2022. január 20., csütörtök

Ebből elég volt!

AUSZTRIA: Elsőként vezetik be az általános érvényű koronaoltási kötelezettséget , s nemsokára megtudjuk a kinyilatkoztatásokból mennyien maradnak..., ha vissza nem vonják a Fenevad bélyegének kötelezővé tételét

 

Ausztria általános koronaoltási kötelezettséget vezet be, és ezzel az EU eddigi legszigorúbb szabályozását. Az oltást megtagadókat szigorúan büntetik, az oltottakat viszont anyagi ösztönzőkkel inspirálják.

Nyugati szomszédunk az első ország az Európai Unióban, amely az általános koronaoltás bevezetése mellett döntött. A törvénytervezetet több órás vita után csütörtök este nagy többséggel fogadták el a bécsi parlament képviselői.

A lépés az EU eddigi legmesszebbmenő szabályozása. Olaszországban és Görögországban csak az idősek kötelező oltása van.

A kötelező védőoltás minden 18. életévét betöltött állampolgárra vonatkozik. Ez alól kivételt képeznek a várandós nők és azok, akik egészségügyi okokból nem kaphatnak védőoltást. Aki átesett a betegségen ideiglenesen mentesülnek az oltási kötelezettség alól a Covid-19 fertőzést követő 180 napig.

A kötelezettség megszegéséért 3600 euróig terjedő jövedelemarányos bírság szabható ki. Valószínűleg február 3-án a Bundesratnak, azaz a szövetségi államok kamarájának is jóvá kell hagynia a törvényt – ez azonban formalitásnak számít.

Wolfgang Mückstein (Zöldek) osztrák egészségügyi miniszter a parlamenti vitában a szolidaritás és az összetartás megnyilvánulásaként tekint a korona elleni kötelező oltásra. "Minél többen kapnak koronavédő oltást, annál kevesebben halnak meg koronajárvány következtében" - mondta a miniszter csütörtökön.

Az FPÖ az egyetlen parlamenti párt a kötelező védőoltás ellen.

„Ennek a kényszernek a bevezetése óriási támadás az ausztriai nép szabadsága ellen, támadás a lakosság emberi méltósága ellen” – mondta Herbert Kickl, az FPÖ vezetője.

Az új törvény hatalmas lakossági felháborodást váltott ki. Az előkészítő szakaszban több mint 100.000, többnyire kritikus megjegyzés jutott el a Parlamenthez, és tízezrek tüntettek rendszeresen Ausztria szinte minden szegletében.
A törvényt több szakaszban kell végrehajtani. A hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzéseket csak március közepén terveznek. Az ellenőrzésben a rendőrség is be lesz vonva. Igaz, a rendőrszakszervezet már most bírálták a rájuk hárított többletfeladatot.

Szóba jött a teljes körű ellenőrzés a népesség-nyilvántartás és az oltási nyilvántartás összevetésével. Ezt az intézkedést attól teszik függővé, hogy a vakcinázási arány jelentősen nő-e.

Az oltási hajlandóság növelésére 1,4 milliárd euró értékű oltási lottó bevetésére is készül a kormány.

A kormány tájékoztatása szerint az oltási lottón minden oltás után 500 euró nyerhető, amely az éttermekben vagy a kiskereskedelemben utalványként váltható be. Körülbelül minden tizedik beoltott személynek esélye kell, hogy legyen a nyerésre.

Összesen 75 millió eurót osztanak szét a 80 százalékos, 150 millió eurót a 85 százalékos és 300 millió eurós 90 százalékos oltási arányú közösségek számára.

Wolfgang Mückstein egészségügyi miniszter (zöldek) 85-90 százalékos kvótát jelölt meg az „oltható lakosság” körében, mely 5 éves kortól kezdődik. Jelenleg 75 százalék körül van az oltottság.

https://mediaforras.com/ausztria-elsokent-vezetik-be-az-altalanos-ervenyu-koronaoltasi-kotelezettseget-1336

Az 5G bevezetése: Bűncselekmények az emberiség ellen?

 

Az 5G bevezetése: EMF sugárzás, pusztító egészségügyi hatások, társadalmi és gazdasági következmények. Bűncselekmények az emberiség ellen?

Az AT&T és a Verizon által január 19-re tervezett új C-sávú 5G szolgáltatás bevezetése riadalmat keltett a nagy légitársaságok vezetői körében, akik arra figyelmeztettek, hogy a szolgáltatás "katasztrofális" zavarokat fog okozni a repülési navigációs rendszerekben és a pilóták biztonságában a fel- és leszállás során. A kockázatok rossz időjárás esetén még nagyobbak lesznek. A figyelmeztetések között szerepel a kereskedelemben és az ellátási láncban bekövetkező jelentős zavarok, a repülőgépek elektronikus biztonsági rendszereinek és rádiómagasságmérőinek felülírása, valamint a járatok földre kényszerítése, ami "amerikaiak tízezreinek földön maradását" eredményezi.

A CNN szerint a légitársaságok becslései szerint naponta akár 1000 járat is törlődhet. Az 5G veszélye különösen fokozódik a rossz látási viszonyok között. Az American Airlines, a United, a Delta, a Southwest és a Jet Blue vezetői azt követelték, hogy a nagyobb amerikai repülőterek két mérföldes körzetében blokkolják az 5G-t. A FedEx és a UPS is csatlakozott a légitársaságok panaszaihoz. Külföldi légitársaságok, például a dubaji Emirates, az Air India, a Japan Air, a Lufthansa és a British Airways már megváltoztatta vagy törölte az Egyesült Államokba tartó járatait. A világ két legnagyobb repülőgépgyártója, az Airbus és a Boeing is figyelmeztetést adott ki.

Ez egy folyamatos csatározássá vált a Szövetségi Légügyi Hivatal és a távközlési magánipar és annak washingtoni lobbistái között. Az FAA már jó ideje figyelmeztet a repülőgépek navigációs rendszereinek 5G általi megszakítására. A távközlési ipar hajthatatlansága azért a legaggasztóbb, mert a Biden-kormányzat már engedélyezte a vezeték nélküli tornyok kiépítésének 90 százalékát a tervezett ütemezés szerint. Csak a nagyobb repülőterek közelében követel korlátozást az FAA és a légitársaságok a biztonsági aggályok miatt. Amint azonban az elmúlt években beszámoltunk róla, a távközlési óriások, különösen az AT&T és a Verizon, valamint vezető médiaszóvivői a CNN és a New York Times, a vezeték nélküli technológiák kereskedelmi forgalomba hozatala óta aláássák és tagadják az 5G kockázatait, különösen az emberi egészségre és a környezetre nézve.

 

 

Az 5G a sors fintora, hogy az egész országban állandó jelleggel jelen legyen. Alig van esély arra, hogy megakadályozzuk. A több ezer orvosi és környezetvédelmi tanulmányt, amely megerősíti a magas EMF veszélyeit, és a több ezer nemzetközi tudós által aláírt petíciókat, amelyek a bevezetés megállítását célozzák, egyértelműen figyelmen kívül hagyják, vagy ami még rosszabb, kiközösítik és törlik.

Becslések szerint több mint 10.000 szakértői értékeléssel rendelkező klinikai tanulmány létezik, amelyek súlyos molekuláris biológiai sérüléseket és hibákat említenek a szervekben, neuronokban, sejtekben és sejtműködésben, valamint DNS-károsodást a növényekben, állatokban és emberekben egyaránt. Csak 2016 augusztusa és 2018 szeptembere között több mint 400 új tanulmányt állított össze az elektromágneses sugárzás kockázatairól Joel Moskowitz közegészségügyi professzor a Berkeley-i Kaliforniai Egyetemen.

A világjárvány ellenére a lezárások és a társadalmi távolságtartás nem akadályozta meg az 5G fejlődését, hogy minden amerikait bekapcsoljon a pókhálójába. 2019 decemberében a T-Mobile elérte a célját, hogy az országos 5G-lefedettség meghaladja az 1,3 millió négyzetmérföldet (az USA 34%-a), az AT&T pedig elérte a mérföldkövet, hogy 179 millió embert érjen el. Az 5G kiépítése a nemzetközi globalisták számára is kulcsfontosságú a negyedik ipari forradalom bevezetéséhez.

