2017. május 23., kedd

Halálsoron

HalálsoronKözponti Nyomozó Főügyészség
1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 38.
Tárgy: Feljelentés
Dátum: 2017.05.23.

Alulírott Borbély József (6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18.)

feljelentés

-t teszek az összes parlamenti képviselővel és az érintett közjegyzőkkel, járásbírókkal, bírósági titkárokkal, illetve a fellebbezések elbírásában érintett törvényszéki bírókkal szemben, bűnszervezetben folytatólagosan sorozat gyilkosság "Magyar Állam" nevében történő elkövetése miatt az alábbi tényállás alapján:

Magyarok százezrével a halálsoron (a halálsor Amerikában az, ha valakit halálra ítélnek és vár a kivégzésének az időpontjára, amit nem tud, hogy mikor érkezik el, persze ők túlnyomó részt elkövették azt, amivel megvádolták őket)
Mi nem követtünk el semmit, mégis harminc évvel a "rendszerváltás" után ezrével születnek naponta a halálos ítéletek a száz járásbíróságon, a polgári bírók és a bírósági titkárok, illetve az összes magyarországi közjegyző által - akik a fizetési meghagyásokat bocsájtják ki -, az önálló bírósági végrehajtók pedig a hóhéraink, akik szintén a magyarországi népirtás szereplői közé tartoznak.
Az egészért a "rendszerváltás" utáni törvényhozók az elsődleges felelősök, mivel ők hozták a végrehajtási eljárásról szóló törvényt, illetve ők tartják fent hatályában, jóllehet, hogy a jogalkalmazóknak, még a bunkó végrehajtóknak is észlelniük kellene, illetve kellett volna, hogy a végrehajtási törvény az Alaptörvénybe ütközik, mivel a végrehajtási törvény nem tartalmazza azokat a garanciális elemeket amelyek biztosítanák, hogy az Alaptörvényben rögzített emberi, és az élethez fűződő jogaink ne sérüljenek. Ezt az ütközést a több ezer jogalkalmazónak a végrehajtási törvény "megalkotása", 1994 óta nem sikerült észlelni (pusztán egy dolgot kiemelve, hogy a végrehajtási eljárásban a végrehajtás alól mentes jövedelem a 28.500,- Ft, a Policy Agenda által számított létminimum összege pedig több mint 80.000,- Ft, a KSH adataiból számítottan (persze a 80.000,- Ft csak akkor elég az életbe maradásra, ha a hóhér nem lakoltatta ki az illetőt az otthonából, mert ebbe az albérleti díj nem került kalkulálásra)).
A fentiekből az következik, hogy akinek az önálló bírósági végrehajtó a levonásokat úgy eszközöli, hogy nem marad meg havi 80.000,- Ft -ja, az hamarább fog meghalni, mint egyébként egy normális életvitelnél élhetne, azaz úgy kerül a halálsorra, úgy hozták meg a halálos ítéletét polgári ügyben eljárva a közjegyzők, bírósági titkárok, és polgári járásbírók, hogy semmi Btk. -ba ütközőt nem követtek el(?). Ezek a szerencsétlen embereknek, pusztán annyi a "bűnük", hogy nem verték még idejében agyon lapáttal ezt a sok hazaáruló féreg hivatali eljárót.
Az Orosházi Járásbíróságon már a fentieket egy tárgyaláson jegyzőkönyvbe mondtam, megvádolva az eljáró bírót is, mely jegyzőkönyvet amint megérkezik közzé teszünk.
A fentiek, illetve a létminimum kifejezés nem csak játék a szavakkal, hanem a véresnek ugyan elsőre nem tűnő, nem feltétlenül lassú halál, mivel az utcára kikerülő kilakoltatott férfiak átlagban három hónapon, a nők kettő héten belül haláloznak el.
A volt "devizahitelesek" árfolyamgátjának megszűnése miatt, hamarosan újabb százezrek veszítenék el az otthonaikat, ezért még a mai napon megtesszük a feljelentést a hordával szemben melyet szintén közzéteszünk.
A fentiekkel az összes parlamenti képviselő tisztában van, mégsem tesznek semmit, csak lopnak tovább pártállásra tekintet nélkül.
Indítványozom, hogy a Végrehajtási törvényt helyezzék hatályom kívül, vagy függesszék fel az alkalmazását.
Ügyész érted ugye? Ha valami nem világos hívjál a 70/6000134-es számon.

Kelt: Kecskeméten, 2017. május 23.

/Borbély József/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése