A Pfizer és Moderna vakcinákkal kapcsolatos belső dokumentumok azt mutatják, hogy gyártásukat a laboratóriumok által megadott időpont előtt kezdték meg. A két különböző jogi kérelemből származó két dokumentum kereszthivatkozása lehetővé teszi a Pfizer vakcinafejlesztési program kezdetének pontosabb dátumát. Ez valójában 2019. május 27-én kezdődött volna.


Szőke Mária Magdolna cikke – Modern Apokrif


Vajon képes lesz az átvert emberek milliós, milliárdos tömege valaha felfogni, mekkora tömeggyilkos átverésnek, az emberi történelem talán legnagyobb és legaljasabb terrortámadásának voltak kitéve, amit hivatalosan egy mesterségesen generált, hazug világjárványra alapoztak az elkövetők, hogy aztán végrehajtsák rég bekészített tervüket, emberek milliárdjainak beoltását egy “védőoltásnak” hazudott, ismeretlen kísérleti méreginjekcióval.

A COVID-szérum gyártása ugyanis, a nemrég feloldott, eddig titkosított dokumentumok szerint is már a járvány kitörése előtt elkezdődött!

Tehát hamarabb kezdték el legyártani a COVID-vakcinákat mint ahogy az úgynevezett “pandémia” kitört volna vagyis meg lett volna hirdetve. A titkosítás alól feloldott dokumentáció egyértelműen igazolja, hogy a COVID-vcakcinákat valójában már hónapokkal azelőtt elkezdték nagy tételben legyártani, még mielőtt annak “felfedezését” hivatalosan bejelentették volna.

És valójában az egyik leggyanúsabb mozzanata a COVID-kamunak pont a vakcinák bevetése volt. Ugyanis tudományosan, orvosilag, a gyógyszergyártás szabályait tekintve teljesen logikátlan képtelenség volt az a forgatókönyv, amit előadtak a hivatalos propagandában, a vészhelyzet miatt hirtelen “felfedezett” kidolgozott, legyártott majd embereken alkalmazott COVID-szérum kapcsán!

A Pfizer laboratóriuma által az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósághoz (FDA) a 16 év felettieknek szánt BNT162b2 vakcina jóváhagyása céljából benyújtott adatok minősítésének feloldását 2022. február 2-án rendelte el Mark P. Pittman bíró (Texas) , egy végtelen jogi patthelyzet végén, amelyet Aron Siri ügyvéd által képviselt tudósokból és orvoskutatókból álló csoport (Public Health and Medical Professionals for Transparency – PHMTP) kezdeményezett.


Szőke Mária Magdolna cikke – Modern Apokrif


A Pfizer vakcina jóváhagyási adatainak feloldása, visszatérés egy rendkívüli ügyhöz

Az FDA és a Pfizer ebben az ügyben közösen kért felfüggesztési kérelmét ezért a bíró három hónapos eljárás után elutasította, ahol mindent megpróbáltak megakadályozni, hogy a polgárok megtudják, milyen alapon nyilvánították biztonságosnak és hatékonynak ezeket az injekciókat?

Az ügynökség kezdetben 75 éves (20 000 nap) időszakot írt elő a több mint 390 000 oldalnyi adat átadására, amelyet ennek ellenére aztán 108 napon belül érvényesített , vagyis a Pfizer által a szabályozónak küldött jóváhagyási kérelmet elválasztó időszakban (május 7. 2021) és az FDA által cserébe adott engedély dátuma .

Mark T. Pittman bíró (Dallas, Texas Fellebbviteli Bíróság) 2023. május 9-én ismét felszól1totta a vakcinagyártót az adatok kiadására, és a Pfizer gyermekgyógyászati ​​vakcinára és a Moderna felnőtt vakcinára vonatkozó összes adat benyújtását követelte , beleértve 4,8 millió oldalt. Ez 2 év az FDA által kért 23,5-tel szemben . Ebben az esetben a laboratóriumoknak 2025. június 31-ig kell átadják a dokumentumokat.

Értjük ezt? felfogjuk ezt?

