2022. szeptember 17., szombat

Antikrisztuskövető Haramia Bill Gates azt akarja, hogy a róla szóló "őrült összeesküvés-elméletek" szűnjenek meg

 

Népirtó Sátánfatty Bill Gates szeretné, ha a róla szóló "őrült összeesküvés-elméletek" eltűnnének.

A milliárdos járványügyi szakértő azt mondja, hogy a nyilvánosság előtt olyan emberek keresték meg, akik azt állítják, hogy "chipeket ültet az emberekbe".

A férfi szerint, aki a jelek szerint csak meg akarja menteni a világot, ez eléggé "furcsa érzés".

"Hű, ezek az emberek tényleg léteznek, nem csak valami robot küldözget őrült üzeneteket" - mondta Nemzetgyilkos Zsarnok Gates.

Az Activist Post beszámolója: A The Guardian szerint Hazug Haramis Gates azt is mondta, hogy "tragikus", ha az ilyen hiedelmek miatt az emberek nem bíztak a vakcinákban vagy nem viseltek maszkot a COVID-19 világjárvány idején.

"A következő egy évben tényleg fel kell világosítanunk magunkat erről, és meg kell értenünk... hogyan változtatja meg az emberek viselkedését, és hogyan kellett volna ezt minimalizálnunk" - mondta.

A COVID-19 vakcinát, amelyre Antikrisztuskövető Népirtó Gates utalt, a világjárvány idején világszerte példátlan módon kötelezővé tették az országokban. Az olyan országokban, mint Kanada, az állampolgárok olyan jogokat veszítettek el, mint a mobilitás, ha elutasították a vakcinát, amelyet vészhelyzeti felhasználásra engedélyeztek.

Devi Sridhar professzorral, a Global Health Governance Programme vezetőjével készített Twitter-interjúban Kegyetlen Hazug Gates azt mondta, nem érti, miért gondolják egyes teoretikusok, hogy mikrochipeket akar beadni az embereknek.

 

 

"Az olyan emberek, mint te, én és Tömeggyilkos Népirtó Tony Fauci, rengeteg félretájékoztatásnak vannak kitéve" - mondta. "Erre nem számítottam. Néhány dolognak, mint például annak, hogy chipeket ültetek a karokba, nincs értelme számomra - miért akarnék ilyet tenni?".

Hazug Haramia Gatest azzal vádolták, hogy mikrochipeket akar beültetni az emberekbe, mert magánjótékonysági szervezetén, a Bill és Melinda Gates Alapítványon keresztül dollármilliókat adományozott a COVID-19 kutatására, többek között vakcinafejlesztésre.

Linsey McGoey, az Essex-i Egyetem Gazdaságszociológiai és Innovációs Kutatóközpontjának igazgatója a New York Times-ban megjelent véleménycikkében a Gates Alapítvánnyal kapcsolatos aggályokról írt.

Szerinte a Gates Alapítványt egy szokatlanul kis létszámú kuratórium irányítja, amelynek tagjai "Bill, elhidegült felesége, Melinda és a milliárdos befektető, Warren Buffett".

 

Tömeggyilkos Hazug Bill Gates azzal dicsekszik, hogy Kétszer utasította Trumpot, hogy ne vizsgálja meg a Covid-oltások káros hatásait

 

Antikrisztuskövető Zsarnok Bill Gates azzal dicsekedett, hogy utasította Trump elnököt, hogy 2020-ban állítsa le az mRNS Covid-19 vakcinák lehetséges veszélyeivel kapcsolatos vizsgálatokat, mondván neki, hogy "ez rossz dolog lenne, ne tegye ezt".

Egy nyugtalanító új videóban a milliárdos filantróp elismerte, hogy a Gates Alapítvány munkatársai lobbiztak Trumpnál az oltóanyag-biztonsági kutatási projektje ellen.

"Mindkét találkozón [Donald Trumppal] megkérdezte tőlem, hogy az oltások nem lennének-e rossz dolog, mert egy bizottság létrehozását fontolgatta, amely a vakcinák rossz hatásait vizsgálná... Én pedig azt mondtam: "Nem... az rossz dolog lenne, ne tegye""."

Trump, aki korábban nyilvánosan megkérdőjelezte a gyermekkori oltási rend gyakoriságát, a Covid-19 vakcinák kifejlesztése során hallgatott arról, hogy szándékában áll-e folytatni az oltóanyag-biztonsági bizottságot. Gates akkori nyilatkozata szerint azonban kizártnak tartotta, hogy hagyja, hogy az amerikai kormány vizsgálja az oltóanyagokat.

"Az a pletyka járja, hogy tenni fog valamit ezen a területen. De talán én és mások meggyőzzük őt arról, hogy nem érdemes" - mondta Tömeggyilkos Zsarnok Gates 2020-ban.

Az első kérdés: Ha ennyi megválaszolatlan kérdés van a vakcinák által okozott lehetséges károkkal kapcsolatban, és ilyen nyilvános vita van a biztonságosságuk körül, miért gondolja Erőszaktevő Sátánfatty Gates, hogy egy ilyen bizottságot "nem érdemes" létrehozni? A vakcinák lelkes támogatójaként Nemzetgyilkos Gonosz Gates bizonyára örömmel fogadná a lehetőséget, hogy nyilvánosan és tudományosan elhallgattassa a vakcinák kritikusait - ha valóban nincsenek kockázatok?

 

 

Tömeggyilkos Népirtó Bill Gates kétszer utasította az Egyesült Államok elnökét, hogy ne vizsgálja meg az mRNS-injekcióinak káros hatásait, mert tudta, hogy azok embereket ölnek és csonkítanak meg. Ő a felelős több millió halálesetért, meddőségért és sérülésért szerte a világon.

 

 

 

Ami még ennél is aggasztóbb, az az, hogy Bioterrorista Hamis Gates 2010-es TED-beszédében a vakcinákról beszélt, ahol a népességnövekedés kérdésével foglalkozott - és kijelentette, hogy a vakcinák hatékony módszer annak csökkentésére.

"A világ népessége ma 6,8 milliárd ember, ami körülbelül 9 milliárdra fog nőni. Nos, ha igazán nagyszerű munkát végzünk az új oltóanyagokkal, az egészségügyi és reproduktív egészségügyi szolgáltatásokkal, akkor 10-15%-kal csökkenthetjük a világ népességét"." [forrás]

Oltások és egészségügyi ellátás mint a népességcsökkentés eszközei? Ha megnézed az utolsó idézet forrásához linkelt videót, észreveheted, hogy Népirtó Haramia Gates nem először nyilatkozik így.

 

 

Nem titok, hogy a modern orvosi gyakorlat és a gyógyszerek jelenleg az egyik legfőbb halálozási ok az USA-ban. Nyíltan kijelentve, hogy az oltások és a jelenlegi egészségügyi rendszer része a globális népesség csökkentését célzó elképzelésének, komoly aggodalmakat kellene felvetnie minden élő szülőben.

Hogyan lehet hallani, hogy a világ egyik leggazdagabb embere - aki bevallottan Thomas Robert Malthus eugenikus hitének híve - a népesség oltásokkal és egészségügyi ellátással történő csökkentéséről beszél, és mégsem látja a problémát?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/bill-gates-azzal-dicsekszik-hogy-ketszer-utasitotta-trumpot-hogy-ne-vizsgalja-meg-a-covid-oltasok-karos-hatasait

Németország figyelmeztette Oroszországot: Mi vagyunk Európa katonai vezetője

Tömeggyilkos Népirtó Christine Lambrecht német védelmi miniszter kijelentette: úgy véli, Németország köteles globális vezető szerepet játszani, és az országnak nem kell félnie a felelősségtől. Szerinte Németországnak fel kell vállalnia a katonai vezető szerepet Európában.

Törökország be akar lépni a Sanghaji Együttműködési Szervezetbe

 

Ankara, 2022. szeptember 17. szombat (MB)

Törökország a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) teljes jogú tagjává kíván válni – közölte Recep Tayyip Erdoğan török elnök szombaton.

„Most az következik, hogy lépéseket tegyünk a cél érdekében. Ez a mi célunk” – idézte szavait az Anadolu hírügynökség.

Erdogan részt vett az SCO pénteken véget ért szamarkandi kétnapos csúcsértekezletén. A Magyar Békekör megjegyezte: Ankara szándéka arra utal, hogy Törökország nem érzi jól magát a nyugati szövetségi rendszerben. Ha Erdogan valóra váltja célját, először fordul majd elő a történelemben, hogy egy NATO tagállam egy olyan keleti biztonsági, politikai és gazdasági szervezethez csatlakozzon, amely nem alárendelt szerepre kárhoztatja tagjait, hanem egyenjogú félnek tekinti őket, és az amerikai konfrontációs politikával szemben a nemzetközi békés együttműködés híve.

A Sanghaji Együttműködési Szervezet szamarkandi csúcsértekezletéről készült beszámolót lásd: https://bekekor.wordpress.com/2022/09/17/uj-utra-lep-az-amerikai-hegemoniat-elutasito-vilag/

https://bekekor.wordpress.com/2022/09/17/torokorszag-be-akar-lepni-a-sanghaji-egyuttmukodesi-szervezetbe/

Robert E. Wright: Amerika íratlan alkotmánya

 

Amerika másik alkotmánya

A 2022-es alkotmány napján, ha tehetném, fejbe vágnám az első embert, aki azt hirdeti, hogy Amerika írott alkotmánya jobb, mint Nagy-Britannia íratlan alkotmánya. Miért? Mert Amerikának is volt egy íratlan alkotmánya, amely ugyanolyan fontos volt, mint írott megfelelője, és amely sajnos elhalványult, amíg végül a progresszívek és a New Dealerek csendben meg nem ölték. A kulcskérdés, amellyel az amerikaiaknak ma szembe kell nézniük, az, hogy megvan-e bennük az akarat mindkét alkotmányuk újjáélesztésére, mielőtt túl késő lenne.

Amikor az amerikaiak az "alkotmányról" beszélnek, akkor az 1787-ben Philadelphiában írt és később módosított dokumentumra utalnak. Tisztában vannak az államok alkotmányainak létezésével, de helyesen értik, hogy azok nem lehetnek illiberálisabbak, mint amit a szövetségi dokumentum megenged, ahogyan azt az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága (SCOTUS), a törvények és kormányzati politikák alkotmányosságának végső döntőbírája értelmezi.

Rég elfeledett, bár az Alkotmány mindent eldöntő preambuluma, a kilencedik módosítás, a Függetlenségi Nyilatkozat és más alapító dokumentumok utalnak rá, Amerika második, íratlan alkotmánya. Ez az Alkotmányban kifejezetten fel nem sorolt természetes jogokból áll, olyannyira alapvető szabadságjogokból, hogy az alkotók azt remélték, hogy egyetlen köztársasági kormány sem meri majd aláásni vagy megkérdőjelezni őket. Tévedtek.

Bár a tizennyolcadik században még élénk és jól ismert volt, Amerika íratlan alkotmánya lassan erodálódott, és a huszadik század elejére teljesen eltűnt. Amerika íratlan, természetes jogokra vonatkozó alkotmányának leépülése tette lehetővé a New Deal-t, és a késői New Deal joggyakorlat eltörölte annak utolsó maradványait. A Wickard-ügyben (1942) például a Legfelsőbb Bíróság egyhangúlag megerősítette a szövetségi kormány azon jogát, hogy megakadályozza, hogy egy ohiói farmer búzát ültessen a saját családja élelmezésére.

 

 

Az attól való félelem, hogy néhány kulcsfontosságú elemét egy napon megtámadják, az íratlan alkotmány részleges kodifikálásához és ratifikálásához vezetett, amelyet a Bill of Rights néven fogadtak el. Ma az Alkotmány első tíz módosításának nagy részét figyelmen kívül hagyják, vagy legalábbis kétségbe vonják, annak ellenére, hogy egyértelműen kijelentik, hogy "nem sérthetik meg". De még mindig kézzelfoghatóbbak, mint a még több alapvető jog, amelyek szinte eltűntek.

Az íratlan alkotmány tartalmának teljes feltárásához egy könyvnyi terjedelmű feldolgozásra lenne szükség, mégpedig olyanra, amely a természetes jogokat sokkal komolyabban veszi, mint Christopher G. Tiedeman 1890-ben megjelent The Unwritten Constitution of the United States című műve: Filozófiai vizsgálat az amerikai alkotmányjog alapjairól. Tiedeman a természetjogot "minden olyan jogi korlátozástól való mentességre redukálta, amely nem szükséges mások sérelmének megakadályozásához; a jog arra, hogy bármit megtehessünk, ami nem jár birtokháborítással vagy mások sérelmével". De egyszerűen a "szükségtelen korlátozásoktól való szabadság" elismerése megkérdőjelezi a legtöbb kormányzati szabályozást, és újraértelmezi az íratlan alkotmány szellemét, beleértve három kulcsfontosságú természetes jogot:

  1. Az önrendelkezés nem sérülhet, kivéve a szülőanyai jogállás, a hadifogság vagy a bűncselekmény miatti elítélés miatt. A tizenharmadik módosítás eltörölte az első két kivételt, amelyek mindig is vitatottak voltak. Az öntulajdon az amerikaiakat gazdaságilag és politikailag is szabaddá teszi a rabszolgaságtól. Ez utóbbi teljes testi autonómiát jelent, még vészhelyzetben is.

  2. A saját maga által választott foglalkozás gyakorlása, a maga által választott feltételek mellett, nem sérülhet. Ez kizárná a triviális foglalkozási engedélyezési törvényeket, a minimálbérre vonatkozó összes törvényt, és az állami hatalom használatát arra, hogy egyes személyeket vagy vállalkozásokat előnyben részesítsen másokkal szemben, még vészhelyzetben is.

  3. A piacokra és más önkéntes erőfeszítésekre való hagyatkozás, az állami hatalom alkalmazása a vélt társadalmi problémák megoldására csak azután, hogy az önkéntes eszközöket kipróbálták, és azok nem bizonyultak elégségesnek. Amint a hamarosan megjelenő könyvem, az Elveszett szabadság (AIER, 2022) mutatja, a korai amerikaiak az önkéntes társulást a politikai szabadsággal tették egyenlővé. Ahelyett, hogy azonnal megkérdezték volna, mit tehetne a kormány, maguk oldották meg a társadalmi problémákat, önkéntesen, nonprofit szervezeteken keresztül. És ezt még vészhelyzetek idején is megtették, beleértve a polgárháborút is.

 

 

"A nagy társadalmi nyugtalanság napjaiban" - fejtette ki Tiedeman 1890-ben - "üdvözöljük a bíróságok azon hajlandóságát, hogy ezeket az általános jognyilatkozatokat felhatalmazásként ragadják meg, hogy tilalmat rendeljenek el minden olyan törvényhozási aktusra, amely az egyén természetes jogaiba avatkozik, még akkor is, ha ezek az aktusok nem sértik az [írott] alkotmány egyetlen konkrét vagy különleges rendelkezését sem".

De már Tiedeman írása előtt a legfelsőbb bíróságok elutasították azt a gondolatot, hogy "az Alkotmányon kívüli elveket kellene figyelembe venniük, amelyek alapján az ilyen [túlterjeszkedő] jogszabályok elítélhetők". Ezt úgy tették, hogy az íratlan alkotmány szabályait olyan alkotmányos jogokba csomagolták, mint a tágan értelmezett tisztességes eljárás. Az 1877-es Bertholf v. O'Reilly ügyben (74 N.Y. 509) például a New York-i Fellebbviteli Bíróság úgy döntött, hogy "az élethez való jog magában foglalja az egyénnek a testéhez való jogát a maga teljességében és feldarabolás nélkül; a szabadsághoz való jogot, a képességek gyakorlásához és az élet fenntartására irányuló törvényes hivatás követéséhez való jogot [hangsúlyok hozzáadva]".

A csomagolás taktikája lehetővé tette a jogászok számára, hogy szövegre hivatkozva igazolják döntéseiket, amelyek eleinte az alapítók nézeteivel összhangban folytak. A fent hivatkozott ügyben például a Bíróság egyértelműen kimondta, hogy az adózásnak "közcélra" kell történnie, így egyértelműen alkotmányellenes, ha a kormányok egyik állampolgártól a másikra ruházzák át a tulajdont. Amikor azonban a progresszíveknek és a New Dealernek később sikerült kiforgatniuk az olyan kulcsfogalmakat, mint a közcél, a közegészségügy és a tisztességes eljárás, az egyre inkább elfeledett íratlan alkotmány már nem volt elég erős ahhoz, hogy megvédje az alapvető természetes jogokat a kormányzat beavatkozásától.

 

 

Mivel a joggyakorlat már nem volt az alapvető elvekhez rögzítve, az egyik sikeres progresszív beavatkozás egyszerűen precedensként szolgált a következőhöz, amely lehetővé tette a következő, és még egy újabb és még egy újabb beavatkozást a látszólag véget nem érő folyamban. Egy évszázaddal később a nemzet félig fasiszta kormánya felismerhetetlenné vált a keretezők és az alapítók számára. A szólásszabadságba való sunyi beavatkozás, a tudománytalan klíma-, maszk-, oltóanyag- és leállási mandátumok, a vagyon tömeges újraelosztása külföldi és belföldi cimboráknak, a nemkívánatos, de hatályon kívül nem helyezett törvények lobogtatása és más büntetlen förtelmek rémálmaik tárgyát képezték.

Az íratlan alkotmány halott betű maradt, és a Bill of Rights, még az egykor szentséges Első Alkotmánykiegészítés is napi támadásoknak van kitéve. Attól tartok, hogy egy napon az Alkotmány napját be kell majd vonni az Emléknapba. Ennek a szörnyű végkifejletnek a megakadályozása érdekében az amerikaiaknak határozottan ki kell állítaniuk azt a természetes jogukat, hogy hagyják őket azt tenni, amit akarnak, kivéve, ha viselkedésükkel bizonyíthatóan nem ártanak más amerikaiaknak. Még ebben az esetben is lehetővé kell tenni számukra, hogy önkéntes megoldásokat keressenek, mielőtt a kormányok alkotmányosan beavatkoznának.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amerika-iratlan-alkotmanya

Új útra lép az amerikai hegemóniát elutasító világ

 

Szamarkand (Üzbegisztán), 2022. szeptember 17. szombat (MB)

Mind több ország szegezi szembe szuverenitását az amerikai hegemóniával, és keresi az egyenjogú nemzetközi együttműködést. Erről tanúskodik a Sanghaji Együttműködési Szervezet (SCO) kétnapos szamarkandi csúcstalálkozója, melyen Kína és Oroszország vezető szerepre vállalkozott a kooperatív világrend megteremtéséért – foglalta össze a történtek lényegét a Magyar Békekör szombaton.

A Szamarkandi Nyilatkozatból kiderül, Irán megállapodást írt alá a Kína, Kazahsztán, Kirgizisztán, Oroszország, Tádzsikisztán és Üzbegisztán által 2001-ben alapított szervezettel arról, hogy egy éven belül az SCO tagjává válhasson. Döntöttek Fehéroroszország tagfelvételi eljárásának megindításáról is.

Bahrein, a Maldív Köztársaság, Kuvait, az Egyesült Arab Emírségek és Mianmar (Burma) dialógus partneri viszonyra lépett az SCO-val, Egyiptom, Szaúd-Arábia és Katar egyezményben készül vállalni, hogy előzetesen eleget tesz az SCO-tagság feltételeinek, és belép a szervezetbe. Az SCO titkársága együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá az Arab Liga titkárságával, az UNESCO-val az ENSZ Ázsia és Csendes-óceáni Gazdasági és Szociális Bizottságával.

Kína és Oroszország háromoldalú stratégiai partneri viszonyra lépett Mongóliával. Raiszi iráni elnök Putyin orosz elnökkel folytatott megbeszélése után tudatta, hogy Teheránt és Moszkvát stratégiai kapcsolat köti össze.

Óriási lépésekkel fejlődik a kínai-orosz kereskedelem: tavaly 35 százalékkal nőtt 2020-hoz képest, és elérte a 140 milliárd dollárt, 2022 első hét hónapjában pedig további 25 százalékkal bővült, és az év végére várhatóan eléri a 200 milliárdot.

Putyin orosz, és Hszi Csin-ping kínai elnök elhatározta, hogy országaik példát mutatnak egy felelős világhatalomra, és vezető szerepre vállalkoznak a gyorsan változó világ fenntartható és pozitív fejlődési pályájára állításáért.

Putyinnal tartott kétoldalú megbeszélésén Narendra Modi indiai miniszterelnök sürgette az ukrajnai háború befejezését. Azt mondta az orosz elnöknek, hogy „ez nem a háborúskodás kora”. Oroszország mindent megtesz a háború mielőbbi befejezéséért, de Kijev nem hajlandó tárgyalni, hanem a hadszíntéren akar győzni – válaszolt Putyin. A két ország kereskedelme látványosan bővül. India nyolcszorosára növelte műtrágya behozatalát Oroszországból, hogy biztosítsa a lakosság élelmiszerellátását.

Shavkat Mirziyoyev üzbég, és Hszi Csin-ping kínai elnök kereskedelmi-gazdasági és befektetési együttműködési megállapodást írt alá 15 milliárd dollár értékben.

A Szamarkandi Nyilatkozat szerint a kölcsönös fizetésekben fokozatosan növelik a nemzeti valuták részarányát. Elhatározták, hogy beruházási terveik anyagi támogatása érdekében felgyorsítják az SCO Fejlesztési Bank és Fejlesztési Alap létrehozásáról folyó tárgyalásokat.

Az SCO-ban tömörülő nemzetek javítani akarják a világgazdaság irányításának intézményi rendszerét. A Kereskedelmi Világszervezet (WTO) elvein és szabályain alapuló nyitott, átlátható, tisztességes, befogadó, és megkülönböztetéstől mentes, sokoldalú kereskedelmi rendszert akarnak, szemben a protekcionizmussal és a kereskedelmi korlátozásokkal. A maguk részéről elősegítik a kereskedelem és a befektetések számára kedvező feltételek megteremtését: fokozatosan biztosítják az áruk, a tőke, a szolgáltatások és a technológiák szabad mozgását. Ilyen szellemben kívánnak javítani a WTO kereskedelmi szabályain, tárgyalási módszerein és vitarendezési gyakorlatán.

“Elfogadhatatlannak tartjuk a nemzetközi joggal ellentétes egyoldalú korlátozások bevezetését, ideértve a területen kívüli intézkedéseket, amelyek destabilizálhatják a globális élelmiszerpiacokat, és veszélyeztethetik a hosszú távú társadalmi-gazdasági stabilitást, elsősorban a fejlődő és a legkevésbé fejlett országokban, továbbá a gabonának bio-üzemanyagként történő felhasználását, mert más tényezőkkel együtt ingadozóvá teszi a globális élelmiszerárakat” – áll a nyilatkozatban.

Biztonsági téren állást foglaltak a világűr fegyvermentesítése mellett, és kötelező érvényű nemzetközi megállapodás megkötését szorgalmazták. Az SCO nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásáról szóló szerződésben részes tagállamai kiállnak a szerződés rendelkezéseinek szigorú betartása mellett. Közép-ázsiai nukleáris fegyvermentes övezetet hoznak létre a regionális biztonságért, és a nukleáris fegyverek elterjedésének megakadályozásáért.

A nyilatkozatban leszögezik: a Sanghaji Együttműködési Szervezet tevékenysége nem irányul más államok és nemzetközi szervezetek ellen, az SCO nyitott a széles körű együttműködésre velük az ENSZ Alapokmánya, az SCO Charta és a nemzetközi jog céljainak és elveinek megfelelően. A regionális és a globális problémák közös megoldására törekszik a kölcsönös érdekek alapján. Az SCO tevékenysége az országok közötti kereskedelmi, gazdasági, kulturális és humanitárius kapcsolatok erősítésére irányul. A szervezet országai fejleszteni kívánják politikai és biztonsági, kereskedelmi, gazdasági, pénzügyi és befektetési, kulturális és humanitárius kapcsolataikat. Békés, biztonságos, virágzó és környezetbarát Földkerekséget akarnak teremteni, melyen az ember harmonikusan együtt él a természettel – áll a nyilatkozatban.

„Az SCO tagországainak közös munkája egoizmustól mentes elveken alapul mind a politikában, mind a gazdaságban. Széles távlatokat tár fel a további kölcsönösen előnyös együttműködés előtt a politika, a gazdaság, a kulturális-humanitárius és egyéb területeken” – értékelte a szamarkandi csúcstanácskozást Putyin orosz elnök.+++

Kiadta: Magyar Békekör

Tömeggyilkos Sátánfatty hamispróféta vezetésével a világ vallásainak vezetői hivatalosan is elfogadták az emberi testvériség dokumentumát a 7. kongresszuson.

Azzal, hogy a héten a 7. Világvallások Kongresszusa elfogadta a Nemzetgyilkos Zsarnok hamispróféta és Mohamed bin Zayed által készített Emberi Testvériség dokumentumot, a kriszlám immár a hivatalos

Egy Világvallás

Hivatalossá vált, a Chrislam most már kodifikált és ratifikált, azzal, hogy a Világvallások és Hagyományos Vallások Vezetőinek 7. Kongresszusa elfogadta az Emberi Testvériség dokumentumot, amelyet Ferenc pápa a Vatikánból hozott létre, és Mohamed bin Zayed az Egyesült Arab Emírségekből finanszírozott és támogatott. Kérdés - Találja ki, kit felejtettek el meghívni az ünnepségekre? Válasz - Jézus Krisztust, az Ő neve sehol sem szerepel, és soha nem is említik. Vajon ki lehet akkor a "díszvendég"? Hmm.

"Mert amikor azt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk, mint a vajúdó asszonyra a gyermekágyas asszony, és nem menekülnek meg." 1Thesszalonika 5:3 (KJB)

Az, hogy Pokolfajzat Erőszakoskodó hamispróféta visszavonul-e, ahogy egyesek sugallják, vagy sem, vagy hogy ő lesz-e a bibliai Antikrisztus, jelen pillanatban meglehetősen lényegtelen. Mert ő már most a helyére tette, és mozgásba hozta azt a funkcionális politikai, vallási és pénzügyi keretet, amelyen a Chrislam Egy Világvallás fog működni. Bioterrorista Hazug hamispróféta holnap meghalhat, de amit létrehozott, az tovább fog élni Jákob bajának idején. Természetesen mindez a prófétai beteljesedés nem valósulhatott volna meg Mohamed bin Zayed, a nagyon nagylelkű pártfogója és támogatója nélkül. Ő a "szövetség fejedelme"? Az idő majd megmondja, de ember, ember, ez egy óriási (szóviccnek szánt) lépés előre. Az elmúlt 13 évben figyelmeztettük önöket, hogy a Chrislam közeleg, most pedig itt van. Készen álltok a repülésre?

A világ vallási vezetői elfogadják az emberi testvériség dokumentumát

AZ EMIRÁTUSOK HÍREIBŐL: A világ vallási vezetői ma Abu Dhabiban elfogadták az Emberi Testvériség Dokumentumát, amelyet Őeminenciája, az Al Azhar nagy imámja és a Muszlim Vének Tanácsának elnöke, Dr. Ahmed el-Tayyeb és a Bizánciak által kiátkozott hamispróféta, a katolikus egyház 2019-es elnöke írt alá. Erről a világvallások és hagyományos vallások vezetőinek csütörtökön befejeződött 7. kongresszusán esett szó.

 

 

A vallások 7. világkongresszusának néhány kiemelt eseménye:

Megjegyezzük, hogy a bőrszín, a nem, a faj, a nyelv és a kultúra különbözőségét tekintve a pluralizmus Isten bölcsességének kifejeződése a teremtésben. A vallási sokszínűséget Isten megengedi, ezért elfogadhatatlan minden kényszer egy adott vallásra és vallási tanításra.

Elismerjük a Szentszék és az Al-Azhar Al-Sharif közötti, az emberi testvériségről a világbékéért és az együttélésért szóló dokumentum (amelyet az ENSZ Közgyűlése a 2020. december 21-i A/RES/75/200 határozatban fogadott el), valamint a Mekkában 2019 májusában elfogadott Makkai Nyilatkozat (amelyet Mekkában fogadtak el) fontosságát és értékét, amelyek a hívők közötti békére, párbeszédre, kölcsönös megértésre és kölcsönös tiszteletre szólítanak fel a közjó érdekében.

Felszólítjuk a világ különböző részeinek vallási vezetőit és prominens politikai személyiségeit, hogy fáradhatatlanul fejlesszék a párbeszédet a barátság, a szolidaritás és a békés együttélés nevében.

