2021. október 22., péntek

Ezért szeretnék elvenni ősi hazánkat más népek!

 

A LEGFONTOSABB ÍRÁS! MAGYARORSZÁG NAGYHATALOM!

Ezért szeretnék elvenni ősi hazánkat más népek!

MERT AZ IGAZSÁG MINDIG KIDERÜL AMIKOR ELJÖN AZ IDEJE ÉS MOST VÉGRE ELJÖTT (Aki nem hiszi utána lehet járni.)

TUDTAD?

A TXM eddigi kutatásai szerint a Makói-árokban ezer milliárd köbméter palagáz lehet, ami Magyarország nagyjából 100 évi gázfogyasztásával egyenértékű, ráadásul Magyarországon további öt-hat hasonló terület található még.

Összehasonlításul: az elmúlt közel 80 évben hazánkban összesen körülbelül 210 milliárd köbméter földgázt hoztak a felszínre.”

Egy másik adat: „A hivatal nyilvántartása szerint a felkutatott palagázkészlet meghaladja a 3400 milliárd köbmétert, amelyből több mint 1500 milliárd köbméter kitermelhető. Ez a jelenlegi évi 2,2-2,4 milliárd köbméter hazai szénhidrogén-kitermeléshez képest nagyon jelentős mennyiség.

LEGNAGYOBB NEMZETI KINCS” A szolnoki székhelyű Kőolajkutató Vállalat hazánk legnagyobb mobilizálható, több ezer köbkilométeres, ún. nagyentalpiájú geotermikus tározó rendszerére talált rá 1981-ben az Orosháza melletti Gádoroson. Az állami vállalat szakemberei ekkor még nem tudhatták - hiszen csak földgázmezőket kerestek -, hogy az NSZ.3-as keresztnevet kapott kút, az ország egyetlen olyan ismert helye, ahová a feltörő több mint 180 fokos termálvize miatt, előbb-utóbb megérné egy 5000 KW-os erőmű telepítése is kezdetnek.

A Kórógy és a Mágocs-erek határolta terület középpontjában meglelt „forrást” még ugyanebben az évben az állami vállalat mérnökei ledugattyúztatták, elzárták. 1985 decemberében a 13 kilométerre arrébb fekvő Fábiánsebestyén külterületén a cég fúrómesterei ismét rábukkantak erre a tározóra, ám a tengervíz itt már - a gádorosival ellentétben - 300-400 atmoszférás túlnyomással tört fel 180-200 Celsius fokon. A ritka geotermikus adottságokkal rendelkező kutat ekkor már nemzetközi figyelem kísérte.

BECSLÉSEK SZERINT A TÁROZÓ HASZNOSÍTHATÓ ENERGIAKÉSZLETE MEGHALADJA KUVAIT ÁLLAM TELJES OLAJKÉSZLETÉT(!)
ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY HONNAN KITŐL IS MEGY-JÖN GÁZ… NAGY HÍR RUSZKI ELZÁRJA A CSAPOT JUJJ VOLT RÁ ESET MÁR, AZ IDŐBEN SZERBEKNEK ELADTUNK NEM KEVESET….

Egy valóságos „geológiai atomkazánnal” állunk szemben, amelyben az évmilliókkal ezelőtt bezáródott tengeriszapot a Föld belsejében mindenütt jelenlévő radioaktív anyagok bomlásánál felszabaduló energia hevítette fel.

A 25 év alatt kitermelhető 20 milliárd tonna kőolaj-egyenértékű ENERGIAKINCS NEMCSAK A KÁRPÁT-MEDENCE, HANEM EGÉSZ KÖZÉP-EURÓPA (!) ENERGIAELLÁTÁSÁBAN JELENTŐS SZEREPET FOGLALNA EL.

Nagy előnyünk Izlanddal szemben, amely ma geotermikus nagyhatalom, hogy ott a különböző helyeken felbukkanó kitöréseket kell befogni hasznosításra, míg hazánkban minden egyes fúrt kúton szabályozhatóan tör fel az elementáris energia. Mivel a víz oldott földgázt is tartalmaz, azt akár le is választhatjuk. A nedves tározórendszer oldott földgázkészletét néhány százmillió tonnára becsülhetjük, ami több mint a ma sokat emlegetett makói gázmező vélelmezett készlete.

Az NSZ.3-as 0106/7 hrsz. termálkutat 1991-ben felújították, és próbatermelést végeztek rajta. Hőteljesítménye 20-30 MW-ra kalkulálható, amelyre a fent említett jellemzők miatt egy villamos erőmű telepíthető.”


Erdély: A Kárpátok vonulatában rekord mennyiségű az un. aromás kőolaj, melyből gyógyszer is előállítható. Erről a kincsről sem számoltak még be, elhallgatják. A Duna delta torkolatában a közelmúltban nagy mennyiségű olaj és földgáz készletre derült fény.

Börzsöny: Itt található a Föld egyik legnagyobb és legjobb minőségű, ma is működő arany bányája, melyet 1992-ben szintén a kanadaiaknak privatizáltak. Ki adta oda vagyonunkat, kincsünket? Kitől kértek erre engedélyt?

Mátraderecske: mellett a Lahócza hegy 250 MILLIÓ TONNA ARANYÉRCET rejt. A rendkívüli mennyiségű arany mellett itt, Recsken található Európa legnagyobb réztartalmú ércelőfordulása is melynek kitermelését a magas költségek miatt hagyták abba.

Múzeumi felirat: „A magyar aranybányászat Erdélyt is beleértve évszázadokon keresztül a legjobb minőségű aranyat biztosította. Valóban aranyat ér. A középkorban értékmérőként használták. Európában a magyar királyság rendelkezett a legnagyobb jövedelemmel. Aranytermelésben a középkor idején Magyar-ország állt az első helyen. Az Árpád korban az arany föveny aranyként is előfordult, ami azt jelentette, hogy szinte bányászat nélkül, a felszínről lehetett kitermelni. Az itt található arany mennyisége a mai napig is meghatározó. A Habsburgok a XV. sz-ban rátették kezüket erre az aranykészletre, mely már abban az időben is a legnagyobb mennyiségű és a legjobb minőségű aranynak számított.

A világ ezüst termelésének 1/5-e hazánkból származott.” Verespatakon [Erdély] az Unió 330.000 TONNA ARANY és 1600 tonna ezüst kitermelését tervezi. 1 km mélyen masszív uránium érc bányászható, melyet szintén titok övez. Az itt található aranyat nem szükséges hónapokig folyóvízben szitán átszűrni ahhoz, hogy néhány grammhoz hozzájussanak. Ezt a bányát ugyancsak kanadaiak termelnék ki.

Feltehetjük a kérdést, milyen különleges képességekkel rendelkezik Kanada, hogy a Kárpát-medencében található földgázmezők és az aranybányák kitermelési joga pont az ő kezükbe került?

Nem véletlenül volt szükség az ország teljes és tudatos, előre kigondolt legyengítésére és szétszakítására Trianonnal. Az Uniónak Erdélyre [Romániára] elsősorban a magyar föld aranykészlete, olajtartaléka és az erdőségek miatt van szüksége.

Ma már nyilvánosan beszélnek arról, hogy minden valószínűség szerint az I. vh. kirobbantásának tényleges oka a Kárpát-medence feldarabolása és az akkor még „Nagy” Magyarország legyengítése volt.
Egész Európában és a bolygó szempontjából is egyedüli és kivételes helyzetben van a magyarság.

Az itt található kedvező klíma és éghajlati viszonyok, az élethez szükséges ivóvíz, a termékeny talaj, a Kárpátok védettsége, az energiaforrások széles skálája [kőolaj, földgáz, geotermikus hőenergia], sehol, egyetlen országnak, egyetlen népcsoportnak sem adatott meg ilyen kivételes formában, összetételben és mennyiségben rajtunk kívül.

Mondhatjuk, hogy világhatalom vagyunk az életet biztosító tiszta ivóvíz készletben, olajkészletben, földgázban, aranybányákban, drágakő bányákban [szintén titkolják, pl. smaragd, itt voltak a legértékesebb opál bányák egész Európában], gyógyvizekben. Gyógynövényeink olyan széles skálával rendelkeznek, melyet egyetlen más ország sem mondhat a magáénak. Nincs olyan betegség, melyre ne lenne gyógyszer a Kárpát-medencében.

Őseink pontosan tudták, hogy népünknek miért pont ezt a területet választották élő-és lakóhelyéül. A jelenleginél jobban kellene megbecsülnünk azt a Szent helyet, melyért őseink vére értünk hullt és melynek gazdagsága születésünk okán a számunkra ma természetes.

Ha eddig még nem tetted meg, mostantól értékeld más szemmel azt a területet, melyet szülőföldedként tisztelhetsz!

Ez még “csak” egy a sok közül amit művelnek velünk mai napig!!

A java még most kezdődik ÉBRESZTŐ!

- Bús Zsolt

  • Forrás: Ébredj Mozgalom

Ernst Wolff: A nagy reszet 1. fázis

Helyzetjelentés a terv megvalósításának az állásáról

Az igazság az "áttörő fertőzésekről" - A DoD tanulmány, amit nem akarnak, hogy láss

 

Részletként megjegyeznénk, hogy nem hisszük, hogy Colin Powell halálát az oltás utáni Covid okozta, de ez a cikk szempontjából mellékes.

Régóta gondolkodunk azon, hogy mi is az az "áttörő fertőzés". Mostanra már eleget tudunk ahhoz, hogy azt mondhassuk, hogy ez nem az, amit a PCR-teszt mond nekünk. Ez a következőkből adódik:

  • a szervezetünkben lévő mérgező, burjánzó tüskefehérje megbetegít minket?
  • a vakcinákban lévő grafén-oxid, amelyről önmagában is ismert, hogy a "Covid" tüneteit utánozza? Amiről most úgy gondolják, hogy aktiválja a szintetikus 'parazitákat', amelyek néhány oltóanyagban megtalálhatóak.
  • az oltóanyagok okozta mellékhatások (rák, szívproblémák, stroke, bénulás, trombózis/vérzés stb.)?
  • Antitest-függő fokozódás, amelynek során a "vakcina" által felszaporított antitestek hajlamosabbá tesznek minket arra, hogy megbetegedjünk a környezetünkben természetesen keringő vírustól (vagy bármi mástól)?
  • egy bizonyos idővel ezelőtt kibocsátott, ma már "keringő vírusnak" tekintett biológiai fegyvernek megfelelő tünetegyüttes? (ez az ADE egyik aspektusa lenne...).
  • egy olyan biofegyver, amelyet úgy terveztek, hogy az oltást követően időzített időközönként problémákat okozzon?
  • valamilyen más okból?

A "Covid" tünetek széles ecsetje sok mindent magában foglalhat. Franciaországban például ez a lista 2020 márciusa óta hivatalosan is változott, amikor személyes ismereteink szerint néhányan megbetegedtek a francia kormány által akkoriban megadott tüneti lista szerint. A meglehetősen széleskörű, néhány sokatmondó konkrétummal (égő érzés a felső légutakban, a tünetek visszatérése 15 nap után), ez átment az "íz- és szaglás elvesztésébe".

Amit ebből a kényelmesen figyelmen kívül hagyott amerikai védelmi minisztériumi tanulmányból megtudunk, az az, hogy az oltott emberek egy része szokatlanul megbetegszik az 5-6 hónapos korszakban, és hogy a természetes immunitás felülmúlja az úgynevezett oltott immunitást.

Mindenesetre hajlamosak vagyunk egyetérteni azokkal, akik szerint a tömeges oltás/beoltás csak a "Covid" problémájának állandósítására szolgál.

 

Az igazság az áttörő fertőzésekről

DR. JOEL HIRSCHHORN

Colin Powell szomorú halálának nagyobb figyelmet kell fordítania a teljesen beoltottak áttörő COVID-fertőzéseinek jelenségére. Választhatjuk, hogy hiszünk a létesítménynek, miszerint az áttöréses fertőzések miatt nem kell aggódni. Csak egy kisebb kellemetlenség, mert a COVID vakcinák nem 100%-ban hatékonyak, és nem is lehetnek azok. Vagy figyelembe veheti a valós adatokat, amelyek azt mutatják, hogy az áttöréses fertőzések valójában mennyire súlyosak.

A Védelmi Minisztérium tanulmánya

A Védelmi Minisztérium által nemrégiben közzétett adatok egy fontos tanulmányból származó adatok nagyon komoly figyelmet érdemelnek.
Ezt a Project Salus tanulmánynak nevezik. Az adatok fontosságát jelzi, hogy az adatokat közlő hivatalos honlapot törölték. Ezen az oldalon azonban elérhetőek. A logikus értelmezés az, hogy a világjárványt irányító szövetségi ügynökségek, nevezetesen az NIH, a CDC és az FDA, felháborodtak az adatokon, amelyeket most átadok Önöknek.

Hogy miért? Mert az adatok aláássák a COVID vakcinák mellett szóló érveket és az áttörő fertőzések lekicsinyítését. Meg kell jegyezni, hogy ez a tanulmány nem kapott figyelmet a mainstream médiában.

A jelentés címe: "Az mRNS COVID-19 vakcinák hatékonysága a Delta-változat ellen 5,6 millió 65 éves és idősebb Medicare-ellátásban részesülő személy körében", keltezés: 2021. szeptember 28.

A DOD tanulmány hozzáférhetett azoknak az embereknek az orvosi adataihoz, akiket teljes mértékben beoltottak. Ebből a csoportból 2,7 millióan kapták meg a Pfizer oltást, 2,9 millióan pedig a Moderna oltást. Íme a legfontosabb megállapítások:

  • 161 000 áttöréses eset volt.

  • 33 000 kórházi kezelés történt.

  • 10 400 intenzív osztályos felvétel történt.

  • 3381 haláleset történt, ami 2,1%-os halálozási arányt jelent.

Az intézményesített oltások híveinek első reakciója az, hogy mindezek a számok nagyon kis százalékát teszik ki az 5,6 millió teljes mértékben beoltott emberből álló teljes mintának. Ez így van. Ez csak azt mutatja, hogy az oltások egészségügyi hatásainak vizsgálatakor a kis százalékos arányok zsarnoksága érvényesül.

De van oka annak, hogy a Védelmi Minisztérium adatai miért számolják alul az áttörő fertőzések valódi negatív hatásait. A legfontosabb az, hogy a tanulmány a CDC eljárását követve NEM számolta az utolsó oltás beadását követő 14 napon belül bekövetkező negatív egészségügyi hatásokat. Ez azért fontos, mert egyes elemzések azt találták, hogy a negatív egészségügyi hatások, például az oltás okozta vérproblémák nagy része az oltást követő néhány napon belül következik be. Ez a kihagyás szándékos megtévesztés, amelynek célja kizárólag az oltások negatív egészségügyi hatásainak alulszámolása.

Azt is meg kell jegyezni, hogy ez a tanulmány nem vizsgálta a COVID-fertőzés nélküli oltásokból eredő súlyos egészségkárosító hatásokat, beleértve a halálozást is, jóval az áttörő fertőzések előtt és esetleg jóval utána. Ezt a szerző részletesen kifejtette.

Egy másik szempont, hogy a DOD tanulmánya a teljes Medicare-populáció körülbelül 10 százalékának kohorszán készült. És ésszerű azt hinni, hogy a 65 éves és idősebb demográfiai csoportot nagy valószínűséggel nagyon nagy mértékben beoltották. A New York Times augusztusban azt írta, hogy a 65 éves és idősebb emberek legalább 80 százaléka be van oltva az Egyesült Államokban. Így az áttöréses fertőzésekből eredő halálesetek száma ebben a nagy csoportban nagy lehet; talán több mint 10 000.

Valóban, széles körben jelentették, hogy a COVID halálesetek több mint 80 százaléka ebben a demográfiai csoportban történik. A 84 éves Colin Powell tragikus vége, akinek két súlyos egészségügyi problémája volt, szintén a 65 éves és idősebb népességre vonatkozik. Ők különösen érzékenyek arra, hogy az immunrendszerük képtelen blokkolni egy áttörő fertőzést, amikor a vakcinaimmunitás súlyosan leépül. Powell bizonyára már hónapokkal korábban megkapta az első oltásokat.

Az áttöréses halálesetek alulszámolásának másik oka, hogy sokakat valószínűleg csak COVID-halálesetekként tartanak számon, és nem veszik figyelembe a teljes oltási státuszt.

Mindezeket a tényezőket figyelembe véve az országos áttöréses halálesetek teljes száma valószínűleg 10 000 és 20 000 között mozog. És ez a szám növekszik, mivel egyre több oltott embernél csökken a vakcina hatékonysága.

A tanulmány hangsúlyozta, hogy a fenti adatok jelentős javulást jelentenek az analóg adatokhoz képest a 2020 márciusa és decembere közötti időszakban, amikor a COVID elszabadult, és az oltás előtt. Például az oltottak áttöréses fertőzéseinek 2,1 százalékos halálozási aránya az oltás előtti időszak 12 százalékához képest.

Rendben. Ez így van. De vegyük figyelembe, hogy a 9/11-es szerencsétlenség mintegy 3000 halálos áldozatát a média óriási jelentőségűnek tartotta. Akkor miért nem érdekli a mainstream médiát a DOD tanulmányában szereplő 3381 haláleset?

Állami adatok

  • Massachusettsben ebben a hónapban jelentették, hogy az áttörési esetek száma 44 498 volt, 345 halálesettel (,8%).

  • Dél-Karolinában ebben a hónapban jelentették, hogy 14 992 áttöréses eset volt, 350 halálesettel, ami sokkal magasabb halálozási arányt mutat (2,3%).

  • Oregonban ebben a hónapban jelentették, hogy 28 075 áttöréses esetből 237 haláleset volt (,8%).

  • Indiana államban a bejelentett áttörési esetek száma 39 000 volt, 334 halálesettel (,8%).

  • Minnesotában a bejelentett összes eset 32 796 volt, 185 halálesettel (,6%).

Október 12-én a CDC 7 178 áttöréses halálesetet jelentett, 85%-uk 65 év feletti. Már nem számolja az összes áttörési esetet, csak a haláleseteket és a kórházi kezeléseket. A CDC adatai azonban közismerten megbízhatatlanok. Így a fenti hat állam adatait az egész országra extrapolálva (a népességi adatok alapján) 14 510 áttöréses halálesetet kapunk 1,6 millió esetre és 0,9%-os halálozási arányt.

Ez alacsonyabb, mint a Védelmi Minisztérium tanulmányában szereplő 2,1%-os arány; ez azzal magyarázható, hogy sok áttöréses fertőzés 65 évnél fiatalabb emberekben történik, és hogy az áttöréses halálesetekről valószínűleg azért nem számolnak be teljes mértékben, mert azokat a COVID halálesetek közé számítják.

A vakcina hatékonyságának csökkenése

A halálesetek azért fontosak, mert megmutatják a jelenlegi COVID-vakcinák valódi korlátait. Ma már felismerték, hogy hatékonyságuk idővel gyorsan csökken. Általánosságban elmondható, hogy körülbelül hat hónap elteltével hatástalanná válnak. Ebben a tanulmányban megállapították, hogy az áttöréses fertőzések aránya 5-6 hónappal az oltás után Kétszer olyan magas, mint 3-4 hónappal az oltás után. Azt is megjegyezték, hogy az adatok azt mutatták, hogy az mRNS vakcina hatékonysága elmarad attól, amit a gyógyszergyártó cégek vizsgálatai előre jeleztek, amelyek miatt az FDA jóváhagyta őket, és hogy a Moderna vakcina jobb volt a hatékonyság fenntartásában, mint a Pfizeré.

A CDC adatainak nem publikált grafikonja (amelyet a Rational Ground 2021. október 14-i hírlevelében tettek elérhetővé) azt mutatta, hogy a kórházakban 2021 áprilisától kezdődően jelentősen megnőtt a COVID halálesetek száma, és a beoltott betegek esetében 2021 májusában 3,1 százalékról 15,1 százalékra emelkedett. Ez megfelel a tömeges oltási program kezdete óta eltelt ÖT hónapnak; egy olyan időszaknak, amikor a vakcinák elveszítik hatékonyságukat. Az idő előrehaladtával egyre több ember veszíti el a vakcinák által nyújtott védettséget, ami több áttörést okozó fertőzést okoz.

A vakcina hatékonyságának ez a súlyos csökkenése arra a következtetésre kell, hogy vezessen a racionális, objektív embereket, hogy bármilyen vakcinát, amely csak néhány hónapig nyújt védelmet, nem szabad széles körű használatra és megbízásra érdemes orvosi megoldásnak nevezni. És a delta-változat elleni hatástalanság tekintetében van-e értelme azt hinni, hogy ugyanazon oltóanyagok ismételt emlékeztető oltásainak előírása jobb eredményeket fog hozni? Legjobb esetben is csak késleltethetik az áttörő fertőzéseket.

Az oltás utáni rosszabbodó egészségügyi eredményeket úgy értelmezték, hogy azok az oltóanyagok által az immunrendszerben okozott károsodásból erednek. Ezt az orvosi szakirodalom antitestfüggő fokozódásnak (ADE) nevezi. Ez az immunrendszer oltások okozta gyengülésére utal.

Ami a vakcinák hatékonyságának csökkenését illeti, meg kell jegyezni, hogy két izraeli és katari tanulmány, amelyeket a New England Journal of Medicine-ben publikáltak, alátámasztotta ezt a veszélyt a teljesen beoltottakat illetően. Izraelben pedig a COVID-19-es esetek számának növekedéséről számoltak be a teljesen beoltott emberek körében. Dr. Haviv szerint a jeruzsálemi Herzog Orvosi Központban a beoltottak teszik ki az új kórházi esetek 85-90%-át és a "súlyos" esetek 95%-át.

Az oltás hatásai

Arról is érkeztek jelentések, hogy az Egyesült Államokban a kórházi felvételek igen magas hányada a teljesen beoltott emberekre esik. Egy bejelentő arról számolt be, hogy ahol ő dolgozott, míg a közösségben az oltási arány kevesebb mint 50% volt, addig a kórházi felvételek mintegy 90%-át teljes mértékben beoltották.

Több államból is jelentették, hogy a kórházba került COVID-betegek 40%-a teljesen be volt oltva, többek között New Yorkból is: Július 1-je óta az új koronavírusra pozitívan tesztelt Onondaga megyei lakosok közel 40%-a teljes mértékben be volt oltva.

Marylandről nemrégiben jelentették, hogy az elmúlt három hónapban Anne Arundel megyében a COVID vírussal kórházba kerültek mintegy 30%-a teljes mértékben be van oltva. A szomszédos Howard megyében az egészségügyi tisztviselők szerint a COVID vírussal kórházba került emberek körülbelül 30-40%-a teljesen be van oltva. Ez sok áttörést jelentő fertőzés.

A Public Health England nemrégiben kiadott jelentése szerint a február 1. és június 21. között a pozitív COVID-tesztet követő 28 napon belül a delta-változatban meghalt 257 ember közül 163 (63,4%) legalább egy adag oltóanyagot kapott.

Természetes immunitás

A Védelmi Minisztérium tanulmányának egyik nagyon fontos megállapítása, amely önmagában is megérdemelte volna a mainstream média figyelmét, hogy az egyetlen változó, amely magyarázatot adott az áttörő fertőzések súlyos negatív egészségügyi hatásaival szembeni jelentős ellenállásra, a korábbi COVID-fertőzésből eredő természetes immunitás volt.
Ha őszintén szembe akarunk nézni a valósággal, akkor a természetes immunitást a tömeges védőoltások ellenségének kell tekinteni. Az, hogy a kormányok elutasítják a természetes immunitás elismerését, miközben egyre inkább kötelezővé teszik a védőoltásokat, az orvostudomány szégyenletes cáfolata. Valójában ma már vitathatatlan orvosi bizonyíték van arra, hogy a természetes immunitás hatékonyabb, különösen a változatok ellen, és hosszabb ideig tart, mint a vakcinás immunitás. Mindez veszélyt jelent a tömeges oltásokra.

A pennsylvaniai St. Lukes Egyetemi Kórház elismerte a természetes immunitást azzal, hogy az ezzel rendelkező dolgozóiknak legalább egy év haladékot adott az oltásra. Mivel számos ágazatban a dolgozók megtagadják az oltást, akár munkahelyük elvesztésével is, és ez óriási hatással van gazdaságunkra és társadalmunkra, talán a szövetségi kormány és a nagyvállalatok is kénytelenek lesznek hasonló módon cselekedni, és elismerni a természetes immunitást.

Az oltási immunitás hatásai

Végezetül érdemes megemlíteni egy újonnan bejelentett kutatást: Magas vírusterhelést találtak "232 oltatlan (68%...) és 225 teljesen beoltott (69%...) tüneteket mutató egyénből 158-nál (68%...)". Ez azt jelenti, hogy nincs különbség a tüneteket mutató beoltottak és a be nem oltottak között a tekintetben, hogy ki hordozta, és így terjesztette a vírust. Magas vírusterhelést találtak továbbá "24 oltatlanból 7 (29%...) és 11 teljesen beoltott tünetmentes egyénből 9 (82%...) esetében". Vagyis a tünetmentes egyének között a beoltottaknál nagyobb arányban volt magas a vírusterhelés.

Érvényes következtetés, hogy a vírust elkapó oltatlanok nagyobb valószínűséggel vannak otthon az ágyban, tünetekkel, míg a vírust elkapó oltottak (áttöréses fertőzés) gyakran tünetmentesek lehetnek, és így a vírust tudtukon kívül terjesztve folytatják mindennapi rutinjukat. Ezért nevezi sok egészségügyi szakértő az oltottakat szuperterjesztőknek. Sőt, a kiváló Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcinák feltalálója hangsúlyozta, hogy a beoltott emberek a szokásos tevékenységeik során "őrült módon terjesztik a vírust".

Ami az áttörő fertőzéseket és haláleseteket illeti, nem szabad elfelejteni, hogy valószínűleg sok COVID-vírus kering, most leginkább a delta-változat. És ez úgy történik, hogy a teljesen beoltott embereknél csökken a vakcina hatékonysága. Az emlékeztető oltások csak késleltetik ezt a veszteséget. Mindez azt jelenti, hogy az áttöréses esetek száma növekszik, amelyek közül néhány halálhoz vezet, különösen a legveszélyeztetettebbeknél, azaz az időseknél, a legyengült immunrendszerrel rendelkezőknél (mint Colin Powell), a súlyos társbetegségekben szenvedőknél, beleértve az elhízást is.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-igazsag-az-attoro-fertozesekrol-a-dod-tanulmany-amit-nem-akarnak-hogy-lass

Vernon Coleman: Hamarosan nagyit fogsz inni!

 

Egy ideje már zavarba ejt valami...

A kormányok világszerte egyértelműen azt tervezik, hogy a következő egy-két évben milliárdokat ölnek meg közülünk.

Ehhez nem férhet kétség, mert a világot az elmúlt másfél évtizedben átformáló politikák már most is rengeteg ember haláláért felelősek, és az elkövetkező hónapokban további milliókért lesznek felelősek. Az éhínség milliókat ölt meg Afrikában, és a globális felmelegedéssel kapcsolatos átverés nevében bevezetett abszurd, irracionális, áltudományos politikák további milliók halálát fogják okozni. A nyugati hatalomban senki sem veszi észre, sőt senki sem törődik a globális felmelegedés kultusza által okozott halálesetekkel. Az őrült zöldek követelése, hogy egyre több bioüzemanyagot használjunk energiaforrásként, azt jelenti, hogy az élelmiszerhiány örökké nagyobb lesz.

Kellemetlen, de elkerülhetetlen tény, hogy amikor megtankoljuk az autónkat az új, zöld bioüzemanyaggal dúsított benzinnel - amelyet a globális felmelegedési csalást népszerűsítő kormányok kényszerítenek ránk, mert az megfelel baljós céljaiknak, és amelyek világszerte egy közös, de gonosz cél érdekében dolgoznak -, akkor éhhalálra ítélünk egy afrikai csecsemőt. Az Önök kormánya szándékosan gyilkossá tesz mindannyiunkat; beír minket a globális népirtás programjába.

A globális felmelegedés szektás hívei által követelt olajkutatás visszaszorítása és a szénbányák bezárása azt jelenti, hogy a szegény országokban élő emberek örökre arra lesznek ítélve, hogy a múltban éljenek - megtagadva a gépkorszak minden előnyét. Műtrágyák, traktorok és a fúrólyukak fúrásához és utak építéséhez szükséges gépek nélkül a hátrányos helyzetű milliók Afrikában és máshol lassú, de biztos halálra lesznek ítélve. A klímaváltozás aktivistái vagy tudják mindezt, ebben az esetben érthetetlenül kegyetlenek, csontig hatoló gonoszok, vagy nem tudják és nem értik, ebben az esetben megbocsáthatatlanul tudatlanok.

De ez persze csak mellékesen.

Milliárdok fognak meghalni Afrikában és máshol, és a mainstream média még csak meg sem említi ezt. A Guardian és a BBC, Bill Gates pénzügyi kapcsolataival, nem fogja felhívni a figyelmet ezekre a gonosz politikákra, mert ők is a gonoszság részei.

Engem ma az aggaszt, hogy mi fog történni azokkal a holttestekkel, amelyek a következő évben és az azt követő években elkezdenek felhalmozódni, ahogy a beoltottak tömegesen halnak meg, ahogy a nem diagnosztizált és kezeletlen rákos és szívbeteg emberek összeomlanak és meghalnak, ahogy a bezárások és az állandó félelem miatt legyengült emberek nagy száma elkapja a szokásos téli influenzát és meghal.

Nem lehet mindet eltemetni. Nincs elég temető és nincs elég sírásó. Nem lehet mindet elhamvasztani. Nincs elég krematórium.

Akkor mit csinálsz a sok holttesttel?

Elfolyósítod őket, és a csatornába öntöd.

Mint arról nemrég beszámoltam, Wisconsinban a szenátus vita nélkül elfogadott egy törvényjavaslatot, amely szerint a holttesteket lúggal feloldják, és a csatornába dobják. És ez a jelek szerint már 20 amerikai államban bevett gyakorlat, ahol ezt minden másnál zöldebb politikának tartják.

A megmaradt csontdarabkákat és csontdarabkákat elporlasztják, és emlékül visszaadják a családnak.

A lúg, betűzve l, ú, g, természetesen egy erős lúg - általában nátrium-hidroxid.

A gyilkosok körében mindig is kedvelt módja volt a kellemetlen holttestektől való megszabadulásnak. Feloldjuk a testet, és leöntjük a lefolyóba.

Amerikában már egy ideje ezt csinálják. Csendben, alig észrevehető módon.

Nos, bármi más történik is a szennyvízzel, az általában a vízkészleteinkbe kerül: vagy közvetlenül a folyókba engedik - ami például az Egyesült Királyságban rendszeresen megtörténik -, vagy átmegy egy szennyvíztelepen - néha szennyvíztelepnek nevezik -, majd a folyókba engedik.

És ebben rejlik a probléma.

Ivóvizünk nagy részét a folyókból nyerjük. Ha Ön városban él, akkor nagy valószínűséggel egy közeli folyóból iszik vizet.

Ez ugyanaz a folyó, amelybe szennyvizet öntenek.

A múltban már rámutattam, hogy azok az emberek, akik csapvizet isznak, gyakran olyan vényköteles gyógyszerek darabkáit is isszák, amelyek a szennyvízbe kerültek és átkerültek az ivóvízbe. Antibiotikumok, fogamzásgátló tabletták és nyugtatók például. Ez egy valós probléma, amelyről már közel 40 éve írok. A hatóságok nem tudnak semmit tenni ellene, mert nem tudják kiszedni a gyógyszermaradványokat a vízből. Nézze meg a "Vakcinákkal szennyezett-e az ivóvize" című videómat. Nézze meg a Superbody című könyvemet, ha többet szeretne megtudni.

De a dolgok most sokkal, de sokkal rosszabbak.

Ha Amerikában élsz, valószínűleg már most is iszol a nagymamádból, a nagyapádból, az út menti fickóból, a gyerekből, akit leütöttek a biciklijéről.

Ha az Egyesült Királyságban vagy a világ legtöbb más országában élsz, akkor hamarosan te is. Vagy talán már most is. Nem is tudom. A kormányok eltitkolnak olyan dolgokat, amikről úgy gondolják, hogy nem szeretnénk hallani.

Ezt a világot kényszerítik ránk. Ezt értik az Új Normális alatt. A Nagy Újraindítás. Megisszuk majd a szúrásokat és a szúrások maradványait, amiket beadtak. Az elit elkerülheti ezt a veszélyt, ha nem iszik csapvizet.

Azt akarják, hogy mindannyian a nagymamánk vizét igyuk.

Fogadok, hogy azt hitted, hogy a videó címe valamiféle túlzás. Nos, ha valami, akkor az egy alulbecslés volt, mert azt akarják, hogy igyátok a nagymamátokat, a nagypapátokat, a szüleiteket, a gyerekeiteket, a szomszédaitokat és a nagydarab fickót az utca végén a vad kinézetű kutyával. Szinte biztos, hogy azt akarják, hogy a kutyát is megigyátok.

Copyright Vernon Coleman október 2021

https://pokolafoldon.hu/blog/hamarosan-nagyit-fogsz-inni

Miért akar a Pfizer beoltani egy egész várost!

 

Ez az első ilyen jellegű Pfizer-vizsgálat: a gyógyszercég a brazíliai Toledo városában - egy 100 százalékban beoltott lakosság körében - szeretné tesztelni, hogyan viselkedik a koronavírus a való életben.

‼️A délnyugat-brazíliai Toledo városa a világ kísérleti laboratóriumává válik:‼️ (Megjegyzés; kísérleti hely az egész földbolygó!
)
A cél az, hogy kiderüljön, mi történik, ha a teljes lakosságot beoltják. A mintegy egy évig tartó kísérlet november elején kezdődik. A Pfizer gyógyszergyártó cég új ismereteket szeretne szerezni oltóanyagai hatékonyságáról és oltásvédelmének időtartamáról - valós körülmények között.

https://www.spiegel.de/ausland/corona-in-brasilien-warum-pfizer-eine-ganze-stadt-impfen-lassen-will-a-90574c8f-5dc4-4ce1-88cf-6a40d347530e

https://ordogugyvedje.hu/ebredj/miert-akar-a-pfizer-beoltani-egy-egesz-varost

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének legutóbbi jelentése szerint a Covid-19 oltóanyagok eredményessége NEGATÍV, s akár MINUS 124%-os is lehet.

 

Múlt héten beszámoltunk arról, hogy a Covid-19 vakcinák összességében mínusz százkilencven százalékos negatív hatékonyságot mutattak ki az Egyesült Királyságban minden 30 év feletti embernél. Ma eláruljuk, hogy a közelmúltban a Public Health England helyébe lépett brit Egészségbiztonsági Ügynökség legfrissebb jelentése szerint a Covid-19 vakcinák hatékonysága az Egyesült Királyságban 30 év felettiek körében mínusz százhuszonnégy százalékosnak bizonyul.

A Pfizer azt állítja, hogy a Covid-19 mRNS-injekció vakcina hatékonysága 95%. Ezt a következő okok miatt tudták állítani –

A folyamatban lévő klinikai vizsgálat során 43 661 alany egyenlő arányban oszlott meg a placebo- és a vakcinacsoportok között (csoportonként körülbelül 21 830 alany).

A placebocsoportban – abban a csoportban, amelyik nem kapta meg a Pfizer Covid-19 vakcinát – 162-en fertőződtek meg a koronavírussal és mutattak tüneteket.

Míg az oltóanyagcsoportban – a valódi vakcinát kapó csoportban – ez a szám csak 8 volt.

Ezért a placebocsoportban a megfertőződöttek aránya 0,74% (162 / 21830 x 100 = 0,74).

Míg a vakcinázott csoport 0,04%-a fertőződött meg (8 / 21830 x 100 = 0,04).

A Covid-19 mRNS-injekció hatékonyságának kiszámításához a Pfizer a következő számítást végezte el –

Először kivonták a vakcinázott csoportban bekövetkezett fertőzések százalékos arányát a placebocsoportban bekövetkezett fertőzések százalékos arányából.

0.74% – 0.04% = 0.7%

Ezután ezt az összeget elosztották a placebocsoportban előforduló fertőzések százalékos arányával, ami 95%-nak felelt meg.

0.7 / 0.74 = 95%.

Ezért a Pfizer azt állíthatta, hogy a Covid-19 mRNS-injekciójuk 95%-ban hatékony.

Nem kell kitérnünk arra, hogy ez a számítás rendkívül félrevezető volt, és csak a relatív hatékonyságot mérte, nem pedig az abszolút hatékonyságot. Nem kell kitérnünk arra sem, hogy a Pfizer úgy döntött, hogy a folyamatban lévő vizsgálat során figyelmen kívül hagy több ezer egyéb fertőzésgyanús esetet, és nem végez PCR-tesztet a fertőzés megerősítésére, mert ez a hatékonyságot a hatósági jóváhagyáshoz szükséges minimális 50% alá dobta volna.

Azért nem kell ebbe belemennünk, mert a nagyközönségnek azt mondják, hogy a Pfizer Covid-19 vakcina 95%-os hatékonyságú a fent elvégzett számításnak köszönhetően. Ugyanezt a számítást alkalmazták az egyedi eredmények alapján az AstraZeneca esetében 70% körüli, a Moderna esetében pedig 98% körüli vakcinahatékonyságot állítottak.

Most az új brit Egészségbiztonsági Ügynökség által közzétett rengeteg adatnak köszönhetően képesek vagyunk ugyanazt a számítást, amelyet a Pfizer vakcina 95%-os hatékonyságának kiszámításához használtak, a Covid-19 vakcinák valós hatékonyságának kiszámítására is használni.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének 2021. október 21-én közzétett vakcinafelügyeleti jelentésének 2. táblázata a 2021. 38. és 41. hét között regisztrált fertőzések számát mutatja a vakcinázási státusz szerint a 2021-es év 38. és 41. hete között. Emellett a teljesen beoltott személyek körében a megerősített megbetegedések arányát, valamint a nem beoltott személyek körében a 100 000 főre jutó arányokat is mutatja.

A Pfizer a folyamatban lévő klinikai vizsgálatban azonos számú oltott és nem oltott emberrel rendelkezett a vakcinájuk hatékonyságának kiszámításához, így a valós hatékonyság kiszámításához csak annyit kell tennünk, hogy ugyanezt a számítást elvégezzük a brit Egészségbiztonsági Ügynökség által szolgáltatott 100 000 főre jutó számadatokkal, amelyek a következők –

 

 

Az összes rendelkezésre álló vakcina hatékonysága a 40-49 éves korcsoportban mínusz-124%, a 18-29 éves korcsoportban pedig +25%, amely az egyetlen olyan korcsoport a 18 év alattiakon kívül, ahol a vakcinák hatékonysága jelenleg pozitívnak bizonyul.

Ez azt bizonyítja, hogy a Covid-19 vakcinák a Covid-19 elkapására fogékonyabbá teszik az embereket, ahelyett, hogy a Covid-19 megbetegedéseket az állítólagos 95%-kal megelőznék, és az a tény, hogy a vakcinák hatékonysága mostanra a 40 és 79 év közötti korosztályban meghaladta a mínusz 100%-os határt, arra utal, hogy teljesen megtizedelte az immunrendszerüket, legalábbis ami az állítólagos SARS-CoV-2 vírus okozta fertőzést illeti.

Az összes 18 év feletti korcsoportra megadott számokat összesítve mínusz 103%-os átlagos oltási hatékonyságot tudtunk kiszámítani, és ezt határozottan látjuk az igazolt esetek számában az oltási státusz szerint.

A 2021-es év 38. és 41. hete között 63 691 megerősített Covid-19-es eset volt a 18 éven felüli, nem oltott személyek körében, 23 238 megerősített eset a 18 éven felüli, részben oltott személyek körében, és ijesztő 339 317 megerősített eset a 18 éven felüli, teljesen oltott személyek körében.

Az Egyesült Királyság Egészségbiztonsági Ügynökségének új jelentése kétséget kizáróan bizonyítja, hogy a Covid-19 vakcinák nem működnek, sőt, valójában hétről hétre rosszabbul érzik magukat az oltóanyagot kapók.

Read and Share – “A gyermekek halálozása 52%-kal nőtt az ötéves átlaghoz képest, amióta a Covid-19 oltóanyagot kapják, holott korábban 14%-kal csökkent“.

Forrás: https://theexpose.uk/2021/10/22/covid-19-vaccines-have-negative-effectiveness-as-low-as-minus-124-percent/ ,

https://civilekatisztanlatasert.hu/az-egyesult-kiralysagban-az-immunizalas-megbukott/

RÓMAI NYILATKOZAT

 

“Ezrek haltak meg Covid-19 ben mert megtagadták tőlük a hatékony korai stádiumú kezelést”. Több mint 12000 hippokratészi esküjéhez hű orvos és tudós, az egész világból, aláírta már az úgynevezett “Római Nyilatkozat”-ot. A Nyilatkozat elítéli azokat, akik megakadályozzák az orvosokat abban, hogy korai kezeléseket írjanak elő (mint például az Ivermektin vagy a HCQ hidroxiklorokin), korlátozván ezzel az orvosok cselekvőképességét. “Ezek a politikák és korlátozások emberiesség elleni bűncselekménynek minősülhetnek” , mondja a Római Nyilatkozat. Továbbá: “Elhitették a lakossággal azt, hogy a Covid-19-re nincsen kezelési mód, ugyanakkor, amikor több hatékony és biztonságos kezelési módja is van, melyek képesek csökkenteni a betegség súlyosságát és a halálos kimenetel kockázatát is.

A cikkbe beágyazott videóban a nyilatkozatot maga Dr Robert Malone , az mRNS vakcinák társfeltalálója olvassa fel, Rómában, a Covid Csúcskonferencia idején, 2021 szeptemberében. Kérik, hogy minél több orvos csatlakozzon e Nyilatkozathoz. A cikkben a nyilatkozat tartalma spanyolul olvasható. Legalul van egy angol nyelvű hivatkozás, amelyre kattintva megnyílik az a felület, ahol alá lehet írni.

https://elinvestigador.org/declaracion-de-roma-robert-malone/

Itt lehet aláírni: https://doctorsandscientistsdeclaration.org/#signdeclaration

Vernon Coleman: Autizmus és a védőoltás

 

Hiszem, és már évek óta hiszem, hogy az autizmust a védőoltások okozzák.

Az autizmus szót, akárcsak a rák szót, gyűjtőfogalomként használják egy sor különböző problémára.
Az autizmussal élő betegekről azt mondják, hogy fejlődési zavarokkal küzdenek, amelyek befolyásolják a szociális interakcióra és a másokkal való kommunikációra való képességüket, bár ez egy meglehetősen új értelmezés, és a szót egy egész sor probléma gyűjtőfogalmaként használják. (Az egyik orvosi szótárban, amely a polcomon van, az autizmust úgy definiálják, hogy "beteges önelégültség".)

Manapság azt gyanítom, hogy a szót inkább szemétdombként használják, mint gyűjtőfogalomként. Segít a szakmának abban, hogy úgy tűnjön, tudja, mi a baj, holott nem tudja, és ugyanakkor lehetővé teszi, hogy elkerüljék a felelősségvállalást a történtekért. A szót szinte minden olyan tünet leírására használják, amelyet az orvosok nem tudnak megmagyarázni.

Az autizmus az enyhe viselkedési problémától a súlyos agykárosodásig bármi lehet. A szociális munkások és mások azért játszanak ebben a játékban, mert ez lehetővé teszi számukra, hogy jól finanszírozott birodalmat építsenek az autista betegek "gondozása" köré. A kormányok számára természetesen sokkal olcsóbb az autista betegek "ellátása", mint elismerni, hogy ezeket a gyermekeket a hivatalos oltási politika betegítette meg, és hatalmas összegű kártérítést kellett volna kapniuk.

Úgy vélem, hogy a járványtani bizonyítékok alátámasztják azt az elképzelést, hogy az oltások és az autizmus között kapcsolat van.

Az autizmussal diagnosztizált gyermekek száma az oltások számának ugrásszerű növekedésével párhuzamosan ugrásszerűen megnőtt. Egykor ritka volt (még az 1990-es években is általánosan elfogadott volt, hogy az autizmus 10 000 emberből legfeljebb 4-5 embert érint), de ma már hivatalosan elfogadott, hogy ennél jóval többeket érint - és folyamatosan növekszik.

Sőt, más országok adatai azt mutatják, hogy az autizmus előfordulása minden fejlett országban növekszik, és számomra teljesen érthetetlen, hogyan tagadhatja bárki is a védőoltások és az autizmus közötti kapcsolat lehetőségét. A járványtani bizonyítékok elsöprőek. Ha az oltásokról ismert, hogy agykárosodást okoznak, nem logikus-e feltételezni, hogy azt a betegséget is okozhatják, amelyet autizmus néven ismerünk, de amelyet sok esetben, úgy vélem, helyesebben és őszintébben agykárosodásnak neveznénk?

Évtizedek óta azt sugallom, hogy az "autizmus" és az oltások között kapcsolat van, és eddig még senki sem cáfolta meg az elméleteimet.

Az orvosok, a gyógyszergyárak és a politikusok sokkal szívesebben beszélnek autizmusról, mint agykárosodásról, mert az előbbi természetes betegséget sugall, míg az utóbbi azt sugallja, hogy lehet külső ok. Attól tartok, hogy az ártatlan és kétségbeesett szülők összejátszanak ezzel a képtelenséggel, mert szívesebben írják le gyermekeiket autistának, mint agykárosodottnak.

A gyógyszergyárak (és az őket támogató orvosok, kórházak és politikusok) mind azt állítják, hogy nincs kapcsolat az autizmus és az oltások között. (De hát akkor ők is ezt tennék, nem igaz?). Azt állítják, hogy nincs meggyőző tudományos bizonyíték a kettő közötti kapcsolatra.

Másfelől viszont nincs meggyőző tudományos bizonyíték arra, hogy az oltás és az autizmus közötti kapcsolatot megcáfolnák.

Amikor egy kutatási projektet indítottak a kapcsolat vizsgálatára, a gyógyszergyártó cégek egy londoni bírósághoz fordultak a kutatás leállítása érdekében. Miért tennének ilyet?

Az a helyzet, hogy nem rajtam múlik, hogy bebizonyítsam, hogy az oltások autizmust okoznak.

A túlnyomóan meggyőző járványtani bizonyítékok ismeretében a gyógyszergyártók és a kormányok feladata bebizonyítani, hogy az oltóanyagok nem okoznak autizmust.

Copyright Vernon Coleman 2021. október

https://pokolafoldon.hu/pandemia/autizmus-es-a-vedooltas

Maurizio Crozza humorista az ellentmondásos, drákói! zöldigazolvány ellen

A humorista Maurizio Crozza a lakosság hozzáállását a sci-fi filmekhez hasonlítja, ahol egyfelől mindenki rendezett, engedelmes, osztályozott... másfelől pedig vannak, akik fellázadnak a tökéletesnek tűnő világ ellen, amely azonban valójában rabszolgává teszi mindannyiukat. Feltárja a zöldigazolvány kötelezettségeinek ellentmondásait, hogy bár a vakcina nem kötelező, de a zöldigazolvány közvetve mégis kötelezővé teszi azt.

Összejövetelek Karácsonykor? Fauci új vallása

Tucker Carlson, az amerikai FOX hírcsatorna újságírója, egy paródiában mutatja be Faucit és azt, ahogyan befolyásolni szeretné a Karácsony megünneplését. Kinevezi őt főpapnak saját vallása, a faucismus élén, amely vallás arra buzdítja a híveket, hogy ne tartsanak családi összejöveteleket karácsonykor. Elítéli Fauci önkényesen megállapított kritériumait is, arra nézve, hogy kik okozzák és kik nem a nagyszámú fertőzést.

A gyermekek közötti népirtásáról és a fiatalok tönkretételének tervéről

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Solange Hutter olasz iskolaigazgató, aki etikai okokból lemondott állásáról, bűnözőnek ítélte az állami hatóságokat a plandémia kezelése miatt, különös tekintettel az orvosi és tanári szektorra, akik, mint "spontán kollaboránsok", túlteljesítenek, mert ki akarnak tűnni, ami globális botrányt jelent.
Szerinte, a lakosság megtizedelésén, és sokak életének mindenáron való tönkretételén túl, a terv az, hogy a gyerekek depressziósak legyenek, vagy öngyilkosságot kövessenek el.