2015. november 29., vasárnap

Pénzt, paripát, fegyvert kapnak a török maffiózók.

Az Európai Unió nevű bűnszövetség vezérkara ma TÁRGYALÓASZTALHOZ ÜL Törökország maffiakormányával. Megállapodni Európa MENEKÜLTEKNEK ÁLCÁZOTT MUSZLIM RABLÓHORDÁKKAL VALÓ ELÁRASZTÁSÁNAK TECHNIKAI RÉSZLETEIRŐL.
kfg
Kiszivárgott mit ajánl az EU cserébe azért, hogy Törökország csináljon úgy, mintha segítene visszafogni a kontinens felé tartó migráns-terroristaegyvelegből álló áradatot. A Politico.eu szerint a maffiózók által dirigált Törökország EU-s csatlakozási tárgyalásainak újranyitása, vízummentesség az Európai Unióba, és mindemellé-első kanyarban-még 3 milliárd euró az az ajánlat, amivel az EU-vezetők igyekeznek megnyerni az ankarai bűnbanda rokonszenvét.
A csatlakozási tárgyalások újranyitása úgy hiányzik az Ahmet Davutoğlu vezényelte ankarai adminisztrációnak, mint éhezőnek egy falat kebab. Ezen belül is főleg az energiapolitikai, az igazságügyi és alapvető jogokkal foglalkozó fejezetet nyitnák meg tárgyalásra 2016 elején. Jelen helyzetben ugyanis-amikor a török energiaínség a küszöbön toporog ismert okokból-létfontosságú az ankarai bűnbandának. Törökország csatlakozási eljárása gyakorlatilag leállt az elmúlt években: a 33 összehangolandó fejezetből csak 14-et nyitottak meg, ráadásul lezárni is csak egyet sikerült. Az uniós vízummentesség pedig értelemszerűen technikai könnyítést jelent a Nagy Terv kivitelezéséhet! A vén kontinens elmuszlimosításához. Ráadásul gyorsíthatja is azt, hiszen mindössze kétórányi repülőútra redukálja a hadak vonulási idejét.
Külön is említést érdemel a hárommilliárd euros juttatás! (Ami biztosan jóval több lesz mint a felajánlott, hiszen ez alig egyhavi nyereséggel egyenlő a török maffiózók számára, ami a dzsihadistákkal folytatott bizniszelésből származott. És amely bizniszbe most Oroszország nagyon beletenyerelt. Úgyhogy ezt hosszabb távon is pótolni kell!-azaz: szépen meg fog ugrani a végösszeg!)
Az még nem tiszta, hogy ezt az EU tagországai dobják össze, vagy más “források” is fogják táplálni? Meggyőződésünk, hogy “más források” is beszállnak a Nagy Egész finanszírozásába. A Nagy Terv kivitelezésében a török maffia joggal számíthat a “filantrópok” bőkezűségére is.
A magyarországi részfeladatok kivitelezéséhez szükséges anyagiakat pedig-látszatárgálás ide-vagy oda-majd MI MAGYAROK összedobjuk!
http://www.balrad.com/2015/11/29/penzt-paripat-fegyvert-kapnak-a-torok-maffiozok/




Juncker: Törökország megérdemli a támogatásunkat

Jean-Claude Juncker-ez a luxemburgi származású alkoholista szélhámos, nem mellesleg az Európai Bizottság elnöke az Európai Unió és Törökország gyorsabb közeledését szorgalmazza.
ck
”Az EU-Törökország csúcstalálkozóval elmélyítjük a partnerséget egyik legfontosabb szomszédunkkal, és nemcsak azért, mert éppen szükségünk van egymásra, hanem azért is, mert közösen többet akarunk elérni. Törökország nem csak a tiszteletünket, de a támogatásunkat is megérdemli”.
Azt is mondta ez vén martalóc, hogy nem csak a menekültválságban, hanem a gazdasági kérdésekben, az energetikában, az igazságszolgáltatás területén és az emberi jogok kérdésében is támogatni kell Törökországot, hogy gyorsabban teljesítse az európai normákat.
Az Európai Unió 28 tagországának és Törökországnak a vezetői ma Brüsszelben várhatóan közös akciótervet fogadnak el a menekültválság kezeléséről és Törökország európai integrációjának felgyorsításáról.
“…Törökország nem csak a tiszteletünket, de a támogatásunkat is megérdemli…”-hablatyolta vélhetőleg jól betintázva a vén alkoholist.
Miközben az EU-nevű bűnszervezet vezére Törökország tiszteletéről és támogatásának szükségességéről károgott Brüsszelben, azért Törökországban zajlott a megszokott, mindennapi élet.
Ismeretlen támadók lőttek le egy kurd függetlenségért harcoló ismert ügyvédet, Tahir Elçit Diyarbakırban. Elçi éppen sajtótájékoztatót tartott, mikor megtámadták
Egy másik videón még látszik az ügyvéd, majd úgy tűnik, a másik oldalról is megtámadták a helyszínt
Törökország méltán számíthat az EU-nevű bűnbanda elismerésére, tiszteletére, és támogatására. JOGGAL!
http://www.balrad.com/2015/11/29/juncker-szerint-tiszteletet-es-tamogatast-torokorszagnak-mert-megerdemli/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése