ott van, hogy az USA gyakorlatilag felszámolta a Szovjetuniót és Jugoszláviát, azaz szovjet, illetve szovjet-típusú vezetők döntéseit is ezzel, de amikor Putyin bírálja felül egy volt szovjet vezető döntését (A Krím-félszigetet Hruscsov csatolta közigazgatásilag Ukrajnához), na azt már nem lehet, mi joga is lehetne az egyik orosz vezetőnek egy másik orosz vezetőt felülbírálni, ugye?
Hillary Clinton továbbá meg van győződve, hogy az "...ukrán emberek egy olyan szabad országban szeretnének élni, ami híd lehet a nyugat és a kelet között." A nyugat és a kelet közötti híd szerepről mi, magyarok, sokat tudnánk mesélni. Ez a híd ugyanis olyan híd, hogy aki átmegy rajta, az megáll a közepén ledobni a szemetet és üríteni, az pedig mind a híd alatt élőkre hullik. Ez a hangzatos "híd" szerep hozománya az Uniótól, nekünk. Hamarosan az ukránok is megtapasztalják.

http://www.hidfo.net/2014/07/08/hillary-clinton-nem-engedjuk-haboru-utani-europa-terkepenek-ujrarajzolasat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése