2022. március 1., kedd

Dr. Stephanie Seneff és Kathy Dopp független kutató költség-haszon elemzése szerint a COVID-oltás halálosabb, mint maga a COVID-19 a 80 év alattiak számára.

 

A költség-haszon elemzés1 az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság nyilvánosan elérhető hivatalos adatait vizsgálta minden korcsoportra vonatkozóan, és összehasonlította az összes halálozási okot a COVID-19 okozta halálozás kockázatával.

"Minden 50 év alatti korcsoportban nagyobb a halálozás kockázata a COVID-19 oltás után, mint egy nem oltott személynél a COVID-19 halálozás kockázata" - állapította meg Seneff és Dopp. A fiatalabb felnőttek és gyermekek esetében nincs előny, csak kockázat.

"Ez az elemzés konzervatív" - jegyzik meg a szerzők - "mert figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az oltás okozta káros események, mint a trombózis, a szívizomgyulladás, a Bell-bénulás és más oltás okozta sérülések rövidített élettartamhoz vezethetnek.

Ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy a COVID-19 halálozás kockázata körülbelül 90%-kal csökken, ha minden tüneteket mutató, magas kockázatú személyt korai kezelésben részesítenek, akkor csak azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a COVID-19 oltások kötelezővé tétele meggondolatlan.

Figyelembe véve az olyan antitest-rezisztens változatok megjelenését, mint a Delta és Omicron, a legtöbb korcsoportban a COVID-19 oltás magasabb halálozási arányt eredményez, mint a COVID-19 az oltatlanok esetében."

A valós életben jelentkező kockázatcsökkenés elhanyagolható

 

Az elemzés abban az értelemben is konzervatív, hogy csak az injekció beadásától számított egy hónapon belül bekövetkező COVID-oltás okozta haláleseteket veszi figyelembe. Ha megnézzük az amerikai Vakcina Mellékhatásokat Jelző Rendszert (VAERS), akkor most azt látjuk, hogy a halálos áldozatok közül sokan 2021 áprilisa körül vagy korábban kapták meg az oltást, így tudjuk, hogy az oltás akkor is jelentősen megrövidítheti az életet, ha nem halunk meg az első hónapban. Ahogyan azt Seneff és Dopp tanulmánya részletezi:

"A COVID-oltásokból eredő abszolút valós életkori kockázatcsökkenés (ARR) ... a 18 év alatti gyermekek esetében a negatív 0,00007%-os alacsony értéktől (a COVID okozta halálozás kockázatának növekedése az oltás következtében) a 80 év feletti személyek esetében a COVID okozta halálozás kockázatának pozitív 0,183%-os (0,00183) csökkenéséig terjed....

A COVID oltás növeli a halálozás kockázatát, és nettó negatív hasznot, azaz a halálozás kockázatának növekedését eredményezi ... a 60 évnél fiatalabb korcsoportok esetében. Más szóval, a COVID-oltások a 60 év alattiak esetében a halálozás valószínűségének nettó növekedését, nem pedig csökkenését okozzák.

A 60 év felettiek esetében a COVID-oltások előnye elhanyagolható, a 60-69 évesek esetében a halálozás valószínűségének 0,0016%-os csökkenésétől a 80 év felettiek esetében a halálozás valószínűségének 0,125%-os csökkenéséig terjed. Mivel a megelőző kezeléseket gyakran egészséges személyeknek adják, a vakcinának az előnyökhöz képest nagyon kis kockázatot kell jelentenie.

Így az ilyen magas halálozási kockázat (VFR) a COVID-oltásokból származó kockázatcsökkentés alacsony előnyével (ARR) szemben nem elfogadható, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy alacsony költségű, hatékony kezelések állnak rendelkezésre, amelyek ráadásul akár 90%-kal vagy még nagyobb mértékben is csökkentenék a COVID-19 halálozási arányát, ha a magas kockázatú személyeknél a tünetek megjelenésekor azonnal biztosítanák.".

 

Eközben a Spiro Pantazatos és Herve Seligmann kutatók által készített elemzés2 adatai arra utalnak, hogy a VAERS-hez bejelentett amerikai halálesetek száma 20-szorosára csökken. Elemzésük alapján kiszámították az oltási halálozási arányokat (VFR), az egy COVID haláleset megelőzéséhez szükséges kezelések/oltások számát (NNT), az egy COVID haláleset megelőzéséhez szükséges oltási halálesetek várható számát, valamint az oltási halálesetek várható számát a COVID halálesetekhez képest korcsoportonként.

KorcsoportVFR – Vakcina halálozási arányaNNT egy COVID-halál megelőzéséreVárható halálos oltások száma egy COVID-halál megelőzéséreA vakcina miatti halálozások várható száma a COVID-halálozáshoz képest
18 alatt 0,004% A vakcina magasabb COVID-halálozási arányt okoz A vakcina magasabb COVID-halálozási arányt okoz 51
18-29 között 0,005% 318 497 16 8
30-39 0,009% 164 538 15 7
40-től 49-ig 0,017% 55 516 9 5
50-től 59-ig 0,016% 11 760 2 1
60-tól 69-ig 0,026% 3,624 1 1
70-től 79-ig 0,048% 1300 1 0
80-tól 89-ig 0,057% 547 0 0

Összefoglaló megállapítások

Összefoglalva, e dokumentum legfontosabb megállapításai a következők:

 

A 18 év alattiak esetében a COVID-oltás növeli a COVID-19-ben való halálozás kockázatát; a 18 év alattiak 51-szer nagyobb eséllyel halnak meg az oltás következtében, mint ha nem kapják meg a COVID-et.A 18 és 29 év közöttiek esetében a COVID oltás 16-szor nagyobb valószínűséggel okoz halált, mint hogy megmenti az életüket, ha COVID-ot kapnak. Náluk nyolcszor nagyobb a valószínűsége annak, hogy az oltás következtében meghalnak, mint annak, hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.A 30 és 39 év közöttiek 15-ször nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID oltás miatt, mint hogy megakadályozzák a halálukat, és hétszer nagyobb valószínűséggel halnak meg az oltás miatt, mint hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.A 40 és 49 év közöttiek kilencszer nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID oltás miatt, mint hogy az megelőzné a halálukat, és ötször nagyobb valószínűséggel halnak meg az oltás miatt, mint hogy a COVID miatt halnak meg, ha nem oltják be őket.Az 50 és 59 év közöttiek kétszer (2-szer) nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-oltástól, mintha megelőzné egy COVID okozta halálukat, míg az oltástól való elhalálozásuk vagy a COVID okozta halálozásuk kockázata, ha nem oltják be őket, nagyjából azonos.Csak a 60 éves és idősebb korosztályoknál kiegyenlítődnek a kockázatok az oltás és a COVID-fertőzés között. A 60-69 éves korcsoportban az oltás minden egyes ember halálát megmenti a COVID-fertőzéstől, így eldönthető, hogy megéri-e az oltás egy adott személy számára.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-injekcio-80-ev-alattiak-szamara-halalosabb-mint-maga-a-covid-19

Nagykövetség nyilatkozata

 

AZ OROSZ FÖDERÁCIÓ KANADAI KÖVETSÉGE


285 Charlotte Street Ottawa, Ontario KIN 8L5
tel: (613) 235-4341,
fax: (613) 236-6342,
E-mail: info@rusembassy.ca
https://canada.mid.ru/ru/
https://twitter.com/RussianEmbassyC
2022. március 1

KÖVETSÉGI NYILATKOZAT

Oroszország folytatja különleges katonai hadműveletét Ukrajna demilitarizálására és denácizálására.

Az orosz hadsereg nem foglalja el Ukrajna területét, és minden intézkedést megtesz a civilek életének és biztonságának megőrzése érdekében.

A csapások kizárólag katonai létesítményekre irányulnak, és kizárólag nagy pontosságú fegyverekkel hajtják végre. Példátlan hazugsághullámnak, álhíreknek, elferdített és kitalált tényeknek vagyunk szemtanúi, amelyek célja, hogy lejáratják cselekedeteinket.

A Goebbels-féle nyugati propaganda kiszámítható volt. Nem lehet benne megbízni.

A kanadai közvéleménynek ezt meg kell értenie.

 

 

Az igazság más.

Emberiség elleni bűncselekményeket és a nemzetközi humanitárius jog megsértését az ukrán fegyveres erők és olyan neonáci csoportok követik el, mint az "Azov", a "Jobboldal" és mások. A számos bizonyíték nyílt forrásokból elérhető.

Az ukrán fél többszörös kilövésű rakétarendszereket és tüzérséget telepít lakóépületek, kórházak, iskolák és óvodák udvarára.

Az ukrán fegyveres erők, a nacionalista és neonáci csoportok a polgári infrastruktúrát és a lakosságot használják emberi pajzsként.

Alapvető fontosságú, hogy megértsük ezeknek a cselekedeteknek az okait.

Az ukrán hatóságok és nyugati pártfogói szörnyű és embertelen provokációkat követnek el annak érdekében, hogy Oroszországot okolják mindenért.

Valójában a pusztításért és az ártatlan áldozatokért a teljes felelősség a kijevi rezsimre hárul.

Az orosz hadsereg nem harcol sem Ukrajnával, sem az ukránokkal.

 

 

A feladatok Ukrajna nácizmustól való megtisztítása és demilitarizálása megvalósul.

Bíróság elé állítják azokat, akik felelősek a népirtásért és a Kijev által a saját népe ellen indított nyolc évig tartó háborúért, amelyet a Nyugat némán figyel és bátorít.

Oroszország nem indít háborút.

Oroszország véget vet nekik

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/nagykovetseg-nyilatkozata

Putyin ukrajnai lépése: az euroatlanti blokk és az új világrend vége

 

Putyin lépése néhány okból és néhány megfigyelő számára meglehetősen váratlan volt.

Sok elemző, köztük mi is, teljesen meg voltunk győződve arról, hogy az orosz elnöknek időbe telik, mielőtt elismeri a Donyecki és Luganszki Köztársaságok függetlenségét.

Az előző heteket az Ukrajnával szembeni képzeletbeli "orosz invázióról" szóló álhírek hulláma járta át.

Február 5-én a Bloomberg indította el ennek a hisztériának a táncát azzal, hogy címlapján megjelentette az Ukrajnába betörő oroszok álhírét.

Az álhír körülbelül 30 percig lebegett a Bloomberg honlapján, és elég nehéz azt gondolni, hogy ez a döntés nem volt szándékos.

Nagyon valószínű, hogy a Bloomberg szándékosan döntött úgy, hogy közzéteszi ezt az álhírt, hogy végrehajtsa az Oroszország elleni megállás nélküli provokációkból álló stratégiáját.

Oroszország úgy döntött, hogy február 21-ig figyelmen kívül hagyja ezeket a végtelen nyugati hisztériákat. Ezen a napon Putyin meghozta döntését a szeparatista köztársaságok elismeréséről.

 

 

Az ezekben a régiókban elkövetett vérengzés mértéke Moszkva számára egyszerűen elviselhetetlenné vált.

Ebben a két köztársaságban jelenleg népirtás folyik a ruszofón lakosság ellen.

A nyugati világ, amely most álszent módon úgy tesz, mintha kioktatná Oroszországot a "békéről", szemet hunyt e mészárlás felett.

És ezt a mészárlást az EU és a NATO tudatos cinkosságával hajtották végre. Az úgynevezett euroatlanti blokk nyíltan támogatta a Kijevet az elmúlt nyolc évben uraló náci rezsimet.

Putyin döntését az orosz elnök egy olyan beszéddel magyarázta, amely egy korszakot zárt le és egy másikat nyitott meg.

Mondhatnánk, hogy Putyin beszéde azt jelenti, ami Julius Caesar számára a Rubicon átlépése volt.

Mindkettőjük számára a kocka eldőlt.

Putyin elnök most egy új korszakba vezetett minket, ahol az euroatlanti blokknak már nincs abszolút hatalma.

A NATO és a washingtoni mély állam hatalma közel 30 éve lényegében páratlan.

A berlini fal leomlása csak megerősítette az atlantista oldal hatalmát, amely még a 90-es években is folyamatosan terjeszkedett annak ellenére, hogy a régi ellenfél eltűnt.

Putyin pontosan kiszámította döntését és megállapította, hogy ebben a pillanatban az ellenfél gyenge és megosztott. A NATO elvesztett valamit, ami létfontosságú volt a létezéséhez. Az Egyesült Államok eltávolodott az atlanti térségtől, amikor 2016-ban Donald Trumpot választották a Fehér Házba.

Ez a pillanat volt a nemzetközi kapcsolatok történetében az első olyan válaszút, amely megváltoztatta a jelenkori történelem menetét.

Először volt olyan elnök Washingtonban, akit nem a Külkapcsolatok Tanácsának termeiben választottak ki, annak a Rockefellerek által finanszírozott szervezetnek, amely eddig gyakorlatilag minden amerikai elnököt megválasztott.

A második válaszút az volt, amikor Putyin elismerte a volt ukrán szeparatista köztársaságok függetlenségét, és ezzel pontot tett a NATO történetének végére.

Ebben a tekintetben azt mondhatjuk, hogy mind Trump, mind Putyin együtt dolgozott azon, hogy lebontsa az Új Világrendet mozgató politikai, gazdasági és katonai ideológiát.

A Washington és London által a második világháború utáni korszakban felállított pillérekről beszélünk.

Ezeket az oszlopokat lebontották.

Mielőtt a 2016-os első fordulópontról beszélnénk, amelyet Trump megválasztása jelentett, bővebben ki kell térnünk Putyin döntésére és a döntés mögött meghúzódó okokra.

 

 

Euromaidan: az ukrán káosz kezdete

A Donyecki és Luganszki Köztársaság függetlenségének elismerése az Ukrajnában 2014-ben lezajlott Euromajdan puccs természetes következménye volt.

Akkoriban Ukrajnát Janukovics elnök kormányozta, aki kiváló kapcsolatokat épített ki Moszkvával, és ez a külpolitikai irányvonal minden bizonnyal az, amely a legjobban biztosítja Ukrajna érdekeit.

Ukrajnának nem volt és nincs politikai oka arra, hogy savanyú viszonyt ápoljon Oroszországgal, hiszen az előbbi sok mindenben, többek között a földgázellátásban is függ az utóbbitól.

Akik nem örültek az ukrán-orosz barátságnak, azok az EU és a NATO bürokratái és az Obama-kormányzat voltak.

Kijev túlságosan eltávolodott az euroatlanti tömbtől, és ezt a káosz nyugati építészei nem tudták tolerálni.

Ezért úgy döntöttek, hogy úgynevezett színes forradalmat hajtanak végre, amely egyike azoknak a felforgató műveleteknek, amelyekben az amerikai mély állam különösen ügyes.

Mind az amerikai külügyminisztérium, mind az amerikai hírszerző ügynökségek elrendelték Janukovics elnök megbuktatását.

A Soros által finanszírozott NGO-k gondoskodtak a végrehajtás gyakorlatiasabb aspektusairól.

Ebben a tekintetben Soros mindenképpen a nemzetközi káosz és forradalom "mestereként" definiálható.

Az ő küldetése a rendetlenség terjesztése a hatalmas bankárcsaládok nevében, akiknek dolgozik.

Sajnos a műtét sikeres volt. Kijev utcáit elárasztotta a külföldi hivatásos félkatonák hada, amely példátlan erőszakot vetett.

A volt elnök, Janukovics kénytelen volt elhagyni az országot, hogy mentse az életét, és Oroszországban keresett menedéket.

Azóta Ukrajnát egy sor elnök irányítja, akiket az azovi náci zászlóalj, az EU és a NATO kezel.

 

 

E sorozat első tagja Porosenko volt, akinek a nevét talán sok olvasó már ismeri a Hunter Biden-szondával való érintettsége miatt.

Porosenko az az elnök, aki elrendelte a Hunter Bidennek a csaló ukrán gázcéggel, a Burisma-val folytatott illegális üzleteivel kapcsolatos nyomozás eltussolását.

Porosenko ezt "gazdája", az akkori amerikai alelnök, Joe Biden megbízásából tette, aki azzal zsarolta, hogy megfenyegette őt, hogy leállítja az Ukrajnának szánt amerikai pénzeket, ha nem állítja le a vizsgálatot.

A szondát leállították, és a korrupció az ukrán társadalom minden szegletét megfertőzte. Az azovi náci zászlóalj elkezdte üldözni és gyilkolni a kelet-ukrajnai orosz lakosságot a képmutató nyugati világ áldásával.

Ez a népirtás soha nem jutott el a liberális európai és amerikai mainstream média oldalaira. Egyetlen szó sem hangzott el e barbár gyilkosságok elítélésére.

Ezért Vlagyimir Putyinnak nem volt más választása. El kellett ismernie ezeknek a területeknek a függetlenségét, hogy megvédje a civileket a további mészárlásoktól.

Ezzel Putyin nagyon alapos leckét adott a liberális Nyugatnak. Kénytelen volt emlékeztetni arra, hogy Ukrajna hivatalosan Oroszország.

A cári Oroszország történelme Kijevben kezdődött, és a Wall Street-i bankok által bőkezűen pénzelt bolsevik terroristák elég brutálisan hajtották végre Ukrajna Oroszországtól való elszakadását.

Ez egy másik oldala a történelemnek, amelyet egy másik cikkben mélyebben ki kellene dolgoznunk, de egyelőre maradjunk a kortárs történelemnél.

A donbászi gyilkosságok közvetlen oka Putyin döntésének, hogy engedélyezte a sebészi katonai műveletet Ukrajnában.

Oroszország nem bombáz városokat vagy polgári területeket. Ha valaki többet akar tudni erről a modus operandról, akkor többet kutathat a Clinton- és Bush-kormányzatról, amely szerb és iraki városokat bombázott, és ártatlan gyerekeket ölt meg.

A Nyugatot a "kivetítés" nevű betegség sújtja. Saját bűntetteit vetíti Oroszországra. És hogy "bebizonyítsa" álláspontját, könyörtelenül hamis híreket gyárt, mint például a vérző asszonyról, akit egy állítólagos orosz bombázás sebesített meg.

De ha megnézzük a vérző nőt ábrázoló kép hátterét, láthatunk egy összedőlt épületet az oroszországi Magnyitogorszkban.

Ez egy szégyenletes koholmány. Az Ukrajnával kapcsolatos hisztérikus álhírkampány felhajtásával az euroatlantiak valószínűleg azt remélik, hogy a világ szeme láttára befeketíthetik Oroszországot.

Ez azonban nem változtat meg néhány egyszerű tényt. Az ukrán nép nem Oroszországgal szemben áll. Épp ellenkezőleg, éljenzik és támogatják az orosz hadsereget, valószínűleg azért, mert elegük lett a náci terroristák által elkövetett sokéves visszaélésekből, gyilkosságokból és erőszakból.

 

 

A Trump és Putyin közötti szövetség szétverte a NATO-t és az NWO-t.

Hasonlóképpen az euroatlanti blokk elvesztette hatalmát a geopolitikai sakktáblán, és már nem főszereplő.

Ez is természetes következménye a Trump-kormányzatnak, amely kiszakította Amerikát a NATO fojtogató szorításából.

Trump politikája a nemzeti szuverenitás és a nemzetek függetlenségének elvére épül.

Ez teljesen ellentmond a globalista hatalmak doktrínájának, amelyek évtizedeken át a káosz fő mozgatórugójaként használták Amerikát.

A második világháború után Washington lett a nemzetközi forradalom központja. Akit a globalizmus urai fenyegetésnek tekintettek, azt a Rockefellerekhez hasonló családok által kitalált és finanszírozott amerikai hírszerző ügynökségek hálózata bombázta, kiszorította és gyakran megölte.

Számos politikus és államfő esett el a mély állam keze által.

Ez volt Salvador Allende chilei elnök sorsa, akit 1973-ban Henry Kissinger, a Bilderberg-csoport egyik vezetője utasítására buktattak meg.

Ez volt a sorsa Aldo Morónak, a volt olasz miniszterelnöknek, akit Kissinger megfenyegetett, és 1978-ban a Vörös Brigádok megöltek.

Ugyanez volt a sorsa Slobodan Milosevicnek és Muammar Gheddafinak is, akiket a NATO hatalma buktatott meg és ölt meg.

A NATO semmiképpen sem olyan szövetség, amely Európát és az Egyesült Államokat védi meg a külső fenyegetésektől. A NATO nem más, mint egy terrorszervezet, amelynek egyetlen célja, hogy lecsapjon mindenkire, aki veszélyeztetheti a globalista doktrínát.

 

 

A NATO lényegében az Új Világrend katonai ága.

Ez az oka annak, hogy az amerikai mélyállam felforgató "keresztes hadjáratot" indított Trump Fehér Házból való kiszorítására.

Az USA történetében még soha nem volt olyan elnök, aki legalább három életveszélyes kísérleten, két vádemelési kísérleten és két puccskísérleten ment keresztül, mint a Spygate és a 2020-as választási csalás.

John Durham különleges ügyész megmutatta, hogy Hillary Clinton volt a Spygate kiagyalója.

A CFR, a Bilderberg-csoport és a Bohémélet tudta, hogy Trump teljesen meghiúsíthatja a világuralmi terveiket.

Ezért próbáltak minden lehetséges módon kétségbeesetten megszabadulni Trumptól. A 2020-as választási csalással biztosak voltak benne, hogy a "munka" végre elvégeztetett. Még ujjongtak is emiatt egy Time magazin cikkel, amely a csalást "demokrácia-akciónak" nevezte.

Ezek a körök azonban nem számoltak Trump ellenlépésével. Január 2021-én Trump aláírta a felkelési törvényt, és még beiktatása előtt befagyasztotta Biden és adminisztrációját.

Erről több megerősítést is kaptunk, és a legegyértelműbb bizonyítékot maga a Biden-kormányzat politikája szolgáltatja.

Biden egyszerűen nem reagál a mély államra. Az afganisztáni csapatkivonás befejezésével és az amerikai csapatok Ukrajnába küldésének elutasításával folyamatosan eltávolította az USA-t a NATO-tól.

Ezt az adminisztrációt a hadsereg irányítja, amelynek lojalitása továbbra is Donald Trumphoz, a valódi főparancsnokhoz kötődik.

Ezek azok az okok is, amelyek megakadályozták a Nagy Újraindítási Terv megvalósulását. Davos 2020-ban biztos volt benne, hogy a világjárványos bohózat a tökéletesen megtervezett válság, amely előkészíti az utat az egyvilági totalitárius kormányzathoz, amelyet a globalizmus célul tűzött ki.

 

 

A Nagy Újraindítás tervének kudarca

Davos azonban nem vette figyelembe, hogy Oroszországnak és az USA-nak is volt hozzáfűznivalója, és nem egyeztek bele, hogy feladják szuverenitásukat ennek a globális Leviatánnak az oltárán.

Washington és Moszkva 2021-ben hagyta a COVID terrorista műveletet, és elszigetelte az EU kormányait, amelyek annyira gyengék és elszigeteltek lettek, hogy nem maradt más választásuk, mint a COVID korlátozások feloldása is.

Még Kína is elhatárolódott a Nagy Újraindítástól a nyugati elitekkel való kibékíthetetlen nézeteltérései és érdekütközései miatt.

A globalista doktrína tehát rájött, hogy nem rendelkezik a szuperhatalmak támogatásával, amely nélkül a globális kormányzás minden hipotézise egyszerűen elképzelhetetlen.

Ezen a ponton azt mondhatnánk, hogy a globalista ideológia és politikai, gazdasági és szellemi mellékágainak utolsó felvonását éljük.

Ukrajna tekinthető annak a tettnek, amely lezárja azt a korszakot, amelyben a NATO és a nyugati elit páratlanul uralkodik. A gyenge Európai Unió, amely az utolsó szervezet a globalizmus kezében, nem tud semmit sem tenni a visszafordíthatatlannak tűnő mechanizmus megállítására.

Ezekben az utolsó években egy új filozófia születik. Nem olyan, amely le akarja igázni az emberiséget, hanem olyan, amelynek célja, hogy megszabadítsa azt az okkult szekták rabságából, amelyek úgy tesznek, mintha a világ sorsát magán- és titkos palotáikban döntenék el.

Ebben a tekintetben Trump és Putyin egyfajta kölcsönös szövetséget kötöttek, hogy helyreállítsák a nemzetek függetlenségének elvét. Egy olyan szövetség, amelyet katehonnak lehetne definiálni, hogy megakadályozzák a fenevad megnyilvánulását, amely a bibliai kifejezés a jövőbeli világ zsarnokának meghatározására.

Hasonlóképpen, Viganò érsek egy szellemi vezetőt képviselt, aki maga köré gyűjtötte az összes elveszett katolikust, akiket elhagyott Bergoglio hamis szabadkőműves egyháza, aki prostituálta magát ennek az antikrisztusi ideológiának.

Ez bizonyára sokkoló lehetett Davos számára. Elaludtak 2020-ban, miközben meg voltak győződve arról, hogy felébrednek a globális zsarnoki világuk megvalósultával, és 2022-ben felébredtek, és azt tapasztalták, hogy a terveik füstbe mentek.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/putyin-ukrajnai-lepese-az-euroatlanti-blokk-es-az-uj-vilagrend-vege

10 halálesetből 9-et a Covid-19 vakcina okoz

Miközben az orosz invázió elvonta a figyelmüket, az Egyesült Királyság kormánya közzétett egy jelentést, amely megerősíti, hogy teljes mértékben beoltottak most 10 halálesetből 9-et a Covid-19 vakcinával okoznak Angliában.

A brit Egészségbiztonsági Ügynökség által közzétett legfrissebb adatok megerősítik, hogy a halálozások száma drámaian emelkedik a háromszorosan beoltott lakosság körében, míg a nem beoltott lakosság körében folyamatosan csökken Angliában.

A legfrissebb adatok szerint az elmúlt hónapban minden 10 Covid-19 halálesetből 9-et a teljesen beoltottak, 5-ből 4-et pedig a háromszorosan beoltottak okoztak.

Sötét napok ezek Ukrajna polgárai számára, de ha valaki a főáramú híreket nézi vagy egy főáramú újságot olvas, azt hihetné, hogy az ukránok helyzete az egyetlen esemény, amely jelenleg a világon zajlik.

Az orosz inváziót a BBC News és a Sky News a nap 24 órájában végtelenített hurokban sugározza, és egy szót sem lehet hallani a Covid-19-ről, annak ellenére, hogy az elmúlt két évben csak propagandát és hazugságokat sugároztak a járványról.

Ilyenkor kellene figyelni, hogy milyen rossz híreket tesznek közzé csendben a háttérben, abban a reményben, hogy nem kapnak nagy figyelmet, mert nincs is jobb egy nemzetközi válságnál, hogy elterelje a közvélemény figyelmét arról, ami otthon történik.

Ezzel együtt nézzük meg, mit tett közzé "csendben" az Egyesült Királyság kormánya az elmúlt héten az angliai Covid-19 helyzettel kapcsolatban.

 

 

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynöksége (UKHSA) hetente közzéteszi a Covid-19 vakcina felügyeleti jelentését, a legutóbbi, február 24., csütörtök 22-én jelent meg, és itt tekinthető meg.

A legutóbbi jelentés 41. oldalán található 10. táblázat a Covid-19-es megbetegedések számát mutatja be az Angliában január 24. és 22. február 20. között történt oltási státusz szerint, és megerősíti, hogy a túlnyomó többség a háromszorosan beoltott lakosság körében volt regisztrálva.

Összesen 1 490 464 Covid-19-es esetet regisztráltak Anglia-szerte január 24. és február 20. között, és ebből 752 126 esetet a háromszorosan beoltott lakosságra, 404 030 esetet pedig a nem beoltott lakosságra, de ezek közül 303 107 esetet gyermekek körében.

Összességében a beoltott lakosság 1 086 434 esetet jelentett, ami azt jelenti, hogy a január 24. és február 20. közötti összes Covid-19-es eset 73%-át ők tették ki. Ha azonban a gyermekeket kivesszük az egyenletből, akkor azt találjuk, hogy a 18 év felettiek körében az összes Covid-19-es megbetegedés 91%-a az oltott lakosságra esett Angliában.

A legutóbbi jelentés 42. oldalán található 11. táblázat a Covid-19 kórházi kezelések számát mutatja be Angliában az oltási státusz szerint január 24. és 22. február 20. között, és megerősíti, hogy a túlnyomó többség ismét a háromszorosan oltott lakosság körében fordult elő.

Összesen 9230 Covid-19 kórházi kezelés történt Angliában január 24. és 22. február 20. között, és ebből 4936-ot a háromszorosan oltott lakosság, míg 2341-et a nem oltott lakosság, ebből 1132-et állítólag gyermekek.

 

 

De ez az a pont, ahol az adatoknak nem sok értelme van. Tudjuk, hogy Angliában jelenleg az Omicron a domináns változat, és tudjuk, hogy a náthával azonos súlyosságú betegséget okoz. Akkor miért van az, hogy az adatok szerint a Covid-19 kórházi felvételek száma a gyermekek körében több mint kétszerese annak, amit akkor regisztráltak, amikor a Delta volt a domináns törzs?

Az alábbi táblázat a Public Health England "Covid-19 Vaccine Surveillance Report - Week 36 - 2021" című jelentéséből származik, és azt mutatja, hogy 2021 32. és 35. hete között (amikor a Delta volt a domináns változat) mindössze 404 Covid-19 kórházi kezelést regisztráltak a 18 év alattiak körében Angliában.

A 18 éven aluliak körében a kórházi kezeléseknek ez a száma a legtöbb heti jelentésben jellemző, akkor mi a fenéért van az, hogy a Covid-19 kórházi kezelések száma a gyermekek körében most elérte az 1132-t?

Tudjuk, hogy a gyermekek soha nem voltak a Covid-19 okozta súlyos megbetegedés magas kockázatának kitéve, és mostanra már mindenkinek tudnia kellene, hogy egy személyt törött lábbal kórházba lehet szállítani, és Covid-19 kórházi kezelésnek minősülhet, ha a felvételét követő 28 napon belül egy nagyon megkérdőjelezhető teszttel Covid-19 pozitívnak bizonyul.

 

 

De azt is tudjuk, hogy az Egyesült Királyság kormánya és az NHS megpróbálja igazolni Chris Whitty professzor döntését, hogy felülbírálja az Oltási és Immunizációs Közös Bizottságot, és a Covid-19 vakcinát kínálja a gyermekeknek.

Azt látjuk, hogy az UKHSA manipulálja a számokat a már kórházban fekvő gyermekek tömeges tesztelésével, hogy azt a benyomást keltse, hogy a kísérleti Covid-19 oltás előnyös lenne a gyermekek számára?

Ha a kórházi kezelésekre vonatkozó adatokba a gyermekeket is beleszámítjuk, akkor azt találjuk, hogy a január 24. és február 20. közötti időszakban a Covid-19 elleni kórházi kezelések 75%-át a beoltott lakosság tette ki. Ha azonban kivesszük a gyermekeket, akkor azt találjuk, hogy a 18 éven felüliek körében az összes Covid-19 kórházi kezelés 85%-át a beoltott népesség tette ki Angliában.

Táblázatok, grafikonok az eredeti oldalon tekinthetők meg


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/10-halalesetbol-9-et-a-covid-19-vakcina-okoz