Ez a szürreális hercehurca megy a titkos szérum adatairól, amit már előzőleg több milliárd embernek beadtak, anélkül, hogy azokkal közölték volna mit nyomnak a szervezetükbe!

Ezeknek az adatoknak a közzétételét a vírus eredetére vonatkozó információk sora tarkította, amelyekről a tudósok meggyőződése szerint Dr. A. Fauci , az Országos Allergia Intézet korábbi igazgatója által titkosan finanszírozott, funkciójavítási kutatás eredménye. és a fertőző betegségek (NIAID) és a Fehér Ház volt orvosi tanácsadója a COVID-19 világjárvány idején. Ma azt is tudjuk, hogy az oltóanyagok gyártása a nyilvánossággal közölt hivatalos dátum előtt megkezdődött, a Moderna vezérigazgatója egy interjúban elismerte, hogy cége 2019-ben már 100 000 adag Covid-19 oltóanyagot gyártott.

A titoktartási megállapodás nyilvánosságra hozatala valójában azt mutatja, hogy ”  a lehetséges koronavírus-oltás jelölteket 2019. december 12-én helyezték át a Modernától az Észak-Karolinai Egyetemre , tizenkilenc nappal azelőtt, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tudomást szerzett az első esetek megjelenéséről SARS-CoV-2 Wuhanban ” ( The Expose ).

A BioNTech vezérigazgatója szerint a Pfizer vakcina legkésőbb 2020 januárjában megkezdődött

A Pfizer által forgalmazott vakcinával kapcsolatban a Brownstone Institute 2023. január 18-án és 30-án megjelent két cikke már bizonyította, hogy a BNT162b2 vakcina gyártási ütemterve nem megegyezik a BioNTech alapítói, Ugur Sahin és Özlem Türeci által közölt adatokkal.

A vakcina című könyvükben hamis adatok jelentek meg. A 2023. január 18-i cikk különösen két dokumentumot idéz, amelyeket a Pfizer adatainak feloldása során szereztek meg: a BioNTech R-20-0072 számú kutatási és fejlesztési vizsgálati jelentést és az FDA-hoz jóváhagyásra benyújtott nem klinikai vizsgálatot , amely hivatkozik. ez az FDA-CBER-2021-5683-0013936 hivatkozású dokumentum a 8. oldalon .

Ez a tanulmány olyan preklinikai tesztekre vonatkozik, amelyeket a vakcina humán tengerimalacokon történő értékelése előtt végeztek állatokon, és amelyeket a BioNTech alapítói állításuk szerint 2020. január 27-én kezdték volna meg .

Amint azt a Brownstone Institute cikke kifejti , az R-20-0072 tanulmány célja, összefoglalása a 2. oldalon. A dokumentum 6. pontja a BioNTech módosított mRNS-ének teljesítményét a kanadai Acuitas cég által előállított lipid nanorészecskékbe zárt preklinikai kísérletek előtt tesztelte. A jelentés 8. oldala azt mutatja, hogy ez a tanulmány valójában 2020. január 14-én kezdődött, két héttel a BioNTech által nyilvánosan bejelentett dátum előtt , vagyis csak a vírus teljes genomjának közzététele utáni napon és mindössze két héttel. miután nulla esetet jelentettek Vuhanban .

Ez a pont azonban önmagában nem jelent problémát, mivel a BioNTech csapatai bejelentették az FDA-nak, hogy tesztelték a vakcinát egy úgynevezett „proxy” antigénnel (jelen esetben luciferázzal), miközben arra vártak, hogy ezt a tüskefehérjével megtehessék. a SARS-CoV-2 esetében.

A BioNTech alapítói azonban 2020. február 3-án írják le könyvükben a luciferázon alapuló vakcinaplatform első tesztjeit . A 2023. január 18-i cikk szerzője (“Egy FOIA-dokumentum azt mutatja, hogy a BioNTech alapítói a C19 vakcinaprojekt kezdetének dátumát követően”), Robert Kogon újságíró (álnév) azon töpreng, hogy ennek a hazugságnak mi az oka? A vakcinaprojekt tényleges dátumainak eltitkolása a cél.

„  Miért tette közzé Sahin és Türeci könyvében Covid-19 oltási projektjének elindítását? Nos, valószínűleg azért, mert a tényleges kezdési dátum – és nem tudjuk pontosan, hogy mikor volt a tényleges kezdési dátum – túl korainak tűnt volna. A fenti megfontolások alapján ennek legkésőbb néhány nappal a vuhani Covid-19 esetekről szóló 2019. december 31-i első bejelentés után kellett történnie. »Kogon R. FOIA doc megmutatja, hogy a BioNTech alapítói a C19 vax projekt kezdetét követően kezdték el . Brownstone Intézet. 2023.01.18

A vizsgálat második részében (“Minden a járvány előtt kezdődött: a BioNTech-“Pfizer” vakcinaprojekt kronológiája) Robert Kogon a The Vaccine című könyv technikai információi alapján visszatekeri a szálat , és megszületik a következtetés, hogy az mRNS vakcina valószínűleg 2020. január 2-án már készen volt, mindössze két nappal a vuhani COVID-19 megbetegedések első bejelentése után, 2019. december 31-én , ami felveti a következő kérdést: a járvány volt-e a terjesztése egy már létező vakcina, vagy az első eset bejelentése előtt kezdődött, és ha igen, milyen kockázatokkal jár a lakosság egészségére?

„  A gyártás előtt azonban magától értetődő, hogy a tesztelendő készítményt először meg kellett tervezni és meg kellett tervezni; és a szükséges felhatalmazások beszerzése és a szükséges együttműködés megszervezése érdekében fel kellett venni a kapcsolatot a Polymunnal és az Acuitasszal. Mindez időbe telik.

Nem kerülhetjük el azt a következtetést, hogy a BioNTech Covid-19 vakcina projektje valójában már azelőtt elkezdődött, hogy bármilyen Covid-19 esetet jelentettek volna ! Nyilvánvaló kérdés: hogyan lehetséges ez? »Kogon R. A járvány kitörése előtt kezdődött: A BioNTech-„Pfizer” vaxprojekt idővonala . Brownstone Intézet. 2023.01.30

Egy új,a titkosítás alól most feloldott dokumentum azt támasztja alá, hogy a Pfizer vakcina gyártása valójában már 2019 májusában kezdődött!

Egy friss jelentés ugyanis új információra mutat rá, amelyet egy másik dokumentum tartalmaz, amelyet szintén feloldottak egy FOIA-kérelem nyomán, és amely lehetővé teszi számunkra, hogy legalább technikailag megválaszoljuk ezt a kérdést.

A szóban forgó dokumentum az ausztrál szabályozó (Therapeutic Goods Administration – TGA) által készített nem klinikai értékelési jelentés . A jelentés 40. oldala azt mutatja, hogy az Acuitas cég a BioNTech által továbbított luciferázt kódoló mRNS-t, amelyre az R-20-0072 jelentésben hivatkozik (RNA-EH190611-01c), háromféle nanorészecskében: LNP12 (DODMA készítmény: DOPE), LNP5 és LNP8.

TGA. Nem klinikai értékelési jelentés BNT162b2 [mRNS] COVID-19 vakcina (COMIRNATYTM). 2021. jan. p. 40

A BioNTech jelentés 29. oldala azonban azt mutatja, hogy az oltóanyaghoz szánt nanorészecskék (LNP8, amint az ugyanezen jelentés 12. oldalán szerepel) összeállítására 2019. december 9-én, három héttel a wuhani nulladik eset nyilvánosságra hozatala előtt került sor.

