Titkos politikai szerelmi háromszög Orbán Viktor, a szlovák neonácik és Vlagyimír Putyin közt? Ó, igen.
Ki ez a magyartisztelő szlovák neonáci?
"Magyarellenes jelszavakat nemigen hallani tőle ... És támogatja Orbán Viktort. Ki ez a Marian Kotleba?"

Alázattal jelentkezem, én értem!

Szóval, ha Marián Kotleba politikailag szereti Orbán Viktort, és Orbán Viktor is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, valamint Marián Kotleba is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, ebböl mi következik? Az hogy:
1. Marián Kotleba is náci
2. Orbán Viktor is náci
3. És Vlagyimír Putyin is náci

Károly herceg lényegében igazat beszélt, amikor 2014-ben félnyilvánosan:
Adolf Hitlerhez hasonlította Vlagyimír Putyint, amikor egy a Holokausztban a hozzátartozóit elveszítö kanadai nyugdíjassal beszélt
(Prince Charles 'compares Vladimir Putin to Adolf Hitler' during chat with pensioner who lost relatives in Holocaust)

Aztán, egy érdekesség ...
1. Marián Kolteba is meleg (ez itt Szlovákiában nyílt titok)
2. Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)
3. Orbán Viktorról is érdekes dolgokat irkodott a napokban a Simicska gyerköc a Facebook oldalára Györi Tibornak, Orbán médiagurujának címezve:
(figyelem, ordenáré hangnem)
Az ifjú Simicska írta a Facebookra Györi Tibornak címezve:

https://888.hu/article-simicska-gate-a-gecizestol-a-faszlevagasig/cth-kinyilott-a-pitypang

"(...) Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?"

"Tibi! Apám azt üzeni, ha a testvéreimnek is nekiestek, akkor utána nincs semmi, csak a vég. Ezt értitek? A gyerekeket is belekevernétek a politikába? Elmentek a picsába!"

"Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???"

"Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"



Pfff

Nem mindegyik homoszexuális náci, de ki tudja miért, fordítva igaz: a nácik döntö többsége homoszexuális... vagy minimum aberrált

Jah, még egy találós kérdés: ha Putyin szereti a szlovák neonácikat is, és hagyta megdönteni 2014-ben az ukrán banderista neonáciknak is a Janukovics rezsimet, ebböl mi következik? Ó igen, az hogy Putyin titokban szereti az ukrán neonácikat is, és "szeretetböl" hagyta nekik, hogy azok megdöntsék a túl önálló, se az Európai Unióba, se az orosz vezetésü Eurázsiai Unióba belépni nem hajlandó, inkább független Janukovics rezsimet, melyet aztán bosszúból, prédaként "odadobott" az EU-s náci-neokon farkasoknak ... A banderista neonácikat Ukrajnában nemcsak az EU támogatta, hanem Putyin és az orosz titkosszolgálat is! Ezt máig kevesen tudják!

Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)



Korábban írtam a kommentekbe Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írás alá:

Dániel 11 szerint az Antikrisztust nem fogják érdekelni a nök:

Dániel 11:37
"Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvencével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát."

Nem akartam ezzel többet foglalkozni, de a helyzet az, hogy nemcsak Obama hanem Putyin is szexuálisan perverz... nem viccelek. Észrevette valaki, hogy a felesége szinte alig mutatkozik az oldalán? Ez azért van, mert rájött, Putyin csak színlel, megjátsza magát, igazából nem érdekli a felesége.

Látens meleg lenne Vlagyimir Putyin?
http://konyves.blog.hu/2013/12/05/latens_meleg_lenne_vladimir_putyin

Itt jegyezném meg, hogy Putyin már el is vált a feleségétöl.

Ha itt-ott félrelép egy férfi, legyen az növel vagy másik férfival, azt még egy feleség, ha nehezen is, de el tudja viselni. Pláne egy befolyásos, hatalmi ember felesége. De ha az illetö rendszeresen kisfiúkkal kefél, az már mindenképpen sok egy nönek, legyen a férj bármilyen befolyásos.


A Simicskák nagy háttérhatalmisok, azt a bizonyos Orbán Viktornak címzett "Elmentek a picsába!" mondatot komolyan kell venni.

Sajnos nem kizárt, Magyarországon rövidesen vér fog folyni

"Aláírtad János, égni fog a város!" - Tüntetök a Sándor-palotánál
http://nepszava.hu/cikk/1126352-alairtad-janos-egni-fog-a-varos---tuntetok-a-sandor-palotanal-fotok

Bayer Zsolt üzent a tüntető fiataloknak
https://444.hu/2017/04/11/bayer-zsolt-uzent-a-tunteto-fiataloknak-majd-megtapasztaljatok-milyen-erzes-uldozottnek-es-fenyegetettnek-lenni

„(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

---------------------------------------------------

Igérjétek meg, hogy nem álltok be egyik oldalra se a várható utcai zavargásokban. Bár ott tartunk, hogy a ballib oldal (és a Jobbik) a kisebbik rossz, de annyit egyik se ér, egyáltalán nem ér, hogy ezekért áldozza valaki a testi épségét vagy akár az életét.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=216:2017-04-11-15-39-42&catid=15:egyeb&Itemid=51