Stew Peters aktualizál az mRNS-vakcina közelmúltbeli FDA-jóváhagyásáról. Ezek nagyon technikai témák, de itt van néhány megjegyzés arról, amit Kingston jelent. Mint mindig, most is javasoljuk, hogy hallgassa meg a teljes interjút, amely körülbelül 27 percig tart. Van benne néhány bombaformátumú információ!

Engedélyezték az injekciót vagy sem? Van némi nézeteltérés. Igen, a Pfizer BioNTech BNT162B-t 2021. augusztus 23-tól engedélyezték.

Milyen hatással van ez a jóváhagyás arra, hogy tudjuk, milyen összetevők vannak a "vakcinában"? Kell-e információkat kiadni a tartalmáról? Igen. Eddig nem tudtuk, hogy mi van benne, mert nem követték a "fogyasztói jó gyártási gyakorlatot/folyamatokat", amelyek feltárták volna ezt az információt, valamint az összetevők minőségét. Általában ezeket az információkat a III. fázisú vizsgálatok vége felé, a tömeggyártási szakasz előtt hozzák nyilvánosságra. De ez soha nem történt meg. De most ez fog történni. Az FDA nem követte a szokásos gyakorlatot.

A következő 2 hétben meg kell ismerni a tartalmat. A Pfizert utasították, hogy készítse el az összetevők listáját.

Egyéb követelményeket is követelnek a Pfizerrel szemben, mint például az injekciós üvegek, összetevők, lejárati dátumok (amelyeket folyamatosan kitoltak), mellékhatások/halálesetek stb. konzisztenciája és minősége. Mindezeket a biztonsági előírásokat eddig figyelmen kívül hagyták.

Az eddig feltárt mellékhatásokról (AE) szólva: a szervezet több rendszerét érintő AE-k BREADTH-je van. Így úgy tűnik, hogy ezek az injekciós üvegek nem következetesek abban, hogy mit tartalmaznak. Ha tehát a Pfizer nem volt következetes az FDA-val és a nyilvánossággal az összetevők tekintetében, akkor 14 napjuk van arra, hogy ezt kijavítsák.

Van bizonyítékunk arra, hogy a Pfizer nem tisztázta, hogy mi van az injekciós üvegekben? Igen. A VAERS-adatbázis a mellékhatások hihetetlenül sokféle előfordulását mutatja. Hogyan magyarázzuk a szívgyulladást a kisgyermekeknél, ami megrövidítheti az életüket, vagy a pangásos szívelégtelenséget azonnal? Vagy hogy a terhes nők hogyan ölhetik meg a csecsemőjüket a szoptatáson keresztül, akiknek trombocitopéniájuk vagy trombózisuk van? Másoknak nulla mellékhatásuk van, míg másoknak 12 órán belül halott a karjuk, és mágneseket tudnak a testükre erősíteni? Egyiknek sincs értelme. A vetélés normális aránya 20%, de most egyes nőknél 80%. Hogyan magyarázzuk az akut légzési nehézséget vagy az olyan CNS-rendellenességeket, mint a Guillain-Barré-szindróma? Normális esetben, amikor egy termék megjelenik, előfordulhat, hogy megjelenik egy súlyos AE, például szívgyulladás, ami azt jelenti, hogy a terméket visszahívják, csak azért az egyetlen tünet miatt. Ezeknek az AE-knek a sokfélesége nem áll összhangban egy következetes termékkel.

A Pfizer nem rendelkezik honlapdal: A weboldal MINDIG készen áll, jóval azelőtt, hogy egy új terméket a jóváhagyás után bevezetnének. Tehát elvárható lenne egy olyan, mint a "comirnaty.com", marketing szlogenekkel és a betegtájékoztatóban szereplő információkkal kiegészítve. Ha nincs ilyen, az egy piros zászló. Ez azt sugallja, hogy a Pfizer tudja, hogy felelősségre fogják vonni azért, hogy a termékkel szándékosan károsítja az embereket, mint gyártó. Azt viszont nem akarják, hogy VÉGREHAJTÓKÉNT vádat emeljenek ellenük. Amennyiben nem adnak ki marketinganyagokat, elkerülhetik a több milliárd dolláros perek egész sorát. Jelenleg nem ők a marketingesek, akkor ki az? A közegészségügyi szervek (FDA, CDC, NIH) és az MSM. Eddig ők voltak a marketingesek. Ők voltak a propagandisták, akik félrevezetik a nyilvánosságot.

A Pfizer megsértette a büntetőjogi szabályokat? Igen. Gyártóként nem jelentette az összes súlyos mellékhatást és halálesetet a rendelkezésére álló különleges jelentési csatornákon keresztül az FDA-nak. Ezzel szándékosan félretájékoztatták az FDA-t és az amerikai népet, ezért büntetőjogi vádakat fognak emelni. 2 hetük van arra, hogy tisztázzák az összetevőket. Sok információt visszatartottak eddig, ami az emberek szándékos félrevezetésének tekinthető.

Mi a helyzet a "kitörési" / "áttörési" esetekkel? A Mayo Clinic egyik tanulmányában 6000 alany 3 csoportra oszlott: a) Pfizerrel oltottak; b) Modernával oltottak; c) nem oltottak. Az egy vagy két injekciót kapottaknál jelentkeztek a tünetek, ami a tanulmányban "áttöréses" esetek közé sorolta őket. A Mayo Klinika a következőképpen címkézte az "áttöréses" eseteket: (például) akut vesekárosodásban szenvedők; akut trombocitopénia (alacsony vérlemezkeszám); szívmegállás; szívritmuszavar; krónikus fáradtság szindróma (a központi idegrendszer gyulladása); enkefalopátiás delírium (az agy gyulladása); magas vérnyomás; folyadék a tüdő és a mellkas között; szepszis (vegyi anyagok/spike fehérjék által okozott gyulladás az egész szervezetben). DE EZEK A MELLÉKHATÁSOK TÜNETEI!

Tavaly október 22-én az FDA kiadott egy listát a keresendő súlyos AE-kről, amely megegyezik azzal, amit a Mayo Clinic most "áttöréses" eseteknek nevez. Az akut légzési nehézség szintén az ADE - az antitestfüggő felerősödés - tünete (amikor a vakcina által felkeltett antitestek BEÉRIK a természetes vírust, és az illető nagyon beteg lesz). Alapvetően olyan címkékkel, mint az "áttörés", szavakat kovácsolnak.

Peters: Hónapok óta tudnak ezekről a lehetséges tünetekről és problémákról.

Grafén-oxid: benne van a vakcinákban? Kingston: Kingston: Annyira biztos vagyok benne, hogy a G.O. benne van az oltóanyagokban, mint amennyire biztos vagyok a gravitáció létezésében. Egy 2020 júliusából származó Moderna szabadalom (megadja a szabadalom számát) 4 féle nanolipidről és a hozzájuk tartozó HYDROGELEKRŐL beszél, amelyekben a G.O. nagymértékben jelen van (a hidrogélek összetevőiről szóló számos tanulmány szerint). Peters: végig tudtak a hidrogélről, a szívizomgyulladásról, a légzőszervi problémákról, az ADE-ről, a terhességi komplikációkról és a vedlésről.

Válás: Egy 2015. augusztusi FDA-értekezleten szóba került a vedlés. Szóba kerültek a vírusalapú génterápiák, egy szintetikus mRNS-vírus, amely egy tüskés fehérjét termel. Ebből a 2015-ös megbeszélésből tudták, hogy a szervezet TRILLIÓDOK spike fehérjét fog termelni a szervezetben, amiről tudják, hogy mérgező, valamint a SHEDDING (a spike fehérjék továbbadása másoknak a nyálkahártyán keresztül). Tudták akkoriban, a tanulmányok és dokumentációk szerint, hogy milyen kockázatokat jelent, ha egy beadott injekciót kapó személy akár csak LÉLEGZIK egy terhes nőre. Tehát tudták, hogy a vedlés hatalmas kockázatot jelent ezekre a nőkre és a csecsemőikre nézve, és nem volt módjuk ezt kezelni. Az FDA tudta.

Peters: A kongresszus törvényt fogadott el, hogy ezt a sürgősségi felhasználási engedély alapján engedélyezze. Kingston: Obama alatt 2 törvényt fogadott el a Kongresszus: a 2013-as PAHPRA-törvényt és a 2016-os Cures Act-et. Ami azt jelentette, hogy kidobhatták az új gyógyszerek és biológiai készítmények kockázatainak csökkentésére vonatkozó követelményeket, ami azt is magában foglalta, hogy kidobták az állatkísérletek előzetes elvégzésének követelményét, a helyes gyártási gyakorlatot, azt, hogy nem kell bizonyítani a klinikai hatékonyságot és az INFORMÁLT BELEegyezést. Ezek a törvények lényegében lehetővé tették a kormány számára, hogy megszegje a Nürnbergi Kódexet!

A Kongresszus olyan törvényeket fogadott el, amelyek gyakorlatilag megengedték az emberiség elleni bűncselekményeket az amerikai lakossággal szemben.

Lehet, hogy az erősítők összetétele eltér az FDA által jóváhagyottaktól? Igen. (lásd Kingston beszélgetését Dr. Ralph Baricról)

Két tanulság: 1. Azoknak, akik idegesek a vakcinák szedése miatt, mi nyertünk, és az embereket felelősségre fogják vonni. De vegyenek egy másolatot a levélből (megmutatja a levelet), amiben az áll, hogy a biztonságosság 2027-ig ismeretlen felnőttek és gyerekek esetében egyaránt. Mutassa be ezt a levelet a munkáltatónak vagy az iskolának, mondván, hogy nem fogja magát vagy a gyermekét veszélynek kitenni. 2. Akár be vagy oltva, akár nem, szólalj meg. Menjen el a helyi tanácsülésekre, és nyilvánosan utasítsa vissza, hogy részt vegyen ebben a kísérletben.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-nek-14-napon-belul-tisztaznia-kell-az-osszetevoket-es-artalmakat