2024. június 14., péntek

Ladóczki Éva: A GLOBÁLIS ELIT ÚJ VILÁGREND-TERVE EDDIG 3-SZOR BUKOTT EL:

 

-ELŐSZÖR:
A 20-as, 30-as években akarták létrehozni. Teddy Roosevelt és Woodrow Wilson elnöksége alatt Amerika mélyen a britek által irányított elitosztály befolyása alá került az Egyesült Államokban, és nemzetközi szinten egyaránt.
1919. május 30-án megalakult a Nemzetközi Ügyek Intézete (más néven Chatham House) . Az alapítók között volt a hatalmas befolyással rendelkező Jacob Schiff, Paul Warburg német-amerikai pénzember és Edward M. House Wilson-tanácsadó, akik elősegítették az Egyesült Államok Federal Reserve Systemének 1913-as megalapítását és részt vettek az orosz bolsevik forradalom finanszírozásában is.
1919-ben pedig a Round Table csoport létre hozta a Népszövetséget, és elindult az új világrendet célzó nemzetállami-ellenes program, amely nagyon csekély ellenállással söpört végig Európa és a Nemzetközösség nemzetein.
1920 márciusában akarták ratifikálni, de az Egyesült Államok Szenátusa 49-30 arányban megszavazta a Liga-szerződés és szövetség ratifikációjának elutasítását, az antiglobalista Warren Harding elnöknek köszönhetően.
Csak érdekességként jegyzem meg, hogy a Liga ellenzőit eltették láb alól: Warren Harding 1922-ben osztrigamérgezésben halt meg, a német Walter Rathenaut pedig 1923-ban gyilkolták meg ..)))

MÁSODSZOR:
Ezt követően a teljes káosz alakult ki a kérdésben, majd a globális elit a 1929-33-as gazdasági válságot akarták felhasználni arra, hogy gyorsan keresztül vigyék az új világrend tervét, a bankárok diktatúráját.
De FDR ezt megakadályozta azzal, hogy az Egyesült Államok nem képviseltette magát, kvázi szabotálta a londoni konferenciát.
Az Egyesült Államok nélkül pedig nincs új világrend.
Franklin D.Roosevelt, egész életében komoly csatát vívott a Wall Street pénzemberei ellen, akik 1932.februárjában merényletet kíséreltek meg ellene, majd 1934-ben JP Morgan által támogatott katonai puccsal akarták eltávolítani.

HARMADSZOR:
Hitlert ugyan a Wall Street bankárai juttatták hatalomra azzal a céllal, hogy rajta keresztül hajtják végre az új világrend totalitárius világdiktatúráját.
De Hitler nem hajtotta végre a parancsot, és ő akart egyeduralomra törni, és az okkult erők hatása alá került.
Ezért szövetkezett ellene Oroszország és a Nyugat, hogy legyőzzék.
Hitler tudta, hogy a mennyiségi fölény miatt nem nyerheti meg a háborút, ezért expedíciókat szervezett Antarktiszra, és a háború után oda telepítette a katonai-hadi bázisát. Nem véletlen, hogy a közeli Argentínát választották menedéknek a náci tisztek.
1942-ben a nácik erődemonstrációt tartottal Los Angelesben, majd 1945-ben Washingtonban.
https://www.magyarhirlap.hu/tudomany/20230519-mi-volt-az-1942-es-los-angeles-i-legi-csata
https://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C.,_UFO_incident
https://onlinetaltos.blog.hu/2020/02/09/az_1952-es_washingtoni_ufo_invazio
Ezt követően indult el Byrd adminális expedíciója, amit a nácik rommá zúztak.
Majd a legfőbb hatalmak részvételével létrejött a titkos Antarktiszi Egyezmény, amiről nem tudunk szinte semmit.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tucker-carlson-idos-idiotanak-nevezi-klaus-schwabot/

Putyin közölte az ukrajnai béketárgyalások feltételeit

Vlagyimir Putyin elnök szerint Ukrajnának el kell távolítania csapatait Oroszország új régióiból, mielőtt érdemi béketárgyalások kezdődhetnek.

Moszkva vitatja Kijev szuverenitási igényét öt, korábban ukrán terület felett, amelyek közül négy csatlakozott Oroszországhoz a folyamatban lévő ellenségeskedések során. A Donyecki és Luganszki Népköztársaságok, valamint a Herszon és Zaporozsjei régió lakói 2022 végén szavaztak az elszakadás mellett. Az ellenségeskedések bizonyos mértékben mindegyik régióban folytatódnak.

Az ukrán csapatokat el kell távolítani ezekről a területekről – mondta Putyin pénteken Szergej Lavrov külügyminiszterrel és más magas rangú orosz diplomatákkal tartott találkozóján.

„Hangsúlyozom: ezeknek a régióknak a teljes területéről, ahogyan azt a közigazgatási határaik meghatározták akkor, amikor [1991 augusztusában] Ukrajnához kerültek” – jelentette ki Putyin.

„A mi oldalunk tűzszünetet rendel el és megkezdi a tárgyalásokat abban a pillanatban, amint Kijev kijelenti, hogy kész meghozni ezt a döntést, és megkezdi a csapatok tényleges kivonását ezekből a régiókból, valamint hivatalosan is tájékoztat minket arról, hogy többé nem tervezi a NATO-csatlakozást” – ígérte az orosz vezető.

Putyin azután vázolta fel a feltételeket, hogy elítélte Kijev nyugati támogatóit, amiért állítólag megakadályozzák, hogy béketárgyalásokat folytasson Moszkvával, miközben Oroszországot a tárgyalások elutasításával vádolta.

„Arra számítunk, hogy Kijev a jelenlegi realitások alapján, függetlenül, az ukrán nép valódi érdekeitől vezérelve, és nem nyugati utasításra hozza meg az ilyen jellegű döntést a kivonulásról, a semleges státuszról és az Oroszországgal folytatott párbeszédről, amelytől Ukrajna jövőbeli léte függ” – jelentette ki Putyin.

Moszkva ezen a ponton nem fog elfogadni egy befagyasztott konfliktust, amely lehetővé tenné az USA és szövetségesei számára, hogy újra felfegyverezzék és újjáépítsék az ukrán hadsereget – állította Putyin. A kérdés teljes megoldásához az kell, hogy Kijev elismerje a négy új régiót, valamint a Krímet Oroszország részeként – hangsúlyozta.

„A jövőben mindezeket az alapvető elvi álláspontokat alapvető nemzetközi megállapodásokban kell rögzíteni. Ez természetesen magában foglalja az Oroszország elleni összes nyugati szankció feloldását” – jelentette ki Putyin.

Ezeknek a feltételeknek az elfogadása lehetővé teszi minden érintett számára a lapozást és a megromlott kapcsolatok fokozatos helyreállítását – mondta az elnök. Végül egy olyan páneurópai biztonsági rendszer jöhetne létre, amely a kontinens minden nemzet számára működik – tette hozzá Putyin, megjegyezve, hogy Moszkva évek óta erre az eredményre törekszik.

https://oroszhirek.hu/putyin-kozolte-az-ukrajnai-beketargyalasok-felteteleit-2/

Szerintem nem lehet Putyin olyan naív hogy azt higyje hogy ezt elfogadják Ukrajna gyarmatosítói, ezért azt gondolom hogy nem is hiszi, csak szembesítette őket a valósággal, meg azzal a ténnyel, hogy már most sokkal többet veszítettek, mintha Isztambulban megegyeztek volna. A Krím mellett újabb területeket veszítettek, amiket Oroszország érvényesnek tekint, a gyarmatot és a gyarmatosítókat meg ki nem szarja le.
Nyilvánvaló hogy a gyarmatosítók folytatják az erőlködést, aminek a következménye az lesz, hogy a következő orosz békeajánlatban már Kharkov Oroszországhoz tartozása is benne lesz. ()

A jelek szerint az Ukrajnának nevezett államtákolmány elérkezett arra mélypontra, hogy Putyin elő tudott állni e javaslattal.

Bizonyára, ő sokkal több információ birtokában van és reális lehetőségnek tartja a tűzszünet létrejöttét.
Ehhez kellene egy Egyesült Államok is, egy olyan, mely felismeri felelősségét a Föld-golyó és az emberiség jövőjével kapcsolatban. ()

Ép itt a lényeg: ha ezeket mondta Putyin, az nem jó jel...inkább egy vagy/vagy pontnál vagyunk, mintsem egy tűzszüneti lehetőség előtt. Irtam 10 napja a 8 nukleáris tengeralattjáró ről amin 300 atom uszkalt fel az Atlanti óceánra, errefel most pár napja a kubai orosz misszió...tehát elfogyott a türelem. Most ha nem kap Putyin normális választ és nem lát értelmét már a párbeszédben, akkor az emberiség jövőjét felejtsük el...előbb utóbb úgyis el fogjuk... (
)

A nyugati bűnszervezet nem akar békét, és minden békeajánlatot gyengeségnek értelmeznek.

