Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a Pfizer vakcinának

 

Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a Pfizer vakcinának, ezért győződjön meg róla, hogy ELŐSZÖR az oltóanyagot ellenőrzi.

Az FDA teljes körű jóváhagyást ad a COVID vakcináknak; nincs nyilvános meghallgatás; nincs átláthatóság; nincs nyílt felülvizsgálata a vakcinaadatoknak.

Dr. Nass fontos megjegyezni, hogy az új, jóváhagyott vakcina márkanevet (Comirnaty) visel, és felelősséggel jár a használata, míg a márka nélküli, sürgősségi használatra szánt vakcina nem viselte/viszi. Kockáztatná-e a Pfizer, hogy felelősségre vonják a termékéért, tekintettel a jelenlegi biztonsági adataira? (Egy új törvényjavaslat a Kongresszusban megpróbálja megszüntetni a felelősségüket).

A legutóbbi, későbbi hozzászólásában Nass megjegyzi, hogy valószínűleg először az összes régi Pfizer-készletet fogják felhasználni, AMELYNEK NINCS MÁRKANEVE, amelyet korábban sürgősségi felhasználásra engedélyeztek és nem kötelezően felhasználható, miközben elhitetik velünk, hogy kötelezően felhasználható. Más szóval, a tényleges injekciós üveg, amelyből a vakcinát kivonják, KRITIKUS fontosságú. Nincs márkanév? Sürgősségi felhasználás, nem kötelező, a Pfizer nem felelős. Márkanév? Kötelező, a Pfizer viseli a felelősség veszélyes kockázatát (mielőtt a Kongresszus a segítségükre siet):

Tehát az én következtetésem az, hogy a szövetségiek azt akarják, hogy a lakosság azt higgye, hogy az oltóanyag, amit kapnak, engedélyezett, ami arra fogja késztetni az embereket, hogy beadják, mert azt hiszik, hogy most már kötelezővé tehető, de ehelyett a lakosság szinte biztos, hogy az EUA fiolákat kapja meg helyette, hogy megmentse a Pfizer hátsóját.

* Meg fogja tudni mondani a különbséget, amikor meglátja az oltóanyag fiolát. A levél elmagyarázza, hogy a COMIRNATY feliratú injekciós üvegek lesznek az engedélyezettek, a többin (EUA alatt) pedig valami olyasmi áll majd, hogy Pfizer BioNTech Covid-19 oltóanyag, a COMIRNATY márkanév nélkül.

A kísérleti vakcinák "sürgősségi felhasználásának engedélyezésétől" a "teljes körű engedélyezésig" száguldottunk. Bumm.
Annak ellenére, hogy a COVID vakcinák teljes körű engedélyezése előtt "átláthatóságot" ígértek, az FDA ma megadta a végleges zöld utat. Slam-dunk.

És NEM volt nyilvános meghallgatás.

A "teljes jóváhagyás" azt jelenti, hogy a vakcina marketing/megfélemlítés/megrendelés kampányok sokkal nagyobb sebességre fognak kapcsolni. "Nos, most már SENKINEK NINCS oka visszautasítani az oltást. Az FDA szerint teljesen biztonságos és hatékony."
Nyilvánvaló, hogy az FDA még a mainstream "szakértőket" sem akarta megengedni, hogy a jóváhagyás előtti nyilvános meghallgatáson felszólaljanak; az ügynökség nagyon feszített tempóban működik. Nincs botlás. Nincs disszidálás.

Egy 8/20-i cikk a BMJ-ben ("Covid-19: FDA set to grant full approval to Pfizer vaccine without public discussion of data") idéz néhányat ezek közül a más véleményen lévő mainstream profik közül. Például:

"Kim Witczak, egy gyógyszerbiztonsági szószóló, aki az FDA pszichofarmakológiai gyógyszerekkel foglalkozó tanácsadó bizottságában a fogyasztók képviselőjeként tevékenykedik, azt mondta, hogy a döntés eltávolított egy fontos mechanizmust az adatok vizsgálatára.".

"Ezek a [FDA] nyilvános ülések elengedhetetlenek a bizalom és a bizalom kiépítéséhez, különösen akkor, amikor a vakcinák villámgyorsan, sürgősségi felhasználási engedély alapján kerültek piacra" - mondta. 'A nyilvánosság megérdemel egy átlátható folyamatot, különösen, mivel az emlékeztetők és a megbízások iránti igény gyorsan növekszik. Ezek az ülések olyan platformot kínálnak, ahol a jóváhagyás előtt fel lehet tenni a kérdéseket, meg lehet oldani a problémákat, és az adatokat alaposan meg lehet vizsgálni"."

"Witczak egyike annak a több mint 30 aláírónak, akik aláírták azt a polgári petíciót, amely felszólítja az FDA-t, hogy tartózkodjon a covid-19 vakcina teljes jóváhagyásától ebben az évben, hogy több adatot gyűjtsön. Figyelmeztetett, hogy egy [nyilvános FDA] ülés nélkül "fogalmunk sincs, hogy milyenek az adatok".""

"Már az is aggasztó, hogy a teljes jóváhagyást 6 hónapnyi adatra alapozzák, annak ellenére, hogy a klinikai vizsgálatokat két évre tervezték" - mondta. 'Nincs kontrollcsoport, miután a Pfizer még a vizsgálatok befejezése előtt placebót ajánlott fel a termékből a résztvevőknek'."

"A covid-19 vakcina teljes jóváhagyásának nyílt nyilvános fórumon kell történnie, hogy mindenki láthassa. Ez precedenst teremthet a jövőbeni vakcinák jóváhagyására vonatkozó alacsonyabb normák tekintetében'".
Értsék meg - az FDA-nak ez a lesújtó kritikája egy olyan személytől származik, aki a közegészségügyi intézményen BELÜL működik.

A világ minden tájáról érkező, vakcinák okozta sérülésekről és halálesetekről szóló jelentések cunamija közepette az FDA bebizonyítja, hogy olyan ügynökség, amely habozás nélkül igazolja a csonkítást és a gyilkosságot.

Forrás:

Az FDA és a Pfizer-BioNTech csak névre szóló engedéllyel ver át minket? És miért akarják annyira, hogy beoltassanak minket?
DR. MERYL NASS, MD
Ez egy bonyolult jogi érvelés, de mivel a hatalmas pénzösszegek potenciális elvesztésén múlik, úgy gondolom, jó esély van arra, hogy a tippem helyes.

Az EUA vagy "engedélyezett" vakcinák és gyógyszerek kísérleti vakcináknak minősülnek. A kísérleti termékekhez tájékozott beleegyezés szükséges, és egyéb korlátozások is vonatkoznak a felhasználásukra. A legtöbb jogász úgy véli, ahogy én is, hogy ezeket nem lehet jogilag kötelezővé tenni, mert megkövetelik a visszautasítás jogát. Ez az EUA jogszabályban szerepel. Nem létezhetnek olyan jóváhagyott, engedélyezett gyógyszerek sem, amelyek ugyanazt teszik, mint az EUA gyógyszer vagy vakcina, és természetesen ebben az esetben mind a HCQ, mind az IVM képes megelőzni és kezelni is a Covidot.

Ez zavarta a szövetségi kormányt. És ezért július végén a DOJ Jogi Tanácsadó Irodája jogi szakvéleményt készíttetett arról, hogy az oltást akkor is ki lehet kényszeríteni, ha a vakcinák csak engedélyezettek. Az OLC érvei azonban nevetségesek voltak, ezért figyelmen kívül hagyták őket.

Amikor ez nem jött be, a szövetségi fenyegetések súlyossá váltak. Először a mandátumokról volt szó, "ha a kormánnyal akartak üzletet kötni". Aztán a hadseregre vonatkozó mandátumok. Aztán az egészségügyi dolgozókra, iskolákra, főiskolákra, mindenre. És a szövetségi dolgozókra.

De jogilag mindezek a mandátumokkal kapcsolatos fenyegetések az engedélyezéshez, azaz a "jóváhagyáshoz" kötöttek. Senki sem akart bíróságra menni, hogy megvédje az EUA szerinti mandátumot. És a szövetségiek valószínűleg megígérték az összes munkaadónak, iskolának, államnak stb., hogy a főiskolák és iskolák előtt kiadják az engedélyt.

De van egy hatalmas elefánt a szobában. Az EUA-k értelmében a kormány fizet a termékért, és a gyártónak NINCS felelőssége, kivéve, ha bizonyítani tudja a szándékos kötelezettségszegést, ÉS a DHHS minisztere nem engedi meg, hogy pereljen. Ez soha nem történt meg.

De amint a terméket (ma a Pfizer vakcináját) engedélyezik, az EUA szerinti felelősségi pajzs eltűnik. Hacsak nem született titkos megállapodás az engedélyezés utáni felelősségről, ami valószínűleg nem törvényes, a Pfizer felel minden olyan sérülésért, amelyet az engedélyezett vakcina okoz. A VAERS-adatok alapján pedig úgy tűnik, hogy a Pfizer vakcinája rekordszámú sérülést és halálesetet okoz.

Az FDA ma kiadott engedélyező levele szokatlan volt. Kimondta, hogy az oltóanyag jelenlegi palackjai, amelyek nem a "Cominarty" márkanévvel vannak ellátva, továbbra is engedélyezettek, nem pedig jóváhagyottak. Csak az újabb, "Cominarty" címkével ellátott palackok lesznek engedélyezett, engedélyezett termékek.

Ez azt jelenti, hogy az embereket nem lehet arra kötelezni, hogy a régi palackokból kapjanak oltóanyagot. De ha mégis elfogadják a nem márkás vakcinát, nem perelhetnek, ha megsérülnek.
Ha a márkás oltóanyagot kapják, és megsérülnek, akkor kötelezhetik őket, hogy szedjék azt, de kártérítésért be is perelhetik a vállalatot.
A következő történhet. Az FDA kiadott egy engedélyt, így mindenki azt hiszi, hogy a megbízás mostantól hatályos. De ha nem az új, "Cominarty" címkével ellátott vakcinát adják be, hanem csak a régi, engedélyezett vakcinát, akkor nem engedélyezett terméket használnak, és nincs tényleges mandátum. És nincs lehetőség perelni, ha valaki megsérül.

Ha megnézték a Pfizer és Izrael vagy Albánia között kiszivárgott szerződéses dokumentumokat, vagy hallottak a Brazíliában aláírt szerződésről, valószínűleg egyetértenek velem abban, hogy a Pfizer nem lenne hajlandó felelősséget vállalni ezért a termékért.

Tehát: ha nincs ráírva, hogy "Comirnaty", akkor nem lehet megbízni benne. Ha az áll rajta, hogy "Comirnaty", akkor kötelezővé tehető. De ha nincs ráírva, hogy "Comirnaty", akkor még mindig kísérleti jellegű, és nem lehet kényszeríteni a szedésére, és ha mégis megsérül, akkor nincs szerencséje.

Ne írj alá felelősségvállalási nyilatkozatot erre a termékre! Ne írja alá, hogy lemond a jogairól, ha szedi.
Gondolom, a Pfizer továbbra is a régi "engedélyezett" vakcinát fogja szállítani, hogy elkerülje a felelősséget... és ez megmagyarázza az FDA ma reggeli levelében szereplő kavarodást. Ha igazam van, akkor nem kell bevenni... Mindenesetre addig nem, amíg a Pfizer meg nem szabadul a felelősségi problémától... ami megtörténhet, mivel a Kongresszusban törvényjavaslatot nyújtottak be a Pfizer problémájának megoldására. Ez a 2021. évi vakcinasérülések korszerűsítéséről szóló kártérítési törvény.

Törvényhozóink ismét a busz alá fognak lökni minket, és megszüntetik a gyártó felelősségét azon kevés oltóanyag esetében, amelyek még megvannak? Legyenek előre figyelmeztetve.
A törvényjavaslatot itt követheti nyomon.

Forrás: https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-fda-teljes-koru-jovahagyast-ad-a-pfizer-vakcinanak

FDA/Média burkolt játék: Pfizer "vakcina" nem lett jóváhagyva végül is

Alig 24 óra alatt a mainstream médiakomplexumot elárasztotta a "Teljes jóváhagyás!" főcím a Pfizer génterápiás injekciójáról. Kezdődjék a vakcinamegbízások!

Anthony Fauci nagyon örül ennek a hírnek, és kijelentette: "sokkal több [oltási] mandátumot fogunk látni, mert lesznek olyan intézmények és szervezetek, amelyek korábban vonakodtak attól, hogy előírják a védőoltásokat, és most sokkal inkább felhatalmazva érzik majd magukat, hogy ezt megtegyék".

De várjunk csak! Valami nem stimmel ezzel az új rohamléptékkel, hogy a tűt a karodba szúrják.

Először is, a Pfizer gyógyszeróriás nem közvetlenül fejlesztette ki az mRNS-oltást: 2018-ban felbérelt egy német céget, a BioNTech-et, hogy ezt megtegye helyettük. Ezt követően közös marketing/gyártási megállapodást kötöttek, hogy az így kapott terméket a világba juttassák. A BioNTech tehát nem a Pfizer leányvállalata. Közös 2018-as sajtóközleményük szerint megtudjuk, hogy:

"A megállapodás értelmében a BioNTech és a Pfizer közösen végez majd kutatási és fejlesztési tevékenységet az mRNS-alapú influenza elleni vakcinák fejlesztésének elősegítése érdekében. A Pfizer kizárólagos felelősséget vállal az mRNS-alapú influenza elleni vakcinák további klinikai fejlesztéséért és forgalmazásáért, miután a BioNTech befejezte az első humán klinikai vizsgálatot".

Ez utóbbi humán klinikai vizsgálat az, amit a BioNTech nevében az FDA-nak adtak át értékelésre, hogy az FDA "jóváhagyást" kapjon. A BioNTech az oltást Comirnaty-nak nevezte el. A Pfizer nem végezte el a saját vizsgálatát, nemhogy benyújtotta volna az FDA-nak.

A két vállalat közötti szerződéses fejlesztési megállapodás miatt nem világos, hogy a BioNTech injekciója azonos-e azzal, amit a Pfizer Amerikában, vagy bárhol máshol is forgalmaz. Ennek ellenére a média és az FDA a Pfizer/BioNTech-et népszerűsíti anélkül, hogy különbséget tennének a kettő között.

Amit az FDA hétfőn (8/23) "jóváhagyott", az a Comirnaty volt, amely a Pfizer/BioNTech munkamegállapodás BioNTech oldalához tartozik.

Más szóval, a Pfizer még csak képben sincs a jóváhagyással kapcsolatban, és továbbra is a sürgősségi felhasználási engedély alapján árulja a szuri változatát. Ismétlem, a Pfizer semmilyen mRNS-vakcinára nem rendelkezik jóváhagyással.

Nos, a BioNTech kérelmével és az FDA kezelésével rengeteg probléma van. A BioNTech humán klinikai vizsgálatát vizsgáló orvosszakértők meglehetősen riasztóak. Ezekkel a kérdésekkel itt nem kívánok foglalkozni, de részletes elemzésük hamarosan megjelenik.

Ez a jelentés csak rámutat az FDA és a mainstream média kétszínű viselkedésére, amely azt a tévhitet terjeszti, hogy a Pfizer injekciója teljes FDA jóváhagyással rendelkezik.

Ennek érdekében megtaláltam az FDA 2021. augusztus 23-án kelt hivatalos sajtóközleményét, amelynek címe: "Az FDA jóváhagyta az első COVID-19 vakcinát". Elismerésünkre legyen mondva, hogy a címet helyesen adták meg, de a szöveg többi része zavaros. Elég csak az első bekezdésre vetnünk egy pillantást, hogy lássuk, mi történt:

Ma az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal jóváhagyta az első COVID-19 vakcinát. A vakcina Pfizer-BioNTech COVID-19 vakcina néven került forgalomba, és mostantól Comirnaty (koe-mir'-na-tee) néven kerül forgalomba, a COVID-19 betegség megelőzésére 16 éves és idősebb egyéneknél. A vakcina továbbra is rendelkezésre áll sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján, többek között a 12-15 éves korú egyének számára, valamint bizonyos legyengült immunrendszerű egyéneknél a harmadik adag beadására. [kiemelés hozzáadva]

Azt mondani, hogy a "vakcina ismert", nem egy konkrét, az FDA vagy bárki más által kijelölt név. Csak azért lehet BioNTech, mert ők rendelkeznek a terméknévvel Comirnaty. Hogy egyértelmű legyen, a Comirnaty megkapta az FDA jóváhagyását.

A következő mondatban az FDA azt mondja: "A vakcina továbbra is elérhető sürgősségi felhasználási engedély (EUA) alapján is". Látja, hogy két külön termékről beszélnek? A második példány a Pfizeré, az előbbi pedig a BioNTech-é. A Pfizer oltást NEM engedélyezték, és továbbra is az EUA alatt van, mint korábban.

Van egy másik megkülönböztető, amely ezt bizonyítja. A Comirnaty 16 éves és idősebb személyek számára engedélyezett. Az EUA gyógyszer a 12-15 éves egyének számára engedélyezett.

Végül az FDA által a Pfizer számára küldött jóváhagyó levél 8. lábjegyzetében szerepel,

"Az engedélyezett vakcina összetétele megegyezik az EUA által engedélyezett vakcináéval, és a termékek felcserélhetők egymással a vakcinázási sorozat elvégzésére anélkül, hogy biztonsági vagy hatékonysági aggályok merülnének fel. A termékek jogilag különböznek egymástól, bizonyos különbségekkel, amelyek nem befolyásolják a biztonságosságot vagy a hatékonyságot". [kiemelés hozzáadva]

A "bizonyos különbségek" nincsenek részletezve, de teljesen világos, hogy a két oltás jogilag különbözik egymástól.

Az FDA és a Pfizer most játszott el egy burokjátékot, amely a világgal elhiteti, hogy a Pfizer gyógyszerét jóváhagyták, de ez nyilvánvalóan nem így van! Ez a ködösítés, ha nem egyenesen megtévesztés, az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság lábaihoz tartozik. Ennek ellenére az egész nemzet minden elképzelhető oldalról el van ájulva az oltási kötelezettségektől. Ráadásul a zűrzavart Dr. Anthony Fauci és az orvosi technokraták vidám csapata is erősíti, akik teljesen biztosak abban, hogy a cél szentesíti az eszközt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/pfizer-vakcina-vegul-is-nem-lett-jovahagyva

A Covid-19 teszteket rákos betegeken végezték el pillanatokkal a haláluk előtt

 

Az orvosok és ápolók felfedték, hogy a Covid-19 injekciókat beleegyezés nélkül adták be a fogyatékkal élő betegeknek, és hogy a Covid-19 teszteket rákos betegeken végezték el pillanatokkal a haláluk előtt.

Az egészségügyi dolgozók számára bizalmas platformot biztosító szervezet számos tanúvallomást kapott orvosoktól és ápolónőktől, akik aggodalmukat fejezték ki a Covid-19 vakcinák mellékhatásaival kapcsolatban, kiemelték, hogy a veszélyeztetett betegeknek beleegyezésük nélkül adják be a kísérleti injekciókat, és bizonyítékot szolgáltattak arra, hogy a hatóságok más okból bekövetkezett haláleseteket Covid-19-nek minősítettek.

Az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyitottságért" egy nonprofit szervezet, amelyet azért hoztak létre, hogy bizalmas platformot biztosítson minden olyan egészségügyi dolgozó számára, akinek aggályai vannak az egészségügyi ellátás irányításával és nyújtásával kapcsolatban az egészségügyi környezet teljes spektrumában a Covid-19 világjárvány során Írországban.

A szervezet szerint célja, hogy "együttérzéssel és ítélkezés nélkül meghallgassa az egészségügyi dolgozók sokféle és valós aggodalmát", és "minden egészségügyi dolgozót képessé tegyen arra, hogy ismeretekkel, támogatással és erőforrásokkal lássa el, hogy aggodalmaikat meghallgassák, érvényesítsék és szükség esetén teljes mértékben kivizsgálják".

Az ápolók és orvosok pedig tömegesen fordultak a szervezethez, hogy kifejezzék aggodalmaikat a Covid-19 injekcióval, a PCR-teszteléssel és a Covid-19 halálesetek nyilvántartásának komédiájával kapcsolatban.

Az írországi Munsterből származó regisztrált ápolónő elmondta az "Ír ápolónők az átláthatóságért és nyíltságért" elnevezésű szervezetnek, hogy az általa gondozott betegek testi és szellemi fogyatékossággal élnek, és hogy tanúi voltak annak, hogy a pácienseiknek a páciensek vagy a családjuk beleegyezése nélkül adták be a Covid-19 injekciót.

"Egy olyan intézményben dolgozom, ahol hosszú távú testi és szellemi fogyatékossággal élő betegeket ápolnak. Tanúja voltam, ahogy egy CNM-csapat érkezett az osztályra, hogy beadja a betegeknek az injekciót, a legjobban úgy tudnám leírni, amit láttam, mintha rovarrajokat látnék a betegek körül. A betegek beleegyezése vagy a betegek legközelebbi hozzátartozóinak beleegyezése nélkül adtak injekciót a betegeknek. Egyetlen injekciót sem jegyeztek be a betegdokumentációba vagy a beteglapokba. Aggályosnak tartom a betegek folyamatos elkülönítését, és azt, hogy a betegek nem jutnak megfelelő létesítményekhez és ellátáshoz."
Regisztrált ápoló - Munster

Ez az írországi Dublinból származó vezető ápoló elmondta a szervezetnek, hogy szemtanúja volt annak, hogy a halál beállta előtt néhány perccel olyan betegektől, mint például a rák, kenetet vettek és Covid-19 PCR-tesztnek vetették alá, kétségbeesett kísérletként, hogy a halálesetet Covid-19-ként regisztrálhassák.

"Tanúja voltam annak, hogy olyan betegeket, akik pillanatokra voltak a haláltól, halálos betegségekkel, például 4. stádiumú rákos megbetegedéssel, kenetet vettek és PCR-vizsgálatnak vetették alá - feltehetően azért, hogy a beteget Covid-halálként regisztrálhassák. Tanúja voltam annak, hogy idős betegeket, akiket a vezetőség "ágyblokkolóként" jellemzett, tömegesen távolítottak el a kórházi osztályokról, hogy olyan idősotthonokba küldjék őket, ahol a Covid-19 kitört, és ahol nem volt megfelelő személyzet, PPE vagy ápolási protokollok. Úgy vélem, hogy az idős betegeket azért küldték az idősotthonokba, hogy meghaljanak."
Vezető ápoló - Dublin

Ez a dublini (Írország) sebészeti főnővér elmondta, hogy komoly aggodalmakkal tölti el őket a szívproblémákkal, például szívizomgyulladással és szívburokgyulladással jelentkező betegek száma. Ez a két állapot most már szerepel a Pfizer és a Moderna mRNS-injekciók figyelmeztető címkéjén; a myocarditis a szívizom gyulladása, míg a pericarditis a szívet körülvevő védőzsákok gyulladása.

"Komoly aggodalmam van a korábban egészséges betegek száma miatt, akiknél szívproblémák, például szívizom- és szívburokgyulladás jelentkezik. Tanúja voltam annak, hogy egy beteg aktáját, amelyen eredetileg az "AZ oltási sérülés?" felirat szerepelt, megváltoztatták, és a kórház egyik vezető beosztású munkatársa elutasította a megkérdezett oltási sérülést. Nem ismerték el, hogy a vakcina a betegség lehetséges kiváltó oka lehet, annak ellenére, hogy a beteg korábban egészséges volt. A betegnek most élethosszig tartó gyógyszeres kezelésre van szüksége az állapota kezelésére."
Vezető sebészeti ápoló - Dublin

Az írországi Munsterből származó sürgősségi osztályos nővér elmondta, hogy komoly aggályaik vannak a szív- és véralvadási problémákkal jelentkező fiatal betegek számával kapcsolatban.

"Éppen most jöttem le a műszakomból, mint sürgősségi nővér. A Covid ellátási útvonalat bezárták. A műszakomat 2 Covid-gyanús beteg ápolásával töltöttem, akiket nyitott fülkékben kezeltek a nem Covid-gyanús betegek mellett. Ezek a Covid-gyanús betegek legalább 15 órát töltöttek egy legyengült immunrendszerű neutropeniás beteg mellett.
Komoly aggodalmam van a szív- és véralvadási problémákkal jelentkező fiatalok száma miatt. A HPRA jelentése nem pontos, és úgy tűnik, senki sem ismeri el, hogy ezek a problémák esetleg a bevezetéssel függhetnek össze."
Sürgősségi osztály ápolója - Munster

Ez a Délnyugat-Írországból származó regisztrált ápoló elmondta a szervezetnek, hogyan segítettek a Covid-19 injekció által megsérült betegeknek.

"Regisztrált ápoló vagyok, de már nem dolgozom a HSE-nél. Olyan betegeknek segítek, akiket az oltások miatt sérültek meg. Számos betegem szenved vérrögképződéstől és mellékhatásoktól. Gyakran a problémák korábbi traumák helyén jelentkeznek, ahol a páciensnek esetleg műtétje volt, vagy a lábukban vagy más végtagjaikban már korábban fennálló állapotok helyén. Az általam segített betegek közül néhányan valószínűleg életük végéig gyógyszeres kezelésre szorulnak. Az INFTO-hoz fordulok azzal a kéréssel, hogy próbáljon meg segíteni abban, hogy az egyik betegemnek anyagi támogatást tudjak nyújtani, hogy magánrendelésen kardiológushoz fordulhasson, és segítsen ennek a betegnek abban is, hogy jogi tanácsot kapjon az oltás okozta sérülés miatti kártérítés lehetőségeinek feltárásához.".
Bejegyzett ápoló - Délnyugat

Ez az írországi Leinsterből származó klinikai ápolónő elmondta, hogy komoly aggályokat vetett fel a vezetőségnek a tájékoztatáson alapuló beleegyezéssel, valamint a személyzet kényszerítésével és diszkriminációjával kapcsolatban a Covid-19 injekciókkal kapcsolatban.

"Számos aggályt vetettem fel a vezetőségi megbeszéléseken a betegek tájékozott beleegyezése, valamint a személyzet kényszerítése és diszkriminációja kapcsán. Egyik aggályt sem kezelték. Komolyan aggódom amiatt is, hogy a HSE arra utasította az oltástól ódzkodó személyzetet, hogy töltsenek ki kockázatértékelő űrlapokat. Aggódom, hogy ha megkérem a közvetlen beosztottjaimat, hogy töltsék ki ezeket a nyomtatványokat, és ezután kényszerítik őket az oltás beadására, vagy diszkriminálják őket az elutasításuk miatt, akkor bűnrészessé válhatok. Szeretnék jogi tanácsot kérni ezzel kapcsolatban, ha az INFTO tudna nekem segíteni, kérem."
Klinikai ápolási vezető - Leinster

Míg ez a 44 éves beteg az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyíltságért" elmesélte történetét, miután súlyos mellékhatásokat szenvedett a Covid-19 elleni védőoltás után.

Egy 44 éves, korábban egészséges, aktív hölgy vagyok, aki jelenleg a (kórházi adatok törlésre kerültek) kórházban fekvőbetegként kezelnek. 3 hete antibiotikumokat szedek, és még mindig nem vagyok jobban. A vakcina olyan események láncolatát indította el, amelyek miatt két alkalommal kellett kórházba kerülnöm, és két alkalommal voltam a sürgősségi osztályon, valamint többször voltam orvosnál. Tüdőgyulladást, mellhártyagyulladást, a szív egyik oldala körüli folyadékot és szinusz tachikardiát diagnosztizáltak nálam.

Több vizsgálaton is átmentem, és nem tudják, miért ver olyan gyorsan a szívem, az orvos és több nővér is azt mondta, hogy valószínűleg a vakcina miatt van, és talán meg kell tanulnom együtt élni vele. Azt mondták, hogy több ember is van itt ugyanezekkel a tünetekkel.

Én magam is beszéltem több emberrel, akik mindannyian vakcinasérültnek tűnnek. Jelenleg egy kórteremben vagyok, ahol majdnem 30 ember van, és úgy tűnik, hogy a fele a vakcina után van itt, többeknek vérrögökkel, egy 16 éves fiatalembernek súlyos fejfájással és eszméletvesztéssel, aki egy hete kapta az első Pfizert. Van két 19 éves lány, akiknek légzési nehézségeik és mellkasi fájdalmaik vannak az oltás után néhány nappal.

Amikor péntek este a sürgősségin voltam, egy 23 éves fiatalembert vittek be, akit magas pulzussal vittek az újraélesztésbe, mert aznap kapta a Pfizer vakcinát.

Több más emberrel is beszéltem, akik az oltást követő napokon belül súlyosan megbetegedtek, néhányan görcsrohamokkal, néhányan vérrögökkel, néhányan tachycardiával.

Úgy tűnik, hogy az orvosok és a nővérek tisztában vannak azzal, hogy mi történik. Én csak azt akarom, hogy az orvosi kezelés meggyógyítson, és hogy folytathassam az életemet.

Jóhiszeműen vettem be az oltást, próbáltam helyesen cselekedni, és mert nyomást éreztem és féltem, de most attól félek, hogy nem leszek jobban, és nem kapom meg a szükséges segítséget, és ez még ijesztőbb.

Kérem, osszák meg a történetemet, szeretnék beszélni egy újságíróval vagy bárkivel, aki segíthet elmondani a történetemet és figyelmeztetni másokat.

Paddy Hennessy, az "Ír ápolók az átláthatóságért és nyitottságért" szóvivője szerint a szervezet "egy olyan közösséget épít, amely napról napra növekszik, és amelynek nagyon büszke vagyok arra, hogy a részese lehetek. Szeretnék továbbá szívből jövő köszönetet és hálát mondani az összes írországi egészségügyi dolgozónak, akiknek többsége fáradhatatlanul dolgozott, hogy a legnehezebb körülmények között is kivételes ellátást nyújtson".

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-19-teszteket-rakos-betegeken-vegeztek-el-pillanatokkal-a-halaluk-elott

A Covid vakcinák mostanra több embert öltek meg, mint a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák együttvéve

Nem a Corona, hanem az oltás a világjárvány!

Hawaii: 45 000 oltási haláleset 72 órán belül

A tömegmédia elhallgatta a Hawaii-szigeteken - az ott végrehajtott Covid 19 oltásokat követően - bekövetkezett halálesetek hullámát. Ügyvédek egy csoportja pert indított Hawaii állam ellen 1200 elsősegélynyújtó nevében, tiltakozva az állam által a kormányzati alkalmazottakra vonatkozó oltási kötelezettség ellen. Az amerikai Hawaii szigetállam lakossága 1 455 271 fő (2020-as népszámlálás). Idézet az amerikai ügyészektől:

"Az orvosok által országszerte végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy közel 45 000 ember, aki megkapta ezeket az oltásokat, 72 órán belül meghalt."
Források:
https://twitter.com/AnonymCov2/status/1426647099916099594

Michael Green csoportos keresetet nyújtott be, amelyben kezdetben 1200 elsősegélynyújtót képvisel a kormányzó oltási szabályai ellen, és várhatóan még több ezren csatlakoznak hozzá.
Videó forrása: t.me/TheFrontNews

A modern orvostudomány történetében soha nem volt olyan oltás, amelyet az "különböztetett meg", hogy

  • a vakcina csak sürgősségi jóváhagyással rendelkezik
  • nem végezték el a mellékhatásokról és hosszú távú következményekről szóló, tudományosan és jogilag előírt hosszú távú tanulmányokat
  • a laboratóriumi patkányokkal végzett kísérleti vakcinázások tapasztalatai azt mutatták, hogy egyetlen patkány sem élte túl a vakcinázást
  • hogy a vakcinát ennek a tapasztalatnak ellenére egyáltalán kiadták.
  • a védőoltás nem csak a kockázati csoportnak, hanem az egész emberiségnek szól.
  • a védőoltásokat a legbűnüldözőbb, az orvostudomány történetében példa nélküli kényszerintézkedésekkel végzik el.
  • egész iskolákat rohamoznak meg oltási osztagok, és az ott élő gyerekeket erőszakkal beoltják anélkül, hogy a szülőket előzetesen értesítenék.
  • az oltásokat nem állították le azonnal, tekintettel a halálos áldozatok számára, amelyek száma mostanra messze meghaladja az állítólagos Corona-járványét, és több emberéletet követelt, mint a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombák.
  • az oltásokat sem állították le, a milliónyi érthetetlen mellékhatás ellenére sem, amelyek a borzalmak listájaként olvashatók.
  • a világ vezető virológiai és járványügyi szakértőinek a vakcina halálosságával kapcsolatos kritikáját teljesen elhallgatják, és a kormányokat ez egyáltalán nem érdekli.

Globális tömeggyilkosság kényszeroltással

Sherri Tenpenny amerikai vakcinaszakértő:

"A COVID vakcinák "tökéletesen megtervezett gyilkoló gépek"

A fentiek egyértelműen jelzik, hogy az oltás nem védőoltás vagy szent oltás, ahogyan azt az NWO/WEF által ellenőrzött média és politikusok állítják, hanem az emberiség biológiai eszközökkel végrehajtott, szándékos népirtása. Itt most megkímélem magam annak a több tucat - többnyire zsidó eredetű - idézetnek az újbóli felsorolásától, amely az emberiség 90 százalékos csökkentésének állítólagos szükségességéről szól. Megkímélem magam az olyan öregemberek idézeteitől is, mint Kissinger (95 éves), akik a "haszontalan evők" (azaz az öregek, a szegények és a betegek) kiirtására szólítanak fel, mert gazdaságilag nem lehet őket tovább etetni (ami egy teljes hazugság).

És itt megkímélem magam a Wikipedia által "filantrópként" dicsért Bill Gates szó szerinti idézésétől - aki Indiában és Afrikában több százezer lebénult gyermekért felelős az ott végzett orvosi oltási kísérleteivel, és aki ellen ezekben az államokban büntetőeljárás indult -, aki évekkel ezelőtt azt mondta, hogy a harmadik világháborút már nem hagyományos fegyverekkel, hanem biofegyverekkel fogják megvívni. Amit elhallgatott: ezek pontosan azok a biológiai fegyverek, amelyeket már kifejlesztett a biolaboratóriumaiban, és amelyeket 2020-ban az emberiségre fog szabadítani.

A "Welt" 04.05.20-i videójában ez a milliárdos, szenvedélyes gyermekmolesztáló (Gates többször volt Jeffrey Epstein gyermekszex-szigetein) és tömeggyilkos még azt is meri állítani, hogy a Corona vakcina a "világ legsürgősebb találmánya". Gates már évekkel korábban szabadalmat szerzett erre a vakcinára. És gondoskodott arról, hogy a WHO az egészség axiómáját az ő kedvére változtassa meg: mostantól kezdve már nem azok az emberek egészségesek, akik a) soha nem kaptak el vírust, b) akiknek az immunrendszere élethosszig tartó immunitást alakított ki a vírussal szemben, hanem c) csak azok, akiket bizonyíthatóan beoltottak.

Gates nyitotta meg a totalitárius-géngyilkos oltási korszakot

Úgy tűnik, kevesen veszik észre, hogy a jelenlegi Corona-plánémiában nem elég egyetlen oltás, hanem egész életében újra és újra erőszakkal fogják oltani biokémiailag módosított vakcinákkal, amelyekbe beépített tüskefehérjék és grafén-oxidok miatt előbb-utóbb elkerülhetetlenül el fog pusztulni. Szinte mindenhol életveszélyes trombózis mellékhatásokat látnak a COVID-19 oltás után. Arról, hogy ez a szám milyen ijesztően magas, itt olvashat.

Gates már 2017-ben figyelmeztetett a világjárványra. Annak idején a Deutschlandfunk rádióban fejezte ki "aggodalmát" ezzel kapcsolatban: "Azt mondanám, hogy a legnagyobb valószínűséggel egy világjárvány miatt több tízmillió további halálesetet fogunk látni az elkövetkező évtizedekben". Itt egy gyújtogató figyelmeztet egy olyan tűzre, amelyet ő maga fog meggyújtani, és amelynek előkészítésén évek óta dolgozik. Gates szerint úgy kell felkészülni egy közelgő világjárványra, "mintha háborúra készülnénk". Forrás. Amiben igaza van: Mert ő volt és ő az, aki ezt a háborút már régen a fiókban tartotta, és csak a megfelelő alkalomra várt, hogy az emberiségre szabadítsa. Úgy tűnt, hogy Gates szemében 2020 elején eljött ez az idő.

Olvassa el az alábbiakban a Covid-19 oltás pusztító következményeiről szóló jelentést és a vádakat azok ellen, akik felelősek a vakcinás népirtás elszabadításáért. Az alábbiakban a cikk záró mondatából idézek:

"Ezek a halálos Covid "vakcinák" az atomfegyverekhez hasonlóan válogatás nélküli gyilkosok, amelyeket az emberiség ellen használnak, kifejezetten azzal a céllal, hogy minél több áldozatot szedjenek. Mindazok, akik részt vesznek ebben a tömeges halálra ítélésben, maguk is bűnrészesek a tömeggyilkosságban. És teljes mértékben támogatják őket a Big Tech, a Big Media, a Big Government, a Big Pharma és az összes többi emberellenes intézmény, amelyek most nyílt háborút folytatnak az emberi faj ellen globális szinten. Amit az 1940-es években Hirosimával tettek, azt most 2021-ben az egész világgal teszik. Isten segítsen mindannyiunkat."

Mike Adams, 9. August 2021,
In: https://www.naturalnews.com/2021-08-09-covid-vaccines-have-now-killed-more-people-than-the-atomic-bomb-dropped-on-hiroshima.html

Orvosi horror: a Covid vakcinák már több embert öltek meg, mint az atombomba Hirosimában

https://www.naturalnews.com/2021-08-09-covid-vaccines-have-now-killed-more-people-than-the-atomic-bomb-dropped-on-hiroshima.html

Az atombomba Hirosimára történő ledobását az emberiség ellen valaha elkövetett egyik legszörnyűbb bűntettnek tartják. Az Egyesült Államok kormánya hajtotta végre, amely tömegpusztító fegyvert vetett be a főként nőkből és gyermekekből álló polgári lakosság ellen. A történelmi feljegyzések szerint 135 000 embert ölt meg ez a bomba, a Nagaszakira ledobott második bomba pedig körülbelül feleannyi áldozatot követelt.

Történészek és megfigyelők vitatkozhatnak egy ilyen akció "értékéről", mivel széles körben felelőssé tették a második világháború befejezéséért a Csendes-óceánon, de senki sem tagadhatja, hogy a bombázás által okozott tömeges polgári áldozatok szándékosak voltak. Ezek nem véletlen "járulékos veszteségek" voltak, hanem szándékos halálesetek. A bomba egy olyan várost vett célba, amelyet szinte teljes egészében civilek laktak. Ez egy szándékos, válogatás nélküli tömeggyilkosság volt.

Ez az esemény fontos bizonyítéka volt annak, hogy az Egyesült Államok kormánya hajlandó tömeges gyilkosságokat elkövetni bizonyos etnikai csoportok ellen stratégiai céljai elérése érdekében. Évekkel később az amerikai kormány nukleáris fegyvereket dobott le a Bikini Atollra (Marshall-szigetek), elpusztítva egy egész ökoszisztémát, és számtalan csendes-óceáni szigetlakó halálát okozva sugárfertőzéssel. Tehát bárki, aki elveti a gondolatot, hogy a kormány most tömegesen gyilkolja saját polgárait "vakcina" biofegyver-injekciókkal, annak fogalma sincs arról, hogy az amerikai kormány milyen emberiség elleni kegyetlenkedésekre képes.

Most az amerikai hadsereg a saját személyzetét veszi célba, hogy egy vakcinákba rejtett biofegyverrel pusztítsa el.

Míg az atombombát egy olyan stratégiai ellenség (Japán) ellen vetették be, amely maga is szörnyű bűnöket követett el az emberiség ellen - például ártatlan kínai civilek meggyilkolását és megerőszakolását a háború alatt -, addig ma a Pentagon saját személyi állományát "bombázza" azzal, hogy elrendelte, hogy közel kétmillió aktív amerikai katona kapjon biofegyverrel módosított fehérjeinjekciót. (Ez a szám az aktív katonai szolgálat minden ágát tartalmazza.) Feltételezve, hogy a halálozási arány csak 25% az oltás után - ami az általam megkérdezett orvosszakértők szerint meglehetősen alacsony becslés -, félmillió aktív szolgálatot teljesítő amerikai katonát kell várnunk, akiket a következő néhány évben a kovidózis elleni vakcinák megölnek, mivel az érrendszeri károsodás és az antitestfüggő felerősödés hatásai beindulnak.

Ez a szám - 500 000 - eltörpül a hirosimai áldozatok mellett. Elgondolkodtató: vajon melyik katonai vezetés lehetett olyan ostoba, hogy az egész hadsereget egy biológiai fegyverek és vírustöredékek koktéljából álló, nem bizonyítottan halálos, kísérleti injekciónak tegye ki? A válasz nyilvánvaló: az Amerikai Egyesült Államok nemzeti védelmének megtizedelése az aktív amerikai katonák tömeges meggyilkolásával, hogy előkészítsék az utat az ENSZ által tervezett megszállás és az USA megdöntése előtt.A háború, amelyet a Pentagon egykor a Japán Birodalom ellen folytatott, most az amerikai nép ellen irányul, és mi sem vagyunk nagyobb biztonságban, mint azok, akik azon a végzetes napon Hirosimában éltek.

Már most is több százezer oltóanyag okozta haláleset van ártatlan civilek között.

Az oltáspártiak * nemcsak az USA aktív katonai személyzetét veszik célba, hanem a világ teljes lakosságát: a civileket, a nőket, a gyerekeket, az időseket és mindenki mást. A Kovid "vakcina" a végső tömegpusztító fegyver, amely válogatás nélkül öl, elpusztítja az emberi szöveteket, és sejtpusztulást, szenvedést és halált okoz mindazokban, akik elég szerencsétlenek ahhoz, hogy beoltják őket.A VAERS adatai szerint csak az Egyesült Államokban eddig több mint 12 200 halálesetet jelentettek az oltást követően. Tudjuk, hogy a VAERS-adatok messze elmaradnak a tervezettől (sok héttel), és hogy a VAERS-adatbázis a ténylegesen bekövetkezett haláleseteknek csak egytizedét-századát rögzíti. Reálisan nézve feltételezhető, hogy az Egyesült Államokban eddig több százezer tehénvakcina okozta haláleset történt, ami messze meghaladja a Hirosimában megölt emberek számát.

* Az emberellenes vakcina fanatikusok

Kérem, vegye figyelembe, hogy ebben az üzenetben semmi sem tekinthető a hirosimai nukleáris holokauszt bagatellizálásának, amelyet népirtó, etnikai indíttatású, emberiség elleni bűntettnek tartok. Az amerikai japánok koncentrációs táborokba való internálása egy újabb bűncselekmény a japán származású emberek ellen, és ismét bebizonyítja, hogy az Egyesült Államok kormánya hajlandó saját polgárait koncentrációs táborokba küldeni saját stratégiai céljai elérése érdekében.Gondoljunk csak bele: Ha az amerikai kormány a háború alatt hajlandó volt embereket a bőrszínük alapján koncentrációs táborokba dobni, akkor most is hajlandó embereket az oltási adatok alapján koncentrációs táborokba dobni.A kormány a háború óta eltelt 80 év alatt nem érett meg, és nem talált erkölcsöt, és ha valami, akkor a szövetségi kormány ma zsarnokibb, veszélyesebb és hatalomtól részegebb, mint valaha az USA történelmében. Ha valami, akkor a szövetségi kormány most úgy tűnik, mintha egy szervezett bűnözés/zsarolási művelet végrehajtó ága lenne, amelyet emberellenes globalisták és a Big Pharma irányít.

Fauci NIH-ja finanszírozta az élő emberi csecsemőkből történő, etnikailag célzott szervkivételt. Mindezt a "tudomány" nevében

 

Ha még nem győzték meg önöket arról, hogy ez a rendszer mennyire gonosz, gondoljanak arra a megdöbbentő, borzalmas tényre, hogy az amerikai kormány finanszírozta az abortált (de élő) csecsemőkből bőrszínük alapján kiválasztott szervek begyűjtését. Ezt a megdöbbentő igazságot a Washington Free Beacon a múlt héten leplezte le és erősítette meg ebben a történetben: A kormány által finanszírozott kutatók abortált kisebbségieket kerestek fel szervkereskedelem céljából.Ha elolvassa ezt a történetet, mindent megtudhat arról, hogy a szövetségi kormány valójában hogyan bánik önnel, amikor a világjárványról és a vakcinákról van szó:A szövetségi kormány legalább 2,7 millió dollárnyi adófizetői pénzt adott olyan kutatóknak, akik abortált kisebbségi csecsemőket kerestek fel szervkereskedelem céljából - derül ki a kedden nyilvánosságra hozott belső dokumentumokból.

 

A Pittsburghi Egyetem a kisebbségi szerveket - köztük az újszülöttek szerveit - vette célba, hogy "csővezetéket" hozzon létre a magzatkutatáshoz. A kutatók kijelentették, hogy az adományozott magzatok 50 százalékának kisebbségektől kell származnia, és pontosították, hogy 25 százalékuknak fekete nőktől kell származnia. Pittsburgh nagyvárosi területe 85 százalékban fehér és 8 százalékban fekete. A kutatók hangsúlyozták a szervek vérellátásának fenntartásának fontosságát, ami megfigyelők szerint sértheti a szövetségi törvényeket, mivel az orvosokat arra kötelezi, hogy a munkaabortuszok során illegálisan megőrizzék a szerveket.Más szóval, az NIH élő fekete csecsemőkből távolított el szerveket, hogy szövetmintákat nyerjen a biotechnológiai és vakcinaipar számára. Néhány csecsemő akár 42 hetes is lehetett, ami azt jelenti, hogy elég idősek voltak ahhoz, hogy az anyaméhen kívül is életben maradjanak.

Az oltáspártiak nemcsak az USA aktív katonai állományát veszik célba, hanem a világ teljes lakosságát: a civileket, a nőket, a gyerekeket, az időseket és mindenki mást. A Covid "vakcina" a végső tömegpusztító fegyver, amely válogatás nélkül öl, elpusztítja az emberi szöveteket, és sejtpusztulást, szenvedést és halált okoz mindazokban, akik elég szerencsétlenek ahhoz, hogy beoltják őket.

 

A VAERS adatai szerint csak az Egyesült Államokban eddig több mint 12 200 halálesetet jelentettek az oltást követően. Tudjuk, hogy a VAERS-adatok messze elmaradnak a tervezettől (sok héttel), és hogy a VAERS-adatbázis a ténylegesen bekövetkezett haláleseteknek csak egytizedét-századát rögzíti. Reálisan nézve feltételezhető, hogy az Egyesült Államokban eddig több százezer tehénvakcina okozta haláleset történt, ami messze meghaladja a Hirosimában megölt emberek számát.
Kérem, vegye figyelembe, hogy ebben az üzenetben semmi sem tekinthető a hirosimai nukleáris holokauszt bagatellizálásának, amelyet népirtó, etnikai indíttatású, emberiség elleni bűntettnek tartok. Az amerikai japánok koncentrációs táborokba való internálása az Egyesült Államokban egy újabb bűncselekmény a japán származású emberek ellen, és ismét bebizonyítja, hogy az Egyesült Államok kormánya saját stratégiai céljai elérése érdekében hajlandó saját polgárait koncentrációs táborokba küldeni.
Vegyük ezt figyelembe: Ha az amerikai kormány hajlandó volt a háború idején embereket bőrszínük alapján koncentrációs táborokba zárni, akkor hajlandó az oltási adatok alapján is koncentrációs táborokba zárni embereket.

A háború óta eltelt 80 év alatt a kormány nem érett meg, és nem talált erkölcsöt, és ha valami, akkor a szövetségi kormány ma zsarnokibb, veszélyesebb és hatalomtól részegebb, mint valaha az USA történelmében. Ha valami, akkor a szövetségi kormány most úgy tűnik, mintha egy szervezett bűnözés/zsarolási művelet végrehajtó ága lenne, amelyet emberellenes globalisták és a Big Pharma irányít.
Mindez egyébként Fauci és az NIH irányítása alatt történt, ugyanannak a csoportnak az irányítása alatt, amelyik finanszírozta a Wuhanban végzett gain-of-function kísérleteket, hogy kifejlesszék a toxikus spike fehérje nanorészecskéket, amelyeket az emberiség meggyilkolására szolgáló vakcinákba építettek be.

 

Az NIH egy gyilkos vállalkozás. És ezek a halálos Covid "vakcinák", akárcsak az atomfegyverek, válogatás nélküli gyilkosok, amelyeket az emberiség ellen használnak azzal a kifejezett céllal, hogy minél több áldozatot okozzanak. Mindazok, akik részt vesznek ebben a tömeges halálra törekvésben, maguk is bűnrészesek a tömeggyilkosságban. És teljes mértékben támogatják őket a Big Tech, a Big Media, a Big Government, a Big Pharma és az összes többi emberellenes intézmény, amelyek most nyílt háborút folytatnak az emberi faj ellen globális szinten. Amit az 1940-es években Hirosimával tettek, azt most 2021-ben az egész világgal teszik.

Isten segítsen mindannyiunkat.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-vakcinak-mostanra-tobb-embert-oltek-meg-mint-a-hirosimara-es-nagaszakira-ledobott-atombombak-egyuttveve