2022. május 22., vasárnap

Koraszülött,beteg babák robbanásszerű emelkedése az újszülött intenzívosztályon. Sok halva születik

SÜRGŐS FELHÍVÁS! Kérjük, hogy valamennyiünk érdekében a lehető legszélesebb körben terjesszék ezeket a videókat családtagjaik és ismerőseik között, mert súlyos veszélyben vagyunk egy orvosi-társadalmi zsarnokság uralma alatt, melynek célja, hogy elpusztítsa az emberiséget.

Ápolónő arról számol be, hogy rekordszámú koraszülött van, a nőknél méhlepény problémák jelentkeznek, rengeteg csecsemő kerül az intenzív osztályra, alacsony a születési súlyuk, halva születnek, és ezekben közös, hogy az anyák mind megkapták a Covid vakcinát.

Riadó! A transzhumanizmus elfogadása és a szülők elutasítása felé irányítanák a gyerekeket.

Az újságíró, Del Bigtree meginterjúvolja Catherine Austint, aki elítéli, ahogy a kormány favorizálja a vállalkozói elitet olyan törvényekkel, amelyek a kisvállalatok bezárásához vezetnek, ám kedveznek a nélkülözhetetlen nagyvállalatoknak, a pandémiával pénzügyi puccsot hajtott végre. Most a gyermekeket akarják ellenőrizni, hogy fogadják el a transzhumanizmust.

Politikusok, magas rangú tisztviselők oltás után mellékhatásoktól szenvednek és meghalnak.IV.rész

Világszerte politikusok és magas rangú tisztviselők, mint Claire Boan, Abrantes Mendes, Júlia Falção, Juan Antonio Álvarez, Ángela Hernández és mások, az oltások után káros mellékhatásoktól szenvednek és meghalnak.

Monsanto és az élelmiszerellátás teljes ellenőrzése

A Monsanto készen áll az élelmiszerellátás feletti teljes ellenőrzés átvételére ugyanazon nagyhatalmú családok és alapítványok segítségével, amelyek már a pénzt és az energiát is ellenőrzik.

Dr. Andreas Kalcker: A klór-dioxid denaturálja a tüskefehérjét

Dr. Andreas Kalcker szerint a beoltottak a klór-dioxidtól jobban lesznek, ma már tudományosan ismert, hogy a klór-dioxid denaturálja a vakcina tüskefehérjéjét. A napi vizsgálatok megerősítik, hogy ’a CDS-oldat a beoltottak számára olyan, mintha jegyet váltottak volna az életre’.

Uriel Araujo: Oroszország elleni nyugati szankciók kudarcot vallottak, sőt, visszafelé sültek el.

 

Március 1-jén Bruno Le Maire francia pénzügyminiszter a France Info rádiónak adott interjújában a nyugati szankciócsomagokat "rendkívül hatékony" intézkedéseknek nevezte, amelyek "az orosz gazdaság összeomlását" okoznák. Ez nem sikerült - a rubel talpra állt, és elemzők arra is számítanak, hogy Moszkva kereskedelmi többlete a következő hónapokban rekordmagasságba emelkedik.

A Nyugat példátlan módon szankcionálta az országot, különösen a devizatartalékokat célozva, és erre válaszul az aggódó polgárok a bankjaikhoz rohantak, hogy készpénzt vegyenek fel. A pénzügyi rendszer így úgy tűnt, hogy az összeomlás felé tart.

Az import a várakozásoknak megfelelően visszaesett a logisztikai zavarok, valamint az új szankciók és azok viszonylagos homályossága miatt kialakult szabályozási bizonytalanság miatt. Kazahsztán kereskedelmi és integrációs miniszterhelyettese, Kairat Torebajev például az EURACTIV-nak adott május 13-i interjújában arra panaszkodott, hogy "senki sem tudja megmondani, hogy Kazahsztán eladhat-e joghurtot Oroszországnak".

Ráadásul a szankciók és néhány orosz hitelező kizárása a SWIFT-hálózatból megnehezítette az oroszországi cégek számára, hogy nyugati árukat vásároljanak. Kezdetben a rubel drámaian leértékelődött, és az orosz adósságok elkerülhetetlen nemteljesítéséről beszéltek. Mivel Oroszország vagyonát befagyasztották, és a szankciók megakadályozták, hogy a központi bank felhasználja 640 milliárd dollárnyi devizatartalékának mintegy felét (a hitelezők visszafizetésére), valamint az infláció és a tőkemenekülés növekedése miatt a dolgok nem tűntek túl jónak.

Március végén azonban a valuta kezdett magához térni. Április közepére a valuta értéke már elérte az 1 RUB = 0,013 USD árfolyamot, ami az ukrajnai különleges orosz katonai művelet előtti árfolyam volt. Április 26-án a rubel több mint kétéves csúcsot ért el (76,90-es árfolyamon kereskedtek az euróval szemben), mielőtt 77 közelében stabilizálódott. Május 5-én pedig aztán arról számoltak be, hogy a rubel rövid időre elérte a legmagasabb szintet (az amerikai dollárral szemben) 2020 márciusa óta. A legmagasabb értéket 65,31 dolláronként érte el.

Végül május 20-án a rubel 2015 júniusa óta egyszerre érte el a legerősebb szintet az euróval szemben (59,02-et érintve) és 2018 márciusa óta a legerősebb szintet az amerikai dollárral szemben (57,0750-et elérve). Május 19-én Moszkva közölte, hogy a Gazprom orosz gázipari vállalat 54 ügyfelének mintegy fele a Gazprombanknál nyitott számlát; elemzők ennek tulajdonították a rubel rallyt. Az EU végül is lehetővé tette tagállamainak, hogy továbbra is orosz gázt vásároljanak anélkül, hogy megszegnék a saját maguk által Moszkvával szemben bevezetett szankciókat - rubellel fizetve.

