Miért ez a hátbaszúrás? Ez az egész egy kicsit túl sok......

Túl sok hazugság és kevés ész - Kit kell hibáztatnunk, ha elveszítjük ezt a háborút

Két és fél éve vagyok kitéve a hazugságok és gyalázkodások végtelen áradatának az összeesküvők és a főáramú médiában lévő csatlósaik részéről. Az igazság megosztása iránti elkötelezettségem tönkretette a hírnevemet, a karrieremet és a jövedelmemet.

Dr. Vernon Coleman

Kitiltottak, démonizáltak és gúnyolódtak rajtam olyan bosszúállással, amely néha primitívnek, gyakran pedig személyesnek tűnt. Ki vagyok tiltva minden mainstream médiából és a legtöbb internetes oldalról. Az ellenség mindent megtett, hogy rontsa a hírnevemet. Nézze meg a Wikipedia oldalát a "Mrs Caldicot káposztaháborúja" című filmnek (amely egy regényemen alapul), és látni fogja, hogy még ott is "összeesküvés-elméleti teoretikusnak" neveznek. A nevemet pedig eltávolították a kulcsinformációkból. A Caldicot asszonyról szóló regények teljes Wikipédia-oldalát puszta pusztító bosszúvágyból eltávolították. Ahogy a Bilbury-könyveimről szóló oldalt is.

De ezt a harcot meg kell vívni. Ahogy már többször mondtam: ez az emberi történelem legfontosabb háborúja. Én úgy kezdtem el a háborút, hogy akkoriban előnynek tűnt: úgy gondolom, hogy több mint 50 évnyi kutatás és írás után többet tudok a vakcinákról, az iatrogén betegségekről, a gyógyszergyártókról és a gyógyszerek mellékhatásairól, mint bárki más élő ember.

És mégis, több mint egy éven keresztül a hazugságok és gyalázkodások ugyanilyen végtelen áradatának voltam kitéve névtelen személyek egy kis csoportjától, akik néha azt állítják, hogy ugyanazon az oldalon állnak, mint mi, akik a hamis világjárványt és annak különböző hivatalos "megoldásait" támadjuk, de akik elkötelezettek amellett, hogy nincsenek olyan dolgok, mint baktériumok vagy fertőző betegségek (egyesek arra szorítkoznak, hogy azt hiszik, a vírusok mind képzeletbeli dolgok). Támadásaikat az inspirálta, hogy valamilyen fertőző betegségre hivatkoztam. Ahelyett, hogy racionális alternatívát kínálnának, úgy tűnik, hogy csupán gyalázkodnak. Ezt szomorúnak és mérhetetlenül károsnak tartom.

Megértem, hogy a kormányok és a megvásárolt és fizetett média miért támad engem, de nem látom az értékét vagy jelentőségét annak, hogy azért támadnak engem, mert támogatható álláspontot képviselek a fertőző betegségekről. Ezek a kritikusok tényleg azt hiszik, hogy meg tudják győzni a világot arról, hogy a fertőző betegségek illúzió? És még ha így is van, mi értelme van bemocskolni valakit, aki az első orvos volt, aki felhívta a figyelmet a covid világjárvány-csalásra - és annak következményeire?

 

 

És miért nem tiltják ki őket a közösségi médiából, a YouTube-ról és így tovább - amikor engem mindenhonnan kitiltanak? Lehet, hogy az MI5 és a CIA védi őket?

Éppen a minap hívták fel a figyelmemet arra, hogy egy névtelen troll komolyan azt állítja, hogy elemezte a videóimat, és bebizonyította, hogy én egy számítógép által generált kép vagyok. A bizonyítéka nyilvánvalóan a lábaim helyzetén alapszik, amikor videókat készítettem.

(Azok, akik ezt elhiszik, feltehetően vagy nem ismerik azt a videót, amelyen a Trafalgar téren élő közönség előtt beszélek, vagy inkább azt hiszik, hogy a közönséget egy hologram bűvölte el).

Egy népszerűbb vád az, hogy a több mint 300 videómat és cikkemet figyelmen kívül kell hagyni, mert nem vagyok tudós. Nem vagyok egészen biztos benne, hogy a trollok hogyan definiálnák a tudós fogalmát, de három tudományos fokozatot szereztem, számos cikket írtam tudományos folyóiratokba, szerkesztettem egy orvosi folyóiratot, és előadásokat tartottam orvosoknak és ápolóknak. Talán jobban örülnének, ha fehér köpenyt viselnék és kémcsövet hordanék magammal. Hozzátenném, hogy nem vagyok benne biztos, hogy ezek közül a kritikus trollok közül hányat lehetne tudósnak minősíteni.

A harmadik népszerű kritika az, hogy túl öreg vagyok ahhoz, hogy olyan nézeteim legyenek, amelyeket érdemes lenne meghallgatni - ez a kritika természetesen az összeesküvők által régóta kedvelt rangon aluli ageizmus; az ageizmusnak az a fajtája, amellyel a legtöbben közülünk eltökélten szembeszállnak, és amelyet ki akarnak irtani.

Egy másik népszerű kritika ebből a körből az, hogy vagy zsidó vagyok, vagy szabadkőműves, vagy esetleg mindkettő. Ezek az állítások nem igazak (és feltehetően antiszemiták), de lényegtelennek is tűnnek, és csupán a szokásos gyalázkodás egy újabb variációjaként kínálják fel őket.

Még azért is gyaláznak, mert vegetáriánus vagyok - pedig erkölcsi okokból már jóval több mint 30 éve vegetáriánus vagyok.

És természetesen voltak halálos fenyegetések is. Két névtelen troll külön-külön megfenyegetett, hogy megöl, mert egy videóban megemlítettem a "vírus" és a "fertőzés" szavakat.

Azt hiszem, sokkal könnyebb és kevésbé veszélyes engem támadni azért, mert megosztom az igazságot, mint a gyógyszergyártókat, a politikusokat, az újságírókat és az orvosi szakmát.

Mi mást találnának még ki?

Talán azt hiszik, hogy az igazi nevem Aureolus Bombastus Theophrastus von Hohenheim, és már 481 éve halott vagyok. Ennek is lenne értelme.

(Egyébként megjegyzem, hogy bár a névtelen trollok szívesen használják a nevemet és a képemet, feltehetően jövedelemtermelő kattintás-csali gyanánt, általában ügyelnek arra, hogy saját személyazonosságukat elrejtsék).

Nem vagyok biztos benne, hogy mi az indítéka a fenyegetéseknek és a gyalázkodásnak.

El akarnak-e hallgattatni, demoralizálni, megalázni vagy tönkretenni?

Ha igen, akkor rá kell mutatnom, hogy a kormányok, a Google, a mainstream média és így tovább már tönkretették az életemet. Régebben a világ egyik legkelendőbb írója voltam. Most már nem vagyok az. A hírnevem menthetetlen.

Ezek az energikus kritikusok (és bárcsak arra használnák az energiájukat, hogy a gyógyszergyártókat és a kormányokat támadják - bár ez veszélyes vállalkozás) úgy tűnik, hogy hajtottak, egységesek és elkötelezettek az elmélet mellett, hogy nincsenek fertőző betegségek. (Nehéz tudni, hogy pontosan miben hisznek, mert eddig csak gyalázkodást láttam tőlük, és azt az állandóan ismétlődő sugallatot, hogy mindenkit, aki a fertőző betegségekről beszél, el kell hallgattatni).

 

 

Egy nap, ha valaha is megnyerjük ezt a háborút, szeretném tudni, hogyan magyaráznák meg Fracastorio, van Leeuwenhoek, Holmes, Semmelweiss, Lister vagy akár Pickles munkásságát. Úgy tűnik, hogy nem értik a járványtan alapvető, jól bevált alapelveit.

Még ha a trolloknak igazuk is van, és 500 éve minden orvosi kutatás hibás, és a mi oldalunkon álló orvosok és tudósok közül sokan elavultak (ahogy a trollok nagy vehemenciával érvelnek), és a lakosság minden tagja téved, amikor hisz a fertőző betegségek létezésében, nem látom értelmét, hogy ezt a vitát belevigyük egy olyan háborúba, amelyet elveszítünk.

De sajnos a zsarnokoskodó és sértegető trollok soha nem próbálják meggyőzni a közönségüket arról, hogy helyes az a meggyőződésük, hogy nincsenek fertőző betegségek. Ehelyett inkább azt az egyszerűbb megoldást választják, hogy vödröknyi mocskot zúdítanak mindenkire, aki megpróbál szembeszállni a Nagy Újraindítással és mindazzal, ami ezzel jár.

(Csak a rend kedvéért: egy-kettő közülük időnként megemlíti az "exoszómákat" - amelyek már évtizedek óta léteznek. Érdekes vita tárgyát képezik. Létezésük azonban nem tűnik számomra nukleáris fegyvernek a tömeggyilkosság, a szociális hitel, a digitalizáció és a készpénz eltűnése elleni háborúban. Ó, bárcsak a bloggerek is érdeklődnének e célpontok iránt).

A helyzet az, hogy szerintem ezek a lelkesek komoly veszélyt jelentenek a túlélésünkre. Véget vetettek a vitának, és helyrehozhatatlan kárt okoztak az ellenállási mozgalomnak. Online jelenlétüket kétségtelenül a CIA, az MI5 és a többi ellenséges szervezet éljenzi és bátorítja.

Az a tapasztalatom, hogy a kampányoló csoportok mindig saját magukból indítják a leggonoszabb támadásokat, és ezeknek az embereknek a tettei ismét igazolják ezt.

Tragikus módon garantálhatom, hogy egyetlen orvos, tudós vagy bármely közösség értelmes tagja sem fog hinni nekünk (vagy meri a fejét a parapet fölé emelni), amíg ezek az arrogáns egyének folytatják visszaélési kampányukat.

Soha nem fogjuk meggyőzni a nyilvánosságot vagy a szakmák tagjait arról, hogy igazunk van, és hogy az ügyünk igazságos, amíg ezek az emberek a közösségi médiában gyalázkodnak.

A gyalázkodásnál több kell ahhoz, hogy százmilliókat meggyőzzünk arról, hogy nincs olyan, hogy nátha, influenza vagy tüdőgyulladás, vagy hogy az olyan betegségek, mint a bárányhimlő vagy a kanyaró nem fertőzőek, miközben annyi emberi tapasztalat mutatja, hogy igenis azok. Egy vagy két évtizedekkel ezelőtti téves tanulmány semmit sem bizonyít.

 

 

A tudományos és járványtani bizonyítékok, amelyek azt bizonyítják, hogy a fertőző betegségek léteznek, olyan elsöprő erejűek, hogy bárki, aki megkísérli megkérdőjelezni a jelentőségüket a vitában, a legjobb esetben is hamarosan téveszmének, legrosszabb esetben pedig veszélyes őrültnek minősül.

Úgy vélem, hogy az összeesküvés-vezérelt baloldaliak, a helyettesítő kommunisták, akiknek a zsinórjait a milliárdos Bilderbergiek mozgatják, üdvözlik a hátbaszúrást, mert tönkre akarják tenni a szabadságért folytatott kampányunkat. Ők akarják irányítani a múltunkat, a jelenünket és a jövőnket is, köszönjük szépen, és rájöttek, hogy a "nincs baktérium" elmélet mérhetetlen kárt okoz a kampányunknak ebben a háborúban.

A baktériumtagadók könyörtelen önzése és vak önhittsége, valamint a sörétes puska stílusú gyalázkodás iránti lelkesedésük máris hatalmas károkat okozott a mi oldalunkon ebben a háborúban, és az ő munkájuk az, ami egyenesen a szociális hitel, a digitális valuta és az örök rabszolgaság világába fog vezetni minket - egy eljövendő világba, amelynek megakadályozására a jelek szerint egyáltalán nem tesznek semmit.

Az összeesküvők ellen harcolni olyan, mintha egy viharos napon leveleket sepregetnénk össze, és az ezen emberek által keltett bűzös szél egyre nehezebbé teszi a feladatot azok számára, akiknek valóban fontos a szabadság és az emberiség lényege.

Engem évtizedek óta tiltanak, támadnak és fenyegetnek a gyógyszergyártó cégek és a kormányhivatalok, és hogy ezek a tudatlan trollok most olyan, mintha sirályok szarnának rám, miközben egy süllyedő hajón ülök. Mint sokan mások, akik az összeesküvők ellen harcolnak, mi is keményen dolgozunk. Múlt szombat este a feleségemmel leültünk egy filmet nézni, amikor a feleségem hirtelen rámutatott, hogy az orvosok hamarosan elkezdik az időseket szurkálni a covid-19 főzetből, és hogy mi nem tettünk közzé figyelmeztetést. Elrohantam, és írtam egy cikket "A gondozóházi mészárlás visszatérése" címmel - amit ő lektorált és feltett a honlapra. A hátbatámadók persze nem így dolgoznak, mert nem érdekli őket eléggé: gyanítom, hogy gyártanak néhány sornyi gyűlöletet, aztán visszamennek videojátékozni.

Attól tartok, hogy most már tudjuk, kit kell majd hibáztatnunk, ha elveszítjük ezt a háborút - egy olyan eshetőség, amely kétségbeesett rémálmaimban attól tartok, hogy túlságosan is valószínű, sőt, szinte elkerülhetetlen. A névtelen bloggerek kétségtelenül mindannyian lovaggá ütik Schwab királytól.

Az élet minden bizonnyal könnyebb lenne, ha tényleg egy számítógép által generált kép lennék.

Attól tartok, hogy a hátbaszúrók által okozott kár azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy mindannyian lecsapjunk a zsilipekre, és felkészüljünk az elkerülhetetlenre. A sötét tél megkezdődött, több szempontból is, és attól tartok, hogy a remény csillogása, amelybe sok hónapon át kapaszkodtunk, minden egyes nappal elhalványul.

Annyira fáradtnak érzem magam, olyan rohadtul fáradtnak, hogy úgy érzem, mintha valaki ellopta volna a testemet, és egy öreg, vénember testével cserélte volna ki.

Továbbra is írok cikkeket a honlapomra, és megteszek mindent, amit tudok, hogy megosszam az igazságot, de nem fogok több videót készíteni, nem adok több interjút, és nem tartok több beszédet.

Elegem van a bántalmazásból, köszönöm.

Remélem, hogy a rosszindulatú bloggerek most előbújnak a rejtekhelyükről, és mindenféle ellenszolgáltatás nélkül időt töltenek kutatással, írással és videófelvételekkel, interjúkat adnak, beszédeket tartanak, és általában véve kiteszik magukat az összeesküvők haragjának.

Itt az ideje, hogy a gyalázkodó bloggerek fáklyát tartsanak, és kockáztassák a közösségi média fiókjaik elvesztését.

Ez a világ kemény, kegyetlen hely lett.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tul-sok-hazugsag-es-keves-esz-kit-kell-hibaztatnunk-ha-elveszitjuk-ezt-a-haborut