Depression
Időkjelei: Egyre több ember látja segítség nélkül is, hogy valami nincs rendben a világban és válaszokat keresnek. Jézus az utolsó időkről szólva ezt mondta: „Mikor az emberek elhalnak a félelem miatt és azoknak várása miatt, a mik e föld kerekségére következnek: mert az egek erősségei megrendülnek.” (Lukács 21:26) Ez azonban csupán az okok és válaszok ismeretének hiánya esetében van így. Az alábbihoz hasonló cikkek célja tehát nem a már meglévő aggodalmak erősítése. Épp ellenkezőleg. A miértek és válaszok felé szeretnének mutatni…

Susan Duclos ismét interjút készített „V”-vel a gerilla közgazdásszal, aki szerint a dollár elpusztítása a tervezett ütemezés szerint halad:
„Az amerikai dollár aláásása a tervezett ütemezés szerint halad. Mára több mint 105 ország döntött úgy, hogy többé nem kívánja használni az amerikai fizetőeszközt, csatlakozva Oroszországhoz, Kínához és a többi BRICS országhoz. Bár történtek intézkedések a dollár megsegítésére, ezek célja csupán annyi, hogy életben tartsák a valutát az elkerülhetetlen összeomlás pillanatáig.
„V” elmondta, hogy forrása (egy négy csillagos tábornok) szerint a tervezett események ütemezése nem változott, ami szerint az amerikai dollár „aláaknázása” 2015-ben, az Egyesült Államok, mint nemzet megszűnése pedig 2017-ben következhet be.”

Félúton a gazdasági Armageddonhoz

Az amerikai gazdaság „V” állításaitól függetlenül is szemmel láthatóan veszélyben van.
Gondoljunk bele. 35 államban a lakosság jobban jár, ha állami segélyen él, mintha elvállal egy kezdő fizetést biztosító munkát. A kábítószerfüggőkhöz hasonlóan, az amerikai lakosság jelentős hányada reménytelenül a segélyek és a fenntarthatatlan hitelek rabjává vált.
Az Egyesült Államok gazdasági helyzete mikro perspektívából szemlélve is súlyos. Az amerikai statisztikai hivatal szerint több mint 146 millió amerikai számít „szegénynek” vagy „kisjövedelműnek”. Hihetetlen, de több mint 100 millió amerikai kap legalább egy típusú állami segélyt és 47,79 millióan vesznek részt az élelmiszerellátási segélyprogramban (ismertebb nevén élelmiszerjegy program). 2008-ben az a szám 32 millió volt.

Mikor jöhet az összeomlás?

Az összeomlás már elindult. Miután 105 ország döntött a dollár, mint tartalékvaluta elhagyása mellett, semmi sem képes visszatartani az elkerülhetetlent. Az amerikai fizetőeszközre a hiperinfláció vár.
weimar-features2

Összegzésképpen

Miért építtetett George W. Bush egy 100.000 hektáros farmot Paraguayban? Mire kell a városi felkelések leverésére specializálódott katonai egység, a NORTHCOM? Miért vannak ENSZ katonai járművek amerikai területen? Miért szervez a FEMA (Amerikai Szövetségi Veszélyhelyzet-kezelési Ügynökség) és a DHS (Amerikai Nemzetvédelmi Minisztérium) 10 katasztrófavédelmi gyakorlat szeptember 25 és november 13 között? Miért költöznek a FEMA és DHS volt dolgozói védekezésre felkészült, rejtett közösségekbe?
Vajon nincs összefüggés ezen tényezők között? Nagyon úgy tűnik, hogy a mentésre kiadott pénzek, értsd a közpénzek nyilvános elrablása, pontosan arra szolgált, amit a kifejezés is takar. Kimenti a bajbajutott megacégek vezetőit a csőd előtt.
Ehhez vegyük hozzá az Ebola és egyéb járványok, esetleges EMP támadások okozta katasztrófákat és a gazdasági bajok hatása újabb szorzókkal erősödik.
Miután az igazi vagyontól (nemesfémek, föld, ingatlan, stb.) megfosztották a lakosságot, megindulhat a gazdasági égés végső fázisa, amikor a káosz már kézzelfogható lesz az utcákon.

Forrás: The Common Sense Show
Időkjelei: A kialakuló káosz után pedig jöhet a rendcsinálás és az előre elkészített, “békét, biztonságot” és jólétet ígérő válaszok…