2018. január 17., szerda

2018 elején rossz dolgok történtek (meg majdnem)

2018.január 21: Hihetetlen, de dezinformációnak bizonyult az állítólagos Hawait támadó "izraeli tengeralattjáró", éppenséggel nem volt semmiféle tengeralattjáró. De ugyanakkor a rakétariadó se "véletlen hiba" folytán lett kiadva, hanem a hawaii polgári védelem félre lett tájékoztatava az "érkezö rakétáról" - szándékosan! Egy pszi-op volt az egész, hogy kondicionálják az embereket, fokozzák a hangulatot a várható (nukleáris) háborúra Észak Kóreával ill. az azt megelözö potenciális hamis zászlós támadásra.
----------------------------------
Eredeti cikk: 1. Hawai-on hamis zászlós ballisztikus rakétatámadás lett meghiúsítva (amit Észak-Kóreára kentek volna, és akár nukleáris Armagedonba is torkollhatott volna)
2. Trump pedig vírusokat vitetett december végén Izraelbe. 2018-at írunk, ami az 1918-as spanyolnátha járvány századik évfordulója is. De nem kell megijedni: erröl is már túl sokan tudnak ahhoz, hogy azokat a vírusokat tényleg ki is merjék majd engedni. Szerintem legrosszabb esetben is csak valamilyen "pszi-op járvány" lehet, amivel többnyire csak a médiumok fognak riogatni.

A forgatókönyv az év elején a következö lett volna:

1. Trump-ból "elmebeteget" csinálnak
Trump épelméjűségét vitatták, visszaszólt: „Stabil zseni vagyok!”

2. Hamis zászlós ballisztikus rakétatámadás Hawaii ellen (meghiúsult), a médiumok pedig ezután elhazudták az egészet:
Egy új alkalmazott küldte ki véletlen a rakétariadót Hawaiin
"A szombati hamis riadó utáni vizsgálat kiderítette, hogy az alkalmazott véletlenül rossz gombot nyomott meg."
3 Felrobbant volna pár atombomba, ami leple alatt omlasztották volna a pénzügyi rendszert (meghiúsult)
3. Az "elmebeteg" Trumpot felelösségre vonták volna a háborúért, és "likvidálták" volna (meghiúsult)
4. A "jófiú" Rand Paul beült volna az elnöki székbe (meghiúsult)

Nem is gondoltam volna, hogy újabb hamis zászlós rakéta-támadást egyáltalán még megkísérelnek, annak ugyanis NULLA az esélye, hogy ez a mai müholdas megfigyelörendszerek és rakétaelhárító-rendszerek mellett valaha is sikerülhet.
Hacsaknem kikapcsolják a védelmi rendszereket (ami feltünö lenne, mert erröl a trükkröl is már sokan tudnak az amerikai hadseregen belül is), az ilyen támadás kivitelezhetetlen.
A médiumok aztán mindenféle szánalmas fedösztorikkal etették a népet, például hogy egy "alkalmazott rossz gombot nyomott meg"... azért volt rakétariadó Hawaii-on. Nem, a rakétariadó egyáltalán nem volt téves.
Amúgy egy közönséges okostelefonon se lehet már csak úgy "rossz gombot megnyomni", már ott is elöször viszakérdez a szoftver kritikusabb müveletek végrehajtása elött, hogy a felhasználó tényleg végre akarja-e azokat hajtani.
Hawaiit egy (állítólag) izraeli tengeralattjáró közelítette meg, de az amerikai haditengerészet azonnal detektálta a felszín közelében ólálkodó "ismeretlen objektumot", majd amikor az kilötte a rakétáit, a rakétákkal együtt megsemmisítették.
Ha sikerült volna, Trumpék a rakétatámadást Észak-Kóreára kenték volna.
A forgatókönyvet minden bizonnyal folytatni fogják, de most már tényleg háború elöidézése nélkül lesznek kénytelenek Trumpot kibuktatni az elnöki székböl.

De hogy atomháborút akartak volna csinálni, az most már egyértelmü, mivel Trump "járványügyi(-fogyi) hivatala január 5-én, egy héttel a hawaii incidens elött, a következö tájékoztatást adta ki:
Nukleáris háborúra felkészítő eligazítást tart az amerikai járványügyi hivatal
A CDC egyelőre nem adott választ a kérdésre, hogy a fokozódó észak-koreai feszültség miatt időzítette-e most januárra ezt a témát.
Ez ugyanaz a "hivatal", melyböl korábban a vírusokat vitték Izraelbe december 18-án:
2017. 12.18:
Sötétbe borult a világ legforgalmasabb reptere
Az atlantai reptér termináljai vasárnap elsötétültek, az utasok a világítás nélküli várókban vesztegeltek, vagy azoknak a repülőgépeknek a fedélzetén, amelyekről az áramkimaradás miatt nem tudták leszállítani az utasokat.
A repteret bár lezárták, de ugyanakkor az atlantai székhelyü "hivatalból" elindult egy rejtélyes jármü-oszlop a reptér felé, speciális jármüvek genetikailag modifikált "vírus küldeményekkel" felpakolva. A lezárt reptéren már várakozott az izraeli Cal Cargo légitársaság (amely a Mosszad fedöszerve) egyik "speciális küldemények" szállítására alkalmas Boeing 747-es repülöje, mely aztán a vírusokat Izraelbe repítette.

Ez a repülö volt az, se ablakok, se felirat nincs nagyon rajta:
Itt a bizonyíték rá a planefinder.net adatbázisából, hogy a Mosszad gép dec 17-én vasárnap délután valóban Atlantában járt.

A hivatalos bejegyzés szerint aznap New Yorkban (JFK reptér) járt, a transzponder adatait viszont nem másították meg, azok világosan mutatják, hogy 23:30 UTC-kor Atlantából szállt fel. Ha átkonvertáljuk az UTC univerzális középidöt helyi atlantai idöre, 18:30-at kapunk.

Míg a másik, sárgaszínü repülö magassága 33900 láb, és átrepülöben volt Atlanta felett, addig a Mosszad gép magassága 23:31 UTC-kor mindössze 7975 láb (kb. 2 kilométer), vagyis épp felszállóban volt.

Az atlantai reptér viszont dec 17-én 13.00-tól egész éjfélig "zárva" volt.

Úgy tünik, mégse egészen.

https://planefinder.net/flight/ICL932/time/2017-12-17T23:30:00

A "hivatal", hogy maximálisan terelje magáról a figyelmet, még "belerepített a világ médiumaiba" egy figyelemelterelö gagyi-hírt is az atlantai reptér lezárásával szinte egyidöben:
2017. 12.18:
Tudósok és szakemberek aggódnak a Trumpék által betiltott szavak miatt
A Trump-adminisztrációt bíráló szakemberek szerint aggodalomra ad okot, hogy az amerikai Járványügyi és Betegségmegelőzési Központ (CDC) 2019-es költségvetésével kapcsolatos dokumentumaiban megtiltották az olyan szavak és kifejezések használatát, mint a tudományosan megalapozott vagy a magzat.

Ez mind humbug, ami csak figyelemelterelö célzattal lett bedobva a médiumokba.

A speciális Mosszad repülö egyébként is feltünést keltett, többen megfigyelték, és az internetre is cikkek kerültek fel róla, például ez:

Bionyítékok arra, hogy az atlantai reptéren elöidézett áramszünet valójában egy nemzetközi fedömüvelet volt
(4chan Users Find Evidence Atlanta Airport Blackout Was Part Of Intentional Cover-Up)
https://squawker.org/analysis/atlantacu/
Ezt a hazug info-dezinfo írást pedig maguk a "rosszfiúk" jelentették meg az atlantai vírusos esetröl:

Mysterious “Bio-Threat’ Evacuation Shuts Down World’s Busiest Airport In Atlanta
http://www.whatdoesitmean.com/index2456.htm

Úgy kb. 70 százaléknyi igazságot tartalmazhat 30 százaléknyi alattomos hazugsággal összekeverve.


Kilenc speciális, tengeralattjárók detektálására használt P-8A POSEIDON típusú repülögép pásztázta tegnap az USA keleti partvidékét New York és Washington között:

2018.1.19
US Navy Deploys NINE Anti-Submarine Aircraft off East Coast Fearing Sub Missile Launch Against US

http://halturnerradioshow.com/...against-us
P-8A POSEIDON anti-submarine aircraft, to repeatedly search coastal waters from New York City to Washington, DC ALL DAY Thursday into Thursday Evening.


Ezek a "jófiúk".

Úgy tünik, atomtámadástól tartottak New York (ENSZ székház) és/vagy Washington ellen.

Ez ismét az volt, amit pár hónapja az Antikrisztus-figyelöbe is írtam:
Mert ugye ha Kim azt mondja, a támadás Guam vagy a csendes-óceáni partvidék ellen lesz megkísérelve ballisztikus rakétákkal, akkor sokan tudni fogják, hogy a valódi támadás a keleti partvidéken lesz várható New York (az ENSZ székház) és Washington ellen cirkálórakétákkal.





De most nem Kim támadott volna, hanem hamis zászlós támadásveszély volt, amit aztán Észak-Kóreára lett volna kenve.




http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=228:2018-01-17-20-36-36&catid=15:egyeb&Itemid=51

Andreas Becker: Hamispróféta és a globális világ elitje

Bergoglio uralkodásán vörös fonalként húzódik végig egy téma: a tömeges bevándorlás támogatása, melynek első állomása az Olaszországhoz tartozó Földközi tengeri szigetre, Lampedusára 2013. júliusában tett látogatása volt. – Néhány napja hunyt el az az ember, aki Bergoglio legbefolyásosabb tanácsadója volt a migráció kérdéseiben.
Bergoglio köztudottan azt követeli, hogy minden embernek joga legyen a migrációra, és minden államnak kötelessége legyen mindazokat befogadni, akik náluk akarnak élni. Ezen kívül azt is követeli, hogy a bevándorlóknak a befogadó országok azonnal adják meg az állampolgárságot, hogy a befogadásuk visszafordíthatatlan legyen.
Hogy Bergoglionak ezt a tervét, „Lampedusa-narratív” követelését – ahogy a kritikusok nevezik – teljes konzekvenciájában végre lehessen hajtani, szükség van a világ-polgárság bevezetésére, ami egyúttal az eddigi állampolgárságokat és ezzel a szuverén államok eltörlését előfeltételezi. Mert a „migrációhoz való jogot” Bergoglio nem egy másik országba való egyszeri bevándorlásra érti, hanem a minden értelemben vett korlátlan mozgáshoz, ami alatt nem az egyes személyek szabad mozgását érti. 2015. szeptemberében a migráns-válság európai tetőpontján erre szólította fel az Európai Uniót: „Mindenkit vegyetek fel, jókat és rosszakat.”
Január 14-t a bevándorlók és menekültek világnapjává tette. És mostani, Dél-Amerikába vezető útja előtt, ezt mondta Rómában: „Befogadni, védelmezni, támogatni, integrálni.”
Felmerül a kérdés, hogy honnan veszi Bergoglio ezen ideáit, melyek a realitásoktól óriási távolságban állnak, vagy még pontosabban fogalmazva, miként ezt Marcello Pera filozófus és az olasz szenátus egykori elnöke tette tavaly júliusban, mi vezeti őt ebben a ténykedésében: „Gyűlöli a nyugati világot és el akarja pusztítani.”
Nem kétséges, hogy Bergoglio migrációs politikája egy nagyon fontos politikai alapszándéknak felel meg. Hogy mely személyek vagy csoportok szándékának, arra azon egyének átvilágítása adhat feleletet, akiket Bergoglio eddig e témában tanácsadóinak választott.
A 2014/2015-ös évek fordulóján kapott lábra az a hír, hogy Peter Sutherland (lásd baloldali fotón) Bergoglio tanácsadói közé tartozik. A híresztelés alig pár hét múlva vált bizonyossá, amikor Sutherland-t Bergoglio 2015. februárjában az International Catholic Migration elnökévé nevezte ki. Sutherland ekkor már – 2006 óta – az Apostoli Szék vagyonát kezelő igazgatóság tanácsadója volt, mely tény bár azóta számtalan publikációban felbukkant, de melyre magától a Vatikántól nem érkezett megerősítés (cáfolat sem).
Ami biztos, hogy az ír Peter Sutherland, Írország egykori főügyésze, 1985-1989-ig a pályáztatások európai biztosa, 1989-1993-ig az Allied Irish Bank főnöke, 1993-1995-ig a Világkereskedelmi Szervezet (WTO) vezérigazgatója volt.
A multimilliomos Sutherland 1995. júliusától kezdődően 20 évig a Goldman Sachs International elnöke volt, és egyúttal a BP olajtröszt elnöke, valamint a Royal Bank of Scotland igazgatója. Összes vezető hivatalát a földgolyó különböző pontjain székelő bank- és ipari-szektorokban, kereskedelmi-energetikai- és technológiai-tervező intézetekben lehetetlen mind felsorolni. Ezen kívül számos kormánynak volt e területeken tanácsadója, köztük Németországnak, Nagy-Britanniának, Írországnak és Törökországnak.
Olyan befolyásos köröknek volt tagja, mint a Bildenberg-csoport, a Trilaterális Bizottság és az European Round Table, melyek a nyilvánosság kizárása mellett és szigorú titoktartási kötelezettséggel működnek. Nyugodtan nevezhetők ők a globális elitnek, akik a kormányokat hátulról igazgatják.
Mindezek közben még az ENSZ-nél is különböző funkciókat töltött be. Kofi Annan ENSZ-főtitkár 2006-ban megtette az UN Special Representative for International Migration, azaz az ENSZ különmegbízottjának a migrációs kérdésekben. Ezt a hivatalát 2017-ig töltötte be, amikor már három éve ugyanebben a funkcióban Bergoglionak dolgozott.
Hivatalainak ezen felsorolása betekintést enged arra, micsoda globális befolyást gyakorolt évtizedeken át a közéletre. Sutherland a fináncoligarchia és az árnyékkormányok vezető képviselője volt. Mint ilyen a mai államoknak a bevándorlás és a multi-kultúra elfogadása általi feloszlatását követelte és támogatta. Ezt a folyamatot „elengedhetetlennek és kívánatosnak” nevezte. Célját így definiálta: Az ENSZ, tehát az európai államoknak és európai népeknek minden elképzelést fel kell adniuk a „homogenitásra” és „mások megkülönböztetésre”. A „multikulturális államok kialakulását” kell elősegíteni. Ilyen értelemben arra szólította fel Európát, hogy a bevándorlásban „esélyt” lássanak. Európa politikusainak el kell fogadniuk, hogy az államokban a jövőben „különböző szociális közösségek” lesznek, mondta.
Peter Sutherland, aki 2018. január 7-én halt meg, az ENSZ különmegbízottként meghatározó támogatója volt az Afrikából és Ázsiából Európába tartó nagy bevándorló hullámoknak. Nem volt tehát véletlen, hogy Bergoglio politikai tanácsadói közé került. Tanácsai visszhangoznak Bergoglio különböző beszédeiben. Rómában gúnyból a „globalizálódás pápájának” nevezték, és Soros Györggyel, David Rockefeller-rel és Henry Kissinger-rel állítják egy sorba.
ENSZ, WTO, Goldman Sachs vagy EU – Sutherland szürke eminenciásként mindenütt a globalizáció érdekében tevékenykedett. És eközben Rómára is egyre jobban kiterjesztette befolyását.
Az a híresztelés nem fedi a valóságot, hogy tagja lett volna a Máltai Rendnek és az Opus Dei-nek. Ugyanakkor az utóbbihoz biztosan voltak kapcsolatai, mert Sutherland a Navarrai Opus Dei-Egyetem közgazdasági fakultásának Instituto de Estudios Superiores de le Empresa nevű intézményének nemzetközi tanácsadói grémiumához tartozott.
Sutherland leghírhedtebb kijelentése bizonyára az volt, amit 2012. júniusában, mint az ENSZ-Global Forum on Migration elnöke a brit felsőház azon bizottsága előtt, mely a hirtelen megjelenő bevándorló-hullámok okait volt hivatott kivizsgálni, tett. Sutherland ekkor ezt mondta az angol lordoknak: „Az Európai Uniónak minden tőle telhetőt meg kell tennie, hogy a tagországok homogenitását aláássa.” Ennek okát Sutherland röviden így adta meg: Az embereknek végülis joguk kell legyen arra, hogy oda mehessenek, ahova akarnak. – Ugyanakkor e vélekedés titkos okait és rejtett érdekeit nem nevezte meg.
Róma most feszülten vár arra, hogy Bergoglio kit fog Sutherland utódának kinevezni az International Catholic Migration bizottság élére.
(forrás: www.katholisches.info – 2018. január 17.)
http://www.katolikus-honlap.hu/1701/sutherland.htm