Nyalókakirály latorhordája a “lendületes” támadó hadműveletekről átváltott “körkörös védekező taktikára”.

Tegnap egész nap szinte minden frontos heves összecsapások voltak a népfelkelők miliciái és a kijevi latorhatalom pribékhordái között. Az eddigi eredmény: amolyan “kőműveskelemeni”! Amit reggel megszerzett a pribékgyülekezet, estére elveszitette. Meg közben azért rengetek lator fűbe harapott, igen sok súlyosan megsebesült, a technikai veszteségük pedig millió dollárban mérhető.

Krasznodon – térségében a miliciák hihetetlen pusztitást végeztek Nyalókakirály banditái körében. (A “magyar” fősodratúban” 18 lator fűbeharapásáról mertek emlitést tenni, ám a valóságban a Bal-Rad értesülései szerint a félezerhez közelit a “kransznodoni csata” kijevi egyedvesztesége. Igazándiból nem is volt csata, hanem csak egy távoli levadászás. A népfelkelők tüzérségének csak a felderitői látták a dicstelen hordát – és annak pusztulását.

A krasznodoni latorcsoportositás elpusztulása a donbasszi valcmanista tervek zátonyra futását eredményezte – mint eddig mindig.

A latorhatalom akciótervéből mindössze a lakott települések ágyúzása maradt meg. Luhanszkot és Pervomajszkot mára virradóan is ágyúzta a pribéktüzérség, de kijutott Donyecknek és Sznyezsnojénak is a “jóból”.

Donyeck polgári lakosságának evakuálását a város elöljárósága felgyorsitotta. Jellemző a hadihelyzetre, hogy a Donyeck-régió nyugati szektorában népfelkelőkhöz átállt közel négyszáz rendőr ebben az akcióban kapott szerepet, mivelhogy harci tapasztalataik nincsenek. A harci feladatokhoz viszont egyelőre elegendő a miliciák meglévő állománya is.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/mar-elso-napjan-leket-kapott-valcmanek-felszabadito-haborujanak-hajoja/



Az alábbi video narrációja szerint a kijevi latorhatalom tüzérpribékjei a donyecki Visnyevszkij kórházat lövi.

A ma délelőtt közzétett felvételen jól látható, hogy a tüzérségi tűz egy pontjára irányul a városnak. Oda, ahol a kórház van.

A szándékosság ennek alapján nem kérdőjelezhető meg. A Washington által bátoritott és kitartott kijevi hiénakormány újabb háborús bűntettet követett el! Civil egészségügyi létesitmény szándékos elpusztitása.

Tegnapról mára virradó éjszaka a Sznyezsnoje-Torez-Ivanovka frontszakaszon a milicia aknamezőt telepitett.

akna

Ma reggel aztán három valcmanista harckocsizászlóalj – a 74. a 79. és a 81. – támadást inditott a népfelkelők ellen. Pontosan az aknamezőn keresztül.

A DNR sajtószolgálatának ma délelőtti összefoglaló jelentéséből kiderült, hogy a nyolc órakor kezdődött valcmanista szerencsétlenkedés mindössze negyed órán keresztül tartott. Ez alatt a 15 perc alatt megsemmisült Nyalókakirály három fentebb emlitett zászlóaljának 19 páncélosa.

A milicia fogságába esett 350 zsoldos, akik azt hitték, hogy tőrbe lettek csalva, és tüzérségi támadás érte őket. A milicia zsákmányolt 4 db. T-84U tankot, és 8 db. BMP-t. A három zsoldoszászlóalj emberveszteségéről nem közöltek adatokat. Megjegyezték viszont, hogy a pribékhorda katasztrofális méretű veszteségeket szenvedett!

A népi milicia viszont élve a váratlan sikerrel, a zsákmányolt páncélostechnikát is hadba vetve támadást inditott Dmitrovka-Dgyjakovo irányába.

támad

Megfigyelők ezzel a mai latorkatasztrófával hozzák összefüggésbe Andrej Parubij lemondását is. A kijevben vackoló – orvosilag is bizonyitottan hülye – majdanista bűnözőhiéna ugyanis teljesen váratlanul lemondott a Nemzetbiztonsági Tanács vezetői posztjáról. Délelőtt, 9-órakor! Rossz hir gyorsan jár!

Luhanszknál reggel óta heves harcok dúlnak. Az összecsapásokban a népi milicia 9 harcosa elesett, több mint húsz megsebesült. A város továbbra is heves valcmanista tüzérségi tűz alatt van.

По луганскому храму нанесен артиллерийский удар (+ВИДЕО)

Találat érte a városközpontban álló “Isten Anyja” templomot is.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/harom-valcmanista-panceloszaszloalj-semmisult-meg-15-perc-alatt-donbasszban/

Az “izvarinoi katlanban” körülzárt valcmanista horda szépen elkopott. A legutóbbi éjszakán – mára virradóan – Oroszországba menekült néhány zsoldos meglehetősen furcsa dolgokról számolt be.

A kijevi hiénahatalom mindenre kapható latorlégiereje alaposan “besegitett” a népfelkelőknek! Tegnapra virradóan ugyanis ronggyá bombázta a katlanban rekedt sajátjait. A légicsapást szenvedő zsoldosok kétségbeesetten kérték az akció leállitását – ám a rádióösszeköttetés hirtelen megszakadt. És a bombázó ismét jött. Ebben a “baráti tűzben” pusztult el a 79. dandár “Oroszországba nem!” – parancsot kiadó főnöke is. Életében Szergej Krivonoszov névre hallgatott a disznaja.

Tegnap délután a kijevi médiák lelkesen tudatták Ukrajna népével a csodálatos harci sikereket, és a hamarosan eljövő fényes győzelmet. És hogy Valcman alattvalói és a világ is láthassa: csupán jó kis kaland a donbasszi “felszabaditás” – mindjárt ismertette is az eddigi összesitett fűbeharapásokat.

Liszenko szóvivő kijelentette, hogy a terrorellenes művelet kezdete óta körülbelül ezer zsoldosuk sebesült meg, közülük mindössze tizenketten pusztultak bele sérülésükbe, heten a kórházban és csak öten szállítás közben lehelték ki párájukat.

Ezen adatok ismertetése hallatán mi – magyarok – lassan kezdhetjük becsülni Döbröginket! Vannak nála hazugabb alakok is!http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/barati-tuz-perzseli-fel-az-arulkodo-nyomokat/



Sznyezsnojénál az éjszaka a népi milicia felszámolt egy latorposztot.

A blokkposzton tartózkodó, Nyugat-Ukrajnából érkezett fasiszta pribék mind fűbe harapott.

Érdemes hallgatni az önvédelmisek dühvel vegyes sajnálkozását. MIÉRT JÖTTETEK IDE A MI FÖLDÜNKRE?!  Érdemes azért figyelni a “bemutatásra” is!  EZEK FASISZTÁK!