2014. július 7., hétfő

Edward Snowden: Az ISIL terrorszervezet vezére a MOSZAD által lett kiképezve!

Edward Snowden Oroszországba menekült volt CIA ügynök leplezte le az Abu Baker Al-Bagdadi néven ismert ISIL terrorszervezet vezér valódi kilétét, Snowden szerint Bagdadit a Moszad képezte ki, és alapos teológia és nyilvános beszéd kiképzéseken esett túl a különböző katonaitanok mellett!


Snowden kiszívárogtatott jelentései alapján 3 ország titkoszsolgálata dolgozik évek óta egy terrorszervezet létrehozásán, melynek célja egy Izraellel ellenséges ország létrehozása, melynek a látszata a háborúzás Izraellel és a cionista érdekek veszélyeztetése, de szerepe a valódi Izraelt fenyegető erők elleni harc és folyamatos poglárháború keltés a régióban.
A titkos műveletet melyet a volt CIA ügynök fedett fel "Darázs fészeknek" hívnak, és nem meglepő módon az amerikai az izraeli meg a brit titkosszolgálatok műve.
Érdemes tudni hogy Snowden a Nyugat által egyik legkeresetebb ember kit az orosz állam védelmez, és sokak szerint az egyik legerősebb kártyája Putyin elnöknek az Amerikai Egyesült Államok hazugságainak teljes leleplezéséhez.
Kapcsolódó:
   ISIS és a III. világháború - David Icke

Szíriai Hírek









AMERIKA TEHETETLEN A KÖZEL-KELETEN
Úgy tünik új helyzet állt elő a Közel-Keleten. Az, hogy az izraeli-palesztín csatározások folynak már megszokott dolog, de az már figyelemre méltó, hogy a Hamas megsorozta újabb rakátákkal Izrael déli részét és semmi károkról nem számoltak be. Hallgatnak arról is, hogy a zsidó légvédelem miért nem képes lelőni a primitív rakétákat? A hazai hirekbe elég szűken és elnagyoltan foglalkoztak azzal a terror-bandával, amelynek az angol rövidített neve ISIS és muzulmán birodalmat akarnak kiépíteni, ami már Iránnak sem tetszik. Ez a banda szinte az összes fegyverét elrabolta az iraki hadseregnek és a más korszerű fegyvereik is vannak és egyelőre nem tudja megállítani őket senki. Ezek pedig megmozgatják a közelkeleti helyzetet. A külföldi képeken a banda területfoglalásai, fölesketik a Koránra az átált katonákat, de a többieket kivégzik, ahogy a nyugati képeken látni. Úgy látszik a nagyhatalmak várják a banda fejleményeit, de már szír területeken is ott vannak.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/iraki-terrorbanda-nyomul%C3%A1sa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése