2020. szeptember 2., szerda

Dr. Sam Bailey a nemlétező biofegyverekről és a (szintén nemlétező) vírusokról

A kamuvírus-kamujárvány-kamuteszt hármasból most a kamuvírus(oka)t és az erre/ezekre épülő biofegyver-mítoszt vesszük górcső alá Dr. Sam Bailey segítségével.
Dr. Sam Bailey egy új-zélandi orvos, akinek a 2020 szeptemberében kiadott videója, melyben kijelentette, hogy nem fogja beoltatni magát a koronavírus ellen, megváltoztatta az életét.
Idézet a honlapjáról:
„A személyes kudarcaim ellenére ez az élmény megvilágosodáshoz vezetett az egészséggel kapcsolatban, és arra kényszerített, hogy megvizsgáljam a saját szakmámat. Most a munkám középpontjában az áll, hogy videóim, könyvem és cikkeim segítségével megtanítsam az embereknek, hogyan lehetnek egészségesek önmaguk számára.
Mivel a hatóságok egyre erősebben nyomulnak a cenzúra felé, hogy elnyomják a tudományos vitát, fontosabb, mint valaha, hogy támogassuk azokat, akik megkérdőjelezik a fő narratívát. Nagyon keményen dolgozom az igazság terjesztésén, átfogó, pontos és egyenes tartalmak létrehozásán, és a hippokratészi eskü szerint élek: "Először ne árts".”
https://drsambailey.com/resources/videos/covid-19/why-are-covid-19-cases-soaring-in-nz-pcr-test-update/ Forrás:
https://odysee.com/@drsambailey:c/Bioweapon-BS:b

Ébresztő! – Közel félmillió végrehajtás indult 2019-ben

 

Még mindig a Fizetési meghagyásról!

– A Fehér Kéményseprők tájékoztatása

Ma, a 2020. szeptember 2. napon, érdekes módon, figyelmeztetés jött a közjegyzőktől, miszerint akár a fizetésedet is leemelhetik, ha nem figyelsz!

Érdekes, hogy a közjegyzők, annak ellenére, hogy több százezer kiember, és gyermekei életével szórakoztak, s tették őket hajléktalanná, most talán lelkiismeret furdalásból, vagy érezve a vesztüket, – mert számon lesznek kérve, – korrekt tájékoztatást tettek közzé.

Melyben leírják, hogy tavaly (2019-ben), 527 ezer fizetési meghagyást kezdeményeztek a közjegyzőknél, ebből 477 ezer jogerőre is emelkedett. És ez itt baj, mert mi, akik ténylegesen is próbálunk segíteni az embereken hiába jelezzük, kérjük, hogy mondjanak ellent, egy hivatalos ELLENTMONDÁS okiratban, MÉGSEM TESZIK és nem tudjuk miért.

Noha a kibocsátott fizetési meghagyások száma tíz százalékkal nőtt egy év alatt, addig az ellentmondók száma csak 3 százalékkal emelkedett. A fizetési meghagyás címzettjei közül 29 ezer esetben mondtak ellent a követelésnek, azaz ennyien nem tartották azt jogosnak.

Nem az ellentmondások alacsony száma az igazi probléma, hanem az, hogy sokan át sem veszik a fizetési meghagyást, amellyel komoly bajba sodorhatják magukat.

Tehát a kiadott adatokból jól látható, hogy az 527 ezer fizetési meghagyásra 29 ezer ember vette a fáradtságot, hogy ellentmondjon. A többiekkel mi van? Hiába szólunk, hiába kérjük, hogy saját és családjuk érdekében végre mozduljanak meg, mégsem teszik?

Említettük, sokan át sem veszik a fizetési meghagyást, amivel a tévhitekkel ellentétben nem ússzák meg az eljárást, és heteken belül akár végrehajtás is indulhat ellenük.

Aztán, ha jön a végrehajtó elkezdenek szidalmazni mindenkit, de azt soha nem fogadják el, hogy mennyire felelőtlenek voltak, mert nem mondtak ellent 477 ezren ÉVENTE!

Vagyis a fizetési meghagyások kibocsátását követően 477 ezer végrehajtási eljárás indul ÉVENTE!

Tévhit az is, hogy nem szabad átvenni a hivatalos leveleket, ugyanis, ha nem veszi át, azzal elismeri, hogy tartozik. (Ez hívják úgy; Kézbesítési vélelem).

– A tévhitekkel ellentétben nem lehet megúszni egy jogos(sic.) követelés megfizetését azzal, ha az adós nem veszi át az erről szóló fizetési meghagyást – hangsúlyozza Tóth Ádám, a MOKK elnöke. Hozzátette, hogy a fizetési meghagyás nem egy egyszerű fizetési felszólítás, hanem olyan hivatalos irat, amelyre reagálni kell.

Ha valaki nem veszi át, vagy nem reagál rá, akkor azt a jogszabályok alapján úgy kell tekinteni, mintha elismerte volna a követelést, ezért néhány hét múlva akár a bankszámláján lévő pénz egy részét is elviheti a végrehajtó, vagy lefoglalja a nagy értékű gépjárművét, mire értesül, hogy ellene végrehajtás van folyamatban.

Hát erre a felelőtlen hozzá állásra nincs mit mondani!

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége.