2015. szeptember 29., kedd

Egyre rosszabbul áll Szíriában az ISIS szénája

Furcsa helyzettel találják szembe magukat Szíriában a Kalifátus terrorbandáinak egyedei: KATONÁKKAL! Akik harcolnak ellenük. Nem menekülő civileket kell nekik összefogdosni. Már régen tovatűntek azok a szép idők, amikor foglyaikat ketrecekbe zárva égetgették elevenen, vagy fejezgették le őket.
Ég felől, föld felől érkezik fejükre az áldás. Nem örülnek neki. Még két hete is ha láttak egy repülőgépet, csak vigyorogtak a maszkos pribékek, kezeiket dörzsölve! Akkoriban valóban áldás érkezett az égből. Muníció. De hol vannak már azok a szép idők? Másfajta repülők jönnek egy ideje, meg tankok a földön.
A szír hadsereg eléggé a torkára hágott az utóbbi napokban a dicstelen hóhértársulásnak.
Stratégiai fontosságú helyekről pucolják ki az eddig a fegyvertelenek mészárlásában jeleskedő vallási fanatikusokat. A hétvégén és tegnap legalább kétszáz terrorista tért meg Allah hívó szavának engedelmeskedve. Véget ért az a kiváltságos időszak is, amikor a sebesült hóhérokat izraeli helikopterek szedik össze, és viszik őket kórházba. A menekülő kollégát ott hagyják őket, mint eb a szaharát. A szerncsésebbek pár órai kínlódás után kiadják a párájukat. A kevésbé szerencséseket összeszedik a szír hadsereg katonái, és valami ispotályban összefércelik őket. Aztán majd kikérdezgetik a latrokat!
Ráadásul tegnap jónéhány jelesük is a likvidáltak igen hosszú listájára kerültek, miután a szír hadsereg a vele szövetséges helyi törzs milíciájának a közreműködésével rajtuk ütött Al-Kharitah falunál.
A terrorhad már valósággal nyüszít a félelemtől, ha repülőgépzúgást hall. Az orosz hadsereg “kitelepült” részlege félelmetes pontossággal, és viharos gyorsasággal csap le rájuk. Az Allahu Akhbar!-már nem segít! Érzik is ezt a terroristák.
http://www.balrad.com/index.php/2015/09/29/egyre-rosszabbul-all-sziriaban-az-isis-szenaja/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése