2022. június 17., péntek

A majomhimlő; vagy az új név, amit a WHO sürgősen próbál kitalálni, hogy ijesztőbbnek hangozzon

 

Majomhimlő? - Az amerikai kormányzat adatai bizonyítják, hogy a Covid-19 vakcina legalább 4925%-kal növeli az övsömör kockázatát.

A majomhimlő; vagy az új név, amit a WHO sürgősen próbál kitalálni, hogy ijesztőbbnek hangozzon, hamarosan a nap szava lesz a mainstream médiában, most, hogy tudják, mindenki unja már, hogy Ukrajnáról halljon.

Az Egészségügyi Világszervezet rendkívüli ülést hív össze, és valószínűleg június végére nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet hirdet az állítólagos betegség miatt.

Minden tagállam, beleértve az USA-t, az Egyesült Királyságot, Kanadát, Európát, Ausztráliát stb. is, törvényileg köteles lesz cselekedni és reagálni.

Az amerikai kormány által rendelkezésre bocsátott adatok azonban erősen arra utalnak, hogy az állítólagos "majomhimlő" járvány nem az, aminek látszik. A betegséget szinte lehetetlen megkülönböztetni a bárányhimlőtől/övsömörtől, és az amerikai kormányzat adataiból kiderül, hogy a Covid-19 oltás legalább 4925%-kal növeli az övsömör kialakulásának kockázatát.

Egy 1988-ban publikált tudományos tanulmány szerint gyakorlatilag lehetetlen megkülönböztetni a majomhimlőt a bárányhimlőtől. A bárányhimlőt pedig a varicella-zoster vírus okozza, és akárcsak közeli rokona, a herpes simplex vírus, élethosszig tartó lakhellyé válik a szervezetben.

 

 

És akárcsak másik rokona, a genitális herpesz, a varicella sokáig néma maradhat, az idegsejtekben rejtőzködve, később pedig újra aktiválódhat, és pusztítást végezhet a kínzó bőrbetegség, az övsömör formájában, amely hólyagos, égő bőrkiütés.

Forrás

Most az amerikai kormány, pontosabban a Betegségellenőrző Központok (CDC) által rendelkezésre bocsátott adatok erősen arra utalnak, hogy egyáltalán nem egy majomhimlő-járvány kitörésének vagyunk tanúi, hanem a Covid-19 vakcina által kiváltott övsömör eltussolásának.

A CDC Wonder Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adatbázisa szerint 2022. június 3-ig a CDC 18 026 olyan herpesz- és övsömör-fertőzéssel kapcsolatos jelentést dolgozott fel, amelyek a Covid-19 injekciók mellékhatásaként jelentkeztek.

A 2008 és 2020 között rendelkezésre álló hivatalos adatok alapján az USA-ban beadott 1 millió adag influenza elleni vakcinára 0,6 herpesz/zsindelyfertőzéssel kapcsolatos mellékhatás jutott.

A 2022. június 3-ig rendelkezésre álló hivatalos adatok alapján azonban az USA-ban beadott Covid-19 vakcina 1 millió adagjára 30,7 herpesz/övsömör-fertőzéssel kapcsolatos nemkívánatos esemény jutott.

 

 

Fontos azonban megjegyezni, hogy a CDC elismerte, hogy véleményük szerint a nemkívánatos eseményeknek mindössze 1-10%-át jelentik ténylegesen a VAERS-nek, ezért az 1 millió adagra vonatkozó arányok mindkét oltás esetében jelentősen magasabbak lehetnek.

A rendelkezésre álló adatok azonban azt mutatják, hogy a beadott Covid-19 injekció 1 millió adagjára vetített herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya 4 925%-kal magasabb, mint az influenza elleni vakcina 1 millió adagjára vetített herpesz/övsömör fertőzésekkel kapcsolatos nemkívánatos események aránya.

Ezért ez a hivatalos amerikai kormányzati adat azt bizonyítja, hogy a Covid-19 oltás legalább 4 925%-kal növeli az övsömör kialakulásának kockázatát.

Az Egészségügyi Világszervezet sürgősségi bizottsága 2022. június 23-án, csütörtökön ül össze, hogy felmérje, hogy az állítólagos majomhimlőjárvány nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet jelent-e.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-vagy-az-uj-nev-amit-a-who-surgosen-probal-kitalalni-hogy-ijesztobbnek-hangozzon

A Big Pharma mRNS-gyártók milliárdos profitot zsebeltek be, miközben a kormányok kidobják a fel nem használt készleteket.

 

Ez a bohózat biztosítja, hogy a Big Pharma újra és újra visszatérjen a vályúhoz, amíg a világ azt nem mondja: "Elég volt!". Eközben a sérülések és halálesetek egyre csak gyűlnek, de ez nyilvánvalóan nem ellensúlyozza a gigantikus nyereséget. ⁃ TN Editor

A TÖRTÉNET ÁTTEKINTÉSE

> Az Egyesült Királyság 650 millió adag COVID-19 injekciót raktározott a világjárvány idején, de csak 142 milliót használtak fel.

> A fennmaradó adagok hat-tizenkét hónappal a gyártásuk után lejárnak, ami azt jelenti, hogy több millió adag kerül a szemétbe; Nagy-Britanniában körülbelül 5 milliárd dollárt fognak elpazarolni a fel nem használt injekciók miatt.

> Az Egyesült Királyság kormánya emellett több milliárd dollárt írt le a védőfelszerelésekre és lélegeztetőgépekre költött pénzből, amelyeket nem használtak fel.

> Az egyéni védőfelszerelések túlzott használata a COVID-19 világjárvány idején egy másik problémához vezetett: hatalmas mennyiségű orvosi szemét keletkezett, ami megterheli a hulladékkezelési rendszereket és a környezetet.

> A WHO szerint 2020 márciusa és 2021 novembere között 87 000 tonna egyéni védőfelszerelést halmoztak fel a COVID-19 elleni küzdelem érdekében, de ezek nagy része kárba veszett.


Az Egyesült Királyság 650 millió adag COVID-19 injekciót tárolt a világjárvány idején. Mindössze 142 milliót használtak fel. A fennmaradó adagok hat-tizenkét hónappal a gyártásuk után lejárnak, ami azt jelenti, hogy több millió adag szemétbe kerül.

Nem tudni, hogy a 650 milliós számból néhány adagot még le kell-e gyártani, vagy hogy pontosan mennyit fizettek ki egy-egy adagért, de az biztos, hogy a szövetségi pénzek hatalmas pazarlása fenyeget.

A becslések alapján, amelyek szerint az amerikai kormányzat körülbelül 20 dollárt fizetett a Pfizer COVID-19 injekciójának minden egyes adagjáért, körülbelül 15 dollárt a Moderna injekció adagjaiért és körülbelül 4 dollárt az Astra Zeneca injekciójának minden egyes adagjáért, feltételezzük, hogy a megvásárolt COVID-19 injekció egy adagjának átlagára 10 dollár.

Ezt a becslést figyelembe véve körülbelül 5 milliárd USD-t lehet elpazarolni a fel nem használt injekciók miatt. "Vajon a közvélemény elnéző lesz-e a közpénzek ilyen mértékű pazarlása miatt, ami jó szándékkal, szükségállapot idején történik?" kérdezte a Daily Sceptic. "Ezt még meg kell várni. "

 

 

A COVID-19 nevében elherdált dollármilliárdok

A lejáró COVID-19 oltások több millió adagja mellett az Egyesült Királyság kormánya több milliárd dollárt írt le védőfelszerelésekre költött pénzből is, beleértve a lejárati idő előtt fel nem használt eszközöket és más, használatra alkalmatlannak ítélt felszereléseket. További 715,9 millió dollárt költöttek lélegeztetőgépekre, amelyeknek csak 10%-át használták fel ténylegesen.

Hasonló lélegeztetőgép-készletezés történt az Egyesült Államokban is, de már 2020 augusztusában világossá vált, hogy ez hiba volt. "Az Egyesült Államokban túl sok lélegeztetőgép van" - írta a The Washington Post 2020. augusztus 18-án3 - ami fordulatot jelentett az alig néhány hónappal korábbi médiaszalagcímekhez képest, amelyek lélegeztetőgéphiányról és "kétségbeesett lélegeztetőgép-szükségletről" beszéltek.

Abban az időben az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma (HHS) 15 057 lélegeztetőgépet osztott szét, míg 95 713 használatlanul állt a szövetségi raktárkészletben. Összehasonlításképpen, 2020 áprilisában 10 000 lélegeztetőgép alkotta a szövetségi készletet.6 2020 szeptemberére a HHS azt állította, hogy a nemzeti lélegeztetőgép-készlet elérte a maximális kapacitást, közel 120 000 rendelkezésre álló lélegeztetőgéppel.7 Ahogy a Daily Sceptic kifejtette:

"Az adófizetők pénzével való ilyen durva visszaélést a független vizsgálatnak és a kormánynak meg kell vizsgálnia, hogy le lehessen vonni a tanulságokat, és a jövőben egy megbízható, valós idejű irányítási rendszert kell alkalmazni, hogy még a sietve és sürgősen vásárolt készleteket is ésszerű arányban tartsák a várható igényekkel.

A 2020 tavaszán kialakult túlreagálás és pánik olyan döntéseket eredményezett, amelyekről most kiderült, hogy a közpénzek hatalmas pazarlását jelentik. Ha úgy vélték, hogy hiány van bármiből, amire elképzelhetően szükség lehetett a vészhelyzet szükségleteinek kielégítéséhez, a közpénzek mindig nyitva álltak.

Valójában úgy tűnt, hogy a pénztárcát inkább úgy kezelték, mint Mary Poppins feneketlen varázsszőnyegét, és a finanszírozási döntéseknél nyoma sem volt a körültekintő felügyeletnek, amíg azok azt a célt szolgálták, hogy a nyilvánosság számára bizonyítsák, hogy a kormány "tesz valamit" a Coviddal kapcsolatban. Ennek a költségvetési inkontinenciának az eredményei most már mindenki számára nyilvánvalóak."

 

 

Több millió COVID-19 injekciót pazaroltak el az USA-ban

A COVID-19 injekciók felhalmozására elpazarolt pénz nem csak Nagy-Britanniában fordul elő. Az Egyesült Államokban az ABC News nyomozása szerint több millió injekció maradt felhasználatlanul, mivel az injekciók iránti kereslet megcsappant. Mind az 50 állam egészségügyi minisztériumának tisztviselőivel beszélgetve több millió COVID-19 injekciót találtak, amelyek elvesztek, nem használták fel őket, vagy a következő hetekben járnak le. Ezek közé tartozik:

Michiganben 2020 decembere óta 1,7 millió adag ment kárba 2020 decembere óta.

619 000 fel nem használt adag Coloradóban

3,6 millió injekció maradt raktáron Kaliforniában

közel 760 000 adagot tartanak életképtelennek, romlottnak vagy lejártnak Oregonban.

Wisconsinban több mint 850 000 adagot pazaroltak el

 

 

Az "alvó szerződések" biztosították a korábbi pandémiás vakcinavásárlásokat

Azt mondják, hogy a történelem ismétli önmagát, és már korábban is láttunk hatalmas pazarlást a felhalmozott vakcinákból. Évszázadok óta jönnek és mennek a világjárványok, de a közelmúltban manipulációs célokra használták őket, amelyekből a vállalatok, különösen a gyógyszeripari cégek profitáltak.

Talán emlékeznek rá, hogy 2005-ben azt jósolták, hogy a madárinfluenza-járvány 2 millió és 150 millió ember halálát fogja okozni,11 de kiderült, hogy ez csak egy nagy adag forró levegő volt, és ez késztetett engem arra, hogy megírjam "A nagy madárinfluenza-csalás" című könyvet.

Abban az időben a Nature Immunology című folyóiratban megjelent egy vezércikk, amelyben az állt, hogy a madárinfluenzától való félelem arra késztette a kormánytisztviselőket, hogy prioritásként kezeljék a világjárványos influenza elleni tervek kidolgozását, és a WHO a madárinfluenzát nevezte meg az első számú egészségügyi problémának.

A következő években a WHO megállapodásokat - úgynevezett "alvó szerződéseket" - kötött európai és afrikai nemzetekkel annak érdekében, hogy megvédje az embereket egy jövőbeli globális világjárványtól.

A szerződések kimondták, hogy az országok világjárvány esetén vakcinát vásárolnának, de erre csak akkor lenne szükség, ha a WHO 6. fázisú influenzajárványt hirdetne ki.12 A GlaxoSmithKline (GSK) és a Baxter is szerepel az Egyesült Királyság parlamentjével kötött szerződésekben, amelyek például kimondták, hogy a gyógyszergyárak világjárványhoz szükséges influenza elleni vakcinát szállítanak az Egyesült Királyságnak, és amelyek értéke négy év alatt 155,4 millió font (több mint 206 millió dollár) volt.

"Sajnos" - jegyezte meg a CHD - "a szerződéseket aláíró kormánytisztviselők soha nem sejtették, hogy a GSK több millió dolláros adományokat tesz a WHO-nak, cserébe a GSK számára szélsőséges bevételeket eredményező döntések feletti ellenőrzésért "

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tobb-szazmillio-mrns-dozis-tart-a-szemettelepre

Orbán és Soros

Dr. Sucharit Bhakdi: Ha beoltatod a gyermekeidet, ezzel bűncselekményt követsz el

Dr. Sucharit Bhakdi állítása szerint, német orvosok által végzett kutatások megállapították, hogy a vakcinák vérrögök kialakulását váltják ki, ami potenciálisan halálos reakció lehet. Arra szólítja fel az embereket, hogy ne oltassák be magukat, és ne oltassák be gyermekeiket, mert ezzel bűncselekményt követnek el.

Több a hirtelen halál a focisták között, oltás utáni betegség, vagy szívproblémák miatt

500%-kal nőtt meg a hirtelen elhalálozások száma a focisták köreiben, sokan szenvednek szívsérüléstől, mindenféle hirtelen megbetegedéstől, egyensúlyzavaroktól és teljesítményük visszaesésétől. Mindezek a Covid vakcina (FENEVAD BÉLYEGE) következményei.

A vakcinák ideje lassan lejár, ez csalás volt, és már senki sem akarja beoltatni magát

Több országban szinte teljesen üresek az oltóközpontok, mert az emberek már nem akarják beoltatni magukat. Virginie Joron francia EP-képviselő leleplezi az Európai Bizottság és ügynökségeinek rossz gazdálkodását, az oltóanyagokkal kapcsolatos pazarlásokat, mindezt persze az adófizetők költségére. Mikor kerül végre sor a Bizottság megrendeléseinek ellenőrzésére ezekben a beszerzési ügyekben, és mikor történik meg az összeférhetetlenség kivizsgálása?