Mivel a két dokumentum összetételi jelzései szigorúan megegyeznek, ez az egyezés nem hagy kétséget afelől, hogy a BioNTech jelentésben szereplő elemzési tanúsítvány az ausztrál tanulmányban használt nanorészecskékre vonatkozik :

  • Termék hivatkozás: RNA-EH190611-01c;
  • Tételszám: FM-1074-D;
  • Kapszulázási arány: 90%;
  • RNS-koncentráció: 1,0 mg/ml;
  • Átmérő: 71 nm;
  • Hozam: 90%;
  • Polidiszperzitás: 0,053:
  • Tárolási hőmérséklet: – 80°C.
A BioNTech R-20-0072 számú kutatási és fejlesztési tanulmányi jelentés titkosítása megszűnt, o. 29

BioNTech. R-20-0072 számú K+F tanulmányi jelentés. 2020. november 27., p. 29

A jelentés 31. oldala azonban azt jelzi, hogy a megrendelés nem decemberben, hanem… 2019 májusában történt .

Legkésőbb 2019. május 27-ig. Ki hallott a COVID-ról még akkor? Nyilván csak azok a tömeggyilkosok, akik előkészítették ezt az egész rémséget!

A BioNTech R-20-0072 számú kutatási és fejlesztési tanulmányi jelentés titkosítása megszűnt, o. 31

BioNTech. R-20-0072 számú K+F tanulmányi jelentés. 2020. november 27., p. 31

Bemutatjuk a BioNTech-„Pfizer” COVID-vakcina projektjének valós idővonalát.

Nem szabad megkerülni azt a következtetést, hogy a BioNTech COVID19 vakcina projektje valójában már azelőtt elkezdődött, hogy a Covid-19 eseteket is bejelentették volna! A nyilvánvaló kérdés: hogyan lehetséges ez?

Az úgynevezett „Pfizer” Covid-19 vakcina tényleges fejlesztője és tulajdonosa a német BioNTech cég. Az a cég, melynek a kamu járvány bevezetésekor az egyik vezetője nem volt más, mint az a Karikó Katalin, akiből a hamis narratíva során “Nobel díjas felfedezőt” csináltak a globalista hazugsággyártók.

A vakcina mögött meghúzódó úgynevezett mRNS technológia a BioNTech tulajdona, és – feltételezve, hogy ez egyáltalán megtörtént –, ha bármely cég módosítja az mRNS-t, hogy a vírus házi készítésű változatát kódolja, hát annak egyértelműen a BioNTechnek kellett lennie.

Tehát már azelőtt elkezdték az állítólagos vírus elleni vakcinát gyártani, még mielőtt a vírus úgymond felbukkant volna a világban! Nem furcsa? És ez most már nem konteó, hanem dokumentált bizonyíték.

A The Vaccine, az a könyv amiben leírták a COVID oltás “felfedezésének” meséjét. Ennek adatai, dátumai összevetve az azóta nyilvánosságra jutott dokumentációkkal igazolják, hogy az egész vakcina-felefedezési narratíva szemenszedett hazugság volt a beoltásra, azaz lemérgezésre sáznt tömegeknek!

Bár a BioNTech vezérigazgatója, Ugur Sahin azt állítja a a The Vaccine, címú könyvben hogy a BioNTech 2020. január 27-én indította el Covid-19 vakcina projektjét, tudjuk, hogy ez nem igaz! A BioNTech tanulmányi jelentése valójában egészen mást igazol.

A FOIA kérésére kiadott közlemény azt mutatja, hogy a vállalat már január 14-én megkezdte a preklinikai vizsgálatokat (állatokon). Ekkor még semmilyen pandámiáról nem tudtak a világban!

Ez már most is elég megdöbbentő, hiszen 2020. január 14-én mindössze két hét telt el a vuhani Covid-19 esetekről szóló első bejelentés után.

Amúgy pont ezen a napon, 2020. január 14-én ráadásul a WHO azt mondta, hogy nincs „egyértelmű bizonyíték” arra, hogy az állítólagos új vírus az emberről emberre terjedésre. (Lásd a WHO tweetét itt .)

Miért kezdett volna el a BioNTech egy olyan COVID19 vakcina kidolgozásán dolgozni, amit akkor nem is azonosítottak, és semmilyen egyértelmű bizonyíték nem volt még WHO szinten sem arra, hogy ez az emberről emberre való terjedne?

Ekkor a Pfizer még nem volt része a BioNTech C-19 vakcinaprojektjének. Ahogy a Vakcina címú könyvben is írják, a kis német cégnek, a BioNTechnek, amelynek soha semmilyen terméke nem volt a piacon, csak három hónappal később sikerült partnernek toboroznia az amerikai multinacionális vállalatot .

