2016. március 17., csütörtök

Donbassz civiljei ÚJABB FELHÍVÁST TETTEK KÖZZÉ az ukrán katonákhoz!

“Ukrán katona, emlékeztetlek!-téged otthon épségben-egészségben várnak vissza! Békés donbasszi civilek gyilkosaként te a saját halálos ítéletedet írod alá. Úgy fogsz járni, mint a hazaáruló vlaszovisták a Nagy Honvédő Háború éveiben.”
“Украинский солдат, помни — тебя ждут дома живым и здоровым. А убивая мирное население Донбасса, ты сам подписываешь себе неизбежный смертный приговор, как подписали его себе все предатели-власовцы в годы Великой Отечественной Войны.”

Balrad

3 megjegyzés:

  1. Az erőszak erőszakot szűl, a bosszú bosszút. Aki kardot ránt kard által vész el.
    A háború kikerülhető.
    A honvédő harcoknál pedig vannak örök szabályok. Isten oltalmazza az igazakat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A háború kikerülhető lenne imádságos lelkülettel, engesztelő alázatos szívű böjttel, de nem érdeke Káin bélyegének. Káin bélyegének az az érdeke, hogy romboljon, pusztítson, hogy könnyen elfogadják az Antikrisztust. Káin bélyege csak véletlenül okozott ennyi háborút, véletlenül gyilkolta meg, akivel elindult az utolsó időszak utolsó percei, s lehetne folytatni, csak alázatos imádságos lelkülettel lehet csökkenteni tevékenységét, mert szerinte a teremtmény fontosabb, mint aki megteremtette. A jelenések sincsenek véletlenül, mégha azt hireszteli a hamis próféta, hogy nem valósak. Hamarosan a látnokok is elhallgatnak, s ennek már van látása. Üldözik az igazi látnokokat, eltávolítják az Oltáriszentséget, melynek következtében harmademberiség elpusztul, erről pedig már elég sokszor kaptunk utalást. A harcok egyre kiterjedtebbek lesznek, mégis miért kellett az Antikrisztusnak elindítani 60millió katonáját? A harcok egyre véresebbek lesznek, mely elindítja a Nagy Figyelmeztetés után a legnagyobb ismert keresztényüldözést, s akkor a hegyek völgyekké válnak, a völgyek hegyekké. Lehet tovább ecsetelni, de Oroszországot nem ajánlották úgy fel, ahogyan kérte égi Édesanyánk. Pedig meg fog térni, mint ahogyan a legtöbb üzenet róla beszél, de majd ha megadatik meglátjuk. A honvédő háborúk eddig miért nem voltak fontosak, ezen érdemes lenne elgondolkodni...

      Törlés
  2. Hajdan baráti népek, a nemzetek családjai nem akarnak háborút és abból semmi hasznuk!
    Akik azt hiszik, hogy hasznuk van, azok nem tudják, hogy mi az igazi érték.

    VálaszTörlés