2021. március 31., szerda

Sokan "elkapták" a koronavírust az oltás után

Ha kétségeid lettek volna, hogy a kamu oltás nem a kamu vírus ellen van... A nőt minimum hetente egyszer tesztelik a járvány kitörése óta. Az első teszt pozitívot a második oltása után kapta. És nincs egyedül, többek között 3 teljesen beoltott családtagja is „elkapta”, az egyikőjük kórházba kötött ki, nyilván nem az „oltás” mellékhatása miatt vagy talán igen?. A hírekbe persze, nyilván nem azért került be, hogy leleplezzék a csalást, hanem hogy tovább gerjesszék a félelmet. Amúgy azt sem tartom lehetetlennek, ahogy elnéztem a felvételeket, hogy „Hanna” egy krízis színész. Gyanúra ad okot, hogy a nő neve nem stimmel, percről percre változik a videóban: Hanna Riewords → Hanna Greene → Hanna Riewords. Szintén gyanús hogy családi fotókat mutogatnak róla a tengerparton egy kisgyerekkel, ez eléggé bizarr és nem a riportba illő.

Bírósági ítélet mondja ki: A PCR-TESZT NEM ALKALMAS vírus-fertőzés kimutatására!

 

A pandémiáról lehull a lepel! Amit gondolkodó orvosok és tudósok, professzorok több, mint egy éve mondanak, azt ma megerősítette a Bécsi Közigazgatási Bíróság, a 103/048/3227/2021-2 számú ítéletében. A bíróság az ítéletében kimondja, hogy a PCR-teszt nem alkalmas a fertőzőképesség meghatározására. “A PCR-teszt nem alkalmas diagnosztikára” Kifejezetten rámutat arra is a bíróság arra, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint sem alkalmas “a PCR-teszt diagnózis felállítására, ezért önmagában nem mond el semmit az ember betegségéről vagy fertőzéséről”. Amennyiben az osztrák Korona Bizottság az egészségügyi miniszter és nem a WHO esetmeghatározását alkalmazta az esetszámok meghatározására; tehát a “betegek / fertőzöttek” számának bármilyen meghatározása úgy az téves. Kérdés, hogy innen hogyan tovább….?! Teljesen egyértelmű, hogy országonként ki a felelősök emberek százezreinek anyagi tönkretételéért, a kollaterális károkért, valamint és mindenek előtt emberek haláláért a félrekezelések és az oltásokból adódóan! Az ügyészség elkezdhet hivatalból nyomozni!

Link: https://www.info-direkt.eu/2021/03/31/oesterreichisches-gericht-kippt-urteil-pcr-test-nicht-zur-diagnostik-geeignet/

Finnország visszavonja a COVID lezárási tervet, miután alkotmányellenesnek ítélték azt

 

HELSINKI, március 31. (Reuters) – A finn kormány visszavonta azt a javaslatot, hogy a COVID-19 járvány terjedésének megfékezése érdekében az embereket több városban nagyrészt saját otthonukba zárják – közölte szerdán Sanna Marin miniszterelnök.

A döntés egy alkotmányjogi bizottság állásfoglalását követte, amely a javaslatot túl homályosnak és az alkotmánnyal összeegyeztethetetlennek ítélte.

“A bizottság nyilatkozata miatt a kormány úgy döntött, hogy vissza kell vonnunk a javaslatot” – közölte Marin a Twitteren.

A múlt héten a kormány azt javasolta, hogy öt város, köztük a főváros, Helsinki lakóit zárják le, és csak korlátozott okokból engedjék el az embereket otthonukból, hogy megfékezzék a növekvő koronavírusfertőzéseket és kórházi felvételeket. (Johan Ahlander és Essi Lehto tudósításai, szerkesztette Gareth Jones)

Forrás

Cenzúrázatlanul a járványhelyzetről

Világszerte számos szakember küzd azért, hogy kinyíljon a szemünk és ismertessék az igazságot azzal kapcsolatban, hogy mi áll a mostani hamis egészségügyi válság hátterében. Annak ellenére azonban, hogy adott terület elismert szakembereiről van szó, globális szinten a hivatalos hírekben és televíziókban cenzúrázzák őket.

Ennek ellenére számtalan orvos, újságíró, ügyvéd, író stb. fogalmaz meg cenzúrázatlanul és nyilvánosan bírálatot azzal kapcsolatban, ahogy a média és a kormányok saját érdekeik mentén kezelik az állítólagos járványt és a kísérleti vakcinákat, és céljuk, hogy tudatosítsák az embereket, mivel tudják, hogy minden tömegtájékoztatási eszköz azok ellen dolgozik, akik közzéteszik az igazságot.

Ha emberi lényekként meg akarjuk menteni életünket civilizációnk és családunk érdekében és vissza akarjuk szerezni a munkánkat, akkor nincs más választásunk, minthogy felkeljünk a hatalmasok ténykédésével szemben és kimondjuk: Elég volt!, és nem akarunk az egészségügyi zsarnokság és a kísérleti vakcina kísérleti egerei lenni.

Tudatnunk kell velük, hogy együtt sokan vagyunk és erősek vagyunk és nem hagyjuk magunkat becsapni, sem pedig hogy a félelem vezessen, amelyet ránk akarnak kényszeríteni, továbbá hogy nem tűrjük tovább a hamis és immár nem létező egészségügyi válság során meghozott durva intézkedéseket, mivel egyedüli céljuk az, hogy egy hamis biztonság nevében megfosszanak bennünket a szabadságtól és az igazságtól.