Tehát tudjuk, hogy a BioNTech január 14-én kezdte meg a preklinikai tesztelést. De ez természetesen azt jelenti, hogy a projektet mint olyant még korábban kellett elindítaniuk. Először a tesztelt készítményt kellett előállítani. Ebben az esetben ez először az mRNS előállítását, majd lipid nanorészecskékben történő formulázását jelentette.

Valójában ez volt a tanulmány célja: a kanadai Acuitas cég által gyártott lipidekben formulált BioNTech mRNS kísérletek tesztelése. A BioNTech még nem tudta előállítani a SARS-CoV-2 vírus egyetlen elemét sem kódoló mRNS-t – a teljes genomot csak egy nappal korábban publikálták –, helyette egy proxy antigént (luciferázt) kódoló mRNS-t használt.

Tehát mennyi ideig tart, amíg a készítmény készen áll a tesztelésre? Szerencsére Sahin könyve, amelynek társszerzője felesége Özlem Türeci és Joe Miller újságíró, releváns technikai és logisztikai részleteket tartalmaz. A könyv szerint az mRNS előállítása – egy „több tízezer lépésből álló” folyamat (182. o.) – öt napot vesz igénybe (170. és 171. oldal).

Öt nap elteltével január 9. De az mRNS-t még mindig be kellett csomagolni a lipidekbe, és ez egy sajátos logisztikai problémával járt: a BioNTech ezt maga nem tudta megtenni Mainzban, Németországban.

A BioNTech-nek saját házon belüli lipidjei voltak, de azokat nem találták megfelelőnek a célra. Ahhoz, hogy az mRNS-t az Acuitas lipidekbe csomagolják, az mRNS-t egy osztrák alvállalkozóhoz, a Polymunhoz kellett szállítani Bécsen kívül.

Az mRNS-t autóval szállították – Sahin és Türeci szerint 8 órás autóútra –, majd a Polymun lipidekben formulázta, majd a készítményt visszaszállították Mainzba. A könyvben Sahin és Türeci leír egy tétel mRNS-t egy későbbi állatkísérlethez, amely március 2-án fejeződik be, szállítják a Polymunba, majd március 9-én lipidekbe csomagolva tér vissza Mainzba (116. és 123. oldal).

Tehát ez további 5 napot ad hozzá, amivel most január 4-ét hoznánk el. De ahogy megtörténik, a BioNTech nem végezte el magát az állatkísérleteket. Ezt is alvállalkozásba adták, és máshol végzett vizsgáló létesítményekben végezték. A The Vaccine -ban Sahin és Türeci megjegyzi, hogy a későbbi preklinikai vizsgálat március 11-én kezdődött, 2 nappal a lipidbe kapszulázott mRNS szállítása után.

Ha további 2 napot adunk az idővonalunkhoz, január 2-hoz érkeztünk. 2020. január 2-án nem két hét telt el, hanem mindössze két nappal azután, hogy 2019. december 31-én Wuhanban elsőként jelentették az úgymond Covid-19-es eseteket.

De mondani sem kell, hogy a gyártás előtt a tesztelendő készítményt először meg kellett találni és meg kellett tervezni; és fel kellett venni a kapcsolatot a Polymunnal és az Acuitasszal a szükséges engedélyek megszerzése és a szükséges együttműködés megszervezése érdekében. Mindehhez idő kell.

Summa summarum, a Napnál is világosabb a tény, hogy az egész pandémiás narratíva és az egész vakcina-projekt szemenszedett hazugság volt!

Merénylet az emberiség ellen.

Egy olyan merénylet, melynek elkövetői és cinkosai még mindig köztünk járnak, vezető funkciókat töltenek be miközben a világon eddig máris 17 – 20 millióra saccolják azokat a haláleseteket, melyek a COVID-oltás miatt következtek be!


Szőke Mária Magdolna – Modern Apokrif

https://orvosokatisztanlatasert.hu/21623/