Felszólítunk minden hívő és jóakaratú embert, hogy ebben a nehéz időszakban fogjanak össze, és járuljanak hozzá a biztonság és harmónia biztosításához közös otthonunkban - a Föld bolygón.

A kongresszus zárónyilatkozata, amelyen több mint 108 vallási és világi vezető vett részt, kiemelte az Emberi Testvériség Dokumentum történelmi jelentőségét, hangsúlyozva, hogy az elősegíti a békét, a párbeszédet és az emberek közötti kölcsönös tiszteletet.

A szeptember 14-én és 15-én a kazah fővárosban, Nur-Sultanban "A világvallások és a hagyományos vallások vezetőinek szerepe az emberi civilizáció spirituális és társadalmi fejlődésében a pandémiát követő időszakban" címmel megrendezett eseményen részt vett Kassim-Jomart Tokajev, Kazahsztán elnöke, Dr. Ahmed el-Tayyeb és Ferenc pápa. OLVASS TOVÁBB

Ez az Egy Világvallás Chrislamja

Kattintson ide, hogy megnézze, hogyan néz ki, amikor egy Chick traktus életre kel. Ha római katolikus vagy, kattints a 24:00 percig, hogy meghallgasd a pápád, "Krisztus helytartója" egész beszédét a "vallásközi párbeszédről", amelyben egyszer sem említi Jézus Krisztus nevét. Ez az egyik oka annak a sok közül, amiért azt mondjuk, hogy a római katolicizmus hamis kereszténység.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/chrislam-megerositve

Átírjuk a génjeidet...és a miénk leszel

Forrás: Gunnar Kaiser @ YouTube
https://youtu.be/lR0PCJBC9rc

A javasolt ukrán törvény lehetővé tenné az orosz útlevéllel rendelkezők bebörtönzését

 

Ukrajna börtönbe zárna embereket az orosz útlevelek miatt

Az "ellenséges állammal" együttműködőkre irányuló javaslat 5-15 éves büntetést irányoz elő

A kijevi kormány által pénteken előterjesztett törvényjavaslat értelmében hosszú börtönbüntetéssel sújtanának egyes ukránokat, akik orosz útlevelet szereznek.

Irina Verescsuk miniszterelnök-helyettes ragaszkodott ahhoz, hogy az intézkedés nem az egyszerű ukránok, hanem az "ellenséges állammal" együttműködő tisztviselők ellen irányul.

A tervezet szerint 10-15 évig terjedő büntetést szabnak ki minden olyan helyi vagy regionális önkormányzati alkalmazottra, aki "ellenséges" útlevelet fogad el.

Az "ellenséges államnak propagandát folytató" személyek 5-8 évig terjedő büntetést kapnának, míg az ukrán állampolgárok "kényszerítése" az "ellenséges" útlevél elfogadására 8-12 évig terjedő büntetést vonna maga után.

Minden olyan orosz állampolgár, aki "illegális útlevelet ad át Ukrajna területén", szintén ilyen büntetést kapna - mondta Verescsuk, akinek a tárcája az "ideiglenesen megszállt területek reintegrációja".

Hozzátette, hogy egy ilyen típusú törvényt "már 2014-ben el kellett volna fogadni".

 

 

Az Egyesült Államok által támogatott kijevi puccs után abban az évben februárban a Krím megszavazta, hogy újra Oroszországhoz csatlakozzon, a donyecki és luganszki Donbassz régió pedig kikiáltotta függetlenségét.

Kijev brutálisan elfojtotta a tüntetéseket Harkov és Odessza térségében, miközben a hadsereget Donbasszba küldte.

Ukrajna július óta dolgozik a tervezeten, miután Vlagyimir Putyin orosz elnök döntését, miszerint minden ukrán állampolgár számára gyorsított állampolgársági eljárást vezet be, kifogásolta.

A Herszon és Zaporozsjei régió számos lakosa élt azóta a lehetőséggel.

A hónap elején Verescsuk a hatályos "kollaborációs" törvény értelmében akár 12 év börtönnel és vagyonelkobzással fenyegetett meg mindenkit, aki a "megszállt területeken" Oroszországhoz való csatlakozásról szóló szavazást szervezne vagy abban részt venne.

Múlt héten, miután az ukrán csapatok az orosz erők "átcsoportosítását" követően bevonultak a Harkovi terület több városába, Verescsuk bejelentette, hogy minden olyan tanár, aki az orosz tananyagot használta, szintén büntetőjogi felelősségre vonásra számíthat.

Közben az ukrán állami rendőrség közölte, hogy "leszámolás" vár minden olyan civilre, akit "kollaborációval" gyanúsítanak, és "szűrőműveleteket" indított az északkeleti régióban.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-javasolt-ukran-torveny-lehetove-tenne-az-orosz-utlevellel-rendelkezok-bebortonzeset

Vilcsek Ernő: Van e jogállam ?

Németország átveszi az ellenőrzést három orosz olajfinomító felett- Ilyen nagy a baj a Tízszarvú Fenevad Birodalmában

 

BERLIN – Németország átvette az irányítást három orosz olajfinomító felett – közölte szeptember 16-án, pénteken. A Rosneft Deutschland GmbH és az RN Refining & Marketing GmbH, bejelentette, hogy a német Szövetségi Hálózati Ügynökség alá kerülnek.

Olaf Scholz német kancellár sajtótájékoztatón beszélt, és azt mondta: "Ez egy messzemenő energiapolitikai döntés hazánk védelmében".

Scholz azt is mondta: "Oroszország, ezt már egy ideje tudjuk, már nem megbízható energiaszállító. Nem könnyelműen hoztuk meg ezt a döntést, de elkerülhetetlen volt".

Nyilatkozat: Németországi Gazdasági és Éghajlatvédelmi Minisztérium

"Az energiaellátás biztonságáról szóló törvény alapján a szövetségi kormány a mai napon a Rosneft Deutschland GmbH-t (RDG) és az RN Refining & Marketing GmbH-t (RNRM) a Bundesnetzagentur (Szövetségi Hálózati Ügynökség) vagyonkezelése alá helyezte.

Ez azt jelenti, hogy a Bundesnetzagentur átveszi az irányítást a Rosneft Deutschland felett, és így a három finomítóban, a PCK Schwedtben, a MiRóban (Karlsruhe) és a Bayernoilban (Vohburg) lévő részesedések felett is. A Rosneft Deutschland összesen a német olajfinomítási kapacitás mintegy 12%-át birtokolja, és ezzel Németország egyik legnagyobb olajfeldolgozó vállalata.

A fiduciárius gazdálkodás ellensúlyozza az energiaellátás biztonságát fenyegető kockázatot, és fontos alapkövet rak le a schwedti üzem fenntartásához és jövőjéhez.

 

 

A döntést egy átfogó "jövőcsomag" kíséri, amely lendületet ad a régió átalakításának és a finomító támogatásának, az olajellátás alternatív útvonalakon keresztül történő biztosításával. A PCK schwedti finomítója eddig a Drusba kőolajvezetéken keresztül történő orosz olajszállításoktól függött.

A jövőbeni csomagot ma 13.30 órakor a szövetségi kancellári hivatalban Olaf Scholz szövetségi kancellár, Robert Habeck gazdasági miniszter és Dietmar Woidke brandenburgi miniszterelnök ismerteti.

Tájékoztatás a vagyonkezelőről:

A Rosneft német leányvállalatai - a Rosneft Deutschland GmbH (RDG) és az RN Refining & Marketing GmbH (RNRM) - vagyonkezelői kezelésbe kerültek; ezek havonta több százmillió euró értékű nyersolajat importálnak Oroszországból Németországba.

A vagyonkezelői igazgatás elrendelésének oka, hogy az érintett finomítók üzleti működésének fenntartása veszélybe került a vállalatok tulajdonosi helyzetére tekintettel.

A központi kritikus szolgáltatók, mint a beszállítók, biztosítótársaságok, informatikai cégek és bankok, de az ügyfelek sem voltak hajlandóak többé együttműködni a Rosnefttel - sem azokkal a finomítókkal, amelyekben a Rosneft részesedéssel rendelkezett, sem a németországi Rosneft leányvállalatokkal, az RDG-vel és az RNRM-mel.

A végzés jogalapja az energiaellátás biztonságáról szóló törvény 17. szakasza. E rendelkezés szerint az energiaszektorban kritikus infrastruktúrát működtető vállalatot akkor lehet vagyonkezelői kezelés alá helyezni, ha konkrétan fennáll a veszélye annak, hogy vagyonkezelői kezelés nélkül a vállalat nem fogja ellátni a közjó működését szolgáló feladatait az energiaszektorban, és fennáll a veszélye annak, hogy az ellátás biztonsága sérül.

 

 

A végzés meghozatalát követően a részvényesek nem gyakorolhatják többé szavazati jogukat, a társaság feletti rendelkezési és irányítási jogkörük pedig korlátozott.

A Bundesnetzagentur mint vagyonkezelő jár el; a részvényekből származó szavazati jogok rá szállnak át.

Nyilatkozat: A német szövetségi gazdasági és éghajlatvédelmi minisztérium cikke. 2022. szeptember 16-án lépett hatályba, amikor a Szövetségi Közlönyben közzétették, és kezdetben 6 hónapig érvényes. Az RDG-nek és az RNRM-nek saját magának kell viselnie a vagyonkezelési költségeket."

A német Szövetségi Gazdasági és Éghajlatügyi Minisztérium közleménye itt olvasható.

 


https://www.pokolafoldon.hu/politika/nemetorszag-atveszi-az-ellenorzest-harom-orosz-olajfinomito-felett