Ukrajna megadására szólít fel Oroszország, ha Kijev nem fogadja el békefeltételeit

Bécs, Szolnyecsnogorszk, 2024. június 15. szombat (MB)

Mivel Élőhalott Zsebhitler Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken visszautasította Vlagyimir Putyin békefeltételeit, Moszkva legközelebb dokumentumban fogja javasolni a kijevi kormánynak, hogy adja meg magát – jelentette a Magyar Békekör tudósítója szombaton Konsztantin Gavrilovnak, a bécsi biztonsági és fegyverzetellenőrzési tárgyalásokon résztvevő orosz küldöttség vezetőjének a Rosszija-24 TV-ben elhangzott nyilatkozatára hivatkozva.

„Vannak olyan helyezetek, ahonnan többé nincs visszatérés. Oroszországnak legközelebb dokumentumban kell felajánlania a kijevi kormánynak, hogy mondjon le” – mondta Gavrilov.

Az orosz diplomata nyilatkozata két nappal az után hangzott el, miután Putyin elnök békekötést ajánlott a következő feltételekkel:

  1. Ukrajnának el kell ismernie a Krím, a Donyecki Népköztársaság, a Luhánszki Népköztársaság, továbbá Zaporozsje és Herszon megye Oroszországhoz tartozását;
  2. Ukrajnának jogilag kinyilvánítottan el nem kötelezetté és atomfegyvermentessé kell válnia;
  3. Ukrajnának le kell szerelnie (demilitarizálás) és nácitlanítania kell;
  4. Fel kell függeszteni a szankciókat Oroszország ellen;
  5. A béketárgyalás megkezdéséért Ukrajnának vissza kell vonnia fegyveres erőit a Donyecki Népköztársaságból, a Luhánszki Népköztársaságból, Zaporozsje és Herszon megyéből.

Az orosz békefeltételek teljesítésének nem szabnak határidőt ugyan, de a harci helyzet gyorsan változtathat rajtuk – adta értésre Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken Szolnyecsnogorszkban.

Hazug Haramia Zelenszkij ultimátumnak minősítette, és visszautasította az orosz békefeltételeket. A lejárt mandátumú ukrán elnök úgy véli, hogy a békefeltételeket Kijev diktálhatja, az oroszoknak pedig ki kell vonulniuk Ukrajnából, ha békét akarnak. Álláspontját szeretné a svájci úgynevezett béke konferencián is keresztül vinni, amelyből Oroszországot kizárták.

Mivel Moszkvának nincs kivel tárgyalnia a békéről, Konsztantin Gavrilov bejelentése arra enged következtetni, hogy az orosz fél kilátásba helyezett kapitulációs ajánlatával még egy utolsó kísérletet tesz az ukrajnai konfliktus befejezésére, ha pedig Kijev ezt is visszautasítaná, mint az várható, akkor átfogó katonai műveletre szánná rá magát Ukrajnában – értékelte tudósítónk a kialakult helyzetet.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Novák Előd: Demográfiai vészhelyzet

Újonnan publikált tanulmány, amely a Pfizer modRNS-géninjekcióiban található DNS szennyeződéseket vizsgálta

 

Az oltóanyagokban a megengedett DNS-szennyeződés határértékének több százszorosa, esetenként akár 500-szorosa is megtalálható. A maximálisan megengedett 10 ng/dózis helyett 3.600-5.340 ng/dózis értékeket mértek.

Ezen kívül megvizsgálták a 7 különböző sorozatból származó oltóanyag RNS tartalmát is és megállapították, hogy RNS-ből is több van bennük az előírt 30.000 ng-nál. (36.000 és 53.700 ng közötti értékeket mértek)

Tanulmány: https://www.mdpi.com/2409-9279/7/3/41


Na, csodálkozik még valaki, hogy miért különböző a “hatás”?

Üzenem azoknak a gyengeelméjű, nagypofájú oltottaknak, akik folyamatosan kétségbe vonják a károsodások létezését, illetve kiröhögik a károsodott oltottakat: Mondjatok el egy imát és legyetek hálásak, hogy szerencsétek volt! Lehet, hogy nem röhögnétek, ha mondjuk egy másik sorozatból jutott volna nektek. Jó páran megmondták: Ez nem oltás, ez orosz rulett!

Biró Éva