A Világgazdasági Fórum "Miért fontos az 5G a negyedik ipari forradalom szempontjából?" című előadása felvázolja, hogy a fejlett összeköttetés több trillió dolláros hatással lesz a gyártásra, a nagykereskedelemre és a viszonteladásra, az intelligens városokra és otthonokra, a közszolgáltatásokra, a közlekedésre, a valós idejű banki, pénzügyi és biztosítási tevékenységekre, a mezőgazdaságra és az erdészetre, a mikrochipes felügyeletre, az ingatlanokra, az oktatásra, a bányászatra, az egészségügyre és az orvostudományra.

Nem szabad hamis reményeket táplálnunk azzal kapcsolatban, hogy a Biden-kormányzat végül a légitársaságok biztonsági aggályai mellé fog állni. A 2020-as választások során Biden kampánya 97 millió dollárt kapott a kommunikációs/technológiai szektorból, szemben Trump 18 millió dollárjával. Az Alphabet (Google), a Microsoft, az Amazon, a Facebook, az Apple, az AT&T és a Comcast túlnyomó többségben járult hozzá Biden hadikasszájához.

Az amerikai közvéleményt szemenszedett hazugságokkal igyekeznek átverni, hogy az 5G-t mint szükséges és innovatív technológiát, amely előnyös és jobbá teszi az életünket, elfogadja. A valódi igazság azonban éppen az ellenkezője.

 

 

Az alábbi információkat olyan tudományos szakirodalomból rövidítettük, amely teljes mértékben hitelesített, és amelyet olyan nemzetközi szakértők, mint Dr. Devra Davis és Martin Pall, az EMF káros hatásairól nyilatkoztak többször is a kormányzati vezetőknek és a nemzeti törvényhozóknak. Ezt a vázlatot Dr. Martin Pall, a Washingtoni Állami Egyetem biokémiai és orvostudományi professzor emeritusa mutatta be a Nemzeti Egészségügyi Intézeteknek. Dr. Pall világszerte elismert szakértője az EMF és az 5G biológiai rendszerekre gyakorolt káros hatásainak és a vezeték nélküli technológiákhoz kapcsolódó betegségeknek.

Neurológiai és neuropszichiátriai hatások: A mobiltelefonok, az internet és a vezeték nélküli technológiák megjelenése óta drámaian megnőtt a következő állapotok száma: álmatlanság, fáradtság, depresszió, fejfájás és kognitív zavarok, szorongás és memóriavesztés. Állatkísérletek kimutatták, hogy az EMF-ek jelentős változásokat okoznak az agy szerkezetében, ami valószínűleg mindenkivel megtörténik, aki naponta nagymértékben ki van téve az EMF-eknek.
Sejtes DNS-károsodás: Az EMF-expozíció során háromféle DNS-károsodás figyelhető meg: egyszeres és kettős DNS-törések és oxidált DNS-bázisok. Ezek rákot és mutációkat okozhatnak a nemi csíravonalakban.
Apoptózis: Az EMF-ek hozzájárulnak a programozott sejthalálhoz, ami viszont reproduktív és neurodegeneratív rendellenességekhez vezet.
Oxidatív stressz: Szabad gyökök okozta károsodás, amelyet számos egészségügyi állapottal hoznak összefüggésbe, beleértve a rákot, a cukorbetegséget, a reumás ízületi gyulladást, a szívinfarktust, a stroke-ot, a krónikus gyulladást, a Parkinson-kórt, a szklerózis multiplexet, a sejthalált és az öregedést.

Endokrin hatások: Dr. Pall szerint a szervezet minden hormonális rendszerére káros hatással van az EMF-expozíció.
Túlzott intracelluláris kalcium: A Ca2+ kritikus a sejtek aktivitásához
Rák: A szakirodalom 35 különálló tudományos áttekintése bizonyítja, hogy az EMF-ek fokozzák a karcinogenezist, elősegítik és előreviszik a tumorok kialakulását, és hozzájárulnak az áttétképződéshez.

Vannak más egészségügyi állapotok is, amelyekről kimutatták, hogy valószínűleg összefüggésbe hozhatók az EMF-expozícióval:

 

 

Szívre gyakorolt hatások. Az EMF-ek beavatkoznak a szív elektromos szabályozásába, ami tachycardia, bradycadia, aritmia és rendellenes szívdobogás kialakulásához vezethet.
Az Alzheimer-kór és a demencia korai megjelenése: Az utóbbi években és az EMF-expozíció növekedésével párhuzamosan az Alzheimer-kórral kapcsolatos tünetek jeleit figyelték meg a 30 éves és fiatalabb embereknél. Dr. Pall ezt "digitális demenciának" nevezte el.
ADHD és autizmus: Az ADHD és az autizmus minden fiatalabb generációban megfigyelhető járványszerű terjedését a késői prenatális és korai posztnatális EMF-expozíció okozhatja. Mindegyik neurológiai állapot összefügg az EMF pulzációk miatt a sejtburkon túlságosan áthatoló és a szinapszisok kialakulását megzavaró kalcium növekedésével.
Mindenkit érint az 5G sugárzása. De nem lesz szükség három évtizedre ahhoz, hogy megfigyeljük káros hatásait. A cigarettával ellentétben senkinek sincs választási lehetősége, hogy ki akarja-e tenni magát az 5G-nek vagy sem. Az 5G EMF-sugárzása mindent átható.

A mainstream média, különösen a New York Times, amely együttműködési megállapodást kötött a vezető 5G szolgáltatóval, a Verizonnal, nem szándékozik figyelmeztetni a nyilvánosságot a fent említett tudományos eredményekre. A tudományos és orvosi közösségben egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy az 5G olyan betegségjárványt fog előidézni, amilyet az emberiség történetében még soha nem látott mértékben. Túl nehéz előrejelzéseket készíteni. Mindazonáltal, ha az EMF-nek az egészségre és a környezetre gyakorolt káros hatásaival kapcsolatos múltbeli és jelenlegi kutatások az elmúlt 50 év során bármit is jeleznek, akkor a betegségek és neurológiai rendellenességek új korszakába lépünk, amelynek kezelésére az emberiség teljesen felkészületlen.

Ez annak a következménye, ami akkor történik, amikor egy egész nemzet csapdába esik, és óvatlanul megbízik választott elnökökben és törvényhozókban, akiknek kampányait a távközlési óriások és a Szilícium-völgy, valamint egy olyan médiabirodalom finanszírozza, amelyet sorozatos hazugok és a dezinformációs kampányok mesterei irányítanak a magánvállalati érdekek érdekében. Ez a keselyűkapitalizmus a legrosszabb formájában.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-5g-bevezetese-buncselekmenyek-az-emberiseg-ellen

Ideje Már Koronavírus - A Dokumentumfilm

A koronavírus körüli hivatalos és nem hivatalos események ismerősek lehetnek. A világon a legtöbb országban egyszerre, ugyanazok az intézkedések és "események" történtek a koronavírus kapcsán.
Egységes kormányzati narratíva ('mindMeghalunk'), és egységes intézkedések; logikátlan bezárások, egyes intézmények nyitva lehetnek, másoknak be kell zárni, "járványkórházak" építése, tömeges tilalmak, fals-pozitív PCR tesztek, vizsgálni nem akaró orvosok...

A dokumentumfilm jobbára az amerikai események alapján készült, de lévén, hogy egy központi irányítás mentén történt az egész az egész világon szinkronban - az események a saját országodban is ismerősek lehetnek.

Míg a kormányzati finanszírozású média, és az azt kiszolgáló, behódolt bemondók, és műsorvezetők betűre pontosan azt hazudták, amiért fizették őket - hogy a népesség terrorban, félelemben maradjon - eközben sokan, egyre többen a világon nem vették be a hazugságpropagandát, és maguk tájékozódtak a valóságról. Így születtek meg a felvételek az üres kórháztermekről, melyekről a média azt hazudta, hogy teljesen tele vannak a járvány áldozataival, és így születtek meg a lejáratókampányok is ezek ellen az emberek ellen, akik nem fogadták el a hazugságot.

2021. január 20. Barna kódot fogadtak el Viktóriában, Ausztráliában, a kűzdelmes állami kórházakban

Forrás: https://youtu.be/wbCGDM5ubPY