ccc
Könnyen meglehet, hogy nagyon visszaüt Valcmanékra a “katlan story”! A felszabadított Debalcevo és Uglegorszk visszatérő férfinépsége tömegesen-és őrjöngve-állnak be a milíciába! Egy szál Kalasnyikovval a kezükben nekimennének Kijevnek! Követelik a DNR vezetését, hogy induljanak Nyalókakirály fellegvára ellen. Sokan Lembergbe vágynak. Az utóbbi három napban valamivel több mint hatszáz férfi bújt angyalbőrbe, és toporzékolnak a bosszúvágytól.
Ma délelőtti hír szerint Szlavjanszk férfilakosságát a megszálló valcmanista pribékek az utcákon fogdossák össze. Fogolycseréhez akarják őket felhasználni, és már érkezett a népköztársaságiakhoz váltságdíjigény is.

A donyecki repülőteret ma ismét tüzérségi tűzzel árasztották el Valcman martalócai. Emiatt ma a repülőtér “egészségügyi nagytakarítása” ismét kényszerszünetet tartott. Minderről pecsétes igazolást is kiállított az EBESZ!
(Октябрьская)Oktyjabrszkaja bányaüzemnél és Peszkiben ma tovább folytatódott a “ki a gyorsabb…?” társasjáték. A lényeg: az nyer, aki előbb talál fedezéket, mint ahogyan az aknavető-gránát becsapódik. A jelentések szerint a milicisták már tökélyre fejleszthették az aknák előli elugrás képességét, mert két napja mindannyian megvannak még. Állítólag csak fáradtak. A martalócokról sincs hír, hogy azok hogy bírják a sok ugrándozást.
megb
(Старомихайловка)Sztaromihajlovka környékén is volt ma egy kis “ereszdelahajam”-de hamar belátták a duhajok, hogy hétvége van. Ilyenkor nem szokás…
A “KiberBerkut” hackercsoport feltörte Valcman főparancsnokságának villanypostáját, és közzétette az amerikai hadsereg és a martalócvezérkar levelezését. A közzétett dokumentumok arról tanúskodnak, hogy a közelmúltban Kijevben portyázott egy amerikai katonai delegáció, amelynek tagja volt egy “Zöld Csapat” nevű “magánhadsereg” névre hallgató bérgyilkosbanda egy pribékje.
ggoggaggu

Ekkor vetteték fel Valcmanék a “nagyon hatásos” amerikai fegyverek iránti konkrét igényeiket. Amiket az amcsik nagy megértéssel-bár némi aggodalommal fogadtak. Megígérték, hogy az ügy elfogadtatása érdekében minden befolyásukat latba fogják vetni európai szövetségeseiknél, DE A FEGYVEREKET NEM SZÍVESEN BÍZNÁK VALCMANÉK MARTALÓCAIRA! INKÁBB ŐK MAGUK ADNÁNAK VELÜK ÉRTŐ SZEMÉLYZETET IS! Rendelkeznek ugyanis fölös kapacitással jól képzett szakemberek dolgában, akik-természetesen önként és dalolva-egy kis fizetség fejében szívesen bemutatnák tudományukat Donbasszban.
https://balrad.wordpress.com/2015/02/28/donbassz-ma-22/