2024. május 25., szombat

Aktuálpolitikai kerekasztal 2024.05.25.

Richard Vobes: Ne törődj bele - mérgező!

Forrás: Richard Vobes @ YouTube
Don't be complacent - it is poison!
https://youtu.be/DQLR_WeT-XY

"A feloldozás napja" - Nemzetközi Baráti Találkozó 2024 (Ivo Sasekkel) - Nemzetközi Baráti Találkozó

Több ezer ember volt ott élőben, és most te is részese lehetsz! Nemzetközi Baráti Találkozó 2024 - az egyedülálló éves esemény a Kla.TV alapítójával, Ivo Sasekkel 53 országban élőben sugározzák, és több mint 10 nyelvre fordítják le. Ivo Sasek prédikátorként arról ismert, hogy bibliai alapokon nyugvó szaktudásával a feje tetejére állítja a vallási és társadalmi-politikai világnézetet. Azzal a céllal, hogy felszabadítsuk teljes képességeinket, mint globális emberi szervezet! Nem csak arról van szó, hogy mindannyian egy család vagyunk. Nem, mi sokkal, de sokkal több vagyunk. Mindannyian egy szervezet vagyunk. Ez sokkal kötöttebb. Ez a felismerés tehát az általános fellendülés kulcsa. Ezért szeretek minden embert. Senkit sem tudok gyűlölni. Szeretem a legrosszabb ellenségeimet, mert tudom, hogy a végén együtt kell elérnünk a célunkat. Ivo Sasek, családja és a világszerte dolgozó munkatársainak csapatai nemcsak arról beszélnek, hogy a világnak sürgősen változnia kell, hanem erőt, örömet és energiát sugározva alakítják ezt az új világot. Még többre vagy kiváncsi? Akkor ragadd meg a lehetőséget, és kapcsolódj össze a környékbeli emberekkel még ma! www.kla.tv/vernetzung Én ezt vagy azt tanácsolhatom nektek, de bármelyik utat is választjátok, elkötelezetten járjatok ezen, mert ez az út. Arra kérlek benneteket, hogy ha lehet, használjátok a mi tudásunkat, tapasztalatainkat, mert mi több mint 45 éven át éjjel-nappal több tízezer leckén mentünk keresztül itt, hogy ne kelljen ezernyi ösvényen végigmennetek, és megtanulnotok megérteni a lényeget. Olyan vagy nekem, mint a legszebb dal Szerelmes vagyok ebbe a dallamba Föl-le jár a szívemben, bárhol is vagyok. Maguk a háborúk, amelyek jelenleg zajlanak, elterelő manőverek, hogy elfedjék a sokkal nagyobb, folyamatban lévő háborút. Egy bizalom, amely akkor is megtart engem, amikor a világ darabokra hullik. Egy hit, amely felemel, sőt a vízen is átkel velem. Remény mindenkinek Ki a WHO-val minden országból, elég ezekből a klubbokból. Pokolian veszélyesek. Schwab "Klaus" pénz, légy olyan kedves Azt hitted, hogy okos vagy, és létrehoztad a Nagy Újraindítást. De ő nem igazán nagyszerű, már átlátták. Most mi indítunk újra és egy új világ lesz felépítve. A Kla.TV bemutatja ennek a felejthetetlen napnak a filmfelvételét. Maradj velünk!

Ladóczki Éva: Teljesen le kell bontani a Rockefeller-gyógyászatot, és újjá kell építeni a természetes alapú gyógyítást, mivel

– a diagnosztikai gépek megtévesztőek, félrevezetőek
– a kemoterápia a világ legnagyobb szélhámossága
– a gyógyszerek drogok, amelyek függéseket okoznak, és amelyek legalább 75-féle egészségproblémát okoznak
– a vakcinák mérgezőek, és abortált human magzati és rákos állati eredetű DNS-eket tartalmaznak, valamint ipari mennyiségű nehézfémeket, amelyeknek vakcinánként 1000-féle lehetséges betegséget okoznak.
Hogy ne legyen ok-okozati összefüggés a vakcina és a betegség között, ezért szériánként újramixelik az összetevőket.
– a PCR-tesztek hamisítványok, semmilyen betegség kimutatására nem alkalmasak
– a lélegeztetőgépek használata többet árt, mint használ.

A Rockefeller-féle gyógyítás= depopuláció, és a Big Pharmaffia profitja.

A fentiekhez két érdekesség: hogy idéz elő szűrés helyett rákot a mammográfia:
“SVÁJC AZ ELSŐ ORSZÁG A VILÁGBAN, AMELYBEN betiltották a mammográfiát
A szűrési szolgáltatásokat Kanada, Olaszország, Skócia és Ausztrália egyes részein is felfüggesztették
– a “pozitív” eredmények 50-60%-a helytelen! Tehát az esetek 50-60%-ában “emlőrák” diagnózisa azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem is volt. — vizsgálatkor a mellet nagy, 10 кРа (1019 kg/m2) súllyal összenyomják, majd egy egészséges, nagyon érzékeny emlőszövetet radioaktív sugárzással bombáznak! – serkenti a daganat növekedését és az áttétek terjedését! — 690 000 rekordon végzett tanulmány azt mutatja, hogy nagyszámú mellrák teljesen egészséges nőknél mammográfia után!!!”

A Codein-köhögéscsillapító tabletta heroint tartalmazott:
https://index.hu/tudomany/til/2015/03/15/a_heroin_eredetileg_kohoges_elleni_gyogyszer_volt/

https://orvosokatisztanlatasert.hu/a-gyogyszeripari-termekek-problemas-minoseg-ellenorzese-es-a-who-rendszere/