németország migránsok hidfo.ru
Németországban a migránsok nem GDP-t termelnek, hanem idővel elkövetnek valamilyen bűncselekményt, és az adófizetők pénzén börtönben tartják őket. Baden-Württemberg igazságügyi minisztere elismerte, hogy minden második bűncselekményt migránsok követnek el, és velük telítődött a börtönrendszer.
Baden-Württembergben telítődtek a börtönök az országba tömegesen érkező migránsok miatt – mondta Guido Wolf, a tartomány igazságügyi minisztere, a Die Welt német lapnak nyilatkozva. Wolf szerint a bűnelkövetési statisztikában a migránsok által elkövetett bűncselekmények aránya 37%-ról két év alatt 44,6%-ra nőtt, ma már minden második bűncselekmény esetében migráns az elkövető. A miniszter elmondása szerint ez ahhoz vezetett, hogy a börtönök túlzsúfolttá váltak, nincs több hely a letartóztatott személyeknek.
A legtöbb bűnöző migráns Törökországból és Romániából érkezett, azt követően pedig a Tunéziából, Algériából és Marokkóból érkezők követnek el legnagyobb arányban bűncselekményeket; elsősorban autólopást folytatnak és drogkereskedelemben vesznek részt. Wolf szerint
“el kell ismernünk, hogy a hosszú távú csökkenést követően amiatt nő újra a bűnelkövetések száma, mert nagy számban érkeznek menekültek.”
A miniszter elmondása szerint további 500 férőhelyet hoztak létre Baden-Württembergben a börtönökben, hogy az újonnan érkező bűnelkövetőket is tudják hol elhelyezni. Ez az intézkedés évente 26 millió euróba kerül majd a német adófizetőknek. 2015-ben Németország több mint egymillió migránsnak adott menedékjogot. Az igazságügyi miniszter szerint emiatt a rendőrség létszámát is növelni kell.


http://www.hidfo.ru/2016/09/a-migransok-miatt-telitodtek-a-nemet-bortonok/