De nem csak a valuta erősödött. Az export is jól megy. Az Economist szerint Oroszország valójában rekordméretű kereskedelmi többletre számíthat. Bár a Kreml megszűnt a részletes havi kereskedelmi adatok közzétételével, magukból az Oroszország kereskedelmi partnereire vonatkozó adatokból még lehet dolgozni. A rendelkezésre álló adatokból kiderül, hogy Kína május 9-én arról számolt be, hogy az országba irányuló áruexportja ugyan több mint negyedével csökkent (a tavalyi évhez képest), de az Oroszországból származó importja több mint 65%-kal nőtt. A nyolc legnagyobb orosz kereskedelmi partner adatai alapján az Economist becslése szerint az orosz import (február óta) mintegy 45%-kal csökkenhetett, az export viszont mintegy 8%-kal nőtt.

A bankárokat tömörítő Institute of International Finance (IIF) becslése szerint a folyó fizetési mérleg többlete (beleértve a kereskedelmi és pénzügyi áramlásokat) 2022-ben 250 milliárd dollár lehet. Ez több mint kétszerese a tavalyi 120 milliárd dollárnak. Úgy tűnik tehát, hogy a szankciók valójában növelték Moszkva kereskedelmi többletét. Még a Nyugatra irányuló export is jól tartja magát. Az energiaárak globális emelkedése tovább növelte a bevételeket. Az orosz infláció még mindig magas, de lassul. A gazdasági aktivitási mutatók javulásával az orosz hatóságoknak van okuk arra, hogy optimisták legyenek a pénzügyi válság elkerülését illetően.

Az igazság az, hogy az Orosz Föderáció közel 140 milliós piaca az egész Eurázsia Unió felét teszi ki. Az orosz piac meglehetősen pótolhatatlan ezen országok szempontjából. Ráadásul Európában nincs gyors alternatívája az orosz energiaforrásoknak.

Eközben Németországban áprilisban az ország 1981-es újraegyesítése előtti leggyorsabb ütemben emelkedett az inflációs ráta. Ezt az emelkedő energiaárak táplálják, amelyeket viszont a jelenlegi orosz-ukrán válság tovább súlyosbított. Hasonlóképpen, az energiaszámlák szárnyalása miatt az Egyesült Királyság inflációs rátája 40 éve a leggyorsabb ütemben emelkedik.
Ezen a ponton már elmondható, hogy az Oroszország elleni nyugati szankciók kudarcot vallottak, sőt visszafelé sültek el. Ez azt jelenti, hogy a Nyugat elveszíti a Moszkva ellen vívott gazdasági és pénzügyi háborút. Az Ukrajnának küldött fegyverek sem működnek.

Ez megmagyarázza, hogy a legfontosabb európai vezetők és maga az Egyesült Államok miért beszélnek tűzszünetről, noha ugyanezek a szereplők nemrég még jelezték, hogy teljes körű konfrontációra törekszenek. Még Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is megváltoztatta eddigi megalkuvást nem ismerő hangnemét: május 21-én az országos televízióban úgy nyilatkozott, hogy "csak a diplomácia vethet véget az ukrajnai háborúnak".

A Nyugat elveszíti az Oroszország elleni ukrajnai proxy-háborúját - mind katonailag, mind gazdaságilag. Most újra meg kell nyitnia a diplomáciai csatornákat. Az egyetlen másik lehetőség egy globális atomháború.

https://southfront.org/russia-to-reach-record-trade-surplus-the-wests-financial-war-has-failed/

A 68 vagonból álló szerelvénnyel több mint 2400 tonna segélyszállítmány érkezett Moszkvából a Donbasszba.

Dr. Tamasi József - Mi történt eddig és mi várható?

A Nagy Átb.szás

Forrás: www.kla.tv/22592
Patrick Wood meghallgatása a Grand Jury előtt.
A gazdasági és piaci előrejelzések szakértője, az amerikai Patrick Wood feltárja, hogyan vezetik meg az emberiséget az Új Világrend építészei olyan szép szavakkal, mint a "fenntarthatóság". Ami nem több egy modern varázsszó és nem jelent mást, mint az általános kisajátítás Új Világrendjét, azaz minden vagyon és erőforrás teljes újraelosztását a világkormány kezébe.

A "fenntarthatóság" szlogen nem jelent mást mint az emberiség végső jogfosztását. A "fenntarthatóság" értelemszerűen azt feltételezi, hogy minden erőforrás kiaknázásáról és minden termelési eredmény elosztásáról központilag döntenek. Vagyis minden, de minden létező dolog egy kézben kell hogy legyen, egy központi vagyonkezelő tulajdonában. A fenntarthatóság eszméje nem fér össze a magántulajdonnal, Innen ered a "nem lesz semmid és boldog leszel tőle" okosság. A javakat központilag utalják ki jogosultságok alapján. Nem lesz semmid, pláne saját lakásod nem. Mindent bérelni fogsz, még az alsógatyádat is az univerzális alapjövedelemből. Ehhez azonban le kell rombolni mindent, hogy megváltásnak érezd, hogy egyáltalán lesz fedél a fejed felett és lesz mit enned. Az emberiség történelmének a legnagyobb bűncselekményével